Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 20:13
- Nahlásit

xerxova
supr fotos

fifi
bukacek podrban!

jsk pruhac a hic?

birma
chapu

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 20:28
- Nahlásit

Xerxová
dvě dnešní nové vodní plochy -fakt se to na obě místa hodilo, tekl tam vždy potůček (jeden do Nisy, druhý do Labe - neb je to na rozvodí)...
To je krasa! A i dalsi fotos.
cernej caj
bukacek podrban!
Taak je sikovna! Jak jste prezili vedra? Zitra zase u vody nebo nejaka vetsi akce?
jsk pruhac a hic?
Pruhy maji pud sebezachovy a pres den se moc nepruhujou. Ted jsme si dali chvili poslusnosti stenatkovsky, je to sikula. A ty podrb pro zmenu Denyka, kdyz Bukvicka poddrban a moc si to tam uzivej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 20:38
- Nahlásit

Fifi a kde jsou obrázky k žíhaňákovi?? A taky pochopitelně i psím dámám

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 21:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Jeste je nemam. Jinak bych dodala. Videa jsem davala predevcirem, jak Trolda steka na povel a radi, Kremyl se bicuje a Bazusak lita.
A fuj, ted sme se vratili z kraticky vychazky stenatkovsky, z polnacky sala takovej zar.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 21:26 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

ještě nikdo nechcíp vedrem?
zejtra má bejt prej ještě hůř, v úterý v práci asi zdechnu a na příštží sobotu píšou 16, doufám, že to vydrží do mý dovolený
hodina v bazénu celkem na prt, voda 30, dlažba vedle tak rozpálená, že se na tom nedá stát, děsný
krásný fotky, hlavně ty vodní, ty potěší v tuto dobu vždycky
k narozkám jsem dostala 5 hodin v autoškole, se divím, že sem bráchu nazabila hned na místě, zase se budu o dovolený plahočit do města a úplně nanic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 21:30
- Nahlásit

fifi
zas voda asi

tak to supr, ze ma trolda rozum

maya
tys ho nrprodsla teda? bazen?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 22:15
- Nahlásit

Tak jsem Adámkovi udělala novou hračku na způsob udičky. Prej je to skvělá sranda, ale buď je i v 9 večer mimo z vedra, nebo nemá žádnou fyzičku, takže jsme to po chvíli zabalili. Pořád je na chcípnutí a mně od rána zas bolí v krku jak blázen

Xerxová
Krásný fotky! Vodu závidim, tam bych ráno zaplula a vynořila se až po setmění

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 22:26
- Nahlásit

cernej caj
ys ho nrprodsla teda? bazen?
prodala, byla jsem se koupat u bráchy, jako když je takhle nejhůř, tak se i vybičuju se tam v tom vedru doplazit
birma
ty jo, nějaký ty angíny má teď kdekdo, to je asi fakt z toho vedra a že se hodně pije studený

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 22:57
- Nahlásit

birma
Pořád je na chcípnutí a mně od rána zas bolí v krku jak blázen
Kdo se cpal mrazenyma tresnema? Nebo sis nedolecila jeste neco z toho predchoziho?
Ja nemam v aute ted uz klimatizaci, na jednu stranu jsem rada, protoze to jsem pak v podobnych tropech mela nakej hnus hned. Zato si musim hlidat ofouknuti zad, kdyz okynka otevreny dokoran. Takze jak blbka jezdim v lehky sportovni veste pres tilko, bo jak mi ofoukne krk, je ouvej.
Maya
k narozkám jsem dostala 5 hodin v autoškole, se divím, že sem bráchu nazabila hned na místě, zase se budu o dovolený plahočit do města a úplně nanic
Si mela narozky? Tak Hepy Brzdy, kor s darkem od brasky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 22:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Tak jsme dali tu noční Sněžku,
a to byla teda paráda. Sice když jsme vycházeli v těch 6 večer bylo ještě dost teplo na těch loukách bylo ještě vedro než zašlo slunce, pak se ale ochladilo, vyšel měsíc, dalo se jít bez čelovek, jako nemám za poslední dobu silnější zážitek něž vrcholky hor za teplého večera a svitu měsíce...fakt naprostá bomba...osvětlená města pod náma...neuvěřitelný prostě!

Akurát jelítečko hodné přehodné si už vošlapal tlapátka krz to kamení a tak jsme to ze Sněžky vzali rovnou do Pece do auta. No a bych ho nemučila tak se ten poslední úsek i svezl lanovkou

Jdeme až tam dozadu !!

naše treková skupina:
od největšího po nejmenšího či naopak

Jelítečko dotazující se kam to zase jdeme

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 23:27
- Nahlásit

Fajka
Tak jsme dali tu noční Sněžku,
Tyjo, to musela bejt nadhera, blazni blaznivi. nejmensi to taky utapal?
No a bych ho nemučila tak se ten poslední úsek i svezl lanovkou
Tos hodna panicka!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 23:38
- Nahlásit

Fifi
Tyjo, to musela bejt nadhera,
no jako nepopsatelný fakt..a tím jak svítil měsíc tak jsme tu krajinu a ty kopce viděli i přes to že byla noc, měsíc obří, světlušky, hvězdy nad náma...neuvěřitelný fakt..

nejmensi to taky utapal?

tss ten měl nejvíc energie a byl nejčilejčí..až jednou budu chtít psa na treky tak si snad pořídím nějakýho takovýdle ho skřítka! jsou neunavitelný

Tos hodna panicka!

on by to jako asi dotapal ale nebyl důvod proč tak jsme si počkali a dojelit to lanovkou , časově to vyšlo na stejno a on si aspoň odpočinul a nemusel jít nadoraz, a lanovka byla jako dost zážitek i pro něj
no a dneska jsme všici dospávali spánkovej deficit bo jako jít skoro 50 kiláků, celou noc nespat a pak to odřítit domu v tom teplu ještě bylo jako sado maso celkem ..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 23:44
- Nahlásit

fajka
tyjo, bozi, uz srctesim na fotky dlste usty a musel to stat zs to

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2015 23:50
- Nahlásit

Fajka
no a dneska jsme všici dospávali spánkovej deficit bo jako jít skoro 50 kiláků, celou noc nespat a pak to odřítit domu v tom teplu ještě bylo jako sado maso celkem ..
No ja nejak nevim, co dodavat, ses krasnej silenec.
Ja myslela, ze naka vase soukroma akce a on nakej trek? Zase za den 50 km... Nevim, tohle asi nikdy nepochopim, vas slapky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 00:04
- Nahlásit

cernej caj
bozi, uz srctesim na fotky dlste usty a musel to stat zs to

já moc nemám jen ty ze dne ..bo ty noční prostě neumím..bud foťák a nebo spíš já

Fifi
Ja myslela, ze naka vase soukroma akce a on nakej trek? Zase za den 50 km
no to je oficiální akce klubu českých turistů byl 39. ročník a krz počasí rekordní účast 715 lidí. celkem to bylo 50 km ale na vrchol jen 40 pak na poslední kontrolu ve špindlu dalčích cca 10 km... my šli ale rovnou do tý pece takže celkem mame ujito my s jelitem jen 45 km ostatní to došli celé do cíle.

Nevim, tohle asi nikdy nepochopim, vas slapky.
no jo mě to chytlo jako dost, páč chození po krajině a vlastech českých s chlupatce u nohy je zvláštní romantika který člověk snadno propadne když mu to chodí nooo čék se podívá na místa kam by se jinak nikdy třeba nepodíval

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 00:13
- Nahlásit

Xerxová

Teda, ted sem si vsimla jeho majestatnosti. Vypada to jak naka fotomontaz.
Fajka
měsíc obří, světlušky, hvězdy nad náma...neuvěřitelný fakt..
Hvezdy i mesic tu byl, ale svetlusky zavidim, ty jsem nevidela uz hodne dlouho. A pritom, tak "osklivy" stvoreni, kdyz se clovek podiva, kdo to sviti...
takže celkem mame ujito my s jelitem jen 45 km
"Jen"
s chlupatce u nohy je zvláštní romantika který člověk snadno propadne když mu to chodí nooo
Dyk, krasa, kdyz jednomu nohy slouzej, rada se vzdy pokocham. Z fotek a ne, tapat bych to nechtela.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 00:24
- Nahlásit

FifiXerxová
tuli tuli ala Najtík??
todle mě udělat tak se zlomím v pase

boží fotka

pritom, tak "osklivy" stvoreni, kdyz se clovek podiva, kdo to sviti...

no jo no některý ošlivý věcí dokážou bejt prostě krásný

kdyz jednomu nohy slouzej, rada se vzdy pokocham. Z fotek a ne, tapat bych to nechtela.
však jo, dokud to jde tak chodíme a sbíráme zážitky a až to nepůjde tak se vrhnem na gaučink a prohlížení fotek z cest

Fuj je mě vedro a nechce se mě spát ..mám tu pod střechou 31 a nejde to vyvětrat ale u vás v krají musí bejt o dost hůř a teplejš, ještě že zítra nic a nikam nemusím

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 00:56
- Nahlásit

Fajka
mám tu pod střechou 31 a nejde to vyvětrat
Nakej fofrnik aspon, at se vzduch hybe?
Teplomery nemam a pod strechou spat nemusim, i tak bych nejradsi vlezla do sklepa, tam je ted krasne prijatelne.
ale u vás v krají musí bejt o dost hůř a teplejš, ještě že zítra nic a nikam nemusím
Uvidime zitra, dnes meteo stanice zdejsi online ukazovala necelych 34. Pres den budem zase hibernovat. A jen dobre, ze se nikam zitra nepovlecete na prochazku delsi. Ja mam hlavne strach o tu starou psici, co hlidam, fakt ideal pocasicko pro 12letou kardiacku. Ale zatim to zvlada, tak budu strihat metr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 07:03
- Nahlásit

fifi
tak hosefcoice to snad zmakne, to pocasi je des.

fajka
tak blby, ze nocni chcou idealne stativ ato tahat, ze... ale musrl to byt bozi zazitek a v tomhle pocasi fakt o to obdivuhodnejsi vykon. ja vcera dala asi 3km a byla sem mrtva, navic v techle vedrech mi prijde, ze se I o dost hur dycha, asi chyba nechat dychacak doma. jinak na lanovku psi v pohode? a v tomvedru to pro ne musrlo byt fajn.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 07:31
- Nahlásit

Fajka určitě parádní zážitek. Já šla několikrát pěšky z Liberce na Kristiánov - a taky jsem ten noční výlet měla moc ráda. Jelítko je skvělá šlapka

Fifi staří lidi a psíci to mají v těchto dnech těžké...

my dnes budeme taky mít "klidový režim". Někam vyrazíme zase zítra.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 09:15
- Nahlásit

hmmm - ráno tak děsně Najťoun kvííílel, že jsme v civilu, že se nejde do práce... že jsme museli alespoň do lesa. Vedro - nevedro předvedl své oblíbené tryskové šílení mezi stromy, pak se schladil v potoce a je konečně spokojený, že je svět v pořádku

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 09:39
- Nahlásit

Fifi
Kdo se cpal mrazenyma tresnema?
dělávám to každoročně a nikdy jsem tyhle problémy neměla až letos. Nechápu a pěkně mě to štve

Fajka
Máte můj vobdiv pani. Jak za naťapaný kilometry, tak za vedro i za řízení po "noční"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 12:05
- Nahlásit

u nás se zatahuje... podle radarů se začínají tvořit bouřková mračna. Tak doufám, že přijde lijavec ochlazovací (a ne že nás to pro změnu utluče kroupama...)

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 13:34
- Nahlásit

Xerxová
podělte se pak prosím. Ochlazení o 15 stupňů by bylo víc než příjemné

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 14:12
- Nahlásit

birma dělit se není o co - sice přišel úžasný pětiminutový lijáček, ale po něm se z vedra stalo tropický mokrý vedro... a bylo podstatně hůř, než před tím

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 14:13
- Nahlásit

Xerxová
tak to si nechte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 16:47
- Nahlásit

http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4503992 95131083&id=100004830491425&refid=17&_ft_=top_leve l_post_id.450399295131083#footer_action_list

zmuzeli pridpevek s znova ho psat nebudu snad jen at je brxo lip...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 16:54
- Nahlásit

http://fbcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xf p1/v/t1.0-0/s320x320/11018190_450399265131086_1659 043059535711067_n.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=6f1d8c4a 10a02db47e2a32364e00069e&oe=561F7F9C&__gda__=14449 51212_f252b061e1e11c2831993e20fb8a1d34

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 17:51
- Nahlásit

Fifi
Tak jsem zas hledal a hele, co jsem našel.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 18:10
- Nahlásit

psisko funí vedrem... je z něj jak vidět hezký kluk...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání