Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 12:33
- Nahlásit

Maya
však to říkám, necelý kilo za 80 dolarů
nj, s voděodolností 2000 - 3000 mm se furt radši spolehnu na svou milovanou bashu za 700,-

kachna_
že by to bylo jako u psů a zaměstnaný a unavený dítě je hodný dítě? Fakt tobě i Lucince změnu Anetky k lepšímu moc přeju

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 12:59
- Nahlásit

birma
, s voděodolností 2000 - 3000 mm se furt radši spolehnu na svou milovanou bashu za 700,-
si moc zhejčkaná, já strávila celý mládí ve stanu, kterýho se stačilo zevnitř jenom dotknout a teklo to jak kdyby tam nebyl
a s ním ještě teď stanujou děti na zahradě, furt drží vcelku

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 13:14
- Nahlásit

Maya
si moc zhejčkaná, já strávila celý mládí ve stanu, kterýho se stačilo zevnitř jenom dotknout a teklo to jak kdyby tam nebyl
nevidim jedinej důvod, proč kvůli takovému pohodlí vláčet stan, když pro stejnej efekt mu stačí blbě nasměrovat celtu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 13:17
- Nahlásit

birma

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 13:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Bubi naznale, že je skutečná prasnice a protože skutečné prasnice se rochní, bude se rochnit. V našem bahnitém /průtočném, leč bahnitém/ potůčku a nejlépe tam, kde je toho bahna maximum. Vždycky tam vleze, zadupe, aby se pořádně zaprasila,vyleze a chce odměnu. Asi jak to pěkně vymyslela . Rumíček naznal, že to je dobrej nápad bejt prasnice a tak tam taky chodí dupat A sousedův džékrasl tu hovadinu velmi ocenil a taky tam chodí dupat, on ovšem dupe s bahnem až po krk Jsou to idioti.
A já mám dole srostlou páteř bez mezery, sklo v páteři neboli sklolijózičku a ... nahoře posunutý obratel o nějaký ten milimetřík a tři řitě rehabilitací.
Fifi

Ja ale reaguju jen na to, cos napsala tady, nekde vedle to projizdet nehodlam.
promiň, jsem tě špatně pochopila.
Já teda tady i tam měla za to, že jen píšu svůj náhled na věc (de facto jsem tu debatu tady otevřela řečnickou otázkou, jestli je, to co říká onen člověk v pořádku a nebo není ve své reakci Xerxové, to myslím, není vnucování, jaks mi na to v následujícím příspěvku napsala, aspoň to tak cítím teda). protože si pořád myslím, že to příroda tak nějak měla vymyšlený trochu líp než my lidi . O to víc, že těm štěňatům nedopřejeme vyrůstat tak, jak by měla - tedy i ve společnosti psa otce, který má v jejich výchově své dost nezastupitelné místo, jak se ví. Myslím, že i to štěně bojovníček, pokud bude mít chovatel zájem, čas a prostor, půjde doma vyřešit. ostatně, pokud by se pro něj nenašel majitel, musel by to dobrý chvoatel řešit tak jako tak. Pokud je to pravda - jak tam někdo zmiňoval - v německu (a asi i někde jinde??) už se na ten osmý týden odběru posunuli zákonem??. Taky tam chovají maliny, rotíky, tak to asi nějak řešený mít budou.
birma

tak na něj radostně naběhla kamarádčina stafbulka a on se jí bojí blbeček

a se mu nedivim ale, když do něj vlítne dělová gule

(ona ho zbožňuje).

aby ne, když ho může týrati to my ženy milujem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:01
- Nahlásit

birma

, když pro stejnej efekt mu stačí blbě nasměrovat celtu

a proč jí vůbec vlastně brát? když můžu spát pod lopuchem?

fakt se skláním před těma, co takhle kempujou jako vy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:01
- Nahlásit

jak ušetřit?? Vlasy nebarvím, nemelíruju - chodím jen umýt, ostříhat, vyfoukat... Dnes dorazím k holičce ... a ... neteče voda. A tak mě jen navlhčila rozprašovačem, ostříhala... a mám to za 90 Kč

Jo a nemám ráda Falco... Neb nemá popisky !!! Night nemůže vnitřnosti. Mám vyzkoušené, že třeba hovězí s droby vede k velmi řídkému bobku. Kupuju vetamix v jedné prodejně (hovězí kusové, hrubomleté, kuře celé mleté) ... i jiné maso "nezvířecí" (většinou z drůbeží prodejny). No a minulý týden jsem koupila maso jinde a Falco má ty barevné proužky bez popisek. Paní prodavačka mi prodala hovězí maso mleté (je to jen čisté hovězí)... no a psisko má opět potíž (v noci spí, dopoledne je doma bez problémů, ale když tvoří hodnoty, tak jsou tekuté...) Až teď jsem si vygooglila, že je to hovězí maso s droby... a těch drobů tam je evidentně hodně...
Není to Betka... ta mohla i hřebíky A navíc je máložravec vybíravý - má pocit, že když už dorostl, tak to může na mě zkoušet. A vychází mu to. Dneska pravil, že i kuřecí prsní řízek (syrový, z čerstvého kuřete) který jsem si od huby utrhla jako dietku si můžu klidně sníst sama. Že bude žrát až večer...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:03
- Nahlásit

PetraK
maj ti psi rozum, bych se šla taky rochnit, už je zase vedro jak v pekle

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:07
- Nahlásit

PetraK to máš záda v opravdu dobrém stavu ... Dávej na sebe bacha!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:09
- Nahlásit

Solidní lekcička a ještě bych mu dala být tím policajtem pokutu za znečišťování prostředí

https://www.facebook.com/the.addictedhome/videos/v b.218981758205516/627181674052187/?type=2&theater

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:11
- Nahlásit

Xerxová

ak ušetřit?? Vlasy nebarvím, nemelíruju - chodím jen umýt, ostříhat, vyfoukat... Dnes dorazím k holičce ... a ... neteče voda. A tak mě jen navlhčila rozprašovačem, ostříhala... a mám to za 90 Kč

výýýborný
no zkusím to takhle teda zítra taky

Že bude žrát až večer...

no jo, když taky ono to vedro?

K to máš záda v opravdu dobrém stavu ... Dávej na sebe bacha!!
jo. úplně mě nepotěšila, teda vlastně jo. operace zatím netřeba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:16
- Nahlásit

PetraK on blbě žere od té doby, co vyrostl (už asi dva měsíce) Není to teplem. Prostě snídat nebude a nebude. Já ho přesvědčuji (asi zbytečně), že bude jíst dvojfázově a basta. Ještě trochu by nabrat měl... ale asi mu celkově ke spokojenosti bude stačit žrádla málo (žere míň než Beta) a asi zůstane lehčí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:24
- Nahlásit

Xerxová
asi zůstane lehčí.

což vůbec asi neva, že jo? já vím, žes to psala, že v tomhle modu jede už delší dobu. Jediný co je na tom blbý je, že pak si to dá celý naráz , ale jinak by to bylo fučik.
No vysvětli mu to, chytrolínovi

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:26
- Nahlásit

Xerxová
tak mu dávej dvoufázově obden, jeden den ráno a druhej den večer, si myslím, že pak by žral

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 14:40
- Nahlásit

Maya
tak mu dávej dvoufázově obden, jeden den ráno a druhej den večer, si myslím, že pak by žral

a zase ušetří. jak u toho kadeřnika!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:26
- Nahlásit

PetraK
a zase ušetří. jak u toho kadeřnika!
no vidíš a to mě nenapadlo

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:32
- Nahlásit

každý pes by měl mít svého osobního maséra

PetraK
Jsou to idioti
Nejsou! Hele ženský daj tisíce za bahenní lázeň pro lepší pleť, tak proč by toho oni nevyužili, když to maj hnedle za barákem a navíc zadara?
se mu nedivim ale
já taky ne Navíc Karča neumí štěkat a místo toho strašně divně skřípe, takže na něj skřípe ze břehu většinu doby, co on se koupe
aby ne, když ho může týrati
ona prej miluje jenom dva - Adam se před ní vždycky zdekuje do vody a ten druhej v práci leze na židli, aby za nim nemohla
ale je sranda je spolu pozorovat - vypadaj jak puberťák s malou ségrou (přitom jsou podobně staří) - ona se na něj furt věší, doráží, provokuje a on se jí vyhejbá, utíká před ní a sem tam na ní zařve, že jako "zmlkni ségra a dej mi pokoj!"
ve výsledku jsou oba happy, protože Adam je vyplavanej a vyrachtanej až na půdu a Karča je vylítaná, jak ho furt ze břehu dozoruje

Xerxová
a mám to za 90 Kč
Kdyby ti to samý udělal muž, máš to zadara

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:34
- Nahlásit

Maya

no vidíš a to mě nenapadlo

a mě hned! Dnes je totiž den fšech Spořínkůch , ráno jsem byla u dochtora brzičko a tak jsem se rozšoupla zas v sekáči. Mám 2x krásnej šik ozdobnej šál, šukničku, mikinu, batůžek a pevně vypadající ledvinku na venčení. To vše ááááá 60 káčées! Sem nadšená. Suknička je velevzhledná. Je černá, pochopitelně, ale mám nepravidelný zajímací cípovitý tvar a krásnou stříbrnou výraznou sponu na boku. Je supr úhylná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:40
- Nahlásit

birma zadara možná, ale raději využiju služeb odborníka - ona totiž fakt dobře stříhá. A já to mocmoc potřebovala - protože jsem se do minulého týdne dát ostříhat nemohla (ten baret od taláru vypadá děsně blbě, když zpod něj nečouhají vlasy)... takže promoce a imatrikulace ladím s termínem stříhání

teď jsem dali třičtvrtěhoďku v lese. Psisko se nejprve obalilo celé bahnem (noční deštík je znát) a pak to povinně odráchal v potoce. Plašil malé pstruhy a děsně ho to bavilo. Stoupl si teď k mražáku (po procházce fasoval kosti) a má smolíka... na zahradu dneska raději bez kosti. Ať srovná zažívání

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:40
- Nahlásit

birma

každý pes by měl mít svého osobního maséra

pipíí.
Hele vnímám to dobře, když to od kočky vnímám jako vyjádření přízně a přátelství, pohody?

navíc zadara?

a že já se nedoplatim za vodný stočný při jejich odprasování, to je evidentně nebere

a místo toho strašně divně skřípe, takže na něj skřípe ze břehu většinu doby, co on se koupe

neneéé natočit prosím, natočit

en druhej v práci leze na židli, aby za nim nemohla

hmm kucí evidentně vědi proč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:41
- Nahlásit

maya tsss - jsem sice spořivá, ale psa většinou nakrmím

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:47
- Nahlásit

Xerxová
ale psa většinou nakrmím

a dnes evidentně nastala ta menšina - neb:

Stoupl si teď k mražáku (po procházce fasoval kosti) a má smolíka..

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:47
- Nahlásit

PetraK
vnímám to dobře, když to od kočky vnímám jako vyjádření přízně a přátelství, pohody?
jj říká se tomu mléčný krok a je to pozůstatek z doby, kdy jako koťata sály mateřské mléko a masírovaly matce struky, aby líp teklo (jeden z mejch kocourů se má tendenci dokonce i kojit přitom, takže pak mám oslintanej velkej kruh na tričku )
natočit prosím, natočit
nevím, kdy je zase uvidíme, ale snad si vzpomenu zní to podobně jako tohle (plemenná příslušnost se nezapře ), ještě když se to rozléhá nad vodou...
kucí evidentně vědi proč
u ní rozhodně ona je šílená i na stafbula

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 15:55
- Nahlásit

birma maya
ale on nekdo kdi jezfi na treky fo alp zas malokdy jede sam takze se podeli s druhym a pak, dat 3t za stan co budu mit treba 8 let pokud kazforocne travim 14dni nekde pod tim stanem priste neni"takovej" majlant. a neco jinyjo je jet na par dni po cr a neco jinyhi zahranici, kdy snehova burina zafukujici silbym vetrem pod celtu hromady snehu nebo ve skotsku, kdy bys mrla diky vetru po tydennim treku uplne vsude mokro a ani v noci bys nebyla v suchu sou proste uplne jiny situace. u nas je stan zbytecnost.

xrtxova
ja dokonce mam kadernictvi kde to tak je normal

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:05
- Nahlásit

birma

zní to

jéžíš!!

á se tomu mléčný krok a
a jojojo, takže stejný význam jako u štěňat. Jsem si nebyla jistá, protože ono u koček jsou některý věci jinak . No Ešíček Hošíček byl asi taky kočka, páč se taky kojil, naštěstí mě z toho vynechával, snažil se tím přesvědčit své potenciální partnerky, že je neodolatelný, roztomilý a nejroztomilejší

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:11
- Nahlásit

cernej caj
mně ten seznam přišel jako seznam věcí, co nosí ona ve svém batůžku. Kdyby šlo o dělení mezi víc lidí, tak to beru.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:15
- Nahlásit

petrak
takze prasnici mas doma ale taky sou vhytry I prasnice, tak to schizofrenni byt muze rumicek kdtz nrprijde o inteligenci

birma
a zapomela srm politovat adamka, co koupani v botkach?

jinak hlasim, ze "hostel" u denyku je supr, bukac furt nevo nosi tak je megaroztomilej, vyvaruje nam jak v redtauraci a kraaasny to tu maj v okoli moc. vcera sme haluzove chytly prochazku se strazcem parku, nez sme se trhly, dokonce pokladnu (pladtovou misku) plnou penez z obcerstvovny na tanecnici sem chvili hlidala (drzela v ruce ) a dneska taky nadhera, kus cesty bylo odkloneno krz lesaky tak skoda, ale prselo min jak v predpovedi. ted jedem na vecu do mexika a zitra zas hotelova kuchyne u denyku

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:18
- Nahlásit

cernej caj
co koupani v botkach?
si myslim, že s jeho stylem koupání by mu botky vydržely jen pár minut. Prostě riziko se kterym se musí počítat. Stejně tak si to mohl rozříznout na břehu...
jinak hlasim, ze "hostel" u denyku je supr
jen si to pořádně užívej

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:25
- Nahlásit

cernej caj

ale taky sou vhytry I prasnice, tak to schizofrenni byt muze rumicek kdtz

čajdo - uvádíš mě do rozparkůch.
Doteď nemám vyřešeno, to s tím, proč je Rumíček rak, jak jsi psala včera a tetkon vhytry prasnice?? a Rumicek kdtz?? Znám jen KáPéZetko - neboli KrabičkuPosledníZáchrany, ale kdtz?????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 16:37
- Nahlásit

tak snad jedno pismenko blbe ve dlove di prelustis

birma
me prave prislo, ze chce napsat sexnam toho co nosi a spraskala to dohromady s moznostma, mexi kterejma vybrat. napr jak popisuje karosky a spacaky s pritom nevis s cim jezdi ona, ale sexnsm hadru ti da

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání