Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 21:32
- Nahlásit

Fifi
to je opravdu rada na vetsinu problemu se psem
To jo, bohužel ale ti lidi, co se budou čertit asi nikdy nepochopěj, že to, že jejich Maxíček má bundičku s kapuckou a obojek s kamínkama svarowski není ten vztah, co je k tomu třeba

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 21:41
- Nahlásit

birma
že jejich Maxíček má bundičku s kapuckou a obojek s kamínkama svarowski
Prestane pak stene jecet?

Jinak me dojaly dve babicky, takovy asi ty osamoceny, co nikoho uz nemaji. Videly stene a uplne se rozzarily. "Ale to je stenatko, muzu to pohladit? My jsme kdysi mivali taky pejska, ale uz neni..." A pak jeden pan, zjevne asi alkac strizlivej. Mijel nas s usmevem a "Kolik tomu je mesicu? Necely tri. Tak to je videt, je to optimista, hlavne at je zdravej a libi se mu zivot."
Budu s nim fakt Trololit casteji. Rozdavat usmevy lidem, kolikrat zamracenym a uzamcenym. Nez z nej vyroste picbum.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 21:50
- Nahlásit

Fifi
A jak mu je? Piluli na hnatky uz dostal?
ten Trocoxil budu mít až v pátek, ale asi si měla pravdu a ještě tak tejden počkám, by to nebylo hned tejden po očkování

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 21:52
- Nahlásit

Fifi
to nebude picbum, to bude kanisterapeutický koliátko

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:04
- Nahlásit

Fifi
to je hezký roste ti z něj druhej Rumíček
Na Altárka v tomhle věku balíval bejvalej holky když dorostl, tak už se mě lidi akorát ptali kolik váží a s čim je kříženej. Za to u Adama se ptaj, co je to za rasu a pak ho moc chválej, jak je krásnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:05
- Nahlásit

Maya
ještě tak tejden počkám, by to nebylo hned tejden po očkování
No ja po pravde nechapala, proc vubec takovyho psa ockovat. Samoze dle ockovaku je vse v poradku, ale do stariku se nic uz nevpichuje. Aspon tak jsem to mela s fenama, Ag i Dorotka byly hajeny, sam vet s tim prisel.
Drzim palce, at mu to zabere a ulevi se mu.
to bude kanisterapeutický koliátko
Uvidime, jak dlouho mu vydrzi ta jeho roztomilost a kdy se zacnou lidi pruhu bat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:11
- Nahlásit

birma
roste ti z něj druhej Rumíček
Rumicek nemluvi.
když dorostl, tak už se mě lidi akorát ptali kolik váží a s čim je kříženej.
Ano, Dorotka byla vychvaleny stene dobrmana.
Za to u Adama se ptaj, co je to za rasu a pak ho moc chválej, jak je krásnej
A to von je, dyk ma na to diplouma!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:39
- Nahlásit

tak jsme si vyrazili polema............ s dítkem na kole a třemi psy, po cestě pěší a též cyklistické.......... krom dvou cyklistů nikdo nehlásil, že jede, jsem ráda, že psi fungujou, a kolikrát stačí říct ke kraji a ukázat. Blbý to bylo pro malou cyklistku, páč některý nějak nezajímá, že tam nejsou sami a smažej to. Rumíček dělal mockrát borderu takovým způsobem, že nikdo nevěděll, kde si pase balonek pak mu ho ukradla teta Ajša a museli se honit. A Bubi hrozně mluvila. A večeře byla výbornícká a psi jsou mrtví. A Rumíček se koupal. A Brtnik běhal závody s minicyklistkou a učil minicyklistku házet špendliky na chle ba ve vodě a prostě to bylo moc výborný, výýbornýýýý to bylo. . A já se teď kochám fotkama z Pecky a děsně se bavím :

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:41
- Nahlásit

Fifi
To se moc pěkně čte, jak je Trolda šikovnej a je v pohodě
PetraK
Doufám, že mamince bude už jenom líp a převoz do sanatoria se podaří podle plánu. Určitě jí to udělá dobře nejen po fyzické stránce. Člověk narazí na lecjaké blbce, ale dá se jim vyhnout nebo je ignorovat. Mamka bohužel tu možnost nemá. Odchod z nemocnice pro ní bude vysvobozením.
Maya
Díky za ty pěkný fotky. Hlavně ta retro ohaří
Přeju taky ať se brzy uzdravíte.
Černej čaj
čajíčku ani nevím, jestli už jsi se vrátila z dovči, mmch viděla jsem fotky - super. Jinak jsi mě svýma příspěvkama tady móóóc pobavila. Něco jsem dokázala vyluštit a něco vůbec - nemám dost důvtipu
Fajka
já bych si tu packu v betonu uhájila ať tě ani nepadne to opravovat (a obzvlášť jestli jsou i dobře viditelné drápky )
Birma
Na Altárka v tomhle věku balíval bejvalej holky když dorostl, tak už se mě lidi akorát ptali kolik váží
[i][/i]

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:44 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

PetraK
Krásnej podvečer jste měli. Hlavně, že zrzounci jsou unavení a máš čas chvíli na sebe a na relax

Fifi
No Trolda musí bejt upovídanej, dyk by ho ty spolubydlící ženský jednou uňafaly Ale zase dobrý je, že bydlíte v baráku . V paneláku by si mysleli, že jýranej péééf z toho jak jsi jeho povídání popisovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:50
- Nahlásit

Darenka
A jak ty, pani, jeste te home office nedohnal nejak, ze se nestihas?
V paneláku by si mysleli, že jýranej péééf z toho jak jsi jeho povídání popisovala
On doma nic nerika.
PetraK
krom dvou cyklistů nikdo nehlásil, že jede
Twe, by jim ruka upadla cink? na zvonek, nebo zachrchlat, at o nich vite?
Blbý to bylo pro malou cyklistku, páč některý nějak nezajímá, že tam nejsou sami a smažej to.
Bych jim sama jednu vysmahla! Grrrrr!

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:56
- Nahlásit

Fifi
H.off. si moc považuju a netroufla bych si v prac.době sáhnout na internet. Jsem doma jak přikovaná, abych nezavdala příčinu ke zrušení. Odpoledne se snažím vypadnout z domu - na zahrádku, na procházku se synovo berňačkou a mám nějaké období (dnes je vyjímka), že ve 22 padnu za vlast . Občas sem nakukuju, ale nedočítám zpětně.
Určitě jsi ráda, žes do Troldy šla. Je fakt sladkej a krásnej. A je super, že zapad do rodiny bez problémů

birma
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 22:57
- Nahlásit

jsem to asi dopoledne naboso v pětiprsťácích krapet přepískla. Sice mi nebyla vůbec zima, ale teď mám zas knedlík v krku a hlavně jsem asi přestala mluvit (teda jenom na chvíli snad, věřím, že ráno se s hlasem shledám )

PetraK
chválim procházku pani

Fifi
hele za dva roky s Adamem mi o sobě dal předem vědět jeden (!!!) cyklista. Ten zas ale houknul až když jsem ho měla úplně za zády "jedu z leva" a byl fuč. Jsem se lekla tak, že jsem mu pod to kolo málem slítla

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:01
- Nahlásit

birma
Ty jsi cvok v tomhle počasí si vyrazit s lehkou obuví Ztráta hlasu je asi to nejmenší. Hlavně ať se z toho nerozběhne pořádná angína....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:01
- Nahlásit

FifiXerxovábirma

tak koukám, že dneska byl obecně velmi příjemný závěr dne. Když tedy opominu Rumíčka, jenž tu pláče neb nemůže lítat bytem s pískacím plyšo tučňákem

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:04
- Nahlásit

Fifi
takovy asi ty osamoceny, co nikoho uz nemaji. Videly stene a uplne se rozzarily. "Ale to je stenatko, muzu to pohladit? My jsme kdysi mivali taky pejska, ale uz neni..."

tohle jsem milovala s Ešusem, jsou tu u nás Boromejky a lidi starý nemocní, občas je vyvezou do polí, kam chodíme a Ešus dělal takhle volně kanystropsa lidem, kteří chtěli a hodně jich právě bylo těch, co měli pejska a už nemají, bylo to vždycky hodně silný, byla jsem ráda, že se jim věnoval :

A pak jeden pan, zjevne asi alkac strizlivej. Mijel nas s usmevem a "Kolik tomu je mesicu? Necely tri. Tak to je videt, je to optimista, hlavne at je zdravej a libi se mu zivot."

a to je nejlepší přání do života ale, ať je zdravej a líbí se mu život.!! Přidávám se k alkáčovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:05
- Nahlásit

birma

a to jí tak trochu přeju!!!Jehehééééééé hehehehehe!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:06
- Nahlásit

Fifi

Rumicek nemluvi.

to nejni pravda, už začal, jen se u toho kapek svíjí jak slepejš, když ho trefí rejč!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:07
- Nahlásit

Darenka

Doufám, že mamince bude už jenom líp a převoz do sanatoria se podaří podle plánu. Určitě jí to udělá dobře nejen po fyzické stránce. Člověk narazí na lecjaké blbce, ale dá se jim vyhnout nebo je ignorovat. Mamka bohužel tu možnost nemá. Odchod z nemocnice pro ní bude vysvobozením.

dík DArenko, taky v to doufám.Je tam už moc dlouho a nedává to, nedáváme to nikdo, protože nikdo moc s doktory nekamarádíme. A máš pravdu, ta nemožnost ze situace odejít je hrozná, jsi bezmocná a ubližuje Ti to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:09
- Nahlásit

PetraKFifi

hlavně aby Trolda nedorostl do jelita... páč jak povídala paní chovatelka..on je trošku povídálek... a von tu hubu skoro nezavře

Tlapy jsou zamazány nějakým lepidlem či co...nešlo je tam nechat bo jich bylo moc a čífa by trefil šlak ...
tak snad se to nevoloupe..dyž jo tak tam budou už na věk věkůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:09
- Nahlásit

Darenka
. Hlavně, že zrzounci jsou unavení a máš čas chvíli na sebe a na relax

už ne, už nejsou unaveni, už mi Rumík šplhá po klíně, vnucuje se,ňuníkuje a dělá čápa

Fifi

zabíjela bych, zlvášť, když máš s sebou pětiletý dítě, který jede na kole!!!!!!!!!!!! Nejsou tam ty idioti sami, to není vyhrazený jen cyklistům, ach jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:11
- Nahlásit

Fajka

Tlapy jsou zamazány nějakým lepidlem či co.

takže držme palce, ať se to nevyloupne jak neštovice

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:13
- Nahlásit

PetraK
takže držme palce, ať se to nevyloupne jak neštovice
vidím to tak na jednu dvě zimy a máme je zpátky

zabíjela bych, zlvášť, když máš s sebou pětiletý dítě, který jede na kole!!!!!!!!!!!! Nejsou tam ty idioti sami, to není vyhrazený jen cyklistům, ach jo

no některý byčiklisti jsou fakt na pěst co nechápu že nemaj strach že se někde rozemelou tak že už nevstanou...

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:16
- Nahlásit

PetraK
už mi Rumík šplhá po klíně, vnucuje se,ňuníkuje a dělá čápa
ale to je přeci taky relax......a krásnej
Fajka
jsi kazič lidové tvorby, aspoň jednu ťapinku jsi měla nechat

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:17
- Nahlásit

Dobrou, mám vybitu baterii a tak si jdu zaplavat do vany.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:20
- Nahlásit

Darenka
kazič lidové tvorby, aspoň jednu ťapinku jsi měla nechat
co já..zedníci bejt to na mě tak to tam nechám

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:21
- Nahlásit

Fajka
vidím to tak na jednu dvě zimy a máme je zpátky

a kdo má doma něco jako halyvódskej chodnik? hm??

no některý byčiklisti jsou fakt na pěst co nechápu že nemaj strach že se někde rozemelou tak že už nevstanou...

bohužel ne některý, ale většina a je mi srdečně jedno, že se rozemelou (rozemlela bych je nejradši sama), když vidí, že tam je dítě a jedou jak kreténi

Darenka
ale to je přeci taky relax......a krásnej

jo jo je. Hraje nám tu Ultravox koncert 2010, víno z Mexika, pohodička.... co víc si přát?? jen snad ráno lehký vstávání

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:22
- Nahlásit

Fajka

Fajfko, ty vole, bylas v emilu a koukala na fotky z Pecky??

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:23
- Nahlásit

birma
jsem to asi dopoledne naboso v pětiprsťácích krapet přepískla. Sice mi nebyla vůbec zima, ale teď mám zas knedlík v krku a hlavně jsem asi přestala mluvit
A uz vime, z ceho ses nachcipana. Ale mamca musi bejt spokojena, ze se nemuzes hadat.
PetraK
už začal, jen se u toho kapek svíjí jak slepejš, když ho trefí rejč!
Au, predstavila jsem si slepyse svijici se ho pod rejcem a prinucenym hovorit...
Rumicek je libeznicek, kez by.
abíjela bych, zlvášť, když máš s sebou pětiletý dítě, který jede na kole!!!
No prave! Nas v lesich taky parkrat malem sejmul tise jedouci horskej cyklista, co jedouci? ten mel na tachaci nejmin 40 km/hod. Nahoda, ze sme si ho nestihli vsimnout. A vuci diteti, bych asi vyslala Blankokridlou, at ho hlodne, nebo este lip mit po ruce v tu chvili Adamka.
Fajka
páč jak povídala paní chovatelka..on je trošku povídálek... a von tu hubu skoro nezavře
Dalsi, co strasi. Nene, tohle stenatkovsky povidani usmernime castejsim vyrazenim, ted nebylo moc casu a hlavne ta jeho srajda. Ano, at si vypravi, ale ne v tom dnesnim modu. Jo a gratuluju k tapickam v betonu, nejdriv sem se lekla, ze mu zustal cerstvej i na packach a on se uz chudaky nikam na long nehnou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2015 23:28
- Nahlásit

PetraK
a kdo má doma něco jako halyvódskej chodnik?
no jo - tam fláknu ještě hvězdu a budem vybírat vstupný !!!

Fajfko, ty vole, bylas v emilu a koukala na fotky z Pecky??

jo jo něco už jsem zkoukla ale ne šecko

Fifi
[/Ale mamca musi bejt spokojena, ze se nemuzes hadati]

[i]Dalsi, co strasi

ne ne jen osobní zkušenost..z povídálka uřvánek

Jo a gratuluju k tapickam v betonu, nejdriv sem se lekla, ze mu zustal cerstvej i na packach a on se uz chudaky nikam na long nehnou
sim tě dyk ten vůl hned po longu lítal jako pako
a nic nedbá na to že panička je unavená

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání