| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:28
- Nahlásit
Fajka
ale to je zas supr ze ma aspon adus krome vas
PetraK
tvl ses husta!! klobouk dolu, cos navarila za odpoledne ja nenavarim za mesic.
tak to uz se mama tesi, ne? musela na revers?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:28
- Nahlásit
PetraK
. MÁME DNESKA VÝROČÍ!!
velkogratulace !!!! že jste za ty roky nedospěl nikdo až do koberce
co klíšťoboule? Sem Ti včera volala.
jéééé jééé a jooooo ..já to nějak nezjistila..měli jsme tu včera frmol pracovní a ještě jsme do toho přesazovali tsugu od plotu do louky ... tři metry na vešku a tři v průměru..strašný...jsem zvědavá essi to přežije nebo nééé...
boule splaskává a už sem si včera ani prášek nebrala...takže dobrý počkám a pak dám tu krev a uvidí se.... ale teda reakce to byla dost hrozná, myslím že příště do sebe lupnu ten zyrtek preventivně hned jak mě něco štípne..bo jako jsem skoro nemohla chodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jo a kdo viii? jak se ceka ldouho na vysledky z krve na stitnou zlazu? dem dneska
PetraK
jo a gratulieren!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:31
- Nahlásit
Xerxová
Rozdíl mezi kavkazákem a dogou je holt značný...
tak on by se Ašopes podrbat i nechal, ale musí se čék optat, pokecat chvíli s páníkem aby jako pes viděl že jsme kámoši a nic se neděje, ale né přihučet s rukama nataženejma a ještě u toho halekat na partyju za bukem jakej jsem frajer že se du poprat s medvědem...
[b]Fajka[/b
]ale jo i to by šlo..jen halt musí čéka trošku poznat a párkrát vidě
...tož Ašopes je ta samá povaha....i když i někteří z našich známých se mu moc nelíběj, ale kvůli "dobrým vztahům" se nechá podrbat i od nich...ale ksichtí se u toho děsně....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:31
- Nahlásit
cernej caj
ale to je zas supr ze ma aspon adus krome vas
ale tak ona lidi so se s nima vidí pravidelně dává v klidu a má je ráda, čífovic rodiče, celou famíliji mýho bráchy..Aduš je teda ta nej samozřejmě když jdeme venčit tak já mám jelito a Fajfku si vede Aduš no pak Ešusáky oblibuje, nějkterý lidi od akit, a vetku přímo zbožňuje..prostě ty co pravidelně potkává tak jsou naprosto v pohodě jen těch lidí k nám tolik nechodí tak jich není tolik no ... ale jako hned s první se ona dáááááma s nikým kamarádit nebé
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:42
- Nahlásit
cernej caj
nevim co je cc?
canicross
kdyz si vzpomenu jak se zezadu prikradli dve maly decka, max prvni, druha trida, jeden hladil ferinu po hlave, druhej po zadech
moje noční můra...
PetraK
MÁME DNESKA VÝROČÍ!!
Gratulace! I když teda nevim, jestli víc tobě nebo jemu
Fajka
it tak řikám že opatrně po zádech joo a on se sotva těch zad dotknul pohladil a dal ruku hned pryč Fajfka se otočila moudře se na něj zadívala natáhla k němu tu svoji palici a tu ruku která jí jemně pohladila celou opatrně volízala a voslintala až k lokti
Zlatej tvor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:45
- Nahlásit
Fajka
Fajfka se otočila moudře se na něj zadívala natáhla k němu tu svoji palici a tu ruku která jí jemně pohladila celou opatrně volízala a voslintala až k lokti
já ji prostě MILUJU!!
že jste za ty roky nedospěl nikdo až do koberce
díky, vyřídím nám to.
. tři metry na vešku a tři v průměru..strašný...jsem zvědavá essi to přežije nebo nééé...
no ty bláho!! to je už na profesionální přesazovače pomalu. Tak pak poreferuj, jak to zvládla, zvlášt teď v létě.
boule splaskává a už sem si včera ani prášek nebrala...takže dobrý počkám a
hu tak ještě že tak, tož splaskávej vesele dál
pak dám tu krev a uvidí se....
to bych dala určitě. já si myslím, že máš možná právě protilátky nějaký? Nebo jak to jinak vysvětlit, což??
Hele nevím, jestli jsi to stihla zaregistrovat -kup si ten levandulovej éterák a vždycky se tím trochu natři, aspoň nějaká prevence, mně to celkem zabírá. Jen na to nesmím zapomenout teda.
je hele a ráno jsme potkala tu holčinu - jak jsi psala, ž ejí mám dát to házedlo - jsem udělala tu blbost, že jsem jí o tom řekla, ať se má na co těšit a pak se ti zapomněla připomenout . Myslíš, že máš šanci to poslat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 10:47
- Nahlásit
cernej caj
dem dneska .
držím palce, jak dloho se čeká bohužel teda já nevím
dík za gratulace
birma
Gratulace! I když teda nevim, jestli víc tobě nebo jemu
bych to viděla na fifty-fifty a nefměj fe mi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:00
- Nahlásit
Fajka
ahaaa tak to je super, ja obcas postrehnu ze u vet v poho, tam a tam v poho ale tak to je mazlivejsi a pratelstejsi, nez sem myslela
birma
ahaa, diky.
ono by to nebyla takova nocni mura, kdyby zustalo u hlazeni normalniho
Fajka
it tak řikám že opatrně po zádech joo a on se sotva těch zad dotknul pohladil a dal ruku hned pryč Fajfka se otočila moudře se na něj zadívala natáhla k němu tu svoji palici a tu ruku která jí jemně pohladila celou opatrně volízala a voslintala až k lokti
nunu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:00
- Nahlásit
PetraK
ty bláho!! to je už na profesionální přesazovače pomalu. Tak pak poreferuj, jak to zvládla, zvlášt teď v létě.
no jako tři silný chlapy s tím měli docela problém ...ale tak bylo to bud uříznout rovnou bo tam přesně vychází novej plot a nebo zkusit přesadt..no tak jsme jí dali šanci..no jako já vím že se má přesazovat na jaře na podzim ale prostě todle je zas hurá akce s e kterou se nepočítalo tak se nedá nic dělat..essi je rozumná tak to holka dá..šanci jsme jí dali
dala určitě. já si myslím, že máš možná právě protilátky nějaký? Nebo jak to jinak vysvětlit, což??
jak je to možný ale dost mě ta reakce vyděsila teda ..
zaregistrovat -kup si ten levandulovej éterák a vždycky se tím trochu natři, aspoň nějaká prevence, mně to celkem zabírá. Jen na to nesmím zapomenout teda.
no jo to bude u mě taky ten největší problém
jsem udělala tu blbost, že jsem jí o tom řekla, ať se má na co těšit a pak se ti zapomněla připomenout . Myslíš, že máš šanci to poslat?
no jooo já vííím promíí%n myslím na to jen nestíháááááám tak trochu..jako hotový ho tu mááám jen na to vzpomenout a vzít ho dyž jdu na tu počtu... a hlavně jsem ho tudle už měla v ruce že to pošlu a zasekla sem se na hledání přesný adresy a už to nedotáhla do konce
hod mě jí prosím do meilíka at to nemusím dlouze hledat..záftra až půjdu na počtu se zbožím ti to pošlu , dííííííík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:07
- Nahlásit
PetraK
MÁME DNESKA VÝROČÍ!!
taky gratuluju, ty jo, kdekdo má výročí v červenci, to je nějakej mor nebo co
cernej caj
jak se ceka ldouho na vysledky z krve na stitnou zlazu? dem dneska
jako s Ferinou? u lidskýho se čeká normálka tejden, ale jestli jen tak jako obvykle a mají to ve skutečnosti dřív, to netuším, ale dýl by to bejt nemělo
už jsem to tu myslím popisovala, jak se mi na psy vrhla u rozhledny celá školní třída, jako fakt bych zadupala na místě ty dospělý, kteří tomuhle jen příhlížej
a když si vzpoomenu, když jsme jeli s Kimem za vetem do Prahy a tam sídliště, jako to bylo každejch pár metrů nějaký dítě Jé medvěd a hup na Kima, fakt děs a normálka vám nezávidím, že to máte běžně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:07
- Nahlásit
vlk
....i když i někteří z našich známých se mu moc nelíběj, ale kvůli "dobrým vztahům" se nechá podrbat i od nich...ale ksichtí se u toho děsně
tak to zas ale jako Fája dyž se jí někdo nelíbí tak má smolíka..to nestrpí ani kůli nám
sem se ted nakrkla... našla jsem že v Decatlonu maj i vybavení pro pséky..si řikám to je hezké že berou už i psiska jako sportovce... a když na to juknu tak krom pár odměn a granulí tak je x druhů elektrických obojků a dálkových ovladačů
ale že by tam měli aspoň třeba jedny botičky na tlapy nebo postroje to ani náhodou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
essi je rozumná tak to holka dá..šanci jsme jí dali
no když jí budete hodně zalejvat, tak by to klapnout mohlo.teď se navíc na chvíli ochladilo, to by jí taky mohlo trochu pomoct.
ale dost mě ta reakce vyděsila teda ..
ani trošinku se Ti nedivím, brrr. Navíc vím, že nejsi fňukna. Ale asi na to tělo nějak prudčejš reaguje, pamatuješ na Pecce? Tam jsi taky měla klíšouna a hned okamžitě flek jak kráva. Jen teda bez tý boule v tý době.
no jo to bude u mě taky ten největší problém
jo znám. Pak mít jedině u vodítek
záftra až půjdu na počtu se zbožím ti to pošlu , dííííííík
moc díky, moc - pošlu ti adres do prasé, jo? ať se nemusím řítit na počtu.
Já jsem s holčinou mluvila, vysvětlovala jí, tak nějak základ, jak postupovat, byla nadšená.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:11 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
tak to zas ale jako Fája dyž se jí někdo nelíbí tak má smolíka..to nestrpí ani kůli nám
je to dáma..... Jako když vidím jak Ašok protáčí oči tak raději známejm říkám, ať ho taky nedrbou.... věřím mu sice hodně, ale je to pes a do hlavy mu nevidím .... takže nehodlám jeho majestát vytáčet až do krajnosti.... vono by se to třá jednou vyplatit nemuselo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:12
- Nahlásit
Maya
kdekdo má výročí v červenci, to je nějakej mor nebo co
tojo, zrovna Bastila má výročí na den přesně jako my, jen o dvěstě let víc
Fajka
x druhů elektrických obojků a dálkových ovladačů
to si děláš čurinu, že jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:16
- Nahlásit
PetraK
no když jí budete hodně zalejvat, tak by to klapnout mohlo.teď se navíc na chvíli ochladilo, to by jí taky mohlo trochu pomoct.
no budem se snažit páč je fakt velká a pěkná bylo by jí moc škoda...ale jako to přesazení byla akce na celej den
ani trošinku se Ti nedivím, brrr. Navíc vím, že nejsi fňukna. Ale asi na to tělo nějak prudčejš reaguje, pamatuješ na Pecce? Tam jsi taky měla klíšouna a hned okamžitě flek jak kráva. Jen teda bez tý boule v tý době.
no a to právě tenkrát ten flek byl asi desetinovej oproti tomu co se vytvořilo ted... a jako když už já bez keců sedám do auta a jedu na pohotovost tak ti asi nemusím vyprávě jak sem se vyděsila..no snad to byla fakt jen reakce na neumytý kusadla a neé nic horšejšího ..
znám. Pak mít jedině u vodítek noo kterýmomentálně dycky zahodím někde jinde a pak je hledááám sem strašnááá...
- pošlu ti adres do prasé, jo? ať se nemusím řítit na počtu.
jo jo , mě je to fučík kam to pošlu
jsem s holčinou mluvila, vysvětlovala jí, tak nějak základ, jak postupovat, byla nadšená.
jééé tak to je dobřéééé to si čikovnááá!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:21
- Nahlásit
vlk
.... takže nehodlám jeho majestát vytáčet až do krajnosti.... vono by se to třá jednou vyplatit nemuselo....
jo to je přesný taky rači lidi vyhazuju hned páč ono to nestojí za to..ale tudle mě udělal radost malej chlapeček přišel slušně se zeptal essi si můe pohladit a já mu řikám at se nezlobí ale že není zvyklá na malý děti a tak rači néé aby si zkusil najít jinýho pejska... a on že teda joo ale že se mu moc líbí 3 metry za ním byla maminka a ta poděkovala a usmívala se že to chápe a že si klučina usí najít jinou oběť na drbání
tak to bylo takový příjemný to se moc často ale nestává ..
PetraK
to si děláš čurinu, že jo
no jako jukni sama..co tam je jako tak extra sportovního?? jako vlastně nic...
strana 1
http://www.decathlon.cz/1496-psi#/
strana2
http://www.decathlon.cz/1496-psi#/page-2
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:26
- Nahlásit
Fajka
.ale jako to přesazení byla akce na celej den
to se ani nedivím, je jí kus, tak držím palce, ať se holka chytne.!
a neé nic horšejšího .
nebylo, nebylo, nebylo. Já jsem kdysi měla něco podobnýho - od takový tý malinkatý mušky, nateklá haxna, bolelo to, hicovalo, ale nebylo to tak jako u Tebe. brr.
noo kterýmomentálně dycky zahodím někde jinde a pak je hledááám sem strašnááá...
hm, no já jak je ten byt "malej" a psy utíráme, tak jdou vodítka a obojky hned za dveřma na věšák na kabáty a tašky. (nicméně- ehm. se mi podařilo, že... před Peckou, v bytě - v kuchyni!!! Ztratit Bubiobojek, když jsem jí ho v jedenáct v noci sundala a........... ráno nebyl a není dosud
to si čikovnááá!
to hlavně ona a Edík, já jen chci podpořit to, že je někdo takhle svědomitej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:34
- Nahlásit
Maya
jj, vim ze u lidskyho tyden, ale to je dle me proto, ze tu krev posilaj na pracoviste, tam maj nejakej cas na zpracovani a pak vysledky poslou doktorovi a zbrnd psal, ze kdyz to doktor dela, tak na to je vybaven, tak by tam nemuselo byt kolecko externi laborky, ne?
vlk
tak ono je to lepsi, byt obezrejtnej nez pak resit nasledky, ze jo
Fajka
tak snad se uchyti!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:39
- Nahlásit
jen podle fotek 1 chyba, ty bull plemena prostě nerozeznám
http://zena.centrum.cz/deti/grafika/2013/05/03/tes t-poznate-psi-plemena-podle-fotek/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:41
- Nahlásit
cernej caj
jo takhle, tak to nevím, já ani nevěděla, že se to dá dělat takhle někde u doktora
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:46
- Nahlásit
Fajka
jako jukni sama..co tam je jako tak extra sportovního??
ty jo, čekala bych nějaký vybavení pořádný a ne tohle... ale tak budu jim věřit, že ten sortiment třeba silně rozšířej a tohle pak bude jako zrnko v moři...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:49
- Nahlásit
Maya
ja taky ne, ale zbrnd neco takovyho psal, tak nevim, no. Uvidime. muz tam dneska jede, tak doktor uz rekne co a jak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:51
- Nahlásit
Maya
ad test - teprve tam jsem se dozvěděla, že piti nejsou "vzhledem k fyzickým dispozicím ideálními psy do rodin s dětmi". Jsem fakt ráda za tak cenné informace... JRT nevypadal moc jako jrt a u sheltie bych tipla, že to byla spíš gólie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 11:59
- Nahlásit
birma
to nesmíš zkoumat tak do detailu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:05
- Nahlásit
birma
tak pravda, seltka byla o neco vetsi ale jestli kolie nebo velka seltie bych asi nepoznala, i kdyz pravda ta hlava byla takova...
a jrt dost vyzranej mi prisel?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:05
- Nahlásit
od čtvrtka budou v Lidlu věci pro zvířata http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=561
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:08
- Nahlásit
cernej caj
no třeba americká šeltka má úplně jinou hlavu, tak bůhví odkud měli ty fotky, ten jrt určitě americký typ taky vypadá jinak
však si vem vlčího a amerického keese, tak je to u všech plemen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:14
- Nahlásit
Maya
to jo, no... treba ja videla peknou americkou kolii, ani bych nerekla, ze to neni kolie jen nebyla tak hunata
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2015 12:14
- Nahlásit
cernej caj
jestli kolie nebo velka seltie bych asi nepoznala
to je fakt, taky vím o šeltii, co od gólie nepoznám a to ani hlavou ani velikostí. Jen prostě bych tohle zvíře asi nedala do testu jako typického představitele plemene...
Maya
od čtvrtka budou v Lidlu věci pro zvířata
díky za info! Škrabadla, přepravka i kočičí hajzlíky vypadaj dost dobře!
|