| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 08:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
sralouni co clovek nenajde
libo cedulka?
a mam vtipnou muzo historku...
muz byl ve ctvrtek v praze s kamaradem. Nekde parkovali, kamarad dopil vodu, rozhlidl se kam by ji vyhodil - hele, odpadak na sloupu, tak sel, hodil to do kose a sli dal k autu. V tom se k nim uz pres travnik riti starsi dama se psem a krici na ne "to nam nesmite ten bordel hazet do kose na bobky, oni nam to pak nechcou vyvazet!" kamarad "dyt se na tom nepise, ze to je na bobky". Pani vyznamne ukaze na obrazek psa na odpadaku, tak kamarad se omlouva, ze si psa nevsim, ze priste to tam uz nehodi, mezitim pani vydolovala petku z kose a vratila mu ji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:07
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Boože to bylo krásně - proč nejni víkend dlouhej tak sedm dní?? Poctivě jsem se snažila vyhovět Maye a natočit ty dva hovády jak dávají šišky do košíčku a pak s košíčkem a nákupem běží. Mám nový poznatek - JE TO NEMOŽNÝÝ!! Buďto v ten moment dělaj, že vůbec nevědi a nebo se to nedá v jednom člověku natočit , to co mám ve foťáku nejni použitelný-nestíhám foťákem psa a přebírat košík a .. a... . tak jedině nějak přesvědčit Brtnika, že aby spolupracoval. Zavařila jsem si šest skleniček třešničkový marmeládičky a hlavně spala. Asik tak třistahodin denně. BubiRumíčci hlodali kostéčky, honili lítací talíř a střapeček a Brtnik budoval svahový záhon. A já si včera po sto letech uďála vzhledný nehtíky. Mám na nich kytičky, heč! a na každý ruce jíný, heč. a vypadá to velmi ftipně. A před chvílí jsem si zase zatkla provázkovou sukničku : naštěstí je napůl. Zatim. A včera jsem řídila a dobrý to bylo. (vono taky.... nebyl skorem žáden provoz )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:09
- Nahlásit
PetraK
tak to zni jako skvelej vikend
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:14
- Nahlásit
Janiii
jééditiii, ti sou krááásně roztomilý. A kde je Coudy? A proč ta tvoje fenečka hajluje??
Fifi
"Cazitel" me dostal. Svuj k svemu...
Caziteeeelll, Ničiteeel, Troldík obecný, demolišn dóg
Xerxová
to je vůůůůl ten Najťoun- fotky boží, nemáš je někde větší? Mi se vždycky ukáže jen takový malý okýnko a to nejni ono.
birma+
chudák fenka já bych se taky asi neudržela - stejně jako tuhle u toho bordíka, kdy jsme se pak s tou čůzou zhádaly. nána jedna pitomá. Nicméně psa jsem od tý doby neviděla a pořád na něj ale myslím
kachna_
týý jo to je ale moc hezký místo!!! Nebylo tam ani moc lidijů co?? Krásný fotky - toho moře v zářezu hor!! Paráda. Užili jste si to, což?? A Martínek už je ooobrovskej!!! Je Ti hrozně podobnej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj
a mam vtipnou muzo historku...
no já se paní nedivím, taky mě může vzít čert, když nemám bobky kam vyhodit pro petky a jinej odpad, jinam se mi to moc házet nechce, tak to zpravidla nesu dál.
skvelej vikend
jojo bylo fajn, jen se mi nikdy fakt brutálně nechce domů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:31
- Nahlásit
PetraK
ja jako pani chapu, ale zas asi chapu, ze si nekdo proste piktogramu psa nevsimne anebo nepochopi, na co to je, kdyz to nezna ze to proste nebylo cileny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:32
- Nahlásit
PetraK
to jste se měli super a tak teda velký plus za snahu o videjko, asi teda budeš muset angažovat kompars
tak alespoň pak vyfoť svahovej záhon, to by mě zajímalo, já myslela, že máte zahradu na rovině, já bych nějakej kopeček brala na zahradě hned, ale mám smolíka jen s plackou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:33
- Nahlásit
cernej caj
mě by to asi taky vůbec nedošlo, když to vůbec neznám ty koše na bobky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 09:58
- Nahlásit
Maya
treba to ma esuska cilene do kopca? pac proc by ho jinak musel brtnik budovat?
dneska se pujdu podivat na boulder... su zvedava a doufam, ze me z tama nevyhodi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
treba to ma esuska cilene do kopca?
no mě právě podle fotek to připadalo jen jako rovina
dneska se pujdu podivat na boulder
co to je?
ingliš okénko
Czechs are arrogant, argumentative, and the biggest for me is they have no common sense what so ever
Co je myšleno tím konecem have no common sense what so ever??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
to moře je ozéro.
Maya
Voda měla asi 18 stupňů+-
Martínek je prej podobnej nám oběma.
A byli jsme na Expo v pavilonku Severní Korea. Prodávali tam za 3 eura 3D prostírání s pejskem (ale jinak byly krásně oblečený a "vůdce" byl velmi upozaděn). Francie měla krásnej pavilon, Španělsko (myslim), promítalo "show" na talíře. A vietnamskej pavilon byl super.
Ale Italové s přístupem "kdo potřebuje angličtinu" jsou docela drsní, byli milí, to jako jo, ale v turistický lokalitě bych fakt očekávala, že budou všichni mluvit aspoň trošku anglicky, německy. Asi ve dvou obchůdcích jakž takž a dokonce ani u prodeje vstupenek na Expo jako že ne-e (ale italů tam byla většina).
U těch co mluvili super, když jsem zopakovala, že musí POMALU. No, spíš pomalý, protože mi jaksi vůbec nedošlo, že příslovce je "slowly" . A jsem chudáky, protože já fakt vůbec nerozumím, prostě tam to slovo nepoznám
Skvělá byla kamarádka. Mluvila s někým, protože se nám porouchal v ubytování záchod.
"potřebuju mluvit s někým, kdo mluví anglicky"
"jo vy mi mluvíte anglicky"
Ale jinak super super super. Včetně toho ptáčka, co si ve Švýcarsku pochutnával na našem sendviči asi metr ode mně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:22
- Nahlásit
Maya
podle me "zdravy rozum a tak" ale ty ses na aj lepsi nez ja, takze to asi nebude to pravy
to je vpodstate stena umela s uchytama, ale je nizko a se zinenkama, nepotrebujes jisteni ani partaka.
kachna_
no to sem si rikala, ze neuletel a pozoval
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:47
- Nahlásit
kachna_
to samý bylo s anglinou ve Francii když jsem tam byla blahé paměti, ale o těch se říká, že uměj, ale odmítaj používat, ale ono to vyjde na stejno
cernej caj
jako že budeš ještě horolozčit když už se někam doplazíš ke skále??
podle me "zdravy rozum a tak"
no to common sense jo, ale jak s tím zbytkem právě?
jestli vono to nebude jenom jako že vůbec nemaj řečeno takhle komplikovaně, ale stejně mi to přijde divný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:53
- Nahlásit
Maya
no to neni horolezeni, pac k boulderu vlastne nic nepotrebujes, leze se to na nizkejch mistech / nebo na umelejch stenach v halach a vlastne lezes jen do takovy vysky aby sis padem nic neudelala a pouzivas mekkou podlozku pro pripad padu, stacej ti ruce a nohy ale kdyz nejsou ted pres leto moc tancovaci lekce, bylo by to zajimavy na silu v rukou
ja si myslim, ze ten zbytek prave je "a tak" mrkni
podle me to proste sou takovy ty fraze, co musis znat a nejdou proste prelozit otrocky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:54
- Nahlásit
PetraK
A kde je Coudy?
myslíš Coudyho, co není a nebude Coudy, protože by stejně nebyl Coudy?
vlevo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:55
- Nahlásit
Janiii
tuuuuutuuuuu to sou fakt bozi fotkya videa by to jeste doladili ;)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 10:56
- Nahlásit
PetraK
A proč ta tvoje fenečka hajluje??
protože ji Teta Koláče nenaučila řvát Rrrraaamštaaajn?
ikdyž většinu času vyřvávají něco podobného - sborově. například dneska ráno ve 3h. ... miluju je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:02
- Nahlásit
cernej caj
aha, tak jsem si to myslela správně, že at all, teda vůbec, takhle hledat mě to teda nenapadlo
já si právě tyhle fráze vůbec nepamatuju, ale tak to je obecnej problém, si pamatuju našeho lektora Proč se místo ano říká jasně, když jasně znamená něco úplně jiného????
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:03
- Nahlásit
Fajka
podařilo se nám jí ho rozmluvit a tak si vybírá a snad i vybere z jiných všestrannějších plemen
takže brzo něco bude, jo? To je fajn
Maya
Adámek tě chtěl koukám trochu pobavit, aby ses tak nenudila
tentokrát to byla fakt silná káva - obešel si několikrát celej cvičák, přivolání nula... kdybych nebyla zvyklá bejt za exota s nevychovanym psem, tak se stydim ještě teď.
PetraK
já bych se taky asi neudržela - stejně jako tuhle u toho bordíka, kdy jsme se pak s tou čůzou zhádaly.
Ježe to pro toho psa nic dobrýho nepřinese Když se zhádám, tak jedinej výsledek bude, že si řeknou, že jsem kráva a za rohem psovi ještě nejspíš naložej, protože on za to může. To radši budu držet hubu dokud nepřijdu na něco, co je spíš donutí se zamyslet, než se rovnou bránit, protože tim akorát posílej svoje přesvědčení, že maj pravdu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:28
- Nahlásit
cernej caj
, ze si nekdo proste piktogramu psa nevsimne anebo
jooo, to určitě, taky to tak beru, i když na druhou stranu - visí tam ty pytlíky, takže to by mohlo člověka upozornit.
birma
Když se zhádám, tak jedinej výsledek bude, že si řeknou, že jsem kráva a za rohem psovi ještě nejspíš naložej, protože on za to může. To radši budu držet hubu dokud nepřijdu na něco, co je spíš donutí se zamyslet, než se rovnou bránit, protože tim akorát posílej svoje přesvědčení, že maj pravdu.
jo, to máš pravdu, hlubokou, já jen prostě ve svý impulzivitě.... . to stejný jsem si pak dodatečšně říkala u toho bordíka....... jenže, když jsem viděla, jak do něj sype tu elektriku a pes chudák......... ty vole to budu vidět dlouho, moc dlouho , byla bych megašťastná, kdyby došlo konečně někdy k totálním zákazu používání týhle věci. fakt.
Maya
tak teda velký plus za snahu o videjko, asi teda budeš muset angažovat kompars
hele, já myslela, že už se steknu!! Nejdřív se ani jeden netrefil- asi sválně??? (což by nakonec na tom videu asi ani nebylo vidět, protože by to nebylo v úplným záběru, pak jsem zas nebyla schopná je smysluplně zachytit, když měli ten košík, protože jsem to nedostala do záběru............... A MŮŽE SE MI NĚKDO DIVIT, ŽE NA NĚJAKOU DOKUMENTACI KAŠLU???
tak alespoň pak vyfoť svahovej záhon, to by mě zajímalo, já myslela, že máte zahradu na rovině, já bych nějakej kopeček brala na zahradě hned, ale mám smolíka jen s plackou
vyfotím
byla to původně skalka (škoda jí) , kterou jsem pro mámu vyrobila a málem jsme při výrobě scípla, svah, zaplevelenej, děs, no a máma pak už časem na to neměla sílu, zarostlo to a Brtnik se do toho pustil, skalku vybagroval růčo, vyndal kameny, zachránil těch pár kytech (asi dvě??) keře a stromky, dal tam folii, položil kameny do takových polí a vysypal to kůrou. Vypadá to gůt. On je to svah té rokle co máme v zahradě, máme tam právě celkem docela členitý terén, za což jsem ráda.
kachna_
to moře je ozéro.
jéééžiš, ajo vlastně, jsem pitomá, dyk je to i v takový normální rodince, jak tam vybríají jméno pro Agláju
Martínek je prej podobnej nám oběma.
a to se budu hádat!! Je to tvoje zmenšenina
cernej caj
treba to ma esuska cilene do kopca?
mám, a vždycky, když Brtnik zlobí, musí tam jít za trest makat
Janiii
myslíš Coudyho, co není a nebude Coudy, protože by stejně nebyl Coudy?
jo přesně toho Coudyho Marlyho , jsem ráda, že se rozhodli. MUSÍME TO ZAPÍT!!!! a pak šup rovnou k Apolináři
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
A jsem chudáky, protože já fakt vůbec nerozumím, prostě tam to slovo nepoznám
nejsi chudáky, kachno. To je o tom, že člověk nemá možnsot s tím jazykem opravdově pracovat. Já jsem se teď pustila do čtení v němčině + je tak knížka namluvená na CD. Tak první povídka cajk!! Paráda, přečteno a kupodivu jsem ani moc netápala. U tý druhý už jsem dostala po rypáku a ač jsem si říakla, že ten text bude zajímavější - tak je taky o to těžší. No ale, tak jsem si tu první začla poslouchat do sluchátek........... jeheheéééé poměrně často jsem v tý tramvaji měla vykulený oči. I když jsem věděla o čem to je, byla to místy sodofka. Ještě že mám sluneční brýlečky dneska, páč jinak jsem vypadala jako černejš šnek na sedačce
Včetně toho ptáčka,
vrabec,
a ta fotka je boží, moc se mi líbila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
protože ji Teta Koláče nenaučila řvát Rrrraaamštaaajn?
a to na Pecce napravíme, toho se nebojím!!! Bude řvát rrrramštajn jak z partesu
sborově. například dneska ráno ve 3h. ... miluju je
to je velmi sladké období
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:33
- Nahlásit
PetraK
no muz prave rikal, ze tam zadny pytliky nebyly, ze proste jen ten kos, proto je to asi vubec ani nenapadlo, kdyz tam vidis ty pytliky tak to vetsinou dojde
chudak brtnik
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:38
- Nahlásit
PetraK
jsem ráda, že se rozhodli
taky ti tvrdili, že je to díky / nebo kvůli? mému marketingu? přitom já nic!!! já jen "tu fotečka, ... tu fotečka ..."
jo a co máte všichni pořád s tou Peckou??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:38
- Nahlásit
PetraK
jakože máš knížku natištěnou s tím samým na cd? kde se to kupujje?
já sehnala jen ty normálka dvoujazyčný knihy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:40
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/373589-muz-naucil-ry bu-aportovat.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
no muz prave rikal, ze tam zadny pytliky nebyly, ze proste jen ten kos, proto je to asi vubec ani nenapadlo, kdyz tam vidis ty pytliky tak to vetsinou dojde
ááha, tak to já neznám tyhle bezpytlíkový koše, ale i tak, ono v podstatě si fakt člověk všimnout nemusí. Hlavně, že to nehodí na zem, ale zas na druhou stranu, když tam pro petku nemůže člověk vhodit bobek.... , ale lidi si časem zvyknou.
chudak brtnik
hele, když bude hodnej, nemusi do svahu kopat záhohy!!
Každopádně je to tředa dřina, je to takový prudší, bylo tam hodně kamenů, ty musel vyndat, celý to přerejt, vyčistit........ dílo.
Janiii
že je to díky / nebo kvůli? mému marketingu? přitom já nic!!! já jen "tu fotečka, ... tu fotečka ..."
nene, jen psala Ááálenka, že krzevá to značení a tak.
S Peckou?? já?? nic! vůbec nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 11:55
- Nahlásit
Maya
jakože máš knížku natištěnou s tím samým na cd? kde se to kupujje?
jojo, super. Jednak tahle konkrétní je fakt dělaná precizně a geniálně, kdy ti text na stránkách a dokonce i v odstavcích v překladu naprosto sedí. Dole jsou pak od pana profesora dobrý gramatický poznámky či upozornění, vysvětlení. No a plus jsou všechny ty tři povídky namluvený, načtený na CD. už takhle máme třetí knížku. KOupeno v NeoLuxoru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 12:21
- Nahlásit
otazka do plena...
muz a kamrad mi rikaj, ze vlastne neni traga jet na vandr a nevzit psy s sebou (kdyz jde o cca 7.5h bus/vlak) a srpnova vedra, ale ja mam trochu vycitky, kdyz sem ted byla na bezpsi dovci a jeste pojedu na bezpsi dovcu, jestli je to OK pro psa, nebo psu taky nevadi, kdyz ma jinak prochakzy a vylety (i kdyz pravda nepravidelne 1-2x do mesice) byt doma ve svym a s psim kamosem...
rada bych do jedny letni akce stihla to vysetreni feri, ale zatim sem se tam nedovolala a nejsu si jista, jestli proste nebude, jak rika muz a kamarad, lepsi nechat feri doma s vokounem, nez ji v hicech brat na 90tku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2015 12:41
- Nahlásit
cernej caj
tak na něco takovýho bych nebrala ani sebe natož psa
ale jako vážně fakt myslím, že psovi je to jedno jestli se prochází doma nebo jinde a Ferina není žádnej hyperaktiv, kterej potřebuje ušlapat x kiláků jen kvůli tomu, aby z něj páníčka nekleplo, já bych jí klidně nechala doma
|