| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 19:32
- Nahlásit
datli
nebyly jsme na táboře ještě, akorát na tom Moravia openu, ale padla až ve čtvrtek, což mi přijde docela pozdě na to, aby to měla z únavy z těch závodů a to se nám nikdy ještě nestalo, aby byla po nějakých závodech tak šíleně vyčerpaná, aby skončila na atb nejhorší pocit je, že si člověk připouští to, že to tomu pejskovi třeba zavinil sám, ve středu jsem s ní byla na kole, ale jen obvyklý okruh, pomalým tempem a pak blbla v řece, ale na to všechno je zvyklá, takže fakt nevim no, ještě ve čtvrtek ráno lítala při venčení venku s klackem a 2 hodiny na to mi segra volala že je divná skrčená a třepe se...a už jsem je hnala na veterinu a jak to dopadlo...no říkám si, že štěstí, že ta segra byla doma, nevim jak bych ji pak doma třeba našla odpoledne po příchodu z práce kdyby tam byla sama
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 19:38
- Nahlásit
Shelticka já spíš špekuluju nad tou bílkovinou.
Ten stav,co popisuješ,mě připadne jako rychlá virozka.Bylo horko,mohla se rychleji zchladit,ale už třeba byla oslabená vícero faktory...Takže pak se prostě sesypala.
No hlavněže už se dáváte dohromady.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
Shelticka
Koňa už vypadá zdravě!
to je moc dobře!!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 08:25
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=5irHjxhYaOU&feature =youtu.be
tady něco pro potěchu agiliťákova oka
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 09:20
- Nahlásit
shelticka
super zprava,jsme radi,ze uz je konca dobra!
Video si ted nemuzu prehrat,mam jen mobil,sme na dovoleny... Ale pak mrknu diky
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 09:20
- Nahlásit
shelticka
super zprava,jsme radi,ze uz je konca dobra!
Video si ted nemuzu prehrat,mam jen mobil,sme na dovoleny... Ale pak mrknu diky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 16:56
- Nahlásit
Gulááág-Bilušooo.
Jaké jsou zprávy z bojiště?Bombardují mě ze strany Mariana,Matese,Migoslava....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 23:11
- Nahlásit
datli
Marian byl první dny na zabití. Teď se buď zklidnil, nebo sem otupěla . Malá Čudla má krapet problémy bo tu dost fouká...fčera při nácviku kladiny sme jí radši nasadili padáček z kapesníku kdyby ji to náhodou odfouklo
Mates má velmi zajímavou vlastnost usínat kdekoliv a kdykoliv. Takže usne třá u večeře s lžičkou v ruce a tak Baví mě Akorát mě děsně rozčiluje, že furt všude chodí s rozvázanýma tkaničkama. Se jednou zabije.
Migoslaf taky dobrý, akorát nám stávkuje na agi a nechce běhat. Na zítra mám plán na zlepšení, doufám, že zabere. Po zdravotní stránce zatím fšechno OK.
Sardel běhá úpa suprově a Filda už jí to skoro nekazí
Konec hlášení závodního rozhlasu.
Zítra tu nebudu, zítra budou travesťáci. Dneska proběhl cvičný nácvik "do tanku v tank" a zítra si to dáme naostro
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 23:28
- Nahlásit
datli
Ahoj. Myslíš, že bysme se po gulagu nějak dopracovali k té přepravce? Už by se mi šikla.. Mám mnohopsa.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 06:36 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Gabčo-tys mi ji tenkrát prodala za nějakých asi 250 a granule.Netušila jsem,že ji chceš pak zpět.
Na čas ji snad mohu půjčit,ale mám ji jako rezervu pro nečekanosti.
Biluška
...fčera při nácviku kladiny sme jí radši nasadili padáček z kapesníku kdyby ji to náhodou odfouklo
no doufám,že máš foto!To musela být podívaná-čudla na velehorác na kamzičí stezce,tedy na kladině!
Mig anechce běhat?To je zvláštní,vždyť on lítá jak sřtela.
Ať zkusí Filip Migase motivovat tak,jak to děláme u nás na cvičáku a Klára ať přidá na intenzitě povzbuzovacího kvičení.Anebo ať si zvětší prdel a vycpe prsa a dělá,že jsem to já.Anebooo-ať se někdo postaví s foťákem na plac-rád se ukazeuje.
dík za hlášky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:17
- Nahlásit
datli
Ať zkusí Filip Migase motivovat tak,jak to děláme u nás na cvičáku
netuším jak to děláte, ale řeknu to Fildovi.
On nechce skákat. První den běhali s laťkama na zemi jak u vás a pohoda, lítal jak drak. Pak jsem mu je začala zvedat nahoru a mladej pán nám oznámil, že si můžeme s celým agi....
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:39
- Nahlásit
datli
He? Neprodávala jsem ti ji, půjčovala jsem ti ji na tábor.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:09
- Nahlásit
Gi a smečkaděláš v Přerově,ještě?Ještě něco dlužím?
Biluškaskáče výšku jako Sára-tak netuším.Je fakt,že začal překážku teprve oficiálně skákat na konci června,možná mu to ještě nedocvaklo.Ale u nás to šlo v pohodě.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:30
- Nahlásit
datli
Lenko, nezlob se na mě, ale vždyť jsi ani nevěděla, jestli se do ní pes vejde, když sis ji půjčovala. Ne, přepravku bych opravdu neprodala, nikomu. V Přerově dělám, ale vyskytuji se tam sporadicky kvůli změně v programech. Ale je možné ji tam nechat. Denně od 9:30 do 14:30. Na Škodovce teda, jsme přestěhovaní.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:30
- Nahlásit
Gi a smečkanebudu to komentovat.
Nevím,kde to na té škodovce je.Někde zezadu,jak je masna?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:33
- Nahlásit
kdo lže, ten krade a bude viset na šibenici říkala babička
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:41
- Nahlásit
datli
Proč mě to u tebe nepřekvapuje.. Zbytek máš v mejlu z fora.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:43
- Nahlásit
Gi a smečka nápodobně. peníze a granule jsi dostala na loňském srazu.Ale opravdu to s tebou už nebudu řešit.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:45
- Nahlásit
Jimmi
Moje říkala kdo lže, ten krade a može aj zabit!
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:48
- Nahlásit
datli
Já na loňském sraze? Na sraze se vybíralo pouze na útulky.
A jenom tak čirou náhodou, nebyl sraz před gulagem? Pokud si dobře pamatuju, tak sraz byl někdy zkraje června (téměř stejný termín, jako letos) a tábor, na který jsem ti nabídla půjčit přepravku, byl až o letních prázdninách.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:49
- Nahlásit
Gi a smečka
no a pak visí na šibenici!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 14:53
- Nahlásit
1+1=2
Na srazu jsi mi to předala,protože už předtím jsem řešila sháňku klece.
Nebudu to skutečně dál řešit,na Škodovce ti to zanechám a dělej si co chceš.
Opravdu mě to dokola nebaví.Je zvláštní,že ses o přepravku ,která byla na tvé psy malá,během celého roku nepřihlásila a nezeptala ses.Ale to je tvoje věc,proč si to takhle měla.
Donesu a nechci s tebou už nic mít společného.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:17 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
datli
Kristepane vždyť jsem v ní vezla na sraz a zpátky psy. Jak bysme je asi naskládali do auta.
Edit. nemám to na fotce.
Edit II. teď nad tím přemejšlím a já ji ani na sraze snad neměla.
Ze začátku jsem ji nějak nepotřebovala, pak jsem si říkala, že se asi ozveš a pak už jsem na to prostě zapomněla.. A tu moji přepravku jsem ti pak vezla ručně do Přerova.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:20
- Nahlásit
Jimmi
no a pak visí na šibenici!
No v ČR rozhodně ne.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:44
- Nahlásit
je možné,že na srazu jsme ji ještě neměli,asi jo.Asi jsi mi ji někde předávala někde pěškobusem.Ale vezla jsem ti určitě za to CCa 6kg granule.ty jsem ještě brala ve zveráči v hypernově a volala ti,čím krmíš,ať nedovezu něco špatnýho.Bylo ti to jedno,že se u vás žere všechno.Ale na tohle není žádný důkaz.Klec ti prostě někdy donesu a finito.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 15:52
- Nahlásit
datli
O tom nejsem ani v nejmenším přesvědčená.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:10
- Nahlásit
21.4.2011 nastránkách píšeš:
http://www.russellterier.info/viewtopic.php?f=40&t =674&hilit=kenelu&start=540
Jo a s kennelou a postřikem počítám.
o dva příspěvky níže pak další zmínka:
datli píše:
Gábi-připomenu se o to šplíchání na klíšťáky a kenelu.
Stále datum 21.4.
24.3 jsi ve stejné diskuzi nabízela Žužu kenelu:
Bych ti klidně jednu malou přepravku přenechala. Stejně mám tři plus velkou budku. Ale tady z té strany je ti to asik naprd.
http://www.russellterier.info/viewtopic.php?f=40&t =674&hilit=kenelu&start=660
Takže nikdy bys kenelu nenabízela?Nikdy neříkej nikdy.
Nemám člověku za zlé,když fakt něco zapomene.Takže pokud i přesto na tom trváš,že to bylo úplně jinak...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:23
- Nahlásit
datli
Stejně nejsem přesvědčená o tom, že bych ti ji prodala. Ten Neostomosan ano, ale budku ne. Ovšem pokud máš pocit, že mě prostě musíš přesvědčit, tak prosím. A že sis ji brala na víkendovce už máš dávno v mejlu, protože jsem to taky hledala.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 17:38
- Nahlásit
Gi a smečkaže máš nyní jiný názor,jak před rokem,jsem doložila výše.Tehdy se ti to zdálo ,že to nepotřebuješ a nabídla si kenelu mě i Žužu.Že se ti dneska zdá,že bys to nikdy nemohla takhle myslet,asi si v jiné situaci.A asi špatné.Opakovaně-kenelu ti dám někdy v týdnu.Doufám že je to vše,nejsem si už opravdu vědoma ničeho,že bych měla půjčené,nebo ti dlužila.Jestli jo,napiš.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 15:08
- Nahlásit
Biluška hoj hoj -nebylo by nějaké hlášení?Už se Migáč rozběhal?Tedy rozskákal?
|