| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:30
- Nahlásit
Fifi
Au, predstavila jsem si slepyse svijici se ho pod rejcem a prinucenym hovorit...
tak to je opravdu děsivá představa, ale tak nějak to on bohužel dělá: hlava do boku vlevo, výskok, dopad, hlava do boku vpravo.....je to bláásen
Rumicek je libeznicek, kez by.
oj. všal Trptlík jest taky Princ líbeznnil veliký.... .... majslim, že zrovna Frau Skřítek by mohla hovořiti .
Vyprávěla jsem mámě kterak Trolda domů přišel, jak to proběhlo, o těch videích........... moc se smála. tak těm třem vyřiď že děkuju. A vlastně i tobě, žes to teda natočila, zásluha malá, ale je!!
nebo este lip mit po ruce v tu chvili Adamka.
asi tak, protože Bláňa neřeší, jen prostě jde ,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:32
- Nahlásit
Fifi
a on se uz chudaky nikam na long nehnou.
| by cípnul!! a první ale by cípla z něj Fajka
Fajka
tam fláknu ještě hvězdu a budem vybírat vstupný !!!
přijedem jako 1.
jo jo něco už jsem zkoukla ale ne šecko
jsou moc hezký ty fotky!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:33
- Nahlásit
PetraK
Je tam už moc dlouho a nedává to, nedáváme to nikdo, protože nikdo moc s doktory nekamarádíme. A máš pravdu, ta nemožnost ze situace odejít je hrozná, jsi bezmocná a ubližuje Ti to.
Chjo, snad fakt to sanatorium klapne. A v nejhorsim na reverz? To by neslo?
Fajka
Tlapy jsou zamazány nějakým lepidlem či co.
Ja nez vas doctu, uz maj Jelito chudaky packy slepeny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:37
- Nahlásit
PetraK
moc se smála. tak těm třem vyřiď že děkuju.
To jsem moc rada. Ja zase neco vytvorim a musis ji to pak pustit i v realu.
by cípnul!! a první ale by cípla z něj Fajka
No vid, si ho predstav, Jelito s betonovejma tapackama, jak dela TAP. Nabere silu na dalsi hnatu a TAP... atd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:39
- Nahlásit
Fifi
Ja nez vas doctu, uz maj Jelito chudaky packy slepeny
néééééééééé dneska sem ho zavřela a vedla na vodítku až do baráku
ale na tu uštěkanost by se to lepidlo možná hodilo taky za jídlo bych dost ušetřila !!
PetraK
by cípnul!! a první ale by cípla z něj Fajka
cípli by jsme z něj vobě, já i Fájuška bo když je nevilítanej tak dělá fakt děsný alotrie..
jsou moc hezký ty fotky!!
já se zasekla na těch na chůdách..jak tam Fajka čumí jak puk co to ta panička blbne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:44
- Nahlásit
PetraK
ale tak nějak to on bohužel dělá: hlava do boku vlevo, výskok, dopad, hlava do boku vpravo.....je to bláásen
Rekla bych, ze vetsi blaasen je Troldoslav, ten sel na voditku u leve nohy, vrtel si ocasem veledlouhym krysovitym a jecel, jodloval, kvicel a smal se.
Fajka
ale na tu uštěkanost by se to lepidlo možná hodilo
Prej pomaha i duck tape paska.
néééééééééé dneska sem ho zavřela a vedla na vodítku až do baráku
a jestli zanecha otisky i v tom lepidle, je synem smrti.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:50
- Nahlásit
Fifi
vrtel si ocasem veledlouhym krysovitym a jecel, jodloval, kvicel a smal se
jelito teda nemá čím vrtět ale jódlovat umí mooc pěkně
Prej pomaha i duck tape paska
asi si jí dám na trek do povinný výbavy
jestli zanecha otisky i v tom lepidle, je synem smrti
a já dcééra...aspoň uděláme radost Ešusce..bo budou všichni v černým
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:53
- Nahlásit
Fifi
Chjo, snad fakt to sanatorium klapne. A v nejhorsim na reverz? To by neslo?
Sanatorium jsem zarezervovala, teď jde jen o to, aby se něco do začátku příštího týdne u mámy nepoto.... a mohla odjet. Na reverz tam neberou, pacient musí být stabilizován.
To jsem moc rada. Ja zase neco vytvorim a musis ji to pak pustit i v realu.
to jsem jí právě vyprávěla, že jí to pustím, jak Trolda tahá Skřítkovi brčko a jak Křemýl hůůůůdláááá
Jelito s betonovejma tapackama, jak dela TAP. Nabere silu na dalsi hnatu a TAP...
ZNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM. Stačí Bubi s jejíma neodstřihatelnejma drápkama. jak vona fůůůůůrt šmatlááá tou chodbnou a koupelnou a kuchyní a jak to fůůůůůůůůůůůůůůůůrt cvavááááááááááááá!! \To je za trest
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:56
- Nahlásit
Fajka
já se zasekla na těch na chůdách..jak tam Fajka čumí jak puk co to ta panička blbne
jo chůdy jsou fajn!! tetkon jsme koukali na Brtnik und jeho fans klub
hele kde máte ty fotky jaks říkala?? Já ho chci vydírat!!!!!!!!
Fifi
blaasen je Troldoslav, ten sel na voditku u leve nohy, vrtel si ocasem veledlouhym krysovitym a jecel, jodloval, kvicel a smal s
jest nemocen.
Na hlavu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:59
- Nahlásit
PetraK
Stačí Bubi s jejíma neodstřihatelnejma drápkama. jak vona fůůůůůrt šmatlááá tou chodbnou a koupelnou a kuchyní a jak to fůůůůůůůůůůůůůůůůrt cvavááááááááááááá!
A ted si predstav, ze psovi cvaka jen jedna noha. Ticho a cvak. Aneb Dorotka a jeji vykloubeny kloub na predni a sjetej predni nahon.
Fajka
jelito teda nemá čím vrtět ale jódlovat umí mooc pěkně
Vrti si psem, ne?
a já dcééra..
Snad tomu tak nebude, ale jinak cernych oblecku mam tez slusnou radu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:01
- Nahlásit
Máme za sebou velice ftipný venčení. Jsem myslela, že vyčurat a spát, jenže víte vy, kdo se nám nastěhoval do vnitrobloku? Zajíc! A ukázal se hned třikrát kluk ušatá. Adam byl celkem vzornej, jenže já neměla ten hlas sebou, abych ho tam pochválila pořádně tak jsem mu tak sípala něžně do ouška, jakej je skvělej a velice mě potěšil, že neměl potřebu nahlas kvílet, což jindy s oblibou dělá, abych jako náhodou nepřehlídla, že je tam zajíc a hnula zadkem a šla ho lovit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:02
- Nahlásit
PetraK
jest nemocen.
Na hlavu
Tu ma po dnesku hodne unavenou, je to hodne stekanatko, cimz samoze tuto moznost nevylucuji.
JO a este ho musim strasne pochvalit nebo sepsout? Nejspis jeho vinou mi zmizel jeden kozenej naramek z ruky, vedela jsem, ze to muselo byt doma. Nebylo sil hledat. On vyhledal a rano si ho zvesela zuzlal a nadhazooval a prisel ho ukazat. Nesnasim takovyhle veci ztraceny, postaci jen spravit spoj a zase bude v poradku. Naramek. S Troldou uvidime casem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:04
- Nahlásit
birma
tak jsem mu tak sípala něžně do ouška, jakej je skvělej a velice mě potěšil, že neměl potřebu nahlas kvílet
tak mu sipej nadale a treba ho ta potreba prejde?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:06
- Nahlásit
Fifi
vime, z ceho ses nachcipana.
To ne, původní nastydnutí mám z botasek. Ten dnešek by mohl taky bejt z práce na kompu - židle je vedle okna a to ie setrvale dokořán
nebo este lip mit po ruce v tu chvili Adamka.
Jenže tam pak nemáš jistotu, že by to nevzal z jedný vody načisto...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:07
- Nahlásit
Fifi
A ted si predstav, ze psovi cvaka jen jedna noha. Ticho a cvak. Aneb Dorotka a jeji vykloubeny kloub na predni a sjetej predni nahon.
chápu, ale vyměním systím ticho, cvak, ticho cvak... za ťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťuk
tůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůk
birma
tak jsem mu tak sípala něžně do ouška, jakej je skvělej
a paradoxně v tom je kouzlo toho hlasu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:10
- Nahlásit
Fifi
S Troldou uvidime casem.
TOHO NESPRAVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠ"!!! naščestí. spravit se nenechá!! je to štuclík žižkovnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:11
- Nahlásit
birma
že by to nevzal z jedný vody načisto...
a že bych si to dneska dost přála!!!!
ty vole to je rachot!!!!!! oba tu chráááááááááápou a bordel jak na pile
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:14
- Nahlásit
PetraK
TOHO NESPRAVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠ"!!! naščestí. spravit se nenechá!!
Jako to spravim, opravim, napravim, takovouhle vytunenou verzi Ag nechci. Jecici a usmivajici se. Vsak zitra hnedka pofici zase.
chápu, ale vyměním systím ticho, cvak, ticho cvak... za ťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťukťu kťukťukťukťukťuk
Ti nevim, mne lezlo na nerv spis to nepravidelny cvak.
birma
To ne, původní nastydnutí mám z botasek. Ten dnešek by mohl taky bejt z práce na kompu - židle je vedle okna a to ie setrvale dokořán
U mne plati mit nohy a krk v teple. A pak se zkazenyho nic nechyta. Tak at se odsipes zitra nejak, pritom sis mohla putovat a bivakovat, vid...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:20
- Nahlásit
Fifi
takovouhle vytunenou verzi Ag nechci.
no jo no a co ti to jako bude platný, že nechceš???
Ti nevim, mne lezlo na nerv spis to nepravidelny cvak.
obojí je naprosto nervový systém drásající
ad Bubi- dnes byla velmi fitpná, když jsme se po dlouhý době potkali s Ajšadlem . Bubi je Ajšou respektovaná matka rodu, která tomu všemu velí................ jen by prej nemusela tolik řvát No Bubi měla radost, že ji vidí, hýkala a Ajšadlo z toho měla trojma Ftipnej byl Rumíček s výrazem: "tak si to holky nějak vyjasněte a já du mezitim dělat borderu do křovího!" a zmizel s míčkem v křoví a dělal tam tu borderu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:21
- Nahlásit
Fifi
A pak se zkazenyho nic nechyta.
a to je v tvym případku na prt, když pak následně sežereš něco zkaženýho ty sama, jako tudle :
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:24
- Nahlásit
jo a mimochodem Rumíček a Ajšadlo hrajou ty samý hry co Ešus a Ajšadlo. Rumíček hrozivě natahuje Ajšadlo na špagátku, protože on má poklad a pak ho na chvíli nehlídá. Ajšadlo mezitím řve, až se prohýbá, pak si všimne.... Rumíček dělá, že nedívá... Ajšadlo slavně ukradne......... a tak furt pak dokola
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:25
- Nahlásit
PetraK
no jo no a co ti to jako bude platný, že nechceš???
Bude, nejak to poupravim anebo si zajedu k fajfce pro to lepidlo.
když pak následně sežereš něco zkaženýho ty sama, jako tudle
Shit happens. Jak rikal Trolda nedavno.
A my jdem chrnet, krasnou dobrou, vsem HO, vsem slepenym, zabetonovanym, sipajicim i tem jen ctoucim (vlcisko se dlouho neozvalo, asi je kavkazani pri harani prvnim sezrali)... Zejtra malej patecek, tak. Zkratka dobrou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:26
- Nahlásit
Bubi spí naplacato,
já jdu taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 00:27
- Nahlásit
Fifi
anebo si zajedu k fajfce pro to lepidlo.
a to pak jo, to je totiž jediný řešení
(vyprávěla jsem mámě jak Agáta rozhodla - moc se jí to líbilo) apropooo, Agáty rozhodnutí tak nějak děfče nerzušíš : jehehééé
Jak rikal Trolda nedavno.
no ano, shit happens :
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 06:11
- Nahlásit
ste drasalice
fifi
operni pevec? ale supr ze je tak nebojacnej a vsechno ste zvladli
xerxova
a rak to je dupr porada rozmyslena pes spokojen a vylitan;)
birma
to je sikulkaaa se zajicem a teda snad bude brzo lip. je ted I takovy chladnejsi pocasi...
petrak
tak jeste se ty namoceny dpendliky s chlebem nenosili tobe at poveceris
darenka
jj bylo to jen ns prodlouzeny vikend. doufam, ze si davas ty pauzy od doktora!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 06:23
- Nahlásit
Občas se Night probouzí brzo - tak kolem pátý. Mně to až tak nevadí (jsem vstávací). Dneska taky v pět do mě začal šťouchat čenichem a začal se lísat... A tak jsem asi dvacet minut drbala psa na pacičkách, na vyvaleném hrudním košíku, schovávala mu hlavu pod polštář... no a když mě to přestalo bavit, tak jsem vstala... Co udělalo psisko?? Vstávalo?? NEE - nacáplo se na moji postel a dospává. Že prý páníka chodím budit až v půl sedmé a mají ještě času dost. A to už má snídani v misce (to by Beta ze schodů letěla tryskem)...
Alespoň jsem Vás stihla dočíst
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 07:42
- Nahlásit
Fifi
U mne plati mit nohy a krk v teple
Tak ono v barefootech moc zima není, pokud jdeš a nestojíš, protože ta noha furt pracuje. A ještě jsem u sebe nepozorovala, že by měl vliv krk v teple, jen ty nohy někdy a jinak únava spojená s rychlym zchlazenim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 07:43
- Nahlásit
Xerxová
Co udělalo psisko?? Vstávalo?? NEE - nacáplo se na moji postel a dospává
Jeeeeeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 07:46
- Nahlásit
Fajka
zapomela sem na fajku! ale premyslela sem, proc ma nekterej z tvejch psu jako zalepeny tlapky?
Xerxová
zavidim psisko, co budi kvuli mazleni, teda me budi hlavne kvuli zradlu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 08:33
- Nahlásit
teda tady byla noční služba
alespoň bylo co dočítat
Fifi
teda popravdě to moc nechápu jak to děláš s tím očkováním, to jako zaplatíš ho, aby ti vet dal nálepku, ale do psa nepícháš?
jako poslední dva roky jsem nedávala očkovat minulého psa, protože měl fakt blbou reakci na očkování, ale to bylo pak i bez zápisu do očkováku, ale jsem to prostě riskla
s Kimem si to moc nelajsnu, když očkování snáší dobře, kvůlivá leptospiroze, žere kočkama donesený myši a kvůlivá jeho hluchotě, že jako pravděpodobnost, že se lekne a někoho cvakne když na něj někdo šáhne je dost vysoká
|