Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 18:50
- Nahlásit

Nesplachlo to vcera nekoho, nic neodlitlo? Vlku?? Janii? - stenata to neodneslo?
U nas bourilo decentne, honilo se to hlavni nekde o kus dal. I tak to bylo krasny predstaveni, drepela jsem asi do peti do rana (blbka!) na prahu, tri psi hlavinky na ramenou a kochali jsme se. Troldik bleskance a hromy vubec neresil, potesil me. Ja sebe uz tolik ne, protoze diky kochani jsem nejak ve skluzu.
PetraK
A já mám dole srostlou páteř bez mezery, sklo v páteři neboli sklolijózičku a ... nahoře posunutý obratel o nějaký ten milimetřík a tři řitě rehabilitací.
Jejej pani, tak at si das zado nejak do kupy! Peknej seznam...
birma
A hodne to ma smiknuty? Vopruz teda, ale s ochlazenim snad ubude potreba cachtani a do dalsich tropu se mu to zhoji.
cernej caj
Hezky nam pises. Pozdravuju vas obe a vyznamny podrbani Bukvicce!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 18:50 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj hele - sexnam sem netahej, nebo nám to tady zavřou

Je večer, takže co?? Ano - psík stojí nad mističkou a domáhá se večeře. A vymydlí ji dočista dočista... to, co ráno neuznal hodno pohledu a v poledne plival... nyní je v y n i k a j í c í a chce nášup. Zmetek to je

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 19:08
- Nahlásit

Fifi
A hodne to ma smiknuty?
Dost na můj vkus, ale doufám, že do týdne to bude úplně dobrý
s ochlazenim snad ubude potreba cachtani a do dalsich tropu se mu to zhoji.
bych to uvítala spíš naopak - když jsou tropy, tak se ani jeden nechcem hejbat, teď mám napracováno z tropů strávenejch u kompu, tak bychom mohli třeba v pátek na výlet a ono prt

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

ze chce napsat sexnam

JÉÉÉÉ SEXXMAN NAPSAL!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:07
- Nahlásit

jsme zpátky od mámy. Informuju každýho, kdo by se měl dostat do sanatoria Pod Pleší, ať radši cípne, než tam. to není sanatorium to je čirá LDN
Mámu to hodilo o dost zpátky po odchodu z nemocnice. Je mi líto, že nevyšel ten Janov.

Fifi

U nas bourilo decentne

U nás v noci síla - honilo se to po sídlišti a déšť přišel jako jedna velká clona. Nejdřív ticho a paš dššššššššššššššššššššt.

tak at si das zado nejak do kupy!

jo, tak to pani asi podle toho co říkala Můdra úplně nevyjde

Troldik bleskance a hromy vubec neresil

áá to je šikovnej pašíček hošíček. Štajnidlo zatím taky ne a to ani když byla ta buřina přímo u chalupy. Tímto žádám psí anděly strážné, aby to tak bylo i nadále.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:08
- Nahlásit

birma

Dost na můj vkus, ale doufám, že do týdne to bude úplně dobrý

to jsem předtím zapomněla úplně napsat, krz ty hovádiny se stafbulkou. On na to má snad patent, chudera, co?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:15
- Nahlásit

PetraK
to není sanatorium to je čirá LDN
ježiš! To je mi líto a přesun do toho Janova už možný není? Nebo připlatit nějakej nadstandart či tak něco??
podle toho co říkala Můdra úplně nevyjde
tak ten srůst asi ne, ale ty vybočení by ti fyzioterapeut nějakejma cvikama nebo dornovec spravit nemohl?
On na to má snad patent, chudera
Rozřízlej polštářek ještě neměl, prej si musí všechno takový aspoň jednou zkusit ale tak u něj s jeho chovánim se tomu fakt nedivim, on když ho něco baví, tak je jak utrženej ze řetězu. Spíš mě udivuje, že se třeba ještě neutopil, nic si nezlomil nebo tak
a to ještě jak jsme šli na tramvaj, tak nesl tak divně ocas, že jsem měla fakt strach, aby mu zase nescípnul, to by bylo mnohem horší, než šmiklá noha.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:17
- Nahlásit

PetraK
jsme zpátky od mámy. Informuju každýho, kdo by se měl dostat do sanatoria Pod Pleší, ať radši cípne, než tam. to není sanatorium to je čirá LDN

tyjo já myslela že na LDN se dávaj jen lidi o který se nemá kdo starat a to přece není váš připad?? proč vlastně nemůže domu ?

Já byla právě víc jak dvě hodiny na pohotovosti krz debilní klíště.. včera jak jsme ho tahali tak jsme ho přeškubli samo sebou a vyrejpávali ten zbytek jenže ono to dneska oteklo tak že to bolí při chození i v sedě
tak sem chtěla at to vyčistěj pořádně jestli tam něco nezůstalo a vydesinfikujou , dochtor se se mnou pomalu hádal že není možný aby to bylo od klíštěte takovejdle flek...
a sestřička prosím zná našeho psa...
páč dyž sem si tam lehla na lehátko vypíska, téda vy máte ale pořádný jelito

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:22
- Nahlásit

PetraK
Mámu to hodilo o dost zpátky po odchodu z nemocnice. Je mi líto, že nevyšel ten Janov.
Ale to snad ne. Presunout nejde? Ach jooo!
Fajka
včera jak jsme ho tahali tak jsme ho přeškubli samo sebou
Tahala baba, tahal i dedek?
téda vy máte ale pořádný jelito
Podebrany z noupani a pretrzeny nebo nedej boze zase naznak borelky? A teda sem musela dumat dlouze, tupe, zda slo o kliste tvoje ci u Jelita.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:23
- Nahlásit

Fifi
decentne, honilo se to hlavni nekde o kus dal. I tak to bylo krasny predstaveni, drepela jsem asi do peti do rana (blbka!) na prahu, tri psi hlavinky na ramenou.

u nás teda se to přehnalo tak rychle že skoro ani moc nepršelo a ani nefoukalo... byla jen jedna pořádná šlupka a víc nic moc bo jsem to prospala..

a kochali jsme se. Troldik bleskance a hromy vubec neresil, potesil me. Ja sebe uz tolik ne, protoze diky kochani jsem nejak ve skluzu
to je dobře tak at mu to vydrží

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:27
- Nahlásit

Fifi
Tahala baba, tahal i dedek?

tahal číf a jak sem byla hysterická tak se utrhlo

Podebrany z noupani a pretrzeny nebo nedej boze zase naznak borelky
no to právě tvrdil dochtor že borelka takhle rychle néé, a že to snad ani nemohlo bejt klíště že po něm to takhle nenateče přes půl stehna ...
teda sem musela dumat dlouze, tupe, zda slo o kliste tvoje ci u Jelita.
no jako že už mám jelita dvě , jedno psí chlupatý a druhý velký horký a červený na stehně

PetraK
Presunout nejde? Ach jooo!
to si taky řikám jestli nejde přesunout ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:32
- Nahlásit

birma
ježiš! To je mi líto a přesun do toho Janova už možný není? Nebo připlatit nějakej nadstandart či tak něco??

no máma se bojí, že kdyby odešla, bude to na reverz a kdyby bylo zapotřebí, tak jí pak nikam nevezmou . ˇřeší, jestli jít pryč a nebo ne
Scénka z dnešního večera - mámu bolí za krkem, šla za sestrou, která večer tak nějak obchází pokoje s léky. Říká jí že jí bolí za hlavou, za krkem, jestli jí může něco dát. ŽE BY SI TO VZALA, KDYŽ BUDE NEJHŮŘ. Sestra jí vůbec nevnímá, žene jí na pokoj, ať si teda ten prášek vezme. Máma jí říká, že až když bude nejhůř...... sestra se nám rozčílí, že paní neví co chce. Následně se rozčílím já, opanuju se, a vysvětluju sestře, že JÍ MÁMÁ ŘÍKALA, ŽE TEN PRÁŠEK, CHCE JEN JAKO POJISTKU, KDYBY JÍ TO V NOCI BOLELO (aby třeba nemusela zvonit na noční službu, že??? ). Následně mi máma říká"Tak to vidíš, jak to tady je..." sestra se nám naséře a vlítne do mámy aby jí sdělila "Že my tu nejsme koncentrák, abychom tu někoho držely" mno, jen moje slušný vychování způsobilo, že jsem nedržela pod krkem já jí /a taky, abych mámě nepřihoršila/. Slušně jsem jí zopakovala o co jde a jestli může být tak laskaváááá a dát už kurva mámě pokoj!!! Zítra si pohovořím s primářkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:37
- Nahlásit

birma

fyzioterapeut nějakejma cvikama nebo dornovec spravit nemohl?

já nevím, můdra nic takovýho neříkala a já teď člověče nejsem schopná uvažovat nad sebou-asi jo, ale....

on když ho něco baví, tak je jak utrženej ze řetězu. Spíš mě udivuje, že se třeba ještě neutopil, nic si nezlomil nebo tak

bodejť by ne, dohání, dohání

, tak nesl tak divně ocas, ž

možná mrtvej ocásek, znáš to? Měl Ešus a tetkon Rumenige taky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:38
- Nahlásit

Fajka
že po něm to takhle nenateče přes půl stehna ...
A co by ne. Ja mam po 5 letech furt flek na lytku, kam me dobla vosa. Tak hlavne, at to splaskne a je to jen tim neodbornym vydoubanim a hysterickou fajkou.
PetraK
řeší, jestli jít pryč a nebo ne
A domu by nemohla? Pryc z podobnych furt stresu, treba by ji tam bylo lip. Pokud to je aspon trochu mozny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:40
- Nahlásit

Fajka

roč vlastně nemůže domu ?

měla se tam do-léčit a při dnešním příjezdu..... musela jsem hodně bojovat, abych jí nahodila, byla jsem i za dost drsnou, jsem ráda, že pochopila, že je to opravdu hlavně psychika, že není v odpisu, že to časem zase dá.......... to je hrozný tohle vidět. Pět neděl v nemocničním zařízení a člověka to pošle do hajzlu. Jsem ráda, že Brtnik je Brtník a byl tam a babinu taky zvednul. Smála se, když jsme jeli domů, i teď, když jsme si volaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:41
- Nahlásit

Fajka
jak dvě hodiny na pohotovosti krz debilní klíště..

počkej TO ZASE JAKO TY??????

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:44
- Nahlásit

Fifi

A domu by nemohla? Pryc z podobnych furt stresu, treba by ji tam bylo lip. Pokud to je aspon trochu mozny.

bylo bylo by to lepší, taky jí k tomu tahám, i když bych se asi zpočátku zavařila (ale říkala jsem jí, že chráněnej režim bude mít jen omezeně, protože není nemohoucí a chci aby -kvůli sobě-fungovala co nejdýl sama) Leč- když odejde- bude to na reverz a až něco přijde příště - jako že u CHOPN (kuwa holky nehulte!!!!!) to příště zase bude - tak jí pak nikam třeba nevezmou , páč předtím sama odešla......... jsme v tuzemsku.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:46
- Nahlásit

Fajka
tak ať rychle splaskneš pani!
já myslela že na LDN se dávaj jen lidi o který se nemá kdo starat
ee, tam se správně maj dávat lidi, který jsou prostě dlouhodobě nemocný a potřebujou lékařskou péči. Že to v praxi leckdy funguje jinak je smutná realita a je to převáně kvůli přeplněnejm domovům důchodců.

PetraK
máma se bojí, že kdyby odešla, bude to na reverz a kdyby bylo zapotřebí, tak jí pak nikam nevezmou
jako že kdyby se jí přitížilo, tak by jí nevzali do nemocnice, protože z podělanýho sanatoria odešla na reverz? To je hloupost, ne?
jen moje slušný vychování způsobilo, že jsem nedržela pod krkem já jí /a taky, abych mámě nepřihoršila/
Vůbec se ti nedivim, to bych měla pěnu u huby
dohání, dohání
spíš má nemocnej mozek
možná mrtvej ocásek, znáš to?
znám, však sem psala, že sem měla strach, aby mu vocásek nescípnul. To bych byla fakt nešťastná, protože se mu to stalo jednou, ocas samotnej ho bolel dýl jak tejden a pak ještě snad měsíc občas pokulhával na zadní nohu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:49
- Nahlásit

Fifi
A co by ne. Ja mam po 5 letech furt flek na lytku, kam me dobla vosa
no já právě čím jsem starší tím víc alergický reakce mám na jakýkoliv kousnutí, takže u mě to možný je taky...

Tak hlavne, at to splaskne a je to jen tim neodbornym vydoubanim a hysterickou fajkou
taky doufám ale už jsem klidnější dyž vím že to bylo pořádně odborně včištěno..

PetraK
počkej TO ZASE JAKO TY
no jo zas už , děsný... asi mě milujou nebo co

jsem ráda, že pochopila, že je to opravdu hlavně psychika, že není v odpisu, že to časem zase dá.......... to je hrozný tohle vidět. Pět neděl v nemocničním zařízení a člověka to pošle do hajzlu
no právě si řikám jestli by jí fakt doma nebylo líp, měla by svůj klid , psychika by se uklidnila a tím pádem se snad pořešilo i to všechno ostatní...
po takovejdlech nervech krz debilní prášek se jí bude blbě uklidňovat a dávat dokupy chjooo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:50
- Nahlásit

birma

tak by jí nevzali do nemocnice, protože z podělanýho sanatoria odešla na reverz? To je hloupost, ne?

nene, myšleno tak, že zas za nějakou dobu s tímhle v nemocnici skončí a pak - pokud by to fungalo tak jak má, tak by jí sanatorium mělo pomoci se z toho ataku víc zvednout . Ale logicky by jí pak nemuseli v jiném sanatoriu vzít, se bojí.

Vůbec se ti nedivim, to bych měla pěnu u huby

já ani nebudu psát co jsem o ní následně řekla v autě

spíš má nemocnej mozek

a to nejspíš taktéž

znám, však sem psala

ááha, jsem to nějak zmotala. Jsem si myslela, aby ses nebála, že to je něco hroznýho. Blbý to je - třeba Ešus skončil až s něčím podobným našemu ibuprofenu. A protože to byl máčofka, považoval za strůjce svýho neštěstí budníček, kde spal, když se mu to stalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:53
- Nahlásit

PetraK
bylo bylo by to lepší, taky jí k tomu tahám
No anebo ji nechat prelozit do toho druhyho sanatoria? To je taky nepruchozi?
birma
však sem psala, že sem měla strach, aby mu vocásek nescípnul.
To ono je asi hned, kor pri tech vedrech, co byly. Tak "jen" kuchanec na tlapce to jisti. A neposilej to dal.
Staci, ze ma Troldas nakej jebak/rejpanec ci co nad okem, najednou. Si myslim, ze z vychovny Kremyli lekce. Dneska se rubali jak kone, priserne, dycky bylo slyset jen jak proleti tornado vedle huhuuu a zase ven.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:56
- Nahlásit

Fajka

no jo zas už , děsný... asi mě milujou nebo co

jsem hlavně myslela na to přetržení taky. Pamatuješ, jak jsme to na Pecce spolu taky přetrhly takys měla reakci - možná v důsledku tý bolerie?? Protože má tělo protilátky???? Asi blbooost??? asi jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 22:58
- Nahlásit

Fajka

si řikám jestli by jí fakt doma nebylo líp, měla by svůj klid , psychika by se uklidnila a tím pádem se snad pořešilo i to všechno ostatní...

jo to jo, doma jí bude líp stokrát, jenže jak říkám, bojí se odejít předčasně, aby až zas bude zapotřebí - a ono bude... ...

po takovejdlech nervech krz debilní prášek se jí bude blbě uklidňovat a dávat dokupy chjooo..

no však jsme tam pak o to dýl zvostali a s Brtnikem jí uspořádali estrádu, až jsme jí rozesmáli , pak i do telefonu , když jsem hlásila příjezd domů, zněla líp.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:00
- Nahlásit

PetraK
jsem hlavně myslela na to přetržení taky. Pamatuješ, jak jsme to na Pecce spolu taky přetrhly takys měla reakc
no ale to bylo prd oproti tomu co mám teď... to mě právě trochu vyděsilo a sem si myslela že tam něco zůstalo...

Protože má tělo protilátky???? Asi blbooost??? asi jo.

tyjo nevim bo ten dochtor byl děsně nekomunikativní

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:00
- Nahlásit

PetraK
A byla se za ni podivat ta, ktera vse zaridila?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
no ale to bylo prd oproti tomu co mám teď...

to jo , to chápu, tos neměla jelito, "jen" flek

to mě právě trochu vyděsilo a sem si myslela že tam něco zůstalo..
si furt říkám, jeslti po tom přeléčení, právě to tělo nereaguje rovnou takhle už - že má ty protilátky???????? e? jinak nevím.

nekomunikativní

to mají snad v popisu práce!!!!!!!!!!!

já se třeba až dneska dozvěděla - a to se mnou ten doktor i mluvil , od tý rehabilitační doktorky - co to s mýma zádama doopravdy je

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:03
- Nahlásit

PetraK
jo to jo, doma jí bude líp stokrát, jenže jak říkám, bojí se odejít předčasně, aby až zas bude zapotřebí - a ono bude
to je napikaču no a má nějakej termit jako že ještě tejden a jde domu a nebo se uvidí podle stavu???

bych měla strach at se to nenatahuje blbě

jsme tam pak o to dýl zvostali a s Brtnikem jí uspořádali estrádu, až jsme jí rozesmáli , pak i do telefonu , když jsem hlásila příjezd domů, zněla líp
tak aspoň že tak šiškovný jste!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:05
- Nahlásit

Fifi

A byla se za ni podivat ta, ktera vse zaridila?

a no byla, nahlásila, že je socprc z Bénéé! důležitě, ale aby jim řekla, že máma prosila o výměnu matrace /z roku 1800 a proto náležitě proleženou /, že jí z toho bolí záda, a že nikdo nic.... to nee. Jen moudře pohovořila s pani prííímařkou
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... .... (a ať si Brtnik o mým slovníku myslí co chce , ne? )

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:08
- Nahlásit

PetraK
si furt říkám, jeslti po tom přeléčení, právě to tělo nereaguje rovnou takhle už - že má ty protilátky???????? e? jinak nevím
je to možný od vos to mám to stejný každý štípnutí je to horší a horší...

to mají snad v popisu práce!!!!!!!!!!!

ale no jo..já nechtěla prudit bo tam byl děsnej frmol, čekala jsem víc jak 2 hodiny a jezdila tam sanita a jeden úraz za druhým, malý děcko se zlomenou rukou, děda nějakej co upad a půlku těla měl rozbitou jak terminátor, pak tam lítali krz nějakou angličanku že musela hned na operaci na sál , a než to tam anglicky domluvili tak tam byl fakt zmatek...

třeba až dneska dozvěděla - a to se mnou ten doktor i mluvil , od tý rehabilitační doktorky - co to s mýma zádama doopravdy
no aspon má čék na čem stavět dyž už konečně ví... tož budeš muset cvičit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:09
- Nahlásit

Fajka
t jako že ještě tejden

jestli jsem dobře pochopila, tak právě ode dneška jen tejden. ˇříkala jsem mámě, buď se seber a vypadni hned, a nebo si řekni -peču na vás, dotáhni to do konce, už to není až tak dlouho..
je to na ní, jak to vezme.

bych měla strach at se to nenatahuje blbě

jo já taky.
máma se navíc vnímá po tý době jako nemohoucí : mad: a že nemůže nic. Byla jsem za drsnou, vytáhla jí, dokázala jí, že dojde tam kam chci , že to je jen psychika to dýchání, že musí vybudovat fyzičku........ že je to všechno jen a jen psychika.

Ovšem ta moje dotala dost na prdel

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání