| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
mozna bysme jedno skrabadlo (co by bylo nutno poradne vydrhout, vydesinfikovat) meli k dispozici, kdybys chtela...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:23 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
dík za nabídku, takový podobný mám taky. Jen jsem si říkala, že po přestěhování až bude koček víc, by nebylo špatný pořídit větší i když nejspíš se pokusim ukecat Honzu, že nutně potřebujem něco takového a ať to tedy vyrobí - pokud najdu volnou zeď
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:24
- Nahlásit
birma
jj to je bozi takovy veci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:28
- Nahlásit
birma
e nutně potřebujem něco takového - pokud najdu volnou zeď
před časem byl na seznamu článek o chlápkovi z Jůesej, kterej rekonstrukci domu podříil maximalisticky tomu, že má v bytě habakůk zachráněných koček. SPousta výstupků, nik, zídek, cestiček po zdi............ krásný a přitom všechno zapadalo do interiéru. Fakt nádherně udělaný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:32
- Nahlásit
PetraK
byl na seznamu článek o chlápkovi z Jůesej, kterej rekonstrukci domu podříil maximalisticky tomu, že má v bytě habakůk zachráněných koček
já radši vysvětlim kočkám, že je strašně fajn se zdržovat co nejvíc venku a nenechat se přitom přejet
Fakt nádherně udělaný
věřím, ale asi nejsem zas takovej magor už teď mám v plánu zkrátit kočky na jejich právech a dát jim k dispozici jen část jednoho patra, protože nahoře budu mít otevřenou dílnu (a fakt nechci k prostoru, kterýmu jsme pracně bourali zdi ty zdi znovu stavět a vsazovat dveře) a už se neskutečně těšim na chvíli, kdy budu moct nechat něco na stole beze strachu, že mi to někdo ukradne a schová neznámo kam, vypije vodu od akvarelu, rozkouše drahý štětce a podobně
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:03
- Nahlásit
birma
rozkouše drahý štětce tak používej k práci raději levný štětky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:03
- Nahlásit
birma
jak budeš kočkám zakazovat vstup do otevřený dílny bez dveří?
jako to na zdi je super, akorát u venkovních koček to udělat v tmavě hnědý nebo černý, aby nebyla vidět ta špína, co nanosej zvenku na mokrejch ťapkách a pak to tam natiskaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:10
- Nahlásit
zbrnd
používej k práci raději levný štětky
máš mě snad za obchodníka s bílým masem?
Maya
jak budeš kočkám zakazovat vstup do otevřený dílny bez dveří?
Tak, že nebudou mít přístup na celý to patro. Radši budu, když mi polezou dole po kuchyňský lince než nahoře po dílně.
aby nebyla vidět ta špína, co nanosej zvenku na mokrejch ťapkách a pak to tam natiskaj
takže bych je vykopla ven úplně? to by Honza asi nepřežil (už takhle nevim, jak moji posteloví drahoušci přežijou, že do postele přístup mít vůbec nebudou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:10
- Nahlásit
Maya
podle me tak, ze kocky nebudou moct do ty casti domu krz jiny dvere, ne?
hlavne i zed natrit necim omyvatelnym, z ejo
birma
umeni stetky by mohlo byt taky zajimavy teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:16
- Nahlásit
přírodní bazén - můj sen (a teda vůbec co jsem zatim koukala na práci tohodle studia, tak se mi moc líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:19
- Nahlásit
birma
tak bacha na souseda se vcelama, aby mu neulitly...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:29
- Nahlásit
cernej caj
jak tě mohlo i jen napadnout, že včely nebudeme mít vlastní?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:40
- Nahlásit
birma
tak ale vlastni si snad nedas tak, aby litali tama, kama ti to vadi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:47
- Nahlásit
cernej caj
dáme je co nejdál to půjde, nechci co chvíli otejkat ale říkal strejda (včelař), že prej po prvních 600 žihadlech to otejkat přestane
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:49
- Nahlásit
birma
dáme je co nejdál to půjde,
nejlépe až na kraj k sousedům....
prej po prvních 600 žihadlech to otejkat přestane
u mě už při šeským...bo bych byla mrtváá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:50
- Nahlásit
čaj myslíš, že se dají včely naklikat??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:52
- Nahlásit
birma
tak to je asi pravda, deda taky nikdy ke vcelam nechodil nejak chranenej
Fajka
presne!
Xerxová
nevim, ale muze to birma zkusit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:53
- Nahlásit
birma
pěknej bazének, zajímalo by mě, jak se u takovýhodle přírodního udržuje ta voda, aby byla ke koupání, že by alespoň filtr pod tím molem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 13:58
- Nahlásit
cernej caj
podle me tak, ze kocky nebudou moct do ty casti domu krz jiny dvere, ne?
no moje kočky se teda dovenou zhmotnit i skrz zavřený dveře a to tak nenápadně, že se to člověk dozví až když jí najde někde v zakázané části, tak jako mě to nebylo moc jasný, jak tomu chce birma zabránit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:00
- Nahlásit
Maya
tak to ja nevim, ale u nas byl zigul vzdy pri pruniku proste odvelen do verandy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:11
- Nahlásit
a tak abyste se nenudili, já patřím teda do toho debilního davu
ale s něčím takovým se ani nedivím
http://www.nytimes.com/interactive/2015/07/03/upsh ot/a-quick-puzzle-to-test-your-problem-solving.htm l?_r=0
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:13
- Nahlásit
Maya
zajímalo by mě, jak se u takovýhodle přírodního udržuje ta voda, aby byla ke koupání
udržuje se tím, že máš část mělkou zarostlou rostlinami, co z vody odčerpávají živiny. Tady třeba je o tom víc. Mě by nejvíc lákal ten původní typ s kompletně pasivním čištěním, ale to je na velkou zahradu. Úplně nejvíc by se mi to líbilo napojený na KČOV jako zdroj vody s případnym vývodem do sudů na zalejvání ale bojim se, že na takový experimenty mi bude zahrada malá a nevim, jak nadšeně se bude Honza stěhovat jinam jen proto, abych si já mohla pořídit kořenovku a přírodní bazén
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:15
- Nahlásit
cernej caj
tak to ja nevim, ale u nas byl zigul vzdy pri pruniku proste odvelen do verandy
ano a zatímco jednu kočku odpoveluješ do verandy, co myslíš, že dělá ta druhá, třetí.... ??
jako fakt zcela vážně můžu říct, že se mi stalo mockrát a mockrát, že při akci otevření dveří za jakýmkoliv účelem, obvykle teda dělání dveřníka kočce nebo procházení dveřma, průnik jiné kočky byl tak nenápadný, že ani vidět není
neviditelnost kočky se také v tomhle případě zvyšuje se snižující se teplotou venku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:15
- Nahlásit
Maya
moje kočky se teda dovenou zhmotnit i skrz zavřený dveře a to tak nenápadně
z mejch koček se zhmotňuje jen Flíček a on jak neni úplně nejchytřejší, tak se metr za zapovězenjma dveřma zastaví v nevíře, že se mu to (zase) povedlo, takže jde snadno chytit a navrátit na správnou adresu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:18
- Nahlásit
Maya
neviditelnost kočky se také v tomhle případě zvyšuje se snižující se teplotou venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:25
- Nahlásit
birma
hm, tak to čtu ty články o jezírkách a je to dost zmatený, dost si podle mě odporujou v tom, například jedný větě mají, že je to bez chemie, v druhý, že ph se musí sledovat a upravovat přípravky, což je stejně jako v bazénu a pochybuju, že ty přípravky budou nějaký stopropřírodní
navíc čerpadlo, určo bude s filrem a speciální lampy a každých 5 let čistit? jak se asi tak tohle čistí a musí se to vypustit? to už tam radši nepíšou
jako podle mě je to dost marketing a realita bude někde jinde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:28
- Nahlásit
birma
a nemáte tam třeba u vás ke koupi rybníček?
u nás nedávno byl na prodej takovej mrňavej, fakt pár metrů v průměru, přírodní bazén za pár korun
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:31
- Nahlásit
Fajka
ty se směješ, ale je se nesměju když venku mrzne a já hledám kočku v baráku, protože jí potřebuju vyhodit ven a ta kočka tu tutově byla a nikde není!!! prohledáš všechno a nikde nic a pak za hoďku, se kočka zničehonic zjeví, fakt asi sublimujou do čtvrtého rozměru jako ponožky z pračky nebo nevím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:33
- Nahlásit
Maya
abyste se nenudili, já patřím teda do toho debilního davu
tak já patřim do těch 13 procent, co v odpovědi nejmenovali klidně bych si dala i další chybu, kdybych si nemyslela, že řešení znám s jistotou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 14:34
- Nahlásit
Maya
jednu kočku odpoveluješ do verandy, co myslíš, že dělá ta druhá, třetí...
sakra, to je vlastne pravda
myslim, ze worick ma takovy prirodni jezirko...
|