| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 09:04
- Nahlásit
xerxova
tak to si moc uzijte vikend a taky dovcu
maya
dneska uz jedem dom, sem chtela byt doma o vikendu I kvuli psum uz. dneska zamek decin ale hodinovou prohlidku asi vynecham, na ty interiery a historii moc nejsu, je dost kosa a zatazeno, takze sme aspon ty dva dny prochodili v lese a dovca teda dobre odpocinkova a supr hostel u denyky perfektni, polopenze bukacek je desne srandovni a roztomilej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 09:45
- Nahlásit
cernej caj
tady je teda polojasno a celkem hezky, i když taky zima
tak hlavně že se ti líbilo, když už si jela takovou dálku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 09:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
učíhli mi vlásky majne líbe Kindr vypadám jako kretén majne líbe Kindr, budu chodit kanálama majne líbe Kindr. A Rumíček chodí to Hornbachu. Na králíčky. Dává jim tam hubišky . A Koláče si koupilo v Líííídlu bundičku do deště na dovolenou. Pokud tedy Koláče na nějakou dovolenou pojede ovšem . a Bubi s Koláčem si uďály samostanou vycházku a bylo Bubi fajn. A Koláče uďálo mexickou pánef k večeři, páč nicj inýho nestihlo. a Koláče šlo s pejskima ven. a Koláče zjistilo, že ještě musí zpracovat maso a Koláče už asi nikdy nebude spát!
A FAJFKA SE OKAMŽITĚ SBALÍ A PŮJDE K LÉKAŘI!!! Nebo jí tam Koláče dokope svejma krásnejma botičkama!!!!!!!!!!! MAZEJ!!
cernej caj
bee neukazoval nic doktor.
no tak se tam zeptej. mámu to učí terapeut v Motole. Tohle je myslím dosti důležitá věc naučit se při tomhle pracovat s dechem.
zitra odjizdime, p
škoda, škoda, páč Tisský za to určitě stojej je vidět. Tak dobrej návrat dom.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 09:50
- Nahlásit
Xerxová
O víkendu bude u nás plno (asi 12 kousků), ta
noo slušná návštěvička! Nýtek bude mít o zábavu postaráno a vy taky
užij si volno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
Tak jsme zas potkali toho hajzla malýho, co rube čubu. Tentokráte pro změnu vodítkem. Babička stála u něj, dívala se na to a usmívala se. Takže se Adam hezky nahlas dozvěděl "Vidíš? Takhle vzniká násilník. Pak bude mlátit ženu a děti".
Říkala jsem to doma mamce, která nesnáší, když se někde vyjadřuju, nahlas komentuju a podbně. No tak tentokrát jsem dostala pochvalu před nastoupenou jednotkou...
Fifi
kdy jí vracíš? večer?
Myslis "jen" tech par longu a silenejch vyletu?
jo, protože první jaro byla záhul i obyč procházka, loni jsme někam jezdili každej tejden a teď jsme byli naposled snad v květnu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:07
- Nahlásit
PetraK my jsme zvyklí... prostě přijede Pepova ségra s rodinou a do toho naši nájezdníci. Děda s babčou tak budou mít zase všechna tři pravnoučata pohromadě - a na ty prťavce se krásně kouká. Normálně si babča s dědou vaří sami (mají kompletní domácnost nezávislou na nás), ale když jsme všichni, snažíme se babču "odstavit" od plotny. Přeci jen má svůj věk ... a tak dostává jen nepostradatelné úkoly - domácí dort pro nejmladší pravnučku a domácí houstičky k zítřejší večeři...
Mi to neva - já se na všechny těším - už to tak prostě máme, že se rádi vidíme (naštěstí na všechny strany-jak moje tak Pepovo příbuzenstvo-se prostě povedlo)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:20
- Nahlásit
Fifi
Odskrtavam posledni vecir a zitra huuf vratit babku josefcici. Uz nam vsem z ni cuka oko. A ji z nas taky.
Tak huráá že jste všichí přežili ve zdvarví, sice s cukatýrou, ale ve zdraví. Co Trolda?
birma
co rube čubu. Tentokráte pro změnu vodítkem. Babička stála u něj, dívala se na to a usmívala se.
to snad fakt není možný a pak se jednoho dne objeví v Plesku článek, jak čuba zamordovala nebohé miminko mad:
a teď jsme byli naposled snad v květnu
prosim tě máte zase jiný aktivity, kterejma to vykrejváš.
Xerxová
Mi to neva - já se na všechny těším - už to tak prostě máme, že se rádi vidíme (naštěstí na všechny strany-jak moje tak Pepovo příbuzenstvo-se prostě povedlo)
to je supr . Já měla na mysli spíš to vaření, to by mě zabilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:23
- Nahlásit
xexova
jj to je super a je nutno uzivat dokud sou dti maly, s vekem uz to taky bude horsi takocou slezinu zpunktovat
petrak
jq vim, ja tam byla pred 15ti lety q moc ai toho yz nepamatuju ale byly sme dur h promoceny a eo mokrejch skal kd fuci nic moc no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:26
- Nahlásit
PetraK
pak se jednoho dne objeví v Plesku článek, jak čuba zamordovala nebohé miminko
tady už z mýho pohledu nejde ani tak o tuhle konkrétní čubu, jako o to, že to je vzorec chování, co si chlapec ponese do budoucna. Takže kdokoliv, kdo bude ve vztahu k němu "bezmocnej" ať už jakýkoliv další zvíře, slabší spolužáci, manželka, děti... z toho budou mít dost možná slušnej problém
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:28
- Nahlásit
a příště jestli budu mít sebou mobil, tak si to snad natočim, zjistim, jak jim vymazat ksichty a prdnu to na net a třeba zkusim poslat do TV Nova nebo nevim kam...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:30
- Nahlásit
birma
"blijici smajlik" ale ono co se fivit kdtz psa musis vzit novinsms po cumsku, tak vodiykem neni rozfil...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:36
- Nahlásit
birma
příště jestli budu mít sebou mobil, tak si to snad natočim, zjistim, jak jim vymazat ksichty a prdnu to
ale to není špatnej nápad
jako je to fakt děsný, ale já už se dneska nedivím ničemu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:37
- Nahlásit
cernej caj
on ji mlátí všim, co má po ruzce. Mám za to, že ji napřed přetáhnul lopatkou (půl metru dlouhá kov + dřevo), ale to jsem viděla jen koutkem oka. Rozhodně to musí mít okoukané z rodiny...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:42
- Nahlásit
Čaj hele- my jsem asi divný - ale jsou akce, které jsou "automatickou" rodinnou povinností - třeba říjnové pouštění draků. Běhaly po poli před pětadvaceti lety čtyři děti (tři rodinná, jedno "skoro") s "dozorem" celé rodiny... před pár lety tam běhala banda vysokoškoláků (plus jejich lásky) s "dozorem" celé rodiny... no a teď střídavě lítají po poli a houpou kočáry... A ani v pubertě největší se nestalo, že by někdo chyběl (až když naši mládežníci byli rok na fulbrightovi za Velkou louží, tak měli omluvenku )
A těch akcí je víc. Jasně že s pubertálními dítky se uvidím méně často, než když jsou to Trpajzlíci. Ale doufám, že tak, jako jsme "drželi" rodinné vztahy my, že to taky dokážou...
A fajn je, že nikdo neřeší ani mamutíky - draky pouštěla Arona, Xerxes, Beta i Night
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:43
- Nahlásit
birma to je děsběs...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:54
- Nahlásit
xerxova
jj to je moc hezky, u nas sr to bohuzel rozpadlo co umrela bsbicka a dedu si vzsla teya do brna... driv vsnoce, natozeniny, velikonoce se seslo 5sourozencu s detma (my sme nejmladdi vnuci asi 25 let rozdil mexi nejstarsima) a to proste nejak neslo, asi moc velka a vekove nesouroda grupa a pak uz to krome pohrbu defy nebylo... dyt jen strana od tatinka tety, stryci, braranci a srstrenice s rodinama je asi 40 lidi... a castecne skoda, na druhou stranu mi asi taky nechybi nekdo koho sem vudela 40x za zivot tak je to smutny ale leckterej kolega je mi blizsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 10:54
- Nahlásit
birma
kreteni fakt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 11:58 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
další pracovní mail s Přeji pohodový víkend, jako to učej někde na vejšce nebo cooo?
jako pohodu, pivo a kafe a podobný věci si fakt přeju s jinejma lidma a v jinejch situacích než u debaty o kontejneru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 12:19
- Nahlásit
Maya
jiááá kolikrát taky přeju hezký víkend naučial jsem se to sama teda, kdysi ještě v Interedeanu, tak mě to přišlo jako lepší než studený S pozdavem.. a přišlo mi to vždycky jako takový právě neúřední a milý ukončení konverzace s někým. A povětšinou to i kolikrát pomohlo rozpusit ledy, stejně tak jako pozdrav hezký den (pokud je to ovšem v pondlí možné ), kdy jsme se odpíchli od toho, že pondělí už zas to hnusný pondělí a líp se nám pak korespomdovalo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 12:38
- Nahlásit
PetraK
proti hezkému víkendu nic nemám, to mi přijde celkem normální i ve formální korespondeci, pohodový je to příšerný šílenství evokující lážo plážo drinky a tak
doteď mě drtil jen kolega píšící S úctou, ale k němu se to tak hodí, protože tak i mluví, tak jestli ten pohodovej maník sedí v kanclu v šortkách a kroksech a upíjí u pc mojito, tak to asi bude taky v pořádku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 12:47
- Nahlásit
jj hezky mi taky prijde lepsi.
ec masakr, borec tu huli v ulicce u dveri, dme tu s kamoskou a japonskou rodinkou namaxckany pred wc, bylo tam nejvic mista... borec s chodi z kupe ozralych a hlucnych evidentne necechu, doufam, ze ty lidi v praglu vystoupi, jinak prijemby 4,5 hod
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:02
- Nahlásit
cernej caj
ty máš teda zážitky z cestování vlakem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:10
- Nahlásit
maya
tak to vis. takhle narvanej vlak sem nezazila uz par let, ale budem brzo v praglu a tak snad nrkdo vystoupi. ja suhned u tech litacek takze co chvilu se lepim na okynko. nastesti rou tu vsichni normalni a vecpat se nemohli jen dva nabusenci od pcr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:12
- Nahlásit
cernej caj
no nechci nic říkat, ale v pátek odpoledne v Praze určitě víc lidí nastoupí než vystoupí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:17
- Nahlásit
KRÁSNEJ VÍKEND LIDIJOVÉ DRAZÍ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:18
- Nahlásit
maya
ti dik, uz sem se lekla ze si sednu
petrak
I tobe!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:19
- Nahlásit
Maya
kanclu v šortkách a kroksech a upíjí u pc mojito, tak to asi bude taky v pořádku
Tys jemen
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:31
- Nahlásit
cernej caj
musíš si sednout hned jak někdo vystoupí a než ty hordy nastoupěj, to je základní dovednost cestovatele hromadnou dopravou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:39
- Nahlásit
maya
tak to je samozrejmy uz sme si sedli, az se to prohrnulo, urvaly sme flek a pak ae to nahrnulo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 13:51
- Nahlásit
cernej caj
je vidět, že jste zkušení cestovatelé
tak ať vám to rychle uběhne
|