Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:49
- Nahlásit

test test
vidíte tam ty fotky jako nepřihlášení?
https://www.pinterest.com/mayadorinov/german-spitz /

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:50
- Nahlásit

zbrnd
no kdo ví, jak to dopadne
že by havárie letadla?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:02
- Nahlásit

Maya
chce to login ale neco tam videt pod loginem je

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:04
- Nahlásit

cernej caj
jo, kvůli tomu jsem si tam musela uděla registraci, ale tak jsem doufala, že někdo jinej třeba i něco uvidí
zavedli to teprve nedávno, dřív se to právě dalo prohlížet normálně

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:06
- Nahlásit

cernej caj
ale koukám jsou tam i tajný nástěnky jen pro pozvaný, to by šlo využít jako tajný fotoalbum

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:09
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Hele lidi já mám nějak zakletou čakru klíčů!! Furt nějaký ztrácím, ale zatim se fšecky našly (krom těch, který v rámci zakletí ztratil dokonce už i Brtnik )až tetkon. je to už v rámci deseti dní sedmá potíž s kíčema.Od včera totál záhada, před odchodem z prasé jsem tu v kanclu rozlila vodu, chtěla jsem to chytit, místo toho mí z ruky vylítla rakev na klíče, která katapultovala klíče uvnitř někam do prostoru kanceláře. A ten jeden prostě co? NENI!! Lezly jsem tu s kolegyní po 4 jako idioti, pak přišel šéf a s komentářem :Vás dvě taky nechat samotný ! se zapojil. Nic, ani pani ukízečka dneska, která po tom šla cíleně, ani kolega další........... nikde nic!!!!!!!!!! prostě to tu neni, neni, neni. nechápu.
A ráno, rááááno jsme si užili krásnou 3/4 hodinovou procháázkůů, potkali jsme Belíše, Bubi jí zas učila levitovat, Rumíček se s ní serval na klokana. Neboli oba stáli na zadních a boxovali se předníma nožkama jako při klokaním souboji. nevim co to zas vymyslel od určitý doby si takhle s některými psy hraje a je to evidentně baví. Belíš byla z klokaního boxu naprosto unešená. Pak ukradla Bubině přetahovadlo a Bubi na ní křičela, že ať navalí. A Belíš že nenavalí, že je hluchá a vůbec jí nerozumí : a tvářila se jako dement. Rumíček si řeknul, že holky jsou slepice, vzal si žužlobalonek a šel si žužlat opodál. Pak se ukryl pod keř, kde dělal borderu a čekal, až ho odhalím,kde dělá tu borderu . S tímhle začíná být trochu otravný,neb se vždy schová dosti dokonale (když to jde) a já pak nevím kde mám psa . pak jsem udělala tu zásadní chybu, že jsem blbě hodila balonek a tak skončil Rumíček zcela radostně v bahnitýj potůčku, kde se ráchal a zaprasil. Domů šel s bahnem na hlavě a velkou spokojeností. Bubi mu to asi záviděla, protože se musela jít zaprasit taky. Možná je jednou někdy už ztluču vyhrožuju jim tim pořád

A mám hrozně blbej den. A Kolega mi ho rozsvítil, už si rvu do hlavu druhou koňakovou špiiiiiiiiiičku. Nesnášim to, že špička je výborná a pak zbyde ten piškot. Tak jsem začla odspoda, mňáááááááááááááám. Ke kafi, jako výkupné za hrozný den je to fajn věc.
A jdu volat do sanatoria, kde se mi včera podařilo nečekaně upíchnout mámu. Proč tam jdu volat??? Protože moje kravská sestra, spustila nějakou svou záchrannou misi a mámu dnes odvezli do zcela jiného sanatoria. Kdybych sestru zabila, budete za mnou chodit a vodit mi tam Bubi a Rumíčka? už jí mám fakt dost.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:13
- Nahlásit

PetraK
to jako fakt ta ségra??
no my ti když tak pomůžem s ní do koberce a ty budeš moct zůstat s Rumíčkem a Bubicí
klíč se ti asi katapultovat do mimoprostoru, teď musíš počkat, až se mu uráčí chtít vrátit se

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:14
- Nahlásit

jako ty starý fotky jsou supr
asi předchůdce jelita

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:17
- Nahlásit

a vidíte alespoň tohle bez toho otravnýho okýnka loginu?
jedno dogátko to má bejt
https://www.pinterest.com/pin/463448617880367892/

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:17
- Nahlásit

Maya
https://www.rover.com/blog/extinct-dog-breeds/
sjeď až dolů, píšou, že zřejmě předchůdci boc a australáků

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:18
- Nahlásit

Xerxová

A tak jsem asi dvacet minut drbala psa na pacičkách, na vyvaleném hrudním košíku, schovávala mu hlavu pod polštář... no a když mě to přestalo bavit, tak jsem vstala... Co udělalo psisko?? Vstávalo?? NE

Háááájzl jeden, tomu říkám metoda, jak obsadit postel

Fajka
musím připomenout čífoj ať ti tu fotku šoupne do mailu, na to zas asi ve výru událostí zapomněl
Díkec, já si na to včera vzpomněla, musim ho nutně vydírat!!

cernej caj
vzplalo pri jizde kousek od prace, ale tak nastesti se mu nic nestalo

jojo, tohle nejni žádná sranda. i když my se právě taky kolegovi posmívali, hrozně, páč nejdřív mu auto nechtělo chytnout /když startoval/ a pak mu chytlo až moc (když jel) naštěstí to taky dobře dopadlo.

Maya

a jedna pěkná fotečka

ty jo krááása!! Fakt nádhera.
(skoro jako čajda

zbrnd
už ´jsem rezervoval letenky Petre na jeji mail a domluvil jsem ji tam kseft, pan prezident ji tam necha dva dny zadarmo, dostane hooodne prupisek a musi popsat celou jejich pristavaci drahu , pak muze odletet dom

už sem rezervovala žbrnďovi plac v márnici, na jeho emil. domluvila jsem mu tak exluzivní patro v chlaďáku, domů už se nikdy nedostane!
)

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:19
- Nahlásit

Maya
vidim. A tehdejší dogouš vypadá skorem jak dnešní ridgeback

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

asi předchůdce jelita

který jelito zdejší myslíš?? A je to chlapeček nebo holčička?? Z tý fotky to díky čepičce není poznat
nebo myslíš toho psa?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:29
- Nahlásit

ssshhhhh
sjeď až dolů, píšou, že zřejmě předchůdci boc a australáků
no oni všichni ti ovčáce jssou z jednoho hnízda si myslím

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:31
- Nahlásit

PetraK
který jelito zdejší myslíš?? A je to chlapeček nebo holčička?? Z tý fotky to díky čepičce není poznat
nebo myslíš toho psa?

na poličce už jsi dneska byla????

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:36
- Nahlásit

PetraK
tyjo ale to je fakt kravěna ta ségra
koberec málo fakt ..

Maya
jako ty starý fotky jsou supr
asi předchůdce jelita

jéééééééééééé , super dííík

nestíhááám, dneska je DPH a doděláváme jednu zásilku co měla bejt hotová už minulej týden...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:41
- Nahlásit

a na závěr slušivé pižlí čepičky a už du dom nebojte

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:45
- Nahlásit

PetraK
nebo myslíš toho psa

dělám že to nevidim

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:46
- Nahlásit

Maya
https://www.pinterest.com/pin/463448617880367892/
vidím to, ale jsou tam dva jezevčíci, po dogách ani památky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:52
- Nahlásit

Maya ty si dělej srandu z čepiček... tady v zimě pár psů nosí pletené návleky na uši, prý aby jim nenamrzaly, když jsou to plácačky... Nevím - všechny moje dogy bývají v zimě hodně venku - i ve velkých mrazech (tedy ne na zahradě, ale výletně pohybově) a nikdy jim ušiska nezmrzla... Je to tu móda - není to jednotlivec jehož psisko má problémy s ušima...

uprostřed je nebohá nahatá doguša bez ponožek, svetříku i čepičky v mínus dvaceti na zamrzlém rybníku v Břehyni... (hodina pohybu v mrazu žádná potíž)

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 14:53
- Nahlásit

Maya

no my ti když tak pomůžem s ní do koberce a ty budeš moct zůstat s Rumíčkem a Bubicí

a to budete hodný, už mi nějak dochází šťáva a ona to ještě komplikuje. Tak já jdu volat do toho Janova a sypat si popel na hlavu.

až se mu uráčí chtít vrátit se

jo vím, kdy přesně se to stane. Ve středu odpoledne. Protože dopoledne mi přijdou odvrtat skříň

na poličce už jsi dneska byla????

několikrát a to na obouch, v rámci hledání toho kreténskýho klíče jsem tam byla opakovaně, neni tam!! A obraz se sluenčnicí tady nemám, abych se za něj podívala, jestli tam není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 15:00
- Nahlásit

PetraK
tvl to je blby ze ani neni nejaka konzistentnost v tom kam mamku dat

Maya
to sou tlamicky

bych se podivala treba do pracky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 15:00
- Nahlásit

Maya

a na závěr slušivé pižlí čepičky a už du dom nebojte

boží!! To musím někde nechat uštrykovat Rumíčkoj s BUbi

Fajka

dělám že to nevidim

a to je škoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 15:33
- Nahlásit

Fajka

tyjo ale to je fakt kravěna ta ségra
koberec málo fakt ..

a je to ještě horší. Když jí máma požádala, jestli by jí tam kluci nemohli odvézt věci, které mám připravené k zabalení, tak jí řekla, že jí to tam mám odvézt já, že mi z nádraží kousek od práce přece jezdí autobus
tohle je už na mě moc, já tady tři neděle lítám jak debil, mámě všechno připravuju, přepravuju odvážím, převážím, zabalím, nachystám, ona ani nepřijede, nic. Já mám s doktorem dohodnuto kam máma pojede a nakonec je to jinak?? Jak to navíc ten doktor mohl udělat? Vždyť s ní do té doby nebyl v ůbec v kontaktu??? Je to normální??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 15:41
- Nahlásit

PetraK normální to není - ale maminka je svéprávná a s přesunem asi souhlasila. Je blbý, že se nedokážete dohodnout - ale zase se mamince nedivím, že vypadla v první možnou chvíli. A nezbývá než doufat, že i toto sanatorium je kvalitní a že to vlastně dobře dopadne... Hledej na tom pozitiva, když už se to stalo - mamka je z nemocnice venku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

normální to není - ale maminka je svéprávná a s přesunem asi souhlasila. Je blbý, že se nedokážete dohodnout - ale zase se mamince nedivím, že vypadla v první možnou chvíli. A nezbývá než doufat, že i toto sanatorium je kvalitní a že to vlastně dobře dopadne... Hledej na tom pozitiva, když už se to stalo - mamka je z nemocnice venku

já se mámě taky nedivím, navíc ségra bývá dosti nekompromisní, s mámou se jaksi nikdo nebavil - to mi na tom vadí dost, prostě převoz a hotovo, ségra to totiž dohodla s doktorem, mámy se nikdo na nic neptal Jednání doktora moc nechápu, když má na stole informaci o tom, že máma už má někde něco zařízeno...........
Jo já jsem ráda, že ta máma vypadne, to bez debaty, taky si to uvědomuju, leč jde mi o přístup a bezohledné chování to mě dostává..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 16:13
- Nahlásit

chicht - by mě zajímalo, jak by se tvářil, kdybys na oddělení hledala maminu... a chtěla vysvětlení.
I když chápu, že ho to zajímat nemusí - dcera zařídila...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 16:13
- Nahlásit

hele - a sestra věděla, že něco zařizuješ??

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 16:36 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraK
a ja to tu nebudu komentovat, protože bych se urcite s ekym dohadal a ty bys tu pak nemela klid...bo tohle by bylo tema pro me..

takze ja ti preji at se co nejmin nervujes vztekas a tak, bo to ublizis jen sobe a svymu nejblizsimu okoli a to je naprd, takze at mas silu preji!

----
už sem rezervovala žbrnďovi plac v márnici, na jeho emil. domluvila jsem mu tak exluzivní patro v chlaďáku, domů už se nikdy nedostane
Ale mě nic nepřišlo...prosím pourgovat, nebudu už platit složenky a raděj to propiji.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2015 17:53
- Nahlásit

Maya
teda popravdě to moc nechápu jak to děláš s tím očkováním, to jako zaplatíš ho, aby ti vet dal nálepku, ale do psa nepícháš?
Ano, v podstate tak to je. V ockovaku je vse v poradku, nalepky s razitkem na svem miste pro pripad, ze bych ockovak predkladat musela. A vim i od dalsich x lidi, ze toto veterinari bezne u starych ci nejak zatizenych psu sami nabidnou, nebo bez protestu vykonaji. Neni to o tom, ze by clovek neco umyslne zanedbaval, ale o tom starymu ci nemocnymu psimu organismu ulevit.
kvůlivá leptospiroze,
Ta se da naockovat i jako samostatna vakcina, bez tech ostatnich. Takhle to mela, myslim, vlastne Ag, ktera po kastraci coby onko pacientka stale rada hrabala zemni zivocichy.
PetraK
Achjo, segra fakt umi potesit. Nicmene podstatny, ze mamka vypadnula z nemocnice a urcite ji pobyt jinde prospeje. Jednani tve sestry teda nepochopim, aniz by se za ni jedinkrat stavila a blabla... Otazkou je, jak psala xerxova, zda vubec vedela, ze mas neco uz zamluvenyho.
Od včera totál záhada, před odchodem z prasé jsem tu v kanclu rozlila vodu, chtěla jsem to chytit, místo toho mí z ruky vylítla rakev na klíče, která katapultovala klíče uvnitř někam do prostoru kanceláře. A ten jeden prostě co? NENI!!
Twe neco podobnyho se mi stalo doma. S nausnici. Omylem jsem ji rukavem nebo hadrem, uz nevim, shodila, bylo slyset, jak spadla na dlazbu. A od ty doby nebyla, neni, vysublimovala nekam. Prolezla sem podlahu, prostory pod lednici, skrinkama a nic, zkratka prosla nakou cernou dirou a ted si ji asi uziva naky ufo na svym jednom usisku. Nebo chapadle coby piercing.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání