| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:33
- Nahlásit
birma
jasný budu mlčet jako hrob
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:36
- Nahlásit
Miss v roce 1930
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:39
- Nahlásit
cernej caj
jako ze bych ji lakala do pasticky na pasticku?
neee, vůbec mě pastička nenapadla napřed. Představila jsem si misku s paštičkou, kterou asi muž nedojedl, dal za monitor, myš tam vlezla a asi blahem a stářím zemřela přímo v paštice
lity lity da se to resit dietou?
zatim nic nedrží, má nějaký prášky a doktorka jí asi neřekla vůbec nic, protože i o tom, že asi budeme muset přestat s občasnými nákupy vína, jsem jí řekla já a napřed jí vůbec nedošlo proč...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:20
- Nahlásit
Fifi
koukám Trolda má špicí oči a picbumí uši
birma
aby to mamka neměla s játrama jako já s tou dnou, stačilo udělat testy za dvě měsíce znova a najednou bylo všechno okej
ale snad to fakt nebude nic vážného
cernej caj
ti tam muž nechal myšku jako překvapení? kdyby alespoň byla živá, mohlas mít dalšího mazlíčka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:21
- Nahlásit
birma
ty missky jsou pěkný, vypadají jako ženský a ne to co tam dávaj dneska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:39
- Nahlásit
Taky vám pořád línaj? Bych řekla, že Adam už dávno nemůže mít co, srst má hodně vzdušnou, vyloženě letní, ale při každym podrbání sněží chuchvalce a vyčesávám z něj denně neskutečný množství
Ale musim ho pochválit, má teď nejlepší figuru, co u mě kdy měl A já se už nemůžu dočkat, až vypadnem z Prahy a začnem pravidelně běhat a brát ven kolo a kolobku a zas chodit na výlety pak z něj bude ouplnej atlet (a z buclatý Miluše taky )
Maya
aby to mamka neměla s játrama jako já s tou dnou, stačilo udělat testy za dvě měsíce znova a najednou bylo všechno okej
tak to je pořád ta lepší varianta Si "vzpomněla" že s nima vlastně už kdysi něco měla, brala prášky a pak se jí odstěhoval doktor, tak to přestala řešit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:41
- Nahlásit
birma
hm, to je blba dr... kamos mel problem s jatrama a po cca dvoumesicich diety se mu to zlepsilo a stridme v poho alhokohol muze, tak to by chtelo zjistit...
Maya
jj, nechal, fakt smrad jak svina, nechapu, ze tu mohl prezit
jo, to bych i ja mohla asi na miss
par fotek z vikendu a jeste pribudou nejaky z tydne a album budu delat asi az to proberu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:53
- Nahlásit
birma
ale při každym podrbání sněží chuchvalce a vyčesávám z něj denně neskutečný množství
Dusledek kastrace celkem beznej? Nebo i po tech hicech a castym koupani. Jinak klepu, tu nelina nic.
Si "vzpomněla" že s nima vlastně už kdysi něco měla, brala prášky
Ostroperec na ni a bude to v poradku, urcite. Vina a jinejch lihovin si uzijes zakratko dost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 19:55
- Nahlásit
cernej caj
par fotek z vikendu
Tesi me, ze i ITak ma slozku bordel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:15
- Nahlásit
Fifi
a ne jednu
birma
me taky linaj... jinak teda blby, ze mamka s tim uz problemy mela a neresila, tak to snad se ji moc nezhorsilo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:18
- Nahlásit
mě taky línaj, jako Kim se nedivím, ten má furt podsady hodně, ale líná i Dorin, kterej má pět chlupů třema řadama, taky nechápu, kde to bere
legendární cesta vlakem Norskem, dole možno přepínat na různé části, 2 a 3 jsou zdá se hodně hory, 4 a 5 lesy, ale jako ta krajina, to je fakt neskutečný
https://tv.nrk.no/program/PRHO63004009/bergensbane n-minutt-for-minutt#del=3
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:31
- Nahlásit
Fifi
Dusledek kastrace celkem beznej? Nebo i po tech hicech a castym koupani
spíš bych tipla to koupání, kastrovanej už přecijen chvíli je a tohle jsem s nim snad ještě nezažila. Asi se připravuje na další vlnu veder
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:46
- Nahlásit
birma
no Kimovi se ty chlupy změnily až tak rok po kastraci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:52
- Nahlásit
Maya
tyjo, to je supr
fotky dneska nebudou, ale aspon sem z nich udelala snesitelnej pocet a proberu to zitra... du odpadnout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:52
- Nahlásit
Maya
Adam už má po kastraci víc jak rok a půl a jemu se (zatím) nemění struktura srsti, jen extrémně vylínává
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 20:54
- Nahlásit
birma
kastrovanej už přecijen chvíli je
Maya
Kimovi se ty chlupy změnily až tak rok po kastraci
Jop, stejne tak u Agaty, tak az tak po roce byla zmena. Zmekla srst, i vytrimovana furt neco poustela.
Hovada se pred zradlem priserne mlatili a pretahovali, uvidim, jestli mi neco fotacek scucnul.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 22:10
- Nahlásit
špic líná
a zdrhá. Kretén jeden.
Vcelku velmi důftipně si vytváří otvory do plotu (je v plánu příští rok na předělání, přesněji byl, asi to trošku přeplánujeme ), projde plotem a přijde ke dveřím žebrat o vpuštění na zahradu. Debilka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 08:19
- Nahlásit
kachna
holt batynka je srandovni
janiii
co stenatka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 18:00
- Nahlásit
hlasim, ze fotky dneska nebusou, zqto zitra bude falesny chilli con carne, mam asi tunovej nakup a mimojine "gilotinu" na si drapy. trochu se toho nastroje bojim I bez pritomnosti psa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 18:11
- Nahlásit
cernej caj
mam asi tunovej nakup
taky jsem dneska vlekla. Mimojiné jsem mámě koupila ten kokosovej olej, co jsi tak vychvalovala. Musim říct, že cena 320,- za 0,5 l mě poněkud zaskočila...
trochu se toho nastroje bojim I bez pritomnosti psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 18:31
- Nahlásit
birma
tak to asi zalezi, kdes kupovala, me to vydrzi doma I 10 mesicu takze to zas neresim, ale urcite za nej tolik nedavam.
nejhur zitra muz pridrzi pac sem se divala a tu natrzenou prdel ma na novych kalhotech za litr, asi 15cm "trh" kolem zadni kapsy dolu a odmitl zasiti... prej jak by to vypadalo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:17
- Nahlásit
Kdo to tu zacal s tim linanim?
Kremyl pustil v noci chlupy, dneska sem z ni vycesala terminatorem plnou idelitku. Nechapu, kde se to na ni bere. Cimz padem tak do mesice, dvou bude harati.
Pozitivni je, ze furmik funga skvele i na Troldu, ma presne ten typ srsti. Takze se zbavil castecne stenecich jemnych chlupajzu. A byl velesikulka, delali jsme si zaklady stopicek, cumec mu slouzi skvele a umi se uz pomerne dlouho soustredit.
trochu se toho nastroje bojim I bez pritomnosti psa
To zvladnete. Ja teda mam radsi klasicky kleste na drapy psi. Ale Ag uz neni, ty se to muselo smikat pravidelne, Kremyl si je brousi sam a Trolda, zda se, po smihu u veta pred mesicem je ma taky akoratni.
Fajfkoo
Co ta tvoje hnata???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:25
- Nahlásit
Fifi
tak to je supr, ze muzes pouzit furminatora i na trolika i kdyz s tim linanim nic moc. ja budu cesat zas dneska, tyden byli zanedbavany
a je teda sikovnej
no ja to neznam, pani rikala ze ta gilotinka je lepsi, ale fakt nevim, no ja akorat loni (po 4a kousek letech s psama) nechala u veta zastrihnout a to byli snad 3 drapy na kazdym psovi, ted taky to neni tak zly ale ferina ma dlouhej jeden na predni pracce a uz s tim muzi znicila dvoje kalhoty, tak uz proste je nutnost zasahnout ale nechapu, proc proste ostatni drapy sou ok.
Fajfkoo
Co ta tvoje hnata???
to by me taky zajimalo, jestli vyrazila k drr a jak to vypada, sem doufala, ze tu neco napise
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:33
- Nahlásit
cernej caj
ale nechapu, proc proste ostatni drapy sou ok.
Ma to proste blbe vycentrovany. Neco jako, kdyz se na aute vyvazujou pneu, aby se nesjizdely. Zrejme tape nejak nepravidelne, nejakou cast tela podvedome odlehcuje... Dorota mivala drapy priserny, po x operacich na zadnich a vykloubenym prednim prstu, to bylo jak sekat nehty pana Fantozziho.
tak uz proste je nutnost zasahnout
Vsak, zasahnete, primerene, klidne postupne mm za mm.
i kdyz s tim linanim nic moc
Trolda meni steneci srst za dospelackou, u nej to je normal. Kremyl prekvapil. U ni to je sileny dycky, pohladis a ruka plna chlupu. Takze terminatorovat jeste tak tyden, nez vylysa a bude matna, hnusna s lupama, cela pohubla, tyrany zvire.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:49
- Nahlásit
Fifi
jeste ze kremyl ma tu srst, aby to na ni chudince to tyrani neslo videt na prvni pohled
asi to sjizdi blbe, no (ma dlouhej takovej ten "zadni")
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:52
- Nahlásit
cernej caj
ma dlouhej takovej ten "zadni")
Myslis ten drapek horni na 5. polstarku predni hnaty? To byvaj mrchy. Jestli jen ten vas nejvic trapi, smik a bude klid.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 20:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
jj, ten myslim.
ferince sem ufikla voba, to bylo smik smik, na to, ze ty kleste vzivote nevidela, tak ji nejaky fikani naprosto netankovalo tak aspon kousek, mozna by to chtelo jeste trochu ale to se bojim. u vokouna horsi, jak mu vemes tlapu tak s ni zacne cukat, ale jeden sem zvladla a druhej vypada lip. udelame test, kolik prdeli natrhne ferinka ted, jestli zadnou, je to dobry
No a celej odpadak chlupu
edit: mam promazany fota, zitra bude album
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 07:17
- Nahlásit
ufff - je to zázrak,ale děti ještě spí.... pes pochopitelně taky.
takže stihnu vložit nový obojek i dvě fotky ze včerejších Jizerek (potkali jsme dokonce i úžasnou běhací bernskou salašnici - a Night se nakonec nechal i odvolat - no měl už toho taky dost , ale poslechl)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 07:25
- Nahlásit
jo a našplhal si u mě chlapec - přestože salašnice byla sice lítací, ale jinak "na blízko" submisivka vůči němu (trošku se přeci jen mamuta bála) ... tak žádné harašení, obtěžování ... prostě hodný běhací a max čenich olizující macho negro.
Čubina byla moc hezká - lesklá, vysmátá, v perfektní kondici, asi ještě mladá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 09:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
jeee, ten obojek je fakt supr a tak prijemna sobota? dneska uz vsichni odjizdi?
tak to je supr, ze si tak zalital
|