| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 19:02
- Nahlásit
Fifi s výjimkou vztekliny nemusíš přeci psa očkovat. A mám-li starého psa, pro kterého by byla zátěž očkování, tak proč ho tahat tam, kde to vyžadují (některé akce s mnoha psy)... kde je ale zase větší šance, že něco chytí (psincák) ??
Nepropaguju očkování starých psů, ale nechápu, proč ho (s výjimkou vztekliny) potřebují v očkováku mít.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 19:21
- Nahlásit
Xerxová
s výjimkou vztekliny nemusíš přeci psa očkovat.
Presne tak. Ale Ag dobihala trileta vakcina R akorat v dobe operace. A ockovat ji na tohle vet sam odmitnul.
A ja sem lina, nebo spis se mi nechce hledat a otvirat jeji ockovak. Zda tu lepto jsme nakonec separe dali ci ne. Kvuli prave hlodavcum, ktery rada smrtila.
Nepropaguju očkování starých psů, ale nechápu, proč ho (s výjimkou vztekliny) potřebují v očkováku mít.
Vzteklinu ze zakona halt mit musis. Ostatni ne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 20:02
- Nahlásit
Xerxová
No já s Kimem nikam nechodím a stejně psincák chytil i na naší pidivesnici a to nejspíš od sousedovic psa přes plot, ale jistě to nevím kde k tomu přišel. Jako to nikdy nevíš.
Je to asi na zvážení, co je větší riziko.
hezky napsaný http://cmku.cz/soubory/prvni_pes/od-koho-si-koupim e-psa.pdf
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 21:51
- Nahlásit
Maya
a stejně psincák chytil i na naší pidivesnici a to nejspíš od sousedovic psa přes plot, ale jistě to nevím kde k tomu přišel.
Vidis, tak de facto ockovani proti nemu muze byt k nicemu. To raddsi u staryho psa se snazim podporit imunitu nejak celkove. No nic, to bylo jen pro osvetleni, kdyz ses ptala.
Jinak Troldic je silenej. Zvladnul stekani na povel zaklady behem tri minut. Zvlada se stale vic soustredit na nasi stenatkovskou poslusnost. A hlavne se dneska rasil pri pretahovani o uzle. Se mnou a pak s Kremylem, co on vyluzuje za zvuky u toho. Jakoze je fakt nasratej, kdyz mu to Kremyl uz nastvane sebere. Dale mel nejvetsi amok po vychazce, kdyz mu Bazusak zacal uprkem zdrhat. On v trysku za ni jecel "pockej-na-me-teda-az-te-chytim-.." a pak ji skutecne zakousnul do zadniho behu. Az musel byt perdelim brckem drsne velmi zase umravnen. Zihanec je silenec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 06:02
- Nahlásit
fifi
zakusovani do zadniho behu znam, akorat timicek byl dycky tichy trpitel tak je supr ze si skritek rekne kdy dost a videaaaa prdolky operniho by nebyla?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 07:00
- Nahlásit
zdá se, že Trolíček bude pěkný trotlíček pokušitelský. Je fajn, že je šikovný a cvičeníchtiví - rychle si z něj Fifina udělá báječného kámoše - holky (čubiny a vlastně i Fifina) mají jeden podstatný životabudič
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:08
- Nahlásit
Xerxová
ano, ano... maj budic ale tak doufam, ze treba v noci si nepovida;)
zitra me ceka doma uklid, uklid a jeste uklid a v nedeli propet na BVV, tam se asi nikdo nechystate, co, na vystavu psu (ani se spanelskym teplokrevnikem, co)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:12
- Nahlásit
Fifi
Trolda bude pěkný éro
povel Ticho příjde na řadu kdy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:15
- Nahlásit
cernej caj
Budeš něco kupovat?
Taky jestli se dogy vystavujou v neděli, žejo, já teda přehled nemám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tjo, tak jsme to včera stihnuli. domů dorazili po desátý, zachránili nás od smrti hladem v naší oblíbený picošce, kde nám na poslední chvíli ještě udělali ochotně jídlo. A ráno jsem zase blahořečila ročnímu období, díky kterýmu si můžu psy užít aspon ráno. V tom sanatoriu je moc hezky, mámě teda po včerejším kolotoči bylo značně hůř, ale sestřička jí dala kapky a udělalo se jí hned líp, sestřička byla fajn, i jsme se zatlemily. Doufám, že se máma brzo zvetí a bude chodit ven, je tam krásnej park.Jediný co je blbý, že tam nebude mít tak často návštěvy, neb každej den se tam fakt nedostanem. Jsem zvědavá, jaký dá dneska reporty , až budu volat.
zbrnd
takze ja ti preji at se co nejmin nervujes vztekas a tak, bo to ublizis jen sobe a svymu nejblizsimu okoli a to je naprd, takze at mas silu preji!
máš pravdůůůůůůůůůůůů, máte pravdůůůůůůůůůůůů vobááá s Brtnikem, vim to vim, ale co nevim je, jak to nějak v praxi u sebe udělat a že bych chtěla, páč vim, ž emáte pravdu. Zcela výjimečně
Ale mě nic nepřišlo...prosím pourgovat, nebudu už platit složenky a raděj to propiji.
Nic neposlali?? No to je zase šlendrijááán, chápeš to??
Fifi
Achjo, segra fakt umi potesit.
Nicmene podstatny, ze mamka vypadnula z nemocnice a urcite ji pobyt jinde prospeje.
jo za tohle jsem taky ráda, a taky jsem to mámě, kterou to hodně zaskočilo , protože se jí taky nikdo na nic neptal a jak s kusem hadru, zleva doprava.... , říkala. No podařilo se včera jí tam dovézt co potřebovala, aby mohla fungovat, neb když požádala ségru, aby nejmladší synovec, který má volno a auto, jí tam ty věci dovezl, aby tam něco měla - my mohli opravdu až večer , tak jí řekla, že jí to tam můžu odvézt já, že mi tam jede autobus , což mámě přišlo fakt líto.
Jednani tve sestry teda nepochopim, aniz by se za ni jedinkrat stavila a blabla... Otazkou je, jak psala xerxova, zda vubec vedela, ze mas neco uz zamluvenyho.
no ono na otázku je jednoduchá odpověď - kdyby se vzájemně komunikovalo, vědí všichni všechno a ne, že jeden bude rozhodovat, bez vědomí všech zúčastněných.
Kašlem na to, nebudem si kazit krásnej PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEEK s takovou čůzou. Howg.
Nebo chapadle coby piercing.
no......... ešivá má někdo můj klíč od sejfa v pupku jako piersing, a já mu na to přijdu, tak má velkej problém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:39
- Nahlásit
Maya
ajo to me taky nedoslo s dogama
asi koupim advantix, pokud se mi bude zdat dobra cena (ted je nejak kolem 200kc), pac sem ty dva frontliny dala segre, kdyz se po nich bestie drbe Kamoska vystavuje v nedeli, tak su s ni domluvena, ze pokecame, moooozna vemu fotak ale ty psi ja proste neumim jinak asi nic kupovat nebudu, ale kdyz to klapne, prijde mi od eukanuby dnes do schranky lupen na zdarma vstup (psali na fb, ze pro prvnich 100 zajemcu maj volnasky, zprava tam visi mesic, ja napsala ve stredu jakoze uz tezko neco budou mit a oni prej "mame, kolik jich chcete"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:43
- Nahlásit
Xerxová
no já to třeba pro Bubi právě kvůli Pecce potřebovala a očkovat ji nechtěla, protože ten věk má.
.
Fifi.
Zihanec je silenec.
hele ale to musí bejt, páž žíhanec musí bejt žííhadlo!! Je to Herr Jemen Šílený Pruhatý
Zadní nožičky berou Rumíčka taky hodně. Von jak je ta bordera, tak si asi myslí, že Bubi je vofce
Xerxová
životabudič
občas bych řekla, že až životaničič
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 08:45
- Nahlásit
PetraK
a mamka je teda v tom sanatariu od segry? takze ji tam nechate, je to tam pro maminku ok?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 09:44
- Nahlásit
cernej caj
ale ty psi ja proste neumim
prosim tě nekecej! Jakej je rozdíl mezi svištěm, kozou horskou v alpách a psem v čechách na výstavě? Hm? máš šanci si tam v klidu zacvakat, ne? Vem to jako tréning.
a mamka je teda v tom sanatariu od segry? takze ji tam nechate, je to tam pro maminku ok?
jo jo, je tam. a je to tam zatím o.k. - snad, těžko říct, když jsme tam přijeli večer a hlavní bylo mámu usalašit, ale snad ano, je to tam hezký v okolí, ale to je v tom Janově taky. Ono nešlo o to kam - já to původně i na tu Pleš zkoušela, ale o to, že to z její strany proběhlo bez domluvy a zkomplikovalo to všem zúčastněným situaci. Za normálních okolností bychom my dvě měly fungovat pospolu, domlouvat se, a dlěat věci koordinovaně, aby nevznikaly zmatky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 09:53
- Nahlásit
PetraK
myslim to tak, ze je neumim proste hezky ale jako bezne je vyfotit zas zvladnu, to bezproblemu
tak uvidime, kdyz budu mit stesti, kamoska pude na radu az po mem prichodu
a zkomplikovalo to všem zúčastněným situaci jj, to sem pochopila, no. akorat sem si nebyla jista, jestli teda jeste bude presun dle planu - coz by bylo narocnejsi zas i pro maminku ale kdyby to nebylo nutny, bylo by dobre, ze je v kvalitnim a nejsou potreba zadny presuny a maminka je konecne v klidu pryc z nemocnice
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 09:54 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
Nic neposlali?? No to je zase šlendrijááán, chápeš to??
Ja si myslim, ze to Pip zpackalo a ted se vymlouva.
Mmch musim uznat, ze to foceni kriminalniku Ti jde vyborne. Hlavne aby nam takovy typky nechtely nakonec imigrovat do republiky. Tenhle vypada, ze neumi nic nez vriskat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 10:27
- Nahlásit
cernej caj
jestli teda jeste bude presun dle planu -
nee. nee, to už by bylo fakt moc komplikovaný a hlavně blbý pro všechny ty kteří se do toho zapojili, aby mohla jet tam. To je v pohodě to místo, spíš to je blbý, vůči těm z toho druhého místa.
maminka je konecne v klidu pryc z nemocnice
tak to bez debaty, to jo,to jooo.
zbrnd
Ja si myslim, ze to Pip zpackalo a ted se vymlouva.
hele Pip už neumí jít a dejchat zároveň, Pip už zpacká cokoliv
t, ze to foceni kriminalniku Ti jde vyborne.
viď?
ze neumi nic nez vriskat
že jo?
http://www.dailymotion.com/video/xn8w0l_rammstein- ich-will-official-video-clip-hd_music
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:43
- Nahlásit
Čaj na výstavě nebudeme... ani se nepojedeme podívat - Trpajzlíci jsou na tak dlouhou cestu navíc "po dokonalé silnici" malí... a budeme o víkendu hlídat...
Moc by mě nepřekvapilo, kdyby tam byla Najtí ségra - ukrajinská majitelka je hodně aktivní a objíždí skoro všechny velké výstavy v Evropě. Její Aragorn je moc hezký pes a Naiada boduje někdy hodně, někdy nee... Tak se případně koukni na černé holky v mezitřídě (spíš než v mladejch - ale může do obojího)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:47
- Nahlásit
a hele co jsem našla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:49
- Nahlásit
a hned vedle proslulá špicařská fotka, jako koukám taky pěkně mázlá a na slávě jí to neubralo :
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:55
- Nahlásit
samodomo dělaná psí hračka
http://www.dailydogtag.com/diy/diy-treatfood-dispe nser-paw2014/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:59
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 13:59
- Nahlásit
Maya
ten keeshodnd teda neni moc peknej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 14:13
- Nahlásit
Mayaod kdy je pudl německé plemeno??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 14:16
- Nahlásit
Maya
a hned vedle proslulá špicařská fotka, jako koukám taky pěkně mázlá a na slávě jí to neubralo :
oooooooooooooofšem, to je boží
samodomo dělaná psí hračka
jojo, to znám, myslím, že Šimona Drábková to taky někde takhle vyhodila, jako domácí výrobu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 14:32 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Xerxová
jelikož ten obrázke kreslil evidentně Američan, tak jsem se koukla do amerického standasrdu pudla
The Poodle is supposed to have originated in Germany, where it is known as the Pudel or Canis Familiaris Aquatius.
However, for years it has been regarded as the national dog of France, where is was commonly used as a retriever as well as, the Caniche, which is derived from chien canard or duck dog. Doubtless the English word "poodle" comes from the German pudel or pudelin, meaning to splash in the water.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 14:36 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Xerxová
od doby co Lili Chin kresli pejsky na net
http://www.doggiedrawings.net/#!dow/c1ss9
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 15:06
- Nahlásit
KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNEJ VÍKEND FŠEM
Špicové ať nepadaj na hlavu, australáci ať si nehrajou na Hályvůůd, pruhatý zpěváci ať pěkně zpívaj, černý dogy ať dětičky pěkně hlídaj. No a my zrzavý se budem flákat, zatímco brima půjde kamsi s Adamem asi šláápat.
A žbrnda na to celý dohlídne.
Užijte si volno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 15:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Krasnej vikend vsem vinsuju.
Myslite, ze je mozny, aby stenatko v necelych 3 mesicich, ktery jeste ani nezaclo prezubovat, mohlo jiz cilene zvedat nohu pri curani? Nejdriv sem myslela, ze se mu to povedlo nahodne, ze jen nedrzel balanc. Ovsem tyhle jeho pokusy se opakuji jiz xty den, dneska normal prisel k trsu travy a dospelacky ho obcural.
Maya
povel Ticho příjde na řadu kdy?
Soubezne s povelem Stekej. Jinak to jeho povidani se moc usmernovat neda, jsem ho dneska pozorovala. A on si fakt proste povida, jde si a trpi samomluvou, neco ho zaujme a tak jako si pro sebe knikne "tyyjo, to je dobry" a tak.
PetraK
že až životaničič
To je presny. edit - muehehe, jsem vyndala odcervovak, co dostane zitra a nazev "Cazitel" me dostal. Svuj k svemu...
Prekypuje temperamentem a cuby ho uz nekdy maji dost. Je to nezmar. A jeho kousaci hratky jsou drsnejsi a drsnejsi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 15:50
- Nahlásit
Fifi Najt nezvedá nohu pořádně ještě dneska I když už většinou ano. Ale ten šedý dogánek Matýsek nohu zvedal taky hrozně brzy. Myslela jsem si, že panička přehání - ale nepřeháněla - na pěti měsících velmi suverénně pravidelně značkoval... A to je povahy velmi nevyrovnané (a průšvih - on, který potřebuje socializaci jak sůl "koupil" panostitidu a má zaracha... A začíná vyjíždět )
|