| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:35
- Nahlásit
Maya
Adama tenhle míček vůbec nebere. Kdyby do toho sem tam nešlo narvat něco sušenýho, tak by to byly totál vyhozený peníze...
cernej caj
bukacek
slaďoch největší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:38
- Nahlásit
Maya
on nic nezere, on vsecko jen nosi a to mel ponozky, neni to uchyl
birma
ale tak aspon s tim susenym to vyuzijes
co mam rikat ja s uzlama, piskatkama a podobnyma hovadinama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:48
- Nahlásit
cernej caj
on nic nezere, on vsecko jen nosi a to mel ponozky, neni to uchyl
Je to sverac! Jako Trolda, ten i taky snasi vsecko na jednu hromadku, od fusekli, klacicku, hracek, nezralejch opadanejch merunek, drnu travy, bot... a pak se kocha tim velkym bohatstvim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:49
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Měla sem tu neteřinku tak nebyl na nic čáás a píšu až dneska.. Klíšťoboule ve čtvrtek strašný, myslela sem že mě to rozdrhne nohu a jak když tam mám vraženej tlustej řebík..po minivenčení sem myslela že si tu nohu ušmiknu...tak jsem si vzala zyrteček abych přečkala do rána k doktorce. Jenže do rána úleva tak o 50 % no krz práci sem se k doktorce samo nedostala ale volala jsem jí a prej s tím stejnak nic nepořeší až zase za 4-5 týdnů mám přijít na krev a nebo když budu jo moc chtít tak mě napíše antibiotika už ted bez testu krve a mám si to rozmyslet... otázka je jestli je dobrý do sebe ládovat antibiotika když čék neví jestli to není zbytečný ??? a nebo počkat až na výsledek krve... hmmm
no jinak jsem si ten zyrtek vzala ted každej den a je to jako lepší ale flek na noze je viditelnej pořád a trochu (už né tak brutálně) svědí furt...
no a včera aby toho nebylo málo v lese na borůvkách mě štíplo hovado a zase bakule jako prase takže asi ke stáru začínám bejt alergická na všecky tydle příšery
cernej caj
krásný fotky!!! Bukís s tou pafontlí žůžovou je naprosto dokonalej a essi někdo (šuška) bé tvrdit že néé tak jí nevěř bo tudle fotku nekazí ani ta růžová
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:56
- Nahlásit
Fajka
a je to jako lepší ale flek na noze je viditelnej pořád a trochu (už né tak brutálně) svědí furt...
Fuj, tak asi fakt nejaka alergie na hmyzaky hnusaky. Zyrtec to jisti, taky ho nosim v baglu, maji ho i jako kapky, ty ucinkujou rychlejs. S tim ladovanim atb do sebe bych asi pockala na rozbor krve radsi? Protoze to nemusi byt borelka, jen opravdu reakce.
essi někdo (šuška) bé tvrdit že néé tak jí nevěř bo tudle fotku nekazí ani ta růžová
No to muze zkusit. Naopak, k Bukvicce ta ruzova sedi genialne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:01
- Nahlásit
Fajka
nebo možná příště si fakt zajet na kalciovku, ta zabere líp než zyrtec a podobný prášky, s těma atb nevím, moje doktorka je taky dává hned, že pak už je pozdě a ty testy jsou stejně fuk, u nás dělají jen protilátky a to mít nemusíš, i když borelku máš, ten průkaznější test si musí každej zaplatit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:05
- Nahlásit
Fifi
Fuj, tak asi fakt nejaka alergie na hmyzaky hnusaky
no asi jo no taky si ho budu muset tahat všude sebou
maji ho i jako kapky, ty ucinkujou rychlejs
aha, to jsem netůchala! díky za radu !!
S tim ladovanim atb do sebe bych asi pockala na rozbor krve radsi? Protoze to nemusi byt borelka, jen opravdu reakce
no já právě si taky myslím že rači počkat... stejnak musím na krev preventivně jako každej rok tak to vemu jedním šmahem pak...
si kde jakej neřád nevomeje kusadla než se do mě zahryzne a já s tím pak mám takovýdle starosti her dek
jak zimu nemusim tak se na ni začínám těšit že čék neřeší samý takovýdle neřády
No to muze zkusit. Naopak, k Bukvicce ta ruzova sedi genialne
no že jo ! přesnýý!! já se tu právě taky tlemila a ještě ten pohled probohy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:07
- Nahlásit
Fajka
tak hlavne, ze ses zlepsila a jestli zyrtec aspon trochu zabral, tak dobry. Ty ATB preventivne nevim, no, jestli by s tim otokem stejne nic neudelali...
od hovad je to teda taky masakr, tak ale z toho uz snad noha nenatece a splaskne to brzo
Fifi
kamoska ma alergii na nejaky pyly (a teda i zvirata) a u denyky byly hodne ty vysoky lechtaci travy a taky teda ji to svedilo na holych nohach priserne, nosim v lekarnicce zyrtec pro takovy pripady, tak mozna ty kapky, jestli zabiraj rychlejc bych mohla klido taky poridit? ja to nastesti nepotrebuju, tak ani moc neznam, co by se v ty lekarnicce hodilo vic.
uvidime, jak se bude esusce ta zuzova libit
Maya
aha takze test naprd?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:10
- Nahlásit
Maya
nevím, moje doktorka je taky dává hned,
no jo ale to bych je musela do sebe ládovat furt to se mě teda jako fakt nechce
ten průkaznější test si musí každej zaplatit
hele to mě je jedno to já si ho klidně zaplatim...
nebo možná příště si fakt zajet na kalciovku, ta zabere líp než zyrtec a podobný prášky
no to sem si myslela že právě mě jako řeknou nebo daj na tý pohotovosti, proto sem tam jela žáno..ale jaksi ač viděli tu šílenou reakci tak jako nic, prd... i přesto že se dochtor divil že takovádle reakce na klíště bejt snad ani nemůže...přelili to dezinfekcí a dali mě na to obvaz s višňákem a nazdra bazar!
tak nevim dokud čék příjde po svých a dejchá tak mu nic není a není potřeba asi nic řešit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:15
- Nahlásit
cernej caj
tak mozna ty kapky, jestli zabiraj rychlejc bych mohla klido taky poridit?
Akorat u nich je ta teplota uchovavani v lete asi dost na pytel, kdyz si budete nekde courat (15-25 stupencu, v baglu na slunicku se to asi ohreje behem chvile vic). Jinak to je samoze na predpis.
Fajka
si kde jakej neřád nevomeje kusadla než se do mě zahryzne a já s tím pak mám takovýdle starosti her dek
Zmetkove nevychovany, vid!
Ja se vcera malem vybourala, vyjizdim z parkoviste na hlavni, otevru okynko a bzzz vosa?? v aute??? Sem na to hamstla, nastesti nic nejelo, otevrela okynko dokoran a doufala sem, pak ji mirne popohnala listem papiru a hlavne se modlila, at se nenaprdne a nejde do mne. Fuj, nesnasim hmyzaky, zluty specialne!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Zmetkove nevychovany, vid
přesně !
Ja se vcera malem vybourala, vyjizdim z parkoviste na hlavni, otevru okynko a bzzz vosa?? v aute??? Sem na to hamstla, nastesti nic nejelo, otevrela okynko dokoran a doufala sem, pak ji mirne popohnala listem papiru a hlavne se modlila, at se nenaprdne a nejde do mne. Fuj, nesnasim hmyzaky, zluty specialne!!!
fuj tyjo ! ještě že tě někde za jízdy nezobla !
já ted zas mám hlavu v pejru z toho že já i tata jsme na tydle bodnutí, včela vosa, hmyz klíště alergický hodně a soused si před rokem postavil takovej malej úleček...no dobrý no ..jenže ty bestie se naučili lítat pít vodu k nám do mojeho rybníčku (páč jak sem koukala soused nemá pro ně vodu nikde žádnou..jako nechápu to on jako mu nikdo neřekla že musej pít???) no ale ted postavil velkou dřevěnou boudu a těch úlů tam je 10 krát tolik tak se jako toho dost děsím..otec už dvě schytal ... zedníci už taky prskali že na ně dělaj nálety
tak mě to jako začíná štvát..první co asi budu muset zasypat a zrušit tu vodu aby k nám nechodil pít celej včelín ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:24
- Nahlásit
Bry kacer, copak copak, nekdo neco proti memu drsnemu psu ? . Fakt hezky fotky cajda dela. To budte rady, ze sem nedala me v plaFkach. Byste se smichy neudrzely. Ja se malem poblinkala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:27
- Nahlásit
Jinak navsteva to byla fajn, ikdyz trochu jineho razeni nez my. My nejak neresime odchody z putyk atd. Takze cajda trochu trpela. Snad ji to ta priroda tady vynahradila. A Bukis byl docela hodny, nevrcel a nelezl ji do postele. Ten lezl, ale jen v hobitine, kdy cajda sla haji a my zustali na pivku. Tak Bukis se k ni nalepil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:30
- Nahlásit
Fajka jsem ted o tom cetla ze dnes si porizuji vcely lidi, kteri tomu nerozumi. Jasne ze u ulu musi mit vodu, nejaky kybl aspon a nahazet tam par stebel travy, aby na ne mohly priletnout a pit. Se s nim o tom neda mluvit? By se divil jak voda rychle mizi, pac ony piji fakt hodne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:35
- Nahlásit
denyk
copak, nekdo neco proti memu drsnemu psu
naopak !!je otomiloučkej !!!
, kdy cajda sla haji a my zustali na pivku
ona chodí normoš se slepicemi hají to už víme ale že i na dovče??? to mě překvapuje
Se s nim o tom neda mluvit?
no tyjo... jako co mu mám já blbá ženská jemu inženýroj z města jako vyprávět a něco ho učit že jo.....už to vidim v bledě modrým jak bé nadšenej přitom tam každou chvíli k němu jezdí někdo kdo mu to jako ukazuje co a jak s těma včelama ale že maj mít vodu nevědí asi ani jeden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:35
- Nahlásit
denyk
ale jo, zvladla wem to a nejen priroda mi to vynahradila, bylo to fakt fajn a zas relax uplne jinak
fajka
hm a to mu nerekneye at si tam da vodu? to lity lity teda
fifi
tak hlavne, ze nebodla!
aha tak na predpis nic. zyrtec se myslim da koupit volne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:38
- Nahlásit
Fajka
teda. Tak nevim, jestli tě litovat víc s ještě ne úplně splasklou nohou nebo sousedovic včelama
Já na hmyzáky trpim snad odjakživa. Když mě hryzne hovado, tak lívance 15 čísel v průměru a 2 cm na vejšku. Nesnášim hmyzáky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:38
- Nahlásit
fajka
tim, ze se budim brzo tak su proste brxo tuha ale nahodou sem vydrzela az do desiti az jedenacti, zalezi jakej den a to je na me uspech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:39
- Nahlásit
Fajka
že maj mít vodu nevědí asi ani jeden
nebo věděj, že jí maj u vás, tak co by si přidělávali práci...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:40
- Nahlásit
Fajka jeden vecer zustala temer do pulnoci . Ale tak jinak myslim ze snad jeste prijede nekdy . Aha njn chytremu ingovi neco vysvetlovat. Aspon bych mu rekla to, ze chodi pit k tobe ty mas alergii a strach. At jim da vodu. Kdyz ne tak bych mu pohrozila ze je necim postrikas az se budou napajet u vas v rybnicku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:41
- Nahlásit
Dokonce cajda koukala na telku! A ve ctvrtek temer 3 hodky v kuse coz nevydrzim ani ja
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:43
- Nahlásit
cernej caj
brzo tak su proste brxo tuha ale nahodou sem vydrzela az do desiti az jedenacti, zalezi jakej den a to je na me uspech
to já většinou teprve začínám něco dělat ... i když ted po tom zyrteku jsem usínala už v osum
že maj mít vodu nevědí asi ani jeden
nebo věděj, že jí maj u vás, tak co by si přidělávali práci...
no to si taky říkám, blbý je že prostě lítaj přesně v koridoru kde maj naši posezení ve stínu pod ořešákem a cestou ke skleníku a na zeleninový pole....a tam je to jak na letišti jak lítaj tam a sem
takže asi nezbejvá nic jinýho než tu vodu zrušit... třeba i jen dočasně než to včelstvo přestane souseda bavit...no a nebo místo rybníku halt bude skalka s nekvetoucíma kytkama..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:48
- Nahlásit
denyk
jeden vecer zustala temer do pulnoci . Ale tak jinak myslim ze snad jeste prijede nekdy
určitě, dyk se tu rozplývala jak se o ní hezky staráš
chytremu ingovi neco vysvetlovat. Aspon bych mu rekla to, ze chodi pit k tobe ty mas alergii a strach. At jim da vodu. Kdyz ne tak bych mu pohrozila ze je necim postrikas az se budou napajet u vas v rybnicku
no jo dyž to je složitý..jako já nechci nějak vířit sousedský vztahy aby jsme se nějak hádali..ono už stačí že jsou na mě nakrklý že jim údajně budím děti...tím jak chodim okolo po silnici venčit... a ten jejich pes řve jako pablb... kdybych tam nechodila tak jejich pes neřve a nebudím jim jejich pes jejich děti... ačkoliv moje jsou naučený ani nepípnout a jít u nohy na protější straně silnice...
to je těžká domluva s tímto druhem sousedstva....no to tu vodu rači zrušim... a nebudou mít důvod k nám dělat nálety
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:51
- Nahlásit
Fajka
jenže ty bestie se naučili lítat pít vodu k nám do mojeho rybníčku (páč jak sem koukala soused nemá pro ně vodu nikde žádnou..jako nechápu to on jako mu nikdo neřekla že musej pít???) no ale ted postavil velkou dřevěnou boudu a těch úlů tam je 10 krát tolik tak se jako toho dost děsím..otec už dvě schytal ... zedníci už taky prskali že na ně dělaj nálety
Hmm, tak sousedovi naznacit, at jim nejaky vceli pitka vybuduje? Zasypavat kvuli tomu svy jezirko, to by mi prisla skoda. Mne tu taky chodi pit hmyzaci a ptaci, maji misku separe na studni. A to maj o kus dal nadrz vodni, tam to huci jak v ulu taky.
denyk
My nejak neresime odchody z putyk atd. Takze cajda trochu trpela. Snad ji to ta priroda tady vynahradila.
Apon priste bude cajda vedet, do ceho pujde.
copak copak, nekdo neco proti memu drsnemu psu ?
Naopak!
Co haksna tvoje, posilujes, cvicis, je to lepsi o chlup?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:54
- Nahlásit
Fajka
jsou na mě nakrklý že jim údajně budím děti...tím jak chodim okolo po silnici venčit... a ten jejich pes řve jako pablb... kdybych tam nechodila tak jejich pes neřve a nebudím jim jejich pes jejich děti...
to je těžká domluva s tímto druhem sousedstva..
No to teda asi fest.
to tu vodu rači zrušim... a nebudou mít důvod k nám dělat nálety
Jak to tak popisujes, tak asi jo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:58
- Nahlásit
Fajka
jim údajně budím děti...tím jak chodim okolo po silnici venčit... a ten jejich pes řve jako pablb... kdybych tam nechodila tak jejich pes neřve a nebudím jim jejich pes jejich děti...
ty kokso no to je radost mít takový sousedy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:00
- Nahlásit
Fajka chapu clovek si nechce delat nepratele navic se sousedama...tak snad mu to nekdo rekne.....Fifi diky za optani musim zatukat kolinko temer super, posiluju cvicim, jeste tento tyden rehabky. Dokonce si kleknu! A to je vykon. Mela jsem tam i tejpy. Delam vse pro kolinko proste
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:03
- Nahlásit
Fajka tak to jsem necetla ze cajda psala ze se hezky staram. Upozornovala me ze houby neji a muj vytvor ji dokonce snad i chutnal . A co teprv v mexiku na terase. To jsme ani Esusce nefotli....ikdyz Chili con carne ji moc nejelo. Njn kazdymu Rimsky kmin nechutna...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:07
- Nahlásit
Fifi
Jak to tak popisujes, tak asi jo
asi nejjednoduší a nejmíň bolestný co se sousedských vztahů týká no ..ale co me je líto jak se tam choděj koupat a pít ptíci no..ty o to příjdou
birma
no to je radost mít takový sousedy
ono ala jeko si nevybereš bo všude je něco ...
denyk
zatukat kolinko temer super, posiluju cvicim, jeste tento tyden rehabky. Dokonce si kleknu! A to je vykon. Mela jsem tam i tejpy. Delam vse pro kolinko proste
a to i bez tej operace??
tak to je super !!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 21:13
- Nahlásit
Fajka bez operace. Koupu se v lazni, cvicim s micema, na micich, pod micema, v sede v leze, ve stoje.Dokonce jsem cvicila na te podlozce WII ci jak se to jmenuje. Ty holky na rehabkach jsou fakt skvely. Berle uz nepouzivam, ortezu jen na ven. Na traumatologii jedu az 29.7. Myslim ze pan doktor bude spokojen.
|