| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 08:54
- Nahlásit
Xerxová
bledá závist, u nás ráno v 6 20 stupňů, navíc jsem si po ránu vyslechla historky z našeho zdravotnictví na téma když vám selžou ledviny a chtělo se mi blejt, i když pravda nepřekvapilo mě to, až mi něco bude, fakt radši chcípnu v klidu doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 09:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Kucí se teda maj!! ty určitě nemaj tak teplou vodu jako Mayi brácha
Majne líbe Kindr. Povím vám příběh o Rumíčkovi a vrabečkovi. Rumíček se včera živě zajímal o buxusy. I říkalo si Koláče- "Jej, on je fakt celej Ešátor. Ten tam taky stával a studoval ty Máni".... vzalo si Koláče kosu a šlo na louku kosat kopřivy ať má taky trochu tělocviku,když se v těch vedrech jen fláká.... Dokosalo Koláče, uklidilo kosu, jde do chalupy, pohovoří s Bubicí a říká si, kdepak von je ten hošíček.... "Hošíčkůůů, depa sii???" Hošíček nejni. "Štajníkůů, pojď". Štajník nejde. "HergotpesRUMEKDESEŠ!!!!DĚLEJ!" a Rumíček se dořítí a tváří se. Jest mu vysvětleno, ať Koláče neštve, nebo má problém. A dostane volno. Utíká Rumíček, takovým zvláštním způsobem, Koláče to zná, ale necvakne jí to v makovici a šuká si po světnici. Hovoří s Bubi.....Přiřítí se Rumíček a je děsně důležitej a vyzývá Koláče, ať jde za ním. Tak Koláče vyleze z baráku a se slovy:"Co tam máš RUmíčku? Copa? Kde to je? Pojď mi to vokázat..." jest odvedeno Rumíčkem k obří Sibirice, kam Rumíček významně ukazuje do větví a chová se tak, že Koláče už konečně zapne mozek a je mu jasný, že tam fakt něco je. Rumíček musí nutně v tom křoví furt být a starat se. Jenže Koláče ví, že ten nějakej malej tvor, co tam natuty je, má strach a tak Rumíčkovi vysvětlí, že tam teď nemůže, nemůže, že "Tam je miminko, malinkýýý, miminkooooo, nemůžeš Rumíčku, nemůžeš." A Rumíček je moc hodnej, sice celej tancuje, tancuje, ale poslechne a nejde tam, sedí tam s Koláče na zemi a kouká. Pak pěkně odejte do chalupy a následně jde s Bubi naproti Brtníkovi, který jel pro zmrzku. KOláče poinformuje Brtnika, že máme další záchrannou misi a že pod Sibirikou natuty bude nějakej malje ptáček. Nejspíš malej vrabčak z budky na bříze, páč mrňavci už byli k vylétnutí. Tak jdeme všicí s Rumíčkem do křoví a Rumíček nám našel malinkýho vrabečka. Brtnik ho chytil, KOláče ho drželo v ruce a Rumíček byl celej hyn. Koukal hezky na ptáče, voči měl jak baterky, tichounce funěl a byl velehodnej. Brtnik přistavil žebřík a malej vrabčák vylítnul z dlaně do budky, jak kulička z flusbroku . A Rumíček byl neščasten, jeho přítel nejvěrnější, ten kterýho sám zachránil byl fuč. I sápal se po borovici, vyskakoval ze zábradlí a plakal. Fotodokumentace, kterak Rumíček po bříze šplhá jest doma ve foťáku. Tak máme další ptačí zásah. Ale Rumíček mi udělal veleradost, fakt že jo, choval se dokonale. A to pominu ten fakt, že tam s tím malým čulibrkem byl sám evidentně velmi dlouho, protože než jsem posekala, tak to nějakou dobu trvalo. A ten pupík zrzavej neměl tendence ho lovit, a ještě mi pak přišel říct, že tam něco má!!!!!!!!!!! :jsem na něj hrdobec!! JE VELEŠIKOVNEJ. A jinak jsme se flákali, moc moc, flámovali, moc moc, Bubi byla chvíli v bunkru, páč byla bouřka-bohužel nasuco , Rumíček má trochu mrtvej ocásek a jájsem přežraná třešní. A dneska jsem vstávala v pět, páč jsme jeli z chalupy.
Fajka
Tak jsme dali tu noční Sněžku
tjoo! Klobouka dolů, musela to ale bejt fakt moc parádička!! Kudy jste to vedli? jaká je ta lanovka?
Xerxová
ty jo krásný fotky, jako vždycky, vodička - dala bych si říct!!
cernej caj
jak se líběj Lužky?? A co Bukís??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 09:32
- Nahlásit
Xerxová
Fifi staří lidi a psíci to mají v těchto dnech těžké...
to jo, jsem ráda, že Bubi to zatím dává, naopak BUBI SE CHODÍ OPALOVAT!!!!!!!!!! Ona fakt není normální
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 09:42
- Nahlásit
Xerxová
Že by pravěký los??
bez ohledu na nezaostřenou tlapičku to je bomba fotka!!
Fifi
Tady nespadlo nic. Krome Troldy z gauce.
taky joudík a asi érupce na slunci, páč RUmíček měl včera taky slušně našlápnuto k letecké akci z gauče dolů , jsem ho buřtíka musela popřesouvat
Eimy
Eimy - je mi to moc líto,
Xerxová
a pak že lochneska nejni!! Je, jen se přestěhovala!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 10:04
- Nahlásit
Kolikatej den uz jsou tropy v kuse? Patej? Stacilo, ne, kurnik uz ale jako!
Stenatko posnidalo morkovou kost hovezi, byl jak mravenecnik. Zacimco cubam jsem musela zbytek morku lzickou vydoubnout, Troldas svym uzouckym blemcakem kost vycistil jak profik a jehlickama ji i zvenku docista obral.
PetraK
RUmíček měl včera taky slušně našlápnuto k letecké akci z gauče dolů
Blbouni sou to.
BUBI SE CHODÍ OPALOVAT!!!!!!!!!! Ona fakt není normální
No to teda neni. Aby se neroztekla.
Brtnik přistavil žebřík a malej vrabčák vylítnul z dlaně do budky, jak kulička z flusbroku
To je pekny, ze jste vrabcouna zachranili, sikula Stajni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 10:21
- Nahlásit
Fifi
hehe, ten ftip se nikdá nevochodí!
byl jak mravenecnik.
a taky používá tlapičky hodně?? Tohle třeba je velkej rozdíl mezi Rumíčkem a Ešusem, Rumajzl má hodně šikovný tlapky.U nás se taky o sobotě jely kostéčky- vepřový kloubatý, vepřový tatranky - lopatky, a hovězí s chrupkama. A vždycky večer pak si vyměňovaly zbytky
No to teda neni. Aby se neroztekla
je to blásen. Nebyla tam teda nikdy dlouho a kupodivu nechodila na rozehřátý kamení, jako ten první rok, ale zatímco my všichni seděli třeba na louce pod stromama, Rumíček monitoroval letecký provoz a Bubi se šla plesknout na slunko . Jsem ale kvůli ní ráda, že vedra jí nevadí. Zato Rumíček, ten je uvařenej. Jo a včera se mu podařil majstrštyk. Když stál na hlavicí hadice už moc dlouho podle něj, a já furt nešla, abych pustila vodu, tak si pomohl sám. Rozpojil rychlospojku a chytal si tam o samotě utíkající vodičku Jouda, mohl zničit nejen čerpadlo, ale i zdevastovat pramen. Naštěstí jsme si toho všimli
To je pekny, ze jste vrabcouna zachranili, sikula Stajni.
Jojo jsme fakt ráda, že se takhle choval, a že po něm vůbec nešel, ani když s ním byl sám - a že teda dlouho, ani, když jsem ho pak měla v ruce a seděla s ním na zemi. Byl nadšen stejně jako z přítele potkana . Takový typický lovecký pes doufám, že mu to už zůstane. A vrabčáček byl děsně roztomilej. Je mi jasný, že to nebyla záchrana v pravým slova smyslu, protože oni už je staří tahaj ven, ale.... mi to mládě na zemi, když se nemůže o sebe postarat nepřijde v bezpečí. Sice dneska zase asi hópne dolů, ale to už tak je.
Bylo hrozně ftipný, jak tam vlítnul, jak hned začli všicí cvrdlikat a vykládat. Jsme se řehtali, že malej geroj, vypráví sourozencům, jak je dobrej a jaký to tam venku je a starý že si asi řikali- "Hergot, to jsem blázen, však tady Pepu už jsme vyslali do světa a von je zas doma?? Jak se mu to podařilo? Vrabec ho dveřma vyhodí a von se voknem vrátí!!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 10:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
A ten pupík zrzavej neměl tendence ho lovit, a ještě mi pak přišel říct, že tam něco má!!!!!!!!!!! :jsem na něj hrdobec!! JE VELEŠIKOVNEJ. A jinak jsme
tak to je velešikula !
a Bubi je prdlouška, ještě se na tom slunci smažit..já chtěla dělat na zahradě ale to se nedalo..kde nebyl stín tam se nedalo bejt :-/
Kudy jste to vedli? jaká je ta lanovka?
trasa byla Dolní Kalná, Kunčice, pak Fořt, Čistá, černej důl, Hrnčířský BOudy, Liščí hora,chalupa na rozcestí, Výrovka, Luční BOuda, Sněžka.
Lanovka super, i se psem zvládneš krásně nastoupit, a jak se všude sklo, tak jelito čumělo jak puk a možná si myslel že letí bo ho výhled a ubíhající krajina velice zaujal
Mám dotaz na odborníkou hlavně Fifijovou a Xerxovou.
objednala jsem tomu svýmu sportovcoj tohle:
http://nativia-pet.cz/cs/?option=com_virtuemart&vi ew=productdetails&virtuemart_category_id=19&virtue mart_product_id=43
a při váze 20 kg má mít teda 2 kapsle denně, a chci se zeptat co je lepší dát obě najednou a nebo jednu ráno + jednu večer? co je lepší pro vstřebání a účinnost ?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:02
- Nahlásit
Fajka já tedy vždy přípravky na klouby podávala dvakrát denně - ale já i dvakrát denně krmím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:05
- Nahlásit
Fajka
tak to je velešikula !
jojo je, mohl ho drapnout, když byl bez dozoru a ne, je to moje pipii malé šikovné. Byl hrozně ftipnej, jak pak se dožadoval návratu přítele svého, či minimálně "vstupu do budky" . Pokaždý, když začal mrňous v otvoru budky čiřikat, už tam byl a svolával
t na zahradě ale to se nedalo..kde nebyl stín tam se nedalo bejt :-/
ne nedalo, a za mne teda se nedalo bejt ani ve stínu My si furt hráli jen s vodou. Brtnik blázen - stejně jako Bubi - ten tedy dodělával tu skalku-neskalku a kopal džuznu pro vanu a přívodní rigol na trubky. Pak se radoval, že začne pršet a on uvidí, jak mu vola lítá do vany a prt. ty tři kapky na střeše zasyčely a bylo po představení.
trasa byla
no ty vado!!
si myslel že letí bo ho výhled a ubíhající krajina velice zaujal
a zpíval u toho?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:09
- Nahlásit
PetraK
Rumíček je teda šikovnej, když takhle zachráníl vrabčáku, Bubi je asi převlečenej africkej ridžbek ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:13
- Nahlásit
PetraK
a taky používá tlapičky hodně??
On nema tlapicky, ma spis rucicky.
jak mu vola lítá do vany
Vola ve vane videti, uzeh miti.
Fajka
Asi bych to davala rano a vecir. Stejne jako Xerxova krmim 2x, rano decentni snidane a vecir nasup.
On ma neco s kloubama nebo to chces jen coby prevenci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:15
- Nahlásit
Maya
Bubi je asi převlečenej africkej ridžbek ne?
musí bejt, to není jinak možný. Jako některý vižly se rády opalujou to je fakt, ale až takhle??? ty jo, já měla zpočátku strach - ten první rok- že jí klepne. Protože ona opravdu v pařáku za poledne se umístila na rozpálený oblázky a jakou dobu tam ležela. Pak jsem se uklidnila, protože bylo vidět, že si to cíleně řídí, takže je to holt na ní, nebudu jí zakazovat něco, co jí dobíjí baterky (a že teď jsem cuky měla )
Rumíček je teda šikovnej, když takhle zachráníl vrabčáku
dává mi to naději, že bude mít stejnej přístup jako Ešus. Důležitý je, jak se supr choval celou tu dobu co s tím ptáčetem byl sám. Mohl chňapnout ale on se fakt choval hrozně hezky a přátelsky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:19
- Nahlásit
XerxováFifi
já si říkala že bych to taky rozložila jen jsem nevěděla jestli jako najednou to nebude lepší, díky
já dávám taky ráno nějakej zákuseček většinou a večer většinu porce... a je lepší to dát před jídlem nebo po?
On ma neco s kloubama nebo to chces jen coby prevenci?
néé nemá, ale jako když po něm chci sportovní výkony, tak mu chci dopřát trošku prevence aby mu to šlapalo hodně a dlouho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:21
- Nahlásit
PetraK
zpíval u toho?
na štěstí nééé, koncert už měl za sebou na Sněžce..když se z lidí okolo nečekaně vyloupnul páníček tak z toho byl totálně hyn, že by bejval snad štěstím skočil ze skály, a okomentoval to tak hlasitě že to slyšely celý Kérkonoše ...blbeček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:23
- Nahlásit
Fifi
On nema tlapicky, ma spis rucicky.
viď??? To mě fascinovalu už u Bubi, jak má šikovný tlapky a tudle prďola taky.
Jo Bubi byla ftipná. KOupila jsem plastovej řetěz na ty hrátky s hledáním odměny. Bubi má pro vše velmi krátké a jednoduché řešení. Nebude vyhledávat v řetězu. Řetěz prostě vezme a odstraní tím pádem má jedním vrzem k dispozici téměř všechno .
Jo a zrušila jsem dneska vydání článku v PPČ paní redaktorka měla problém s tím, že (i vzhledem k mému zaměstnání), potřebuji mít mezi námi nějakou dohodu . Když jsem jí to asi po sté vysvětlila, že opravdu jednak musím mít zdokladovaný jakýkoliv vedlejší příjem a navíc mi přijde normální, uzavřít mezi dvěma stranami smlouvu, tak ať něco tedy pošlu.... A když jsem jí nakonec tu dohodu dodala celou komplet... a ona měla doplnit jen termín a výši honoráře , napsala mi, že jí to přijde opravdu komplikované (jednostránková dohoda, kde je vypsán časopis, má maličkost a pár detailů - vzor mi sehnal kolega, bývalí novinář, jednoduchá běžná záležitost, kterou časopisy , noviny používají). Chápete to?? . Tak jsem řekla, že to rušíme a článek, že u nich vydat nechci. Ale nedivím se, ona i ta holčina, co s nimi spolupořádala tu soutěž , mi vyprávěla storky, takže asi lepší ruce pryč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:24
- Nahlásit
Fajka
dyž se z lidí okolo nečekaně vyloupnul páníček tak z toho byl totálně hyn, že by bejval snad štěstím skočil ze skály, a okomentoval to tak hlasitě že to slyšely celý Kérkonoše ...blbeček
POČKEJ!! JAKO CHCEŠ MI ŘÍCT, CHCEŠ MI ŘÍCT, ŽE ČÍÍÍF BYL NA SNĚŽCE????????????????????????????????????????
přestávám dýchat!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:26
- Nahlásit
Fajka
a je lepší to dát před jídlem nebo po?
Ja nevim. Zkus to tak i tak a uvidis.
PetraK
zrušila jsem dneska vydání článku v PPČ
Ehm... Co dodavat. Nechapu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:28
- Nahlásit
PetraK
, tak ať něco tedy pošlu.... A když jsem jí nakonec tu dohodu dodala celou komplet... a ona měla doplnit jen termín a výši honoráře , napsala mi, že jí to přijde opravdu komplikované
no jako a nechtěla ona to zadarmo?? že jako můžeš bejt vůbec vděčná že ti to otisknou ? bych se nedivila :-// zneužívání v tomdle směru je docela častý... třeba pošleš fotku do soutěže a oni si s ní pak můžou dělat co chtějí aniž bys měla nárok na cokoliv...v podstatě jí můžou i zneužít v jakýmkoliv směru
a když už to máš sepsaný tak to nabídnout jiným časákům? když u sis s tím dala tu práci? no a nebo ten vlastní blog no do kterýho tě strká brnďa .-)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
POČKEJ!! JAKO CHCEŠ MI ŘÍCT, CHCEŠ MI ŘÍCT, ŽE ČÍÍÍF BYL NA SNĚŽCE????????????????????????????????????????
jo !!! a ještě chci dodat že tam vylezl po svých (nejel lanovkou) a zase by i slezl nebýt toho že sem chtěla pošetřit jelítečko
přestávám dýchat!
Fifi
[i][/Ja nevim. Zkus to tak i tak a uvidis.
i] ok zkusím..hlavně aby to nevyflus..ale gomový medvídky má rád tak snad nebé problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ehm... Co dodavat. Nechapu.
no já taky ne ale tak jako nemyslím, že bych chtěla něco nemožného. Je to snad normální, když evidentně jiné tiskoviny s tím problém nemají.
Fajka
no jako a nechtěla ona to zadarmo?? že jako můžeš bejt vůbec vděčná že ti to otisknou ?
a to je možný, ale to měla smůlu, chtěla jsem ten honorááář moc! páč jsem ho chtěla poslat na Skřivany - dokonce i to jsem jí napsala, že prachy nepůjdou mě, ale útulku.
tak to nabídnout jiným časákům?
jo zkusím to do psích kusů, tam je stejnak víc laické veřejnosti, která by to upotřebila asi víc.
eště chci dodat že tam vylezl po svých (nejel lanovkou)
UŽ SEM DODÝCHALA, TO SI DĚLÁŠ SRANDU??? TO NEJNI MOŽNÝ, VON BYL ASI DLOUHO NA SLUNKU BEZ ČAPKY A TAKHLE TO DOPADLO! abych tak citovala film
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:44
- Nahlásit
PetraK
hele tu je důkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:45
- Nahlásit
Fajka
hele tu je důkaz
SEM UDUŠENÁ!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 11:52
- Nahlásit
PetraK
to je možný, ale to měla smůlu, chtěla jsem ten honorááář moc! páč jsem ho chtěla poslat na Skřivany - dokonce i to jsem jí napsala, že prachy nepůjdou mě, ale útulku
no tak to jsou hajzlíci teda jestli to věděli no jo no..ak třeba to klapne jinde ... a víš jak by je to nakrklo? i bych se jim tím následně pochlubila že pro konkurenci to teda rozhodně problém nebyl...
SEM UDUŠENÁ
to je co ? tak to on byl skoro taky bo asi kdyby věděl jakej je to krpál tak by tam nešel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 12:32
- Nahlásit
Fajka
no tak to jsou hajzlíci teda jestli to věděli no jo no.
já fakt nechápu, proč byla ts smlouva takovej problém???? Jedinej důvod je ten co píšeš ty, tak ale pak ať si trhnou.
.ak třeba to klapne jinde ..
třeba jo, uvidíme. Já si pak říkala, že to byla blbost, oni jsou zaměření spíš na "odbornou veřejnost" i když pochopitelně kupují i obyč pejskaři - hodně už jen ze zvyku. Že to chtělo nabídnout tam, kde to může oslovit vyloženě pejskaře.
o asi kdyby věděl jakej je to krpál tak by tam nešel
to je z toho, že nikam nechodí, kdyby chodil, bude vědět, že Sněžka je kuwa vysokej kopeček a nepůjde nikam
No a že mu vyslovuju pochvalu před nastoupenou jednotkou
ŽEEENSKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ NÁÁÁSTUP!! budem voceňovat ČÍÍÍFA
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 12:41
- Nahlásit
já oceňuji nejprve přístup Rummíčka. Šikovný chůvák. Těší mě, že všechny moje dosavadní dogy byly taky takové (Arona pásla malou žlunu, Xerxes ježky i koťata, Beta koťata...) - ale od lovečáka je to větší zázrak
oceňuji tedy i čííífa - neboť začínat s turistikou zrovna na Sněžce je prostě skvělý nápad. Všechny kopce už budou nižší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 12:42
- Nahlásit
PetraK
ono je možná lepší když ten článek bude jinde, protože jsou už tady čtenější časáky
ŽEEENSKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ NÁÁÁSTUP!! budem voceňovat ČÍÍÍFA
sorry, ale až se trochu ochladí, za tohoto pekelného počasí nemůžu ocenit nikoho a nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 12:46
- Nahlásit
PetraK
to je z toho, že nikam nechodí, kdyby chodil, bude vědět, že Sněžka je kuwa vysokej kopeček a nepůjde nikam
já mu to ale říkala ! a taky jsem mu říkala že si má dát v rpůce pauzu a to von nééé to si to šel na jeden zátah a pak se z toho nahoře málem po...tento...
Xerxová
oceňuji tedy i čííífa - neboť začínat s turistikou zrovna na Sněžce je prostě skvělý nápad. Všechny kopce už budou nižší
svatá pravda!!
však já taky když trekaři žbrblají že na dalším treku budou kopce si představim Sněžku kterou jsem taky v podstatě začínala a vím že nic vyššího už nejni tak jsem v klidu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 13:07
- Nahlásit
tak konečně dorazil obojek a vodítko (na výrobu mají od zaplacení 10 pracovních dní plus čas na dopravu... a vybrali si to celé). Vodítko je dlouhé a lehké - to se mi líbí moc, obojek je hodně masivní... budu si muset chvilku zvykat. Lehké a dobře ušité to je...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 14:05
- Nahlásit
Xerxová
tak super že jsi spokojená, to potěší, když už to člověk zaplatí
zajímavý článek http://blisty.cz/art/59115.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2015 14:36
- Nahlásit
jsem uvařená. Adam je scípnutej, má jediný štěstí. Dopoledne jsme vyrazily s mámou do Holešovický tržnice pro zeleninu a ovoce, vypadá to, že po zbytek měsíce budem jíst jen to (jsem to pak doma zhruba váhově sečetla a vlekla jsem toho přes 8 kilo Adam dostal kus květáku, ale říkal, že mražený třešně jsou lepší. Má smůlu, došly
PetraK
Veliká převeliká pochvala Rumajzlíčkovi!
Ad Bubislunění - říkal mi předevčírem Honza, že se mu začala slunit ve svých 11ti letech Sísa a to ona dřív vedro nijak nemilovala, tak bych řekla, že si fakt ti stařešinové potřebujou nahřát kosti a naakumulovat teplo na zimu
A k PPČ - jsou to hajzli! Zkus ty Psí kusy nebo třeba Haf&Mňau, pro ně psal nějaký články kamarád.
|