Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:47
- Nahlásit

datli
paní, hlášení z akce. S Migáčem dneska běhal Filda (Tupaslík to sabotovala páč byla přejedená dortu a přepitá kofoly z kýblu ) a Mig lítal jak kulový blesk. Asi jednou si vzpoměl, že se vlastně chce bát překážek, ale pak na to zase zapoměl a lítal dál

datli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:04
- Nahlásit

šampáňóooooo!!!!!SUpeeeer!Miluju vás!V pozadí mě furt strašilo srdíčko,takže to vypadá na héééérečku.pihovatej kxicht jeden!
Díky.Hele snad si udělala foto dortíku,žejo?
STrašně těm děckám moc závidím,co tam furt kulišárnujete a je to něco v tom stylu,co já si zažívala jako děcko .Jenže jak jsme začali hledat tábory na děka,pořád to bylo náplni slabé,až vloni-Hynčická farma a Liptaň.Víš jak moc se děcka na vás těšily?Prostě jak malé!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:20
- Nahlásit

datli
Hele snad si udělala foto dortíku,žejo?
jasně jasně. Tupaslík dokonce schovala kousíček marcipánového trpaslíka tátovi. Napřed mu ho teda chtěla schovat celého, ale pak postupně ujídala a ujídala...

STrašně těm děckám moc závidím,co tam furt kulišárnujete
Počkej až stáhnu fotky toho hromadného nacucávání kofoly z kýblu, se počůráš smíchy

datli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:54
- Nahlásit

ještě víc závidím!!!Kůrec já měla nějak krátký děctví.Těhle volovin jsem si užila nějak málo,ale rozhodně byly taky parádní.Jenže v 1ř ze mě udělali instruktorku a nazdar zábavo a hravosti.Už jen dospěláckej přístup.
V troubě se vám pečou dvě čokokapučínové bábovky paní.A´t nemusíš chystat snídani třeba v pátek,sobotu...

datli
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 06:31
- Nahlásit

to je k prdukdyž si ráno nemám co počíst u kávy,než jdu do práce!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:16
- Nahlásit

datli
a já čím zabíjet čas v práci

helps
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 13:08
- Nahlásit

ty jo nestěžuj si na krátký děctví, tak ať Biluška udělá tábor/sraz pro "starochy"

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 13:46
- Nahlásit

jo Biluška měla v plánu kdysi udělat sraz nás bývalých táborníků a buď k tomu nedošlo, nebo o tom nevim

datli
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:28
- Nahlásit

tady je mrtvooo....

helps
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 07:32
- Nahlásit

my máme čtyřdenní intenzivku.... takže se na netu objevím vždy jen ráno a večer... a o polední pauze

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:13
- Nahlásit

datli
tak nahoď téma ale přes víkend zase nebudu komunikovat já...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:53
- Nahlásit

datli
děkujeme za bábofku paní. Padla do nich jak němci do krytu . Rudu jsme večer vytáhli na travesti šou, ale vůbec se mu tam nelíbilo. Asi proto, že se stal předmětem touhy jednoho z nich a ten ho dost okatě balil

Shelticka
jo Biluška měla v plánu kdysi udělat sraz nás bývalých táborníků a buď k tomu nedošlo, nebo o tom nevim
Nedošlo. Sem to nějak nestihla zorganizovat (

datli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 14:26
- Nahlásit

tema sedim ve vlaku a dlachnim vsechny cizi psi.a xedim v blbem vagonu,co odpoji a nepojede dal.musim nekam prelezt.
Tecou mi slzy od smichu,ze byl ruda v pozornosti travestaka.oon nesnasi pozornost a todle hehe hihi haha

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 14:58
- Nahlásit

sme doma,vyderatizovaná půlka smečky,druhá čeká na další dávku vody

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:42
- Nahlásit

datli
jsme taky doma, vrátili jsme se od rybníku . Ale jenom tady proběhnem, nakrmíme a vyrážíme na trek za kámošema.

datli
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 14:12
- Nahlásit

Biluška

tak jsme tam nechali jedno dlouhé oranžové vodítko.Jak se jde ke kotcům,tak asi ty vpravo-Migtam byl cvaknutý v pátek a Klára jej zapomněla asi sbalit.Vrrr.
Vloni byla Sára týden hin a teď na nich není poznat,že někde byli.
A Klára chce furt něcodělat.Ráno vstalauž v 6.30 amami jdeme dělat holčičí den.To znamená dělat jí společnici celý den.éch.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 21:38
- Nahlásit

datli
podívám se tam a pokud najdu tak pošlu. Vůbec se letos ďíťata vytáhli - rok od roku tady zapomínají čím dál víc věcí Asi se sem nenápadně stěhujou . Mám tu navíc nějaké gumáky, nějaké kopačky, nepočítaně mikin a triček. Dvě Skácelovic židle (když tak jim to vyřiď, až budu stíhat tak jim zavolám a pořeším logistiku dopravy k nim ), nepočítaně granulí a pamlsků, Aronovi léky a bacha - zlatý hřeb programu - Roman tu nechal celý stan

datli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:19
- Nahlásit

Biluška o tom stanu jsem to četla a pochopila,že už je doma.
Předpokládám,že tmavěmodrá flísová deka,jenž pán od Skácelů vytáhl z klece není vaše,ale jejich.Mates ho přesvědčoval,že to maminka koupila,ale Petr tvrdil,že ne.
Mikiny,hm...uvědomuju si,že sem Kláře neprala žádnou.A tak právě donesla ukázat ,že jo.
Letos jsem zavelela,špinavé prádlo do koupelny a pak uklidit věci z tašky.Takže to byla fatální chyba.Neměla jsem přehled,kolik spodního prádla bylo čisté navráceno zpět do skříní,kolik triček atd.Zjišťuju,že pod pojmem špinavé a čisté děti mají značně jiný názor a tak se ve skříních ocitly i nošené né zas tak moc ušpiněné věci.
No hlavní-spacáky,karimáni,stan a boty máme doma,ostatní je nahraditelné.
Nechceš to nafotit a hodit děckám k identifikaci na FB?

Ráno jsem si zase užívala ticha,jen se psama,venku příjemně po dešti a poslouchali a byli vychechtaní-to mi strašně chybělo těch 14 dní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:14
- Nahlásit

datli
o tom stanu jsem to četla a pochopila,že už je doma.
jo, nacpala jsem ho do auta Velké Elišce a ta ho tam po cestě hodila.

Předpokládám,že tmavěmodrá flísová deka,jenž pán od Skácelů vytáhl z klece není vaše,ale jejich.Mates ho přesvědčoval,že to maminka koupila,ale Petr tvrdil,že ne.
je Skácelů, ale netuším essi tu zůstala . Vím o hnědo-zelené kostkované, která byla před vaším stanem, ale Filda mi přísahal, že je Matějova. Tak jsem ji nabalila Matějovi do kufru. Tmavěmodrou teda začnu hledat, na chodbě ještě není uklizeno takže v některé geologické vrstvě bordela může být.

Nechceš to nafotit a hodit děckám k identifikaci na FB?
jj, jak to shromáždím tak to nafotím a budu to dražit

datli
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:41
- Nahlásit

tak tak dražit.
Kostkovaná deka skutečně není naše.
Jdem nacvičovat slalomování.toš hoj

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 15:03
- Nahlásit

Biluška
neznáš tam na severu nějakýho tynteligentního čechopoláka, co umí dobře překládat a byl by ochoten, za peníze samozřejmě, přeložit nějaký technický návod ke stroji co tu máme v práci? asi 100 stran, značka ihned

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 15:07
- Nahlásit

Shelticka
znám, ale essi by byl ochoten to netuším. Zkus Naďu Sedláčkovou z Permoníku, ta umí polsky hodně dobře.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 07:28
- Nahlásit

Biluška
díky za tip už jsem jí napsala

helps
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 12:57
- Nahlásit

tak dneska Ajanovi přišel postroj a teď budem měsíc o vodě a chlebu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:56
- Nahlásit

helps
já jsem včera natankovala a nakoupila kraviny na tábor a taky se mi protočily panenky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:01
- Nahlásit

Shelticka
jedeš do Větřek? Jsem se domlouvala s Pepou, že se tam stavím. Jenže mi začaly komplet fšechny šelmyje hárat Tak nevím essi tam pojedu prudit s háravkama, nebo se na to vyprdnu...nebo pojedu na agi tábor trénovat agi bez psů

helps
a teď budem měsíc o vodě a chlebu
Ty si nejez třá vůbec, ale essi nenakrmíš toho ubohého pejska tak ti ho zabavím pro týrání

helps
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:15 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Shelticka

o táboře mi ani nemluv..... utratila sem i peníze, který nemám. no prostě hrůůůůůza. takovejch věcí a hadrů a ještě těch výdajů bude. achych ouvej!

Biluška

jakýpak ubohý pejsek.....má finskej postroj, tak ať neremcá

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:16
- Nahlásit

helps
jakýpak ubohý pejsek.....má fiskej postroj, tak ať neremcá
Beztak chodí nejradši úplně bez

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 14:42
- Nahlásit

Biluška
jojo do Větřek 5.-12.8. tak se stav s jinýma psama máš jich málo? hlavně dovez lišku

helps
naštěstí za hadry na tábor neutrácím, jezdím už tak 5 let vesměs v tom samým i když letos jsem ten šatník už musela trochu protřídit, něco už byla ostuda i ke psům

helps
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:04
- Nahlásit

Biluška

nahatej chodí doma ale tady to "bez" nejde.... i když je to malý město. a o Budějkách ani nemluvím, tam je na sídlišti taková koncentrace blbců a Ajana děsně fascinujou, tak na ně chodí čumět..... že ho prostě musím mít oblečenýho

Shelticka

tož to já taky hadry nenakupuju, ale neměla sem žádný kalhoty a jinak sem musela kupovat stan, spacák a takový hovadinky bez kterých se prej neobejdu

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání