Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:32
- Nahlásit

Janiii
Jak to je u bernaku? Jim se ty svetly polstarky a frnacky vekem samy dopigmentujou? Neznam od svym plemen, tak se ptam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:36
- Nahlásit

Fifi
je pravda, ze takovyhle veci bohuzel poznat neumim, co by mohlo alergikovi vadit a predpokladam, ze vsechno

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:37
- Nahlásit

Fifi
půjdou ven, teda spát budou doma, ale jinak šup - pustošit zahradu, norovat krtky, okousávat co se dá .... jupííííí ale přece jen jim je 14 (resp.17) dní
fazolky už ani moc nééé, váha 1,70kg ehmmm, jsou to mamuti no (17dní) ... stále nepřikrmujeme, vystačí si z vlastních zdrojů

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:38
- Nahlásit

Fifi
Jim se ty svetly polstarky a frnacky vekem samy dopigmentujou
jojo, narodili se "celí" růžoví a už černaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:41
- Nahlásit

Janiii
ehmmm, jsou to mamuti no (17dní) ... stále nepřikrmujeme, vystačí si z vlastních zdrojů
A i kdyz si vystaci, tak chudak Terez. Bych je zacla prikrmovat, byt je mleka dostatek. Nemluve o strihani drapku, z toho mi sla hlava vzdycky kolem. 11x4xpocet drapku...
ale jinak šup - pustošit zahradu, norovat krtky, okousávat co se dá .... jupííííí
To dobre udelate!

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:48
- Nahlásit

Hřbet, co Adam dostal fakt neni prcek. Doufám, že nám odpustí, že mu ujíme už se peče a krásně voní

Janiii
To jsou slaďoušci!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2015 20:55
- Nahlásit

Janiii
to jsou pěkní méďové, zahradu po nájezdu bych teda ani vidět nechtěla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 07:22
- Nahlásit

fotky ze včerejška z Jezevčího vrchu

nejlepší bylo, když nad cestou v podrostu "zašustilo několik zviřátek - (srnčí?, čuníci?...) a Najt ihned zpozorněl... Houkla jsem "nesmíš!!, cesta!!" a on se choval zcela zvláštně. Lítal po cestě sem a tam, skákal po zadních (energii musel odpouštět), kníkal vzrušením... ale cestu neopustil. Choval se podobně, jako když vidí psa a je na vodítku... jen tady byl na volno... fotky jsou z toho v albu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 07:28
- Nahlásit

a ještě jsem slíbila "hadrové" šílení z minulé neděle. K těmto hrátkám nepotřebuje parťáka... vyblbne se sám

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 07:30 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi koukám, že štěnítko je pěkný živel On se časem uklidní... Možná

Janiiiii krásní mimíšové. Jak jste na tom se zájemci??

birma koukám, že Adama se vyplatí posílat nakupovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 07:42
- Nahlásit

Xerxová

to je fakt hadrovy silenec

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 10:31
- Nahlásit

Xerxová
nyny mimíííí
Adama se vyplatí posílat nakupovat
to jo, ještě kdyby to fungovalo ve víc obchodech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 11:44
- Nahlásit

birma
musis zkouset

z propetu su letos zklamana, neprisly mi tu zajimavy skiro sadny stanky, vetsinou granulovej srot a sem tam stsluce jako acana s vystavni dlevou drazsi nez kupuju a vubec co bych koupila je ve zveraci levnejsi a jinak predloni to bylo vetsi a lrpsi. ale koupila sem cistici pamlsky whimpeez na zkousku, tak su zvedava.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 15:52
- Nahlásit

trpajzlíci odjeli a my stihli hoďku v lese. A jdu hned vařit bramboračku - neb dva čerství hříbci zaslouží rychle zpracovat.

Psisko opět řádilo jak tajfun křížený s vichřicí, ale doma začíná v aktivitě významně polevovat. Že by se fakt stával dogou?? Dostával rozum ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 17:35
- Nahlásit

Rumštáááájn
Jsme zpět a bylo to super!!!
http://lkader.rajce.idnes.cz/italie2015/
těch pár fotek, co jsem fotila já mobilem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 17:57
- Nahlásit

Kachna tak to je fajn, že se to povedlo Fotky máš hezké - takové pohodové, typicky procházkové italské...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:22
- Nahlásit

kachna_
"up" to vypada jako skvela dovca, hned bych jela podle fotek A supr, ze ste si to tak uzili

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
pohodové, typicky procházkové italské...
jj, byli jsme v Gravedoně, Comu, na kopci nad Gravedonou a Dongem, jeli lodí, dokonce jsme zvádli i Expo a bylo to úžasný, celý.
Kačenka byla úžasná. Cestou do Gravedony se jí nechtělo jít, tak skandovala "Mě bolej nooo-žič-ky". Celou cestu. Nám to vydrželo celou dovolenou
Jo a pršelo nám jednou - v noci.
V Dongu byla spousta psů a co se mi líbilo, bylo to tam takový psopřátelský. Navíc Italové se furt usmívali na děti, to bylo příjemný.
Jenom kdyby nejezdili jak prasata.
Jo a chtěli jsme napravit kamarádův (byly jsme tam dvě rodiny, oni s ročními dvojčaty) názor na víno z Mělníka. Přivezli jsme Ryzlink ze školního statku Mělník. Mno. Ryzlinka teda na Mělníku fakt neuměj. brrrrr

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:40
- Nahlásit

kachna_
Dobro dosli. Z fotek sala pohoda a super, ze vam i pocasi klaplo. Doma zver ohlidana kvalitne, zadny ubytky?
Xerxová
ale doma začíná v aktivitě významně polevovat. Že by se fakt stával dogou?? Dostával rozum ??
Psssst, nezakrikni to! Kdyz koukam na fotky silenyho hadrare baskervillskyho, dovolim si pochybovat.
cernej caj
A na psiska vystavujici se ses podivat byla?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:51
- Nahlásit

Fifi
zadny ubytky?
no, třetí den psi zlikvidovali granule na celý týden, takže byli na konzervách. Myslím, že je to potěšilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:56
- Nahlásit

kachna_
Myslím, že je to potěšilo

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 18:56
- Nahlásit

kachna_
pěkný fotky, krásný starý uličky, co voda, byla teplá?Xerxová
Najt je teda éro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 19:48
- Nahlásit

fifi
jj, byla. kamoska ma druhyho cajce, tak pry snad jeste zmakne jednoho cace v budoucnu, za to pak je neco lrpsejsiho pry ma malyho bilyho knirace, tak ma sabci tam je celkem mala konkurence. videla em dogy, od jedny mi malem pristal slint, na spice bylo brzo, ale kraaasny akity.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 20:57 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

ufffff. Máme za sebou agitrénink. Možná, kdybych tam vzala některou z koček, tak by to probíhalo líp Adam za pár dní zkrácenejch procházek zapomněl nejen svoje jméno, ale dokonce i to, že většinu věcí děláme spolu. Vlastně zapomněl i to, že existuju. Takhle blbě se nechoval ani před rokem. Byla to fakt katastrofa. Tak jsem mu dala cachtací pauzu a ta mu vrátila mozek do hlavy a pak to byl zase normální Adam fakt bych chtěla vědět, co se mu v tý kebuli děje.
Druhou částí odpoledne to zachránil. To se byl koupat a pak jsme procházeli Stromoovkou, dívali jsme se na pejsky, děti, běžce, cyklisty in-linisty a skejťáky a nic. Cyklisty jsem mu ukazovala a on na mě házel znuděnej pohled s jasnym významem "proč mi ho ukazuješ? vo něm vim, ne? cyklista, ne? normálka, ne?" nechápu, ale v tomhle mi to fakt nevadilo

kachna_
pěkný fotky je moc dobře, že jste si to užili

Xerxová
klidný Najtidlo? Není možná

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 21:20
- Nahlásit

něco pro Fajčinu neteřinku

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 21:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
hadrové" šílení z minulé neděle
to je pako !

kachna_
a já už chápu proč tu byla taková zima poslední tejden, páč tažní ptáci (kachny kachňátka a kačer) odlítly na jih
je dobře že jste si to hezky užili a v pořádku se vrátili dom

birma

něco pro Fajčinu neteřinku

jéééé jee to je krásná nadílka
ale ne nee, neteřinka kdyby byl v plánu haskoun tak by si na 100% vzala od Jany Henychový a mohla by ho navštěvovat už od mini mimi..ale ten jako v plánu zatím není, podařilo se nám jí ho rozmluvit a tak si vybírá a snad i vybere z jiných všestrannějších plemen

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2015 21:57
- Nahlásit

birma
ta mu vrátila mozek do hlavy a pak to byl zase normální Adam fakt bych chtěla vědět, co se mu v tý kebuli děje
i muži mají své dny

významem "proč mi ho ukazuješ? vo něm vim, ne? cyklista, ne? normálka, ne?" nechápu, ale v tomhle mi to fakt nevadilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 07:30
- Nahlásit

birma
tak aspon nikoho nesezral, to si bunku mozkovou nechal

Fajka
haskouni sou tutununu, ze, ale kdyz se vychova upa nedotahne, coz se muze snadno stat, tak asi trochu divocina pak doma

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 08:13
- Nahlásit

tenhle tejden vypadá slibně, zejtra půjdu o chvíli dřív bo mám naděláno, ve středu ráno zubař a v pátek asi dovolená a ještě má bejt hezky, ty tropy už zrušili, tak doufám, že to platí

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2015 08:15
- Nahlásit

birma
Adámek tě chtěl koukám trochu pobavit, aby ses tak nenudila
ale tak hlavně že se mu mozkový buňky pak vrátily

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání