Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:21
- Nahlásit

denyk
bez operace. Koupu se v lazni, cvicim s micema, na micich, pod micema, v sede v leze, ve stoje.Dokonce jsem cvicila na te podlozce WII ci jak se to jmenuje. Ty holky na rehabkach jsou fakt skvely. Berle uz nepouzivam, ortezu jen na ven
týjo smekám !! kloubouk dolů si pilný pečlivý pacient!!!
bude pochvala určitě !

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:22
- Nahlásit

denyk
Myslim ze pan doktor bude spokojen.
Tak ale to je super, jen tak dal! Hlavne, abys byla spokojena ty a neudelala zase nakej chybnej krok.
Fajka
ale co me je líto jak se tam choděj koupat a pít ptíci no..ty o to příjdou
Tak muzes dat naky misky bokem, mimo frekventovanej koridor, oni si to najdou.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:30
- Nahlásit

Tak hlavne se pry nebat a posilovat ikdyz pomalu ne pulhodky v kuse...tak jsem snad rozumna neeeee Fifi jo chybnej krok...hezkej slovni obrat. Snad mam uz vybrano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:31
- Nahlásit

denyk
tak ono mexicky jdlo joreneny jako indicky je proste zverstvo ale to el diablo byla lahudka a joo, chvalila srm si to mooc u tebe kes si uz koupila I olej do dprchy

fajka
a co jim dat ten kybl jak psala fifi k plitu at nelitaj ax k jezirku?

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:48
- Nahlásit

cernej caj zverstvo to neni. Ten rimsky kmin tam proste ma byt ..jo Saloos do sprchy je fajn. Kamoska ujizdi na levandulovem.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:48
- Nahlásit

cernej caj a vubec nemas uz spat??

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:54
- Nahlásit

denyk
zverstvo to neni. Ten rimsky kmin tam proste ma byt
Jsem se musela podivat, pro me kmin jako kmin. Miluju tu chut, ale ne kdyz je vcelku.
Tak hlavne se pry nebat a posilovat ikdyz pomalu ne pulhodky v kuse...tak jsem snad rozumna neeeee
Snaaad uz jo!

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:57
- Nahlásit

Fifi myslis ze milujes rimsky kmin? Ja nemam rada obyc. ale rimsky mi neva. Ale hodne lidi ho nemusi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 22:02
- Nahlásit

denyk
myslis ze milujes rimsky kmin?
Netusim, jestli jsem ho nekdy vubec jedla. Jelikoz nemusim ostra jidla ala mexiko ci indie. Miluju sem myslela chut "naseho" kminu, jen sem to blbe napsala asik. Jako vzdy, na klabosnici se blbe vyjadruju.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 22:30
- Nahlásit

denyk
to je super, že se ti podařilo dát to koleno takhle do kupy, budeš zase běhat jako lańka
cernej caj
jj, ten test na borelku na pojišťovnu když vyjde negativní, tak to není stopro
Fajka
to je blbý s těma včelama a navíc co až se budou rojit, to bude ještě horší
nám nelítá se na zahradu napít nic, když je vedle potok

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 22:43
- Nahlásit

Maya
to je blbý s těma včelama a navíc co až se budou rojit, to bude ještě horší
Z toho mam hruzu, parkrat nas na vychazce pronasledoval roj divokych vcel. Letos jsem slysela huceni kousek od zahrady, sedlo si to na ker a sla jsem rict sousedovi. Podekoval, obhlidnul, ty maji jeste hodinu cas... a pak sel sebrat. Predstava, ze to mam na strome u baraku byla silena, on se smal, ze nez si vsechny sednou, maj jiny starosti, nez utocit.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 23:18
- Nahlásit

Fifi
No u nás ve vsi právě míval chlap včely taky a když se to rojilo, to byl masakr a o strach někam jít, mít to vedle baráku bych fakt nechtěla, fakt Fajce nezávidím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 06:02
- Nahlásit

denyk
nepopiram, ze tam nepatri, ale urcite ne v tomhle mnozstvi, to proste nechutna jak mexiko ale jako Indie spis ale udelala sem si vcera falesny, jen s peprem a chili paprickama

maya, fifi
doufam, ze fajka todle nebude muset resit, to je fakt docela blby q hlavne s tou alergii

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 07:35
- Nahlásit

FifiMaya
to jste mě moc neuklidnily teda
já si vždycky vzpomenu na ten českej film jak spadne ten roj na malýho kluka a dycky sem si říkala ještě že tu nic takovýho nemáme.... hmmm...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:22
- Nahlásit

Fajka
a co noha akousenec od hovada? nepomaha i mazat fenistilem nebo tak?

ale s takovyma sousedama to musi byt radost, dyz ani vcelam nezajisti co potrebuji a jeste jim ani nemuzes nic rict slusne sousedsky

jinak sem si objednala supr obri ledvinku vencici tak su zvedava, je dost mega, ale zas si rikam, ze se tam dobre vejde stopka, ma to vic kapes takze i na telefon a klice aby byly zvlast, maji i mensi od ty stejny firmy podobne delanou ale odradilo me tam jen ta jedna zipovka tak su zvedava, uz dva roky hledam ledvinku, ktera by se mi libila a ty cinsky nevim proc prestaly delat siroky pohodlny pasky

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:34
- Nahlásit

cernej caj
ta vypadá dobře, já teda na venčení všechno narvu do kapes, ale pravda nenosím ani klíče ani telefon a vůbec takový věci
Fajka
tak zkusit jim dát tu vodu hned někam k plotu jak tu někdo radil?
jedině že až se mu to začne rojit a bude shánět roje po všech čertech, tak ho to třeba přestane bavit, ona to zase není až taková sranda ty roje chytat co jsem viděla
každopádně by vám mohl alespoň dát med zadara

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:41
- Nahlásit

jinak u nás vtipný závěr víkendu, brácha včera večer na 9 naplánovaný odjezd k moři a co se nestane, v 7 jim utek pes, asi jak nosili věci do karavanu, tak jim vyběh, naštěstí teda než stačili zorganizovat pátrací akci, tak se asi za půl hoďky sám vrátil, ale bráchu málem skolil infarkt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:45
- Nahlásit

Maya
tak ja bych se bez klicu domu nedostala (zkus bydlet na hlavni silnici, nechat opusteny dum se dverma vyvalenyma, aby ses tam pak dostala, a v lete nenosim bundu, abych mohla vyuzivat kapsy

to sem psala fajce ja, jenze ono i tak - treba od 3 dny davat vcelam za plot kybl s vodou (za vodu se navic plati a i kdyz by meli studnu, je to proste vopruz, starost navic a zbytecne obiras o vodu sebe), takze i tak, to by resilo max ze by nemeli leteckej koridor pres pul zahrady

teda, chudak bracha, se nedivim, ale tak nastesti mohli odjed a pes v pohode doma (takze hlidas?)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
no hlídám už tak napůl, spíš jem krmím a venčím, protože už nemůžou bejt spolu s Dorinem bez dozoru, takže přes tejden musí bejt bráchy pes sám doma, o víkendu ho vezmu k nám na chvíli co jsem venku, ale tak pár dní to přežije, spíš pro mě a pro mámu vopruz, že tam musíme furt běhat, když byl celej den u nás, bylo to jednodušší
tak ja bych se bez klicu domu nedostala (zkus bydlet na hlavni silnici, nechat opusteny dum se dverma vyvalenyma, aby ses tam pak dostala
tak klíče pod rohožku nebo pod květináč nebo jak to bejvá v těch filmech ne?

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:02
- Nahlásit

bratránek dovezl večer třešně. Překvapuje mě, že Adama nebolelo v noci břicho, protože jich vyloudil moc a moc Samozřejmě jsem mu je vypeckovávala jsem magor

denyk
to je moc dobře, že jsi takovej vzornej pacient a že to i kolínko oceňuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:17
- Nahlásit

birma
melo by ho bolet bricho po tresnich? ale tak dobre, ze nee
ja teda tresne zeru i s peckama, kdo se timma zdrzovat

Maya
ale tak ho mate ve stejny obci aspon, ne

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:32
- Nahlásit

cernej caj
ja teda tresne zeru i s peckama, kdo se timma zdrzovat
ony byly hodně zralé, teta je trhala ráno a k nám se dostaly v 9 večer. Bohužel už jich byla spousta hodně prožraná od červů a to já nemusím. Ty hodně prožraný se vyhazovaly a ty málo prožraný dostal Adam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:44
- Nahlásit

birma
ahaaa

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:49
- Nahlásit

cernej caj
ale tak ho mate ve stejny obci aspon, ne
jj, naštěstí je to kousek
birma
chudák Adam, jsi ho ochudila o ty nejlepší pěkně uleželý a s nejvíc červama

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 09:52
- Nahlásit

Maya
chudák Adam
trpěl s každou třešní, co nedostal dneska je bude mamka dodělávat, tak si pacholek docpe břich, protože jsme jich dostaly určitě přes 5 kilo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 10:21
- Nahlásit

birma
u nás psi teď nejvíc dostávaj šlupky z hrachu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 10:22
- Nahlásit

birma Maya
takovy tyrani

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 10:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Velmi náročný víkend, velmi náročný!! S Ričrdem to je vždycky tak. A Rumíček velmi oblibuje Ričrda, velmi. Ričrd si vlastně ani nemůže sednout, teda může, ale musí počítat s tím, že nesedí sám, seděj dva na jednom místě. Rumíček je okamžitě na klíně.A umeje mu celej gezicht a umeje mu vlasy, nosní dírky, uši.... hlavně, aby nebyl Ričrd smutnej, to prej nesmí bejt. Že Ričrd nidky moc psy nemusel?? A KOHO TO JAKO ZAJÍMÁA??? Rumíčka rozhodně ne. Rumíček taky krade. Jak jsem zjistila, ukradnul si všechny kostéčky a odnosil si je do schovky . A Rumíček taky ale taktizuje. Protože kostiček měl tedy hodně, mohl s nim kupčit. Leží Bubi na strategickém pelíšku??JO?? no tak jí dáme na dohled krásnou kloubovou kost. To by bylo, aby jí to nezvedlo.......... A ........... Rumíček má pelíšek jen pro sebe!! Háájzl malej

kachna_

projde plotem a přijde ke dveřím žebrat o vpuštění na zahradu. Debilka

pevně doufám, že se opravdu nejedná o mého vedoucího abs. práce

vole! ale neříkej, že by se ti to nehodilo

Fifi

jedití, Troldík je ale roztomilej gezicht. Výraz "Pani,prosimvássemvoputěnej!" mě dostal

a pak se kocha tim velkym bohatstvim.

takovej malej sedlák!
Rumíček neni svěrač. RUmíček je roznašeč. Roznáší všecko jako virus

a se vcera malem vybourala, vyjizdim z parkoviste na hlavni, otevru okynko a bzzz vosa?? v aute??? Sem na to hamstla
z tohodle mám taky strach, brr, ještě, že to teda vzalo takovejhle konec.

Fajka

jsem si vzala zyrteček abych přečkala do rána k doktorce. Jenže do rána úleva tak o 50 % no krz práci sem se k doktorce samo nedostala

hmmm, ty jo tak to je fakt asi alergie - když máš tu samou reakci na hovadu (ale to já má taky dost silnou často, mají v sobě asi nějakej humáč. Vidím to taky tak s těma atb, než to do sebe ládovat preventivně, (to faktnechápu)
Hele kup si někde tu mou levanduli -=eterák a když v tuhle dobu půjdeš z baráku, tak se tím prostě natři. mně to docela fachčí (když se nezapomenu natřít ) na všechny tyhle mrchy

velkou dřevěnou boudu a těch úlů tam je 10 krát tolik

zkus někde pohledat, jestli to takhle může mít v obci, hm? úly byly vždycky přece někde naokraji. Možná že spešl dneska při všech alergiích, tohle nějak ošetřený bude?
denyk
clovek si nechce delat nepratele navic se sousedama...tak snad mu to nekdo rekne.....Fifi diky za optani musim zatukat kolinko temer super, posiluju cvicim, jeste tento tyden rehabky. Dokonce si kleknu!

ale nene!! Fakt? Ty jo to je teda posun do mnohem lepší roviny!!
GRATULUJU!! GRA-TU-LU-JU!!

cernej caj
jéé!

miluju tyhle zamechovaný kamenný pole

kde je tohle?

:
táhli cíplýho psejka na provázku!

fotky, jkao vždycky nádherný!
Byli jste v Brtníkách v hospůdce?? Závidím, fakt to tam miluju a jela bych z fleku.

a když vidím Bukíse.... Rumíček je buřtik!

a ty jeho ksichty

jo to jo, oni uměj, ovšem jak říká FIFi -ta s tou pantoflíí....

a to mel ponozky, neni to uchyl

seš si jistá?

birma

co Adamití nožka?

ak jednoduše prodloužit životnost kuřecího pařátu z 5 vteřin na asi 10 minut

a tohle je veledobrej nápad!! dík.

Xerxová

o a našplhal si u mě chlapec -

no vidíš, že je taky rozumnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 11:38
- Nahlásit

PetraK
seš si jistá?
anooo, bukac neni zadnej ouchyl proste to je takova slecinka ;) moc roztomilej peeef

v brtnikach sme nebyli. Ty dve fotky sou z usti suche kamenice, kde sme jen projizdeli kolem a vys sou prej supr vodopady (mezi decinem a hrenskem) ale bylo to vyschly

jinak teda rumicek je skvelej strateg, jak na to vyzral

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 11:41
- Nahlásit

no tak asi takhle, obtěžujou tě fčely od sousedů a lítaj si do tvýho bazénku? je to tvoje vina, nemáš mít bazén!!
fakt šílený v tomhle státě
http://www.epravo.cz/top/soudni-rozhodnuti/obtezov ani-vcelami-39751.html

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání