Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:09
- Nahlásit

PetraK
Jen moudře pohovořila s pani prííímařkou
Tak pohovoris zitra i ty a nejak to promyslite. Aspon se dneska bude mamce lip usinat, vysmaty.
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... . .... (a ať si Brtnik o mým slovníku myslí co chce
Tak za naky piiiiiiiiiiiiii te napominat nebude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:10
- Nahlásit

Fajka

je to možný od vos to mám to stejný každý štípnutí je to horší a horší...

hmmmmmmmm, tak vidíš, třeba je to stejný?? třeba se nemusíš nervovat?

děda nějakej co upad a půlku těla měl rozbitou jak terminátor,

hm to je jasný, zas ale na druhou stranu........... mohli by člověk něco říct?? nebo nevědí??

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:12
- Nahlásit

Fajka
. tož budeš muset cvičit?

tož to už cvičim, ale tohle asi neucvičim teda takhle- cvičením to zpomalím
tak ale já stejně bez toho nemůžu fungovat, takže to mi neřekli nic světobornýho. halvně že zatím nemusím na operaci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:19
- Nahlásit

Fifi

Tak pohovoris zitra i ty

a to si piš!!!!!!!!!!

a nejak to promyslite.
no oni tam všichni jedou v takovým divným mrtvým módu, tam asi nepromyslíme nic. Oni chtějí mít od pacientů klid oni nerehabilitují, oni nechávají zahnívat

Aspon se dneska bude mamce lip usinat, vysmaty.

jojo, to jsem ráda, že se podařilo- ale hlavně to, že jsem jí prostě nemilosrdně vytáhla, ač "nemohla dýchat" a dotáhla jí na docela slušnou vzdálenost, i když tvrdila, že tam nedojde, dělala trochu hysterický scénky, ale já jsem "cynik". Došla tam a pak se nestačila divit na mě to neplatíííííííííííí xx, to jsem jí taky řekla. (ale je to šupa na nervy - moje )

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... . .... (a ať si Brtnik o mým slovníku myslí co chce

nebo nevědí??

si myslím, že tohle je za á správně. Taky ale abych jim nekřivdila, nemají souslosti - j ako by měl třeba rodinný lékař, který kdysi býval. Já tím že vím,že už takhle Fajfky tělo reagovalo, že se na to léčila, tak mě jak první napadne tohle řešení. Neříkám, že je správný -a le je možný. Ale on ty souvislosti nemá - a!!! to je další hodně důležitá věc: NEJDŮLEŽITĚJŠÍ - ONI JE VE ŠKOLE NEUČÍ SE PTÁT, PÍDÍT SE PO SOUVISLOSTECH. . Dřív to věděli, viděli, věděli na co se ptát, zaměřit, dneska je to všechno ne celkový, ale každej si řeší jen ten svůj kus těla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:20
- Nahlásit

FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ

SMRDÍ
SMRDÍ
SMRDÍ

ale nevim kterej z nich

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
ale nevim kterej z nich
To bude Adamit po tom kvetaku.

Jo a ja musim nak to stekanatko asi vic krmit, sice ma 4x denne, ale... Dela jak dravec, vycucne si davecku behem pul minuty. Nebo teda bojuje minut deset se skeletounem. Jde nejak do vejsky, tapatka hubeny, usiska prolomeny obe, vypada prekrasne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:24
- Nahlásit

Fifi

až sem?? po dvou dnech???

fuj, smrdí to strašlivě.......................

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:25
- Nahlásit

PetraK
po dvou dnech???
Cesty vetru jsou nevyzpytatelne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:28
- Nahlásit

FifiPetraK
ale nevim kterej z nich
To bude Adamit po tom kvetaku

voe takhle přes kus Prahé jo?? tak to musí bejt teda maso

že vím,že už takhle Fajfky tělo reagovalo, že se na to léčila, tak mě jak první napadne tohle řešení. Neříkám, že je správný -a le je možný. Ale on ty souvislosti nemá - a!!! to je další hodně důležitá věc: NEJDŮLEŽITĚJŠÍ - ONI JE VE ŠKOLE NEUČÍ SE PTÁT, PÍDÍT SE PO SOUVISLOSTECH
no to jo no... ani ho moc nezajímalo že už sem borelku měla... já si dycky tak nadávám že tam du...a votravuju
ach jo.. kdybych to neměla na tak debilním místě tak si to udělám sama ale takhle sem rači jela tam...

a tak dyk stejnak pipi říká furt tak co by jí napomínal dyk už jí zná !

, že jsem jí prostě nemilosrdně vytáhla, ač "nemohla dýchat" a dotáhla jí na docela slušnou vzdálenost, i když tvrdila, že tam nedojde, dělala trochu hysterický scénky, ale já jsem "cynik". Došla tam a pak se nestačila divit
no a nebo to je taky řešení jí naštvat tak aby se nakrkla zabejčila a chtěla odtut zmizet hned jako to legálně půjde ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:31
- Nahlásit

Fifi
Cesty vetru jsou nevyzpytatelne.

vole!! zas ale tady se to moc nehne!

Fajka

tak to musí bejt teda maso

jak maso??? birma psala KVĚTÁÁÁK!! a já to odnesu

tak si to udělám sama ale takhle sem rači jela tam...

: nene, že néééééééééééééééé, že ne takhle veřejně na intronééétu???? pooooomooooct!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2015 23:34
- Nahlásit

Fajka

hele ad to klíště - není fakt možný, když nad tím člověk bude přemýšlet, že to tělo reaguje takhle /tedy přehnanou reakci?/ ?
Chtělo by to najít doktora, kterej má v hlavě mozek a ne učebnici. Jenže, kde ho najít??

a tak dyk stejnak pipi říká furt tak co by jí napomínal dyk už jí zná !

za pipi ani tak nenapomíná, .... ale ta pííííí se mu nelíbí

no a nebo to je taky řešení jí naštvat tak aby se nakrkla zabejčila a chtěla odtut zmizet hned jako to legálně půjde ...

jo to má jako program č. 2 .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 07:06
- Nahlásit

petrak
tak to je mi s maminkou dost lito, nakonec to montovani se do tvygo zarizovani prineslo potize hlavne ji

mam chopn nastesti toho nejlehciho stupne taky a s kourenim to nijak nesouvisi paradoxne se mi I pres to, ze sem zacala po 10ti letech s touto diagnozou kourit vodnice a presto se mi jeste hodnoty casem trochu spravili a z rentgenu a testu co chodim na kontroly se to nezhorsuje, takze chapu, ze to je alibismus, ale podle me kdyz prestanu vodnicovat tak se to stejne nezlepsi, tak proc to delat...

ale jo, je to dost masakr a vetsinou je koureni spoustec. doufam, ze tvoje mama pujde brzo z tama domu, ji bude ve svym s laskavym tvym pristupem asi lip, jen blby s tim reverzem

fajka
tak snad z klistete nic nebude!

fifi
pozdraveno, bukvicka podrbana ale haxe bozi znechuceny ksichty nekdy

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 08:29
- Nahlásit

PetraK
to je blbý s tou maminkou, tak snad už jí brzy pustěj a doma se dá do kupy
Fajka
teda taková mega trekařka a dostane tě klíště
ale nezávidím, mě se tohle stalo jednou po komářím štípnutí, celá noha nateklá a horká a trvalo to 3 dny než to splasklo, jako děsný

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:24
- Nahlásit

tak mě Adam pěkně štve, chtěla bych mu tu haxnu nechat volně, ať se mu nezapařuje a snáz se mu to hojí a on se snaží si jí ulízat až k lopatce

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:35
- Nahlásit

# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:58
Citát - Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tak - ono nestačí, že průvan bouchnul dveřma do spícího Rumíčka a Rumíček teď úplně nechce bydlet v předsíni a má štréz (koho mi to tak připomíná??? Ešus, když ho chytnul tehdy ten mrtvý ocásek, pak taky neměl nějakou dobu důvěru k bydliku). Ten vůl to ještě při letu za míčkem narval do lampy

cernej caj

mam chopn

takhle mladá???? chudero teda vím, že to z kouření být nemusí a ty taky nehulíš jak mooje máma. Zhoršuje to podle mě stres a to hodně,jak vidím u mámy. Takže paradoxně to kouření vodnice, rituál ... tě může uklidňovat. ?? mě napadá.

ze tvoje mama pujde brzo z tama domu

taky doufám, včera jsem přijela domů vyřízená z toho, jak jí člověk přehazoval energii a jak jsem viděla, jak je zničená.Kousla se mi tam, že nemůže jít, řekla jsem že o ní přerazím tu trekovou hůl , to je můj laskavý přístup lsti a intrikama jsem ji dotáhla dál, než si myslela a pak jí ukázala že to jde, že to je jen v makovici, že to celý je stres. Brtnik si z ní cynicky utahoval a tak se pak smála . Je hrozně pasivní a oni je tam v tom podporujou.

Maya
tak snad už jí brzy pustěj a doma se dá do kupy

snad! Říkala že se na druhou stranu bojí jít domů, že to bude všechno na mě, tak jsem jí sdělila, že dostane časovej limit, kdy bude hájená a pak pojede zas už jako samostatná jednotka /páč ví, jak jsem jí ondynoj osvětlila, že chci-kvůli ní - aby co nejdýl fungovala sama, jinak si podřízne pod sebou větev a to nechci/. Jsem to laskavá cérka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:36
- Nahlásit

birma

tak mě Adam pěkně štve

zmlátit! prostě zmlátit, jako já skorem včera mámu

tak aspoň fusku bavlněnou?

Fajfka
co klíšťoboule?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:56
- Nahlásit

birma
límec nemáš?
PetraK
psychika dělá fakt hodně, letos to mám taky nějak napikaču a alergie asi tak 100 horší než za posledních 10 let, s tím chopn to určitě bude podobný

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 10:19
- Nahlásit

Maya
psychika dělá fakt hodně, letos to mám taky nějak napikaču a

jojo, já jsem ráda, že tohle máma dokáže vzít, že si to dokáže uvědomit, sypala se mi tam jak domeček z karet, tak jsem na ní "houkla", ať si uvědomí, že to není ta nemoc, že ona není nemohoucí, že je prostě v řiti s nervama tam z toho, že až se vrátí domů BUDE líp.A pak to doma zdrblo mě krájela jsem psům maso a měli ho morký a slaný

alergie asi tak 100 horší než za posledních 10 let, s tím chopn to určitě bude podobný

a prášky nepomůžou? Brtnik tuhle na chalupě takovej atak v noci, že se vůbec nevyspal.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 10:41
- Nahlásit

PetraK
aspoň fusku bavlněnou?
to nepomáhá, protože když je to tenký, tak to blemcá i s tou látkou. Včera jsem mu to krásně zavázala, hezky mu to drželo, neškrtilo a on si to prostě blemcal...
takhle mu to slušelo (nezaostřeno na nic)

Maya
límec nemáš?
mám, ale to mi přijde jako trochu přehnaný. Zatim věřim, že i v neprodyšný botičce to bude mít za pár dní zatažený a nohu použitelnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 10:43
- Nahlásit

birma
on si to prostě blemcal...

řekni mu že je blbej!

(nezaostřeno na nic)
:smrik:
a ty taky!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 10:45
- Nahlásit

PetraK
řekni mu že je blbej!
to nemůžu! co když by z toho měl trojma? a nebo co hůř, víš jakou moc mají slova a myšlenky, co kdyby zblbnul (ještě víc)?
ty taky!
to nepopírám

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 11:23
- Nahlásit

rumštáááájn
tak jsem se rozhodla a místo úúúžasný tuniky za 6 tis, kterou bych ale asi nikam nenosila si na svatbu objednala tu tohle tričko a k tomu sukni se stejnou malbou

a dvě trička na běžné nošení a ještě mi zbyde na kabelku a peněženku
(spokojenost)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 11:24
- Nahlásit

kachna_

kachno!! to je krásný!! ešče by to chtělo to stejný pro ty dvě vaše drůůůžičky
a kdyže ta událost vypukne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 11:33
- Nahlásit

PetraK
a kdyže ta událost vypukne?
15. srpna
ešče by to chtělo to stejný pro ty dvě vaše drůůůžičky
hmm, možná se jí zeptám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:00
- Nahlásit

kachna
to jd kraasa, tobudes kocka s vidis jak si nakoupila

birma
to je blby, ze to blize

petrak
to vis, komplikovanejzspal plic... z ceho se mi tak vyvinula ta zatexova dusnost a dusnist s kaslem v situacich vedro v buse v lete zavrenym, navonena baba sedici vedld me... prijemny to neni nikomu ale dneska v tom sebou klidne svihnu z nefostatku vzduchu. ale tak aspon by se mi to nemrlo zhorsovat. pokud tvoje maminka ma vaxnej stav kdyz I ta nemocnice, tak to fakt lity, lity, to je narocny s takovou mrchou vegetovat

videly sme kulovy, sme mokry ax zs usima a ten dlejvak stal za to. jedem fo decina a tissky steny bohuzel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:02
- Nahlásit

kachna
to jd kraasa, tobudes kocka s vidis jak si nakoupila

birma
to je blby, ze to blize

petrak
to vis, komplikovanejzspal plic mi nechal pamatku a v situacich vedro v buse v lete zavrenym da navonenejma llidma v tom sebou klidne svihnu z "nefostatku" vzduchu a nemuzu dychat. ale tak aspon by se mi to nemrlo zhorsovat. pokud tvoje maminka ma vaznej stav kdyz I ta nemocnice, tak to fakt lity, lity, to je narocny s takovou mrchou vegetovat

videly sme kulovy, sme mokry ax zs usima a ten dlejvak stal za to. jedem fo decina a tissky steny bohuzel

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:08
- Nahlásit

kachna_

áááá to budu zrovna pryč! jsem si říkala, přepadneme kachnu, pogratulujeme........... no tak se na ní prostě vykašleme

hmm, možná se jí zeptám

mně by se to na nich hrozně líbilo, bylo by to suprový. a mlčím, ať moc nenašeptávám

cernej caj
o vis, komplikovanejzspal plic.

děvče ty si teda vybíráš . Ale víš, že jsou k tomu různý techniky dechovýho cvičení, řekli ti to?

pokud tvoje maminka ma vaxnej stav kdyz I ta nemocnice, tak to fakt lity, lity, to je narocny s takovou mrchou vegetovat
no ona předtím taky měla zápal plci, takže se to asisečetlo

a kde jste byli na těch tisskejch??? Jestli jo, tak to je škoda, je to krásnej kout!
Tady taky začlo lejt.
Já netušila, žes tam na dýl. Do kdy? A co Bukís?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:43
- Nahlásit

PetraK
mlčím, ať moc nenašeptávám
nemusíš, já už se zeptala, tak uvidím. . Fakt je, že mě to vůbec nenapadlo, páč Lucinka dostala k narozeninám nový šatičky. Ale ty může mít klidně do školy
áááá to budu zrovna pryč!
škoda

Jinak jsem byla veleúspěšná a Michal byl nadšen jak z jahel, tak z bulguru

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 12:56
- Nahlásit

kachna_

Jinak jsem byla veleúspěšná a Michal byl nadšen jak z jahel, tak z bulguru

ááno - hoď mi recept, prosím, bulhara máme doma taky a nevím jak do něj.

Fakt je, že mě to vůbec nenapadlo, páč Lucinka dostala k narozeninám nový šatičky

bude to kráásavý!!

. Ale ty může mít klidně do školy
přesně!
je to fakt škoda, že budem pryč - přepadli bychom vás.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2015 13:16
- Nahlásit

cernej caj
to je blby, ze to blize
tak u něj jsem to čekala, je si schopnej rozpečovat přeplený klíště do mokvanice centimetr čtvereční je to prostě jouda a jak cejtí krev (Svojí), tak cvaká zubama a pečuje a pečuje a pečuje... opečovává si i použitej obvaz když ho nechám...

kachna_
to vypadá dobře! Já zrovna dneska áchala nad krásnejma šatama svatebníma (a i ty ostatní má nádherný), jen bych musela bejt bohatší a nemít prsa
jsem byla veleúspěšná a Michal byl nadšen jak z jahel, tak z bulguru
jsi dobrá!

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání