Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 19:40
- Nahlásit

Xerxová
tlapička. budeš pochválená
vypadá to jak pravěký obrázek z jeskyně
Fajka
teda fakt nechápu, jak v tomhle může někdo ujít víc než kilometr, bych chcípla hned na startu, ale krásný to bejt muselo
u nás se teď trochu zatáhlo, ale deštík ani omylem a vedro furt, chcí do Antarktidy a nebo podobných krajin, viděla jsem na fb fotku z Faer, krásný sluníčko a prej krásných letních 12 stupňů, tam bych chtěla bejt

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 19:47
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/styl/371865-v-polepsovn e-pro-psy-to-jde-i-po-dobrem.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 20:14
- Nahlásit

Maya tlapička není ostrá... Ono se to prý hodně blbě fotilo - stín za pochodu... Že by pravěký los?? Čumák na to vypadá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 20:37
- Nahlásit

xerxova
dobra fotka

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 21:47
- Nahlásit

Xerxová
to je super fotka!!!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 21:58
- Nahlásit

Maya
http://www.novinky.cz/zena/styl/371865-v-polepsov n e-pro-psy-to-jde-i-po-dobrem.html
co to je za "moo"?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 22:40
- Nahlásit

zbrnd
co je moo?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 22:42
- Nahlásit

tak v Anglii objednaný šavle a meče, tak snad to dorazí, peníze už mám bloknutý

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2015 22:57
- Nahlásit

cernej caj
jinak na lanovku psi v pohode?
jo lanovka psiska bere a platí se za ně...když ale pan pokladní viděl obotičkované jelítečko jak opatrně našlapuje, bylo mu asi jasný důvod naší jízdy a hned pravil že pes jede zadarmo .. asi to byl pejskař a nebo viděl jak ho přes ty nejhorší ostrý šutry nesu

dneska teda vedro na padnutí, u nás spadlo cca 5 kapek a zase se to rozplynulo a nic vedro je tu strašný furt, a tak jsme nedělali nic jen se tak poflakovali většinou akorát se mě podařilo jelítečko vyčesat a kupodivu ani neprotestoval, takže sem z něj servala tu zimní podsadu..tož už není ovce ale australák

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 00:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
tak v Anglii objednaný šavle a meče, tak snad to dorazí, peníze už mám bloknutý
Nebezpecna zena!
Fajka
bylo mu asi jasný důvod naší jízdy a hned pravil že pes jede zadarmo .. asi to byl pejskař a nebo viděl jak ho přes ty nejhorší ostrý šutry nesu
Ale to byl pan hodny, lanovkar!
dneska teda vedro na padnutí, u nás spadlo cca 5 kapek a zase se to rozplynulo a nic
Tady nespadlo nic. Krome Troldy z gauce.
Xerxová
Ten stinovej Najt nema chybu, pripomina mi Staflika.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 07:10
- Nahlásit

Fifi chudáček Trollíček. Běhal ze spaní?? Že padnul...

Fajka potěší setkání s člověkem, který ti udělá radost. Už se Jelítku tlapátka zhojila ??

Já od půl šesté chladím barák - větrám na všech stranách (v noci vršek, teď přízemí). Docela úspěšně - před chvilkou jsem si musela dojít pro ponožky Najednou je mi dvacet stupňů jako zimáááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 08:31
- Nahlásit

fajka
tak to je supr, se to melo jelitko zdarma, jwkozto pacient

xerxova
popisovat, jak se preziva v pudni vestavbe radsi nebudu ale zavidim tech 20 teda, my dneska mame prejezd k denyky z hobitina, pres bastei tak se tesim

fifi
chudak trolicek, pri hre nebo se mu neco zdalo?

my vcera vyzkouseli koupani zas jinde, lidi sou prasata a ja msm stesti, napred na chleba hozenej na plazi a pak sme ee presunuli, tam cihal mezi sutry zbytek rohliku se salamen

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 10:50
- Nahlásit

tak u nás je dnes o trošičku líp (a doufám, že to vydrží) - Adam ožil, já ještě ne...

Fifi
co dělaly šílené pruhy?

Fajka
hodný pan lanovkář. A vzorná ty, když jsi ho přenášela

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 11:21
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 11:49
- Nahlásit

dneska jsem šli zkusit, jestli Najtík bude plavat. Řádí ve vodě rád, ale plavat ještě nezkoušel. On stačí hodně daleko a tak to nikdy nepotřeboval (když nepočítám jeho skok do zcela zeleného rybníčka bahňáčka - byl štěník a netušil. že se po tom běhat nedá)
A plave moc hezky - bez cákání, bez zmatkování.
U Žitavy je zatopený povrchový důl. A Němci mají všude čisto, upraveno a přitom přírodně nepřeplácáno. Na jedné straně pláž se záchody, krámky, hřišti a zbytek jsou malé plážičky (tak dvoumetrové) často s lavičkou... a zase kousek rákosí a zase pískem vysypaný upravený vstup do čisté vody.
Dneska mají pracovní den, je pod mrakem - takže jsem tušili, že davy nebudou... Hezky bylo - celý "rybník" jsme obešli (asi 5 km upravených cest) a dvakrát si zaplaval.
Night nejen hezky plaval, ale i spořádaně čekal v autě, než nakoupíme sýry (atd.) Prostě dneska vzorňák

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 11:56
- Nahlásit

Ahoj, zdravim všechny, co si na mě (a Veverku) ještě pamatujou... Jen jsem vám chtela říct, že Eimy odešla letos v březnu za duhovej most.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 12:03
- Nahlásit

Eimy
to je mi moc líto

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 12:34
- Nahlásit

Eimy

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 18:17
- Nahlásit

Eimy
Uprimnou soustrast.

Xerxová
A plave moc hezky - bez cákání, bez zmatkování.
Plaveni koni.

birma
co dělaly šílené pruhy?
Se tam ruzne housenkoval a zizelil, kopyta nahoru a nejak to neodhadnul...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 18:50
- Nahlásit

Eimy je mi to líto

Fifi jsem si na plavení vzala i tričko, neb jsem očekávala, že po mě bude hrabat... a fakt byl šikovný a i neměl tendenci šplhat mi na záda... Hezky jsem si zaplavali - on jen chvilku - přeci jen to bylo poprvé. Vyřádil se lítáním ve vodě, plavby jen dvě krátké - mezi tím jsme obešli kus "rybníka"... aby schnul za pohybu. Bylo celou dobou pod mrakem, kolem dvaceti stupňů, voda měla víc než vzduch. Dneska tu bylo hezky, nad dvacet to začalo lézt až odpoledne

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 18:58
- Nahlásit

trička s vlky, někomu tady by se to mohlo líbit

Fifi
Se tam ruzne housenkoval a zizelil, kopyta nahoru
chudinta majintá

Xerxová
fakt byl šikovný a i neměl tendenci šplhat mi na záda...
To je vzorňááááák!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 19:44
- Nahlásit

birma on je to tak trochu zázrak. Ani jedna naše doga neplavala. Arona uznávala vodu "po bradavky", ale nesměla se ta voda hýbat. Moře bylo nepřítel. Xerdovi "hejbající se voda nevadila, ale taky neplaval - "po bradavky" zastával taky. Beta se hrozně bála "hejbací" vody - ani pít v jezerech (kde bylo vlnobití od lodí či větru) nechtěla. Ale po pár dnech se odvázala a i mořem běhala - ale plavat ani náhodou.
Night od malinkata vodu na řádění miluje a vyhledává. Loni u moře nebyl čas na jeho plavání - když hlídáme ve vodě dítka 2 a 4 roky... a tak vhodný okamžik, kdy jsme ve vodě byli všichni tři byl až dneska.
A nechtěla jsem ho učit plavat za klackem, když bych po něm nemohla hrábnout, kdyby začal zmatkovat. A tak plaval za paničkou...
Jen zabiju páníka - jestli fotky v sobotu vywebí Tlustá miss mokré tričko "šišlající" na mokrou obludu to jistí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 20:49
- Nahlásit

"rybník" u Žitavy. Psiska smí všude (tedy na vodítku - já měla 5 metrů stopky) Upravené vstupy do vody buď širší, případně "soukromé" uzoučké.

alespoň na ukázku... fakt plave (a taky mě chce sežrat )

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 21:15
- Nahlásit

Xerxová
a taky mě chce sežrat
Tak ta prostredni tomu vcelku nasvedcuje.
Krasne plove, lochneska u Zitavy.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 21:23
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, to teda vypadá tam moc hezky
Eimy
Eimy je mi líto

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 21:33
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky a gratulace veliká k prvnímu plaváčkovi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 21:46
- Nahlásit

Birma s německou přesností měly značené procházkové okruhy - od 4,5 km "malý okruh", až po 36 km přes Ojbín... pro šlapky typu fajka, birma a spol....
Mně se tam líbí ten vztah k psiskům... nejsou problém. Však taky když v dnešním počasí tam někdo byl, tak berňák, pudlík, briard... Jediný, kdo vyšiloval ze psů byl pochopitelně Night - ostatním psům byl zcela ukraden...

Fifi to jsem dostala nadšený polibek, že už stojí tlapátkama na dně. To ho vždy rozradostnilo a začal šílet...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2015 21:56
- Nahlásit

Xerxová
škoda, že to máme z ruky, to by se nám líbilo nějaký takový výlet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2015 06:34
- Nahlásit

k ránu jen 10 stupňů... takže opět chladím barák. A to tak, že jsem si musela vzít ponožky a mikinu... Myslím, že Night se těší, až vypadneme do procesů...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2015 08:35
- Nahlásit

eimy
uprimnou soustrast

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání