Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:29
- Nahlásit

Maya
asi tak nějak to mám
já to mám přesně tak ale je fakt, že co se snažim si rozvrh plánovat (furt mě to drží), tak fakt toho stíhám víc. I ty anglický slovíčka se sama dobrovolně skoro denně učim a opakuju (a občas je ten generáto opakování dost vtipnej, když za sebe zařadí slovíka v dobré kombinaci obtížnosti jako třeba: únor, kořenový výmladek... )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:32
- Nahlásit

PetraK
jojo, jeste by to asi chtelo a predpokladam, ze tak nejak vyuzijem pristi rok zas tyden u denyku, pac tam ma taaaaaak krasne, ze se nam nechtelo ani domu

birma
ta kabelka je pekna, ale ja zistila, ze nic krom batuzku nemuzu, pac me pak bolej zada

ja uz vstavam v tom druhym stavu, takze ja su v pohode

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:36
- Nahlásit

birma
jakej máš generátor slovíček?
já mám mobilu výukovou apku a ta mi denně předhodila nějaký slovo, teď se mi to samo nějak updatovalo a prt

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:54
- Nahlásit

Maya
Mám koupenej Word Manager. Generátor je to jenom při zkoušení už naučenýho, jinak jsou tam už přednastavený lekce + si tam můžeš tvořit lekce vlastní (a doplňovat vlastní slovíčka). Nějaká apka dobrá na tablet by se mi hodila. Ideálně na gramatiku. Ale stáhla jsem jich několik slovíčkovejch a všechny byly tak dementní, že jsem to vzdala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:57
- Nahlásit

birma

kořenový výmladek..

nene, že ne, tos tetkon vymyslela!

ad to plánování - taky by to chtělo, abych přestala být chaotičná, nic pak nestihnu

cernej caj
am ma taaaaaak krasne, ze se nam nechtelo ani domu

ano. tomu velmi, velmi, mocvelmi rozumím, je to krásnej kout země.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 14:59
- Nahlásit

PetraK
nene, že ne, tos tetkon vymyslela!
možná je to kořenový výhonek? Rozhodně je to englicky root sucker, tak si to můžeš dohledat
nic pak nestihnu
ty jo? ty už teď musíš bejt dva lidi, abys stíhala to co stíháš

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 15:28
- Nahlásit

birma

možná je to kořenový výhonek? Rozhodně je to englicky root sucker, tak si to můžeš dohledat

ty jo jak to může hodit ke slovíčkům typu úterý?

ty už teď musíš bejt dva lidi, abys stíhala to co stíháš

ty jo víš co mám restů? Třeba boty - ještě nedouklizený zimní mám /páč ono s těma mejma je při čištění dost crcání/, taky jsem si ještě nenapulírovala svý vysoký sandály, takže si je nemůžu vzít. Nemít Brtnika, tak to doma nebude tak vysmejčený, jako je. Vůbec nevím, co budu dělat, až se máma vráti jak to budu stíhat?? Asi se půjdu oběsit.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 15:35 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

PetraK
jak to může hodit ke slovíčkům typu úterý?
hodí se to tak, že obojí jsem si v tom programu procházela no a ono je to pak generuje víceméně náhodně
edit: takže pak vznikaj kontrasty jako: maso, evaporace, přechod pro chodce, modřín, prodavač...
víš co mám restů?
ne a já resty skoro nemám, heč (teda když pominu probrání komplet všech věcí a vyřazení těch nepotřebnejch, který se mi nechce stěhovat, protože je už nikdy nepoužiju ) možná je to tim, že moc neřešim uklízení zimních bot ani další věci, který jsou pro jiný důležitý a částečně za to můžou ty vedra, co mě přikovaly ke kompu a teď ta Adamova haxna...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 15:41
- Nahlásit

PetraK
to s brtnikem zvladnete q segtq, synovci by trochu nepomohli?
na druhou stranu asi chapu, ze ne, me taky sejri jezdit pres hodinu busem kdyz se doma nechce sedet 15minut v aute a sice babicka je babicka, ale ten vztah tam moc neni a pak je tezky odsunout aktivity, ktery me zajimaj na ukor cloveka, kterej o me jevi zajm az kdyz se doma nemocnej nudi. takhle to zni blbe, ale asi chapu, proc se hodne lidi nechce o pribuzny doma starat.
nevim, jak to maj synovci s tvou mamou ale sem taky pochopila, ze s angazovat ani nechtej v nouzi nejvyssi...

neda se treba platit na hodinku denne nejaka pani, co pomuze? a nemela by na to tvoje mama nqrok od socialky treba?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 15:58
- Nahlásit

birma
Mám koupenej Word Manager
aha, to je na pc, mě to víc vyhovuje na telefonu, doma na tabletu mám apku, kam jdou zadat vlastní slovíčka, mám tam 10 lekcí finštiny a zkouší to různejma hrama i psaním, ale jak se to jmenuje, to bych se musela podívat
na mobilu mám FunEasy, ale tam jsou teda ve zdarma verzi jen přednastavený okruhy slovíček, ale je tam i psaní na základě poslechu, to jsem jinde neviděla a to zkoušení je docela promakaný, mám to nejradši
ale teda ozkoušený na anglinu to nemám

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 16:02
- Nahlásit

hele http://www.jobs.cz/kurzy-a-skoleni/40119-kurz-foto grafovani-psu/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 16:06
- Nahlásit

maya
zajimavy. videla sem I 3fenni kurz v herolticich kde se delaj vycvikovy akce, ale dost k tomu chybi ty psy a prostredi na aplikaci poznatku

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 17:37
- Nahlásit

Bry den.
Troldas pribral za mesic 4 kilicka, takze ted ma sokolik celych 12 kg. Panu doktourovi se moc libil, on Troldovi taky, takze mu dulezite povidal a vypravel, jak teezkej ma zivot. Cokl jako, panu doktorovi. Ja mu tu hubu jednou asi fakt zalepim. Coklovi. Jodloval ukrutne, i v cekarne, byl jak pytel blech, hemzil se vsude. Dostal pigara, rovnou vzhledem k jeho vaze a kondici uz i vzteklinu a tim padem mame na rok hotovo. Tak snad nebude nasledovat nejaka fuj reakce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 17:40
- Nahlásit

Fifi
teda, to uz je peknej macoun

a byla to opera nebo opereta?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 17:44
- Nahlásit

Fifi hezky roste, chlapeček zpěvavý...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 17:51
- Nahlásit

cernej caj
byla to opera nebo opereta?
Spis muzikal.
Xerxová
hezky roste,
On je drobouckej, 12 kg ve trech a pul mesice - opravdu to mamut nebude. Ted tu blbecek radi s cubama, az to nacudil do klece. Zvolala jsem, ze by mel mit klidovej rezim, tak me kousnul do achilovky a zase se ritil ven.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 18:06
- Nahlásit

Fifi naše paní vetka vždy říká, že pokud pes řádí sám od sebe, tak to nevadí. Ale že nemáme hned po očkování chodit na delší procházky, nemáme "cvičit" - neb půjde s námi (a nadšeně) i když by jinak třeba odpočíval. Že si má tak dva dny řídit aktivitu výhradně dle svého... Ale u žádného psa jsem nikdy žádnou neaktivitu či neochotu k čemukoli nezažila... Naštěstí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 18:08
- Nahlásit

jinak na třech a půl měsících měl hubený Night přes dvacet kilo a 53 cm v kohoutku. Takže doga ti asi z Trollíčka nevyroste

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 18:11
- Nahlásit

Xerxová
jinak na třech a půl měsících měl hubený Night přes dvacet kilo a 53 cm v kohoutku.
Potespanbuh.
Troldas ma tak 35 cm ted, byt na fotos vypada vetsi.
Že si má tak dva dny řídit aktivitu výhradně dle svého..
Jj, bude mit ted klidnejsi rezim, dle svyho uvazeni. Ja teda po ockovani u cub obcas vnimam vetsi jakoby spavost, unavu, tak den, dva.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 18:21
- Nahlásit

tady tři a kousek měsíce:

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 18:38
- Nahlásit

Xerxová
Marja, to sou tlapatka obrovsky!
To Troldik ma tenoucky hulcicky.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 19:15
- Nahlásit

Adam se rozhodnul pustit chlupy z druhý, nebo spíš vlastně první půlky těla (doteď línal na prdeli, to přestal a začal krk a plece), jen je teda nemusel pustit všechny najednou
venku strašně chtěl cvičáááát, mohl se zauzlovat. Bohužel je po tom vedru a suchu tráva spálená a tvrdá, takže si znova otevřel ten polštářek a to jsem doufala, že v noci půjdem běhat...
a jako úkol pro tento týden máme sebekontrolu na žrádlo, ideálně do fáze pamlsku na čenichu. Nemůžu říct, že mě by tohle bavilo nějak moc, ale Adam vypadá spokojeně, protože stačí ležet, nemusí nic moc dělat a pamlsků dostává úplnou přehršel

Fifi
šikula
12 kg ve trech a pul mesice - opravdu to mamut nebude.
Altar měl 12 kg ve třech měsících, v cca 5ti letech se konečně dodělal na hezkých 55 kg

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 19:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Altar měl 12 kg ve třech měsících, v cca 5ti letech se konečně dodělal na hezkých 55 kg
To byla ale jina konstituce. U Trolitka tohle nehrozi, to vim, uz ted.
Bohužel je po tom vedru a suchu tráva spálená a tvrdá, takže si znova otevřel ten polštářek
A necim mu to matles nebo v necem koupes? Mne se obcas u podobnych zraneni osvedcila kombinace, svetlouckej hypermangan na vysuseni, nechat zatahnout bez blemcani. A pak paradoxne trocha neceho mastnyho, ale betadine mast, jen mirnoucce, zase nenechat blemcat. A pak po asi hodine nechat klidne psovi hnatu osetrit, primerene, ne aby si to roznipal do masa. Po pravde, u Kremyla tyhle jeji tapaci veci uz moc neresim, dycky jen vycistim a necham ji k dispozici. Ona si vykouse, doslova, co potrebuje, pak na dve noci obvaz s visnakem ci masti betadine a je klid. Zni to divne, ale po 10 letech s neurotickou hlodajici si haksny treba po projiti ostruzinama jednoho nauci. Je ale fakt, ze nemela nikdy hlubokej rezanec do tapaciho polstarku, dycky spis nejaky ty horni skary polstarku.
úkol pro tento týden máme sebekontrolu na žrádlo, ideálně do fáze pamlsku na čenichu.
Mno, taky na tom budu muset s nim vic zapracovat, je jak jatej. Idealni faze nehrozi, budu rada, kdyz prestane dupat cubam po hrbetech a jodlovat.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 19:29
- Nahlásit

Fifi
U Trolitka tohle nehrozi, to vim, uz ted
však jo ale střeďáček z něj asi taky úplně nebude
je jak jatej
tomu se říká dobře motivovatelnej
Idealni faze nehrozi
u nás asi taky ne jsem zvědavá, kam to do neděle dotáhnem zatim po dvou kratičkých lekcích je to na chviličku pamlsek nevalné hodnoty na noze nebo pár cm od čenichu

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 19:31
- Nahlásit

birma
ale střeďáček z něj asi taky úplně nebude
To si prave myslim, ze bude.
Jsem ti este editovala ty tapackovy veci vyse, at se to Adamitovi srovna co nejdriv...
kam to do neděle dotáhnem
No u nas uspech, ze se prestal dobejvat do ruky s pamlskem.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 19:37 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
necim mu to matles nebo v necem koupes?
zezačátku jsem mu to dělala hypermanganem, teď už to neřešim, maximálně přischlej bordel vytahám, jen prostě má klidovej režim, protože ťapánim a vahou na tom polštářku to logicky bude pracovat a praskat. Teď už si to chlapeček ošetřuje jen přiměřeně a hojí se to hezky, tak mi přijde zbytečný s tim něco dělat.
ze se prestal dobejvat do ruky s pamlskem
mooooc šiškovné Trollátko

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 20:04
- Nahlásit

birma
Teď už si to chlapeček ošetřuje jen přiměřeně a hojí se to hezky, tak mi přijde zbytečný s tim něco dělat.
Jj, rozumny.
mooooc šiškovné Trollátko
No nevim, dela jak dobytek. Pritom zradla ma dostatek.
tomu se říká dobře motivovatelnej
A to jo, na zradlo to jde samo. S hrackama pretahovacima na tom makame.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 20:12
- Nahlásit

Xerxová
takovy miminko

Fifi
tak su zvedava, jak naroste, tak tech 20-25 by mohlo byt realnych pri ty vaze ted?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 20:16
- Nahlásit

cernej caj
tak su zvedava, jak naroste, tak tech 20-25 by mohlo byt realnych pri ty vaze ted?
Jo, tak nejak to vidim. Vahove, do vysky se uvidi, ale tak kolem 50-55cm? proste stredak. Nicmene, uvidime za rok.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 21:09
- Nahlásit

Fifi
tak nejak to vidim. Vahove, do vysky se uvidi, ale tak kolem 50-55cm? proste stredak.
hele a uvědomuješ si, že pro většinu lidí je střeďák kokr nebo bígl a maximální váha tak 18 kg a cokoliv nad je velkej pes, žejo?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání