| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:55 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Myši z Ikey milujeme! Jen jsme jim z estetických důvodů zakrátili ocásek.
Jinak ale hlavně provozujem vodní sporty
Skoky do vody:
A akvabely:
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:37
- Nahlásit
no vidíte myš z ikey sme ještě nezkoušeli ale pokud je měkká a dá se dobře zakusovat a aportovat, popřípadě přetahovat, tak by se našemu kloučkovi určitě líbila
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:45
- Nahlásit
Tak mi dneska doporučili,abych si zažádala už v předstihu o agi výkonostní průkaz na oba psy.Migasovi prej zatím bude ležet v šuplíku a Sára by mohla snad vyrazit v srpnu na ofiko závody.Co vy na to?Nedělám blbost?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:50
- Nahlásit
helps tak u nás je Ikea myš hit mají velikost krysa a pak myš klasická ve více barvách
petl a ocásek teda potřebujem bo se chopí ocásku a zmlátí se zbytkem myše do vody zatím neleze pouze když tam spadne - omylem ale zase i třikrát po sobě
datli jasně proč bys neměla? Určitě to zkuste!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 18:31 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
datli
no zrovna teď se to řešilo na FB a nevím, jestli ti ho vůbec s předstihem pošlou.... a jinak kdy si zažádáš je v podstatě úplně fuk, protože jak říkáš ti bude dyžtak ležet prostě v šuplíku, dřív než v 18ti měsících ho nevyužiješ no. ale možná ti pošlou jen pro tu Sáru a pro Miga až později, nevím.... nějak se to teď řešilo a každej říkal něco jinýho
jinak co se týče závodů, tak to musí posoudit trenér a taky jak se na to kluk cítí a jak myslíš že na tom Sára je..... objektivně posoudit, jestli jsou připravení, ale pokud základy zvládají, tak proč ne.... bude to zkušenost, hlavně se akorát nesmí nechat odradit případným neúspěchem.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:35
- Nahlásit
helps kde najdu tu diskuzi na FB?Potřebuju si to srovnat v hlavě.
Jinak k Sáře-Filip může klidně startovat na těch neoficiálkách,po té co jsem viděla výkony jiných.A pokud bude mít Filip dobrý den a jasné myšlení,pak pes dá všechno.Jsou opravdu šikovní,neřeší dopředu možné eventuelní problémy,tak jak to dělají ostatní.Navíc co jsem prozatím postřehla,často jsou i juniorské kategorie.A jako v každém sportu,s neúspěchem se musí počítat.Filda by chtěl,ale já jsem nějak zaspala.Třeba že teď je intenzivka u nás-budiž mi omluvou,že další den už děcka mažou na tábor ....
Četla jsem si na agi stránkách,že je tam možnost členství.Přináší jen výhodu sníženého startovného,anebo ještě další možnosti?Poslední dobou totiž zjišťuju,že nevím,netuším naprosto nic,kde se co děje a zpravidla 3 dny před akci se mě někdo zeptá,zda tam budem taky.Očekávala bych eventualně od členství nějaké pozvánky třeba.
Prostě nestíhám serfovat a náhodně zjišťovat ,kde se co děje...
hancaw poslední dobou se na mě sesypalo,jak je všechno špatně,takže nevím,jestli se mi chce vylézt z ulity ven ,anebo zastrčit růžky a nechat si zahnat choutky.
Sáru mám zdrbnutou,že je tlustá.Nicméně od zimy naopak šla dolů o 600 g a zřejmně tréninky nasvalila.Barfujem,nepřikrmuju,nepřecpávám.Je v normě úplně v pohodě,ale furt do mě někdo ryje,už i jen proto,že kdyby byla s PP,tak určitě tohle neřeším,byla by normální.Pitomci.
A Miga mi furt taky někdo řeší.Proč se zajímám o to,jak dobře pečovat o srst,když stejně na výstavy nebudu jezdit,když ho nenechám uchovnit a proč s ním vůbec agilitím,prostě proč se o to zvíře vůbec tak starám,když má kdovíjakou prognozu.Chjo-nerozumím úzkoprsému pohledu na svět.Zvyklají mě občas a říkám si proč to vůbec dělám.Sama sobě si to odůvodňuju,že se učím žít vedle klučičího šlechtice,kterej potřebuje nějakou péči.Předtím jsem měla skorojezevčici na vyšším podvozku a ta byla pro radost a nic jsme s ní nedělali-sport 0,nepotřebovala jinou péči,než 2x za rok vyčesat po línání a naočkovat.
Takže teď se učím,protože teď jsem už přesvědčená,že další pes bude taky šeltí papírový kluk,propadla jsem tomu víc,jak plemeni JRT.Sáru miluju,ale vadí mi ta její stabilní pohotovost vystřelit vpřed,stabilně našponovaná,což u Migase není.Ten se sice zajímá,ale není tak zoufale našponovaný a kašle na to,že mu něco občas i uteče.Jsou přeci lepší slasti v podobě drbání a mazleni.Takže jednou bych to chtěla pak zkusit se psem pak už s agilitění JÁ a né děcka,eventuelně tu a tam nějakou výstavu...
Možná blbá myšlenka,ale v tuto chvíli mě to tak nějak připadá.
Nicméně s Migasem počítám na dlouhou dobu,protože je opravdu v dobrém zdravotním stavu,absolutně bez známek nějakých obtíží.A nikdo mi zatím neřekl ze zdravotníků,že tak tomu není.Naopak se kloní k myšlence,že dospěním se dost věcí zlepšilo,tak jak tomu je u dětí v pubertě.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:13
- Nahlásit
datli měla bys dělat to co chceš ty popř. děti a na co se cítíte a na ostatní se vybodnout ty znáš Migase a Sáru nejlíp tak co!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:17
- Nahlásit
datli
lidi strašně rádi kecají do věcí, do kterých jim je kulový. Mám pocit, že to dělají proto, že jejich vlastní životy jsou nudné a nezajímavé . Ser na ně a dělej to, co se ti líbí.
Mimochodem, členství v klubu agi ti přinese zvýhodněné startovné ( o stovku levnější) a možnost hlasovat na schůzi. Nic víc. Na závody tě nikdo zvát nebude, to si musíš hlídat sama. Termínový kalendář je tady - http://kacr.info/ . Případně (pokud tam ještě nejsi) tě můžu přihodit do agilitní skupiny na fejsu. Tam se různé nabídky objevují
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:20
- Nahlásit
Biluška nejsem na fejsu na agi.Jen mě asi Paťko přidal do Slovak šeltí skupiny.Jinak nic,tak mě přihoď prosím.
Holky,asi si půjdu dát něco tekutýho,a vyvětrat hlavu ze všeho.dík za názory,cením si jich .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:24
- Nahlásit
datli
nemůžu tě přidat bo už jsi tam členem
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:31
- Nahlásit
co?,hoď mi odkaz
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:36
- Nahlásit
asi jsem to už našla i tu otázku na 18 měsíců a míň
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2012 23:24
- Nahlásit
Mě taky přišlo z toho videa co si nedávno posílala, že jsou připravený..... sice mi připadá, že někteří rozhodčí už i ty jedničky stavějí čím dál tím těžší, ale prostě jednou se začít musí a jsou z toho pak aspoň zkušenosti.
Členství přináší opravdu hlavní výhodu ve sníženým startovným. Protože jezdíme po závodech celkem často, tak je pro mě fakt rozdíl, jestli za víkend dám třeba 500 nebo jako nečlen 700. Pak můžeš hlasovat a prý asi od června/července by měli členové dostávat Psí sporty, ale kdo ví, předtím lidi nadávali, že jim to nechodí a tak. Pokud tě nezajímá to snížený startovný, tak je to asi jedno.
https://www.facebook.com/groups/262244510463/
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:46 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Jedete teď někdo do Přerova na agi závody?Půjdem se tam mrknout...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 22:22 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
DNEŠNÍ
NÁŠ CHLUPATEJ BLBEČEK si hraje na Pinokia
jdou do toho naplno
kdy už to moje dítě pochopí,že tyhle ponožky se fakt na agi nehodí
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 22:52
- Nahlásit
Pinokio má nádherný čumák - asi hodně lhal
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 10:15
- Nahlásit
datli
my jedem a připrav si 30Kč na vstupné
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 22:27
- Nahlásit
lososový olej 1 l za 110,-
http://aukro.cz/lososovy-olej-1l-i2446787384.html
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 18:55
- Nahlásit
datli
krásnej šeltiák, moc nádhernej, opravdu.
A šikovný děcka.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:10
- Nahlásit
jojo Mig je sympaťák i jeho dvounohá smečka
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:21
- Nahlásit
Shelticka
A tobe to elegantne beha!jinak dik za vysvetlovani agi pojmu.jak si vubec dopadla?
Jsem sama na chate adesne si uzivam psu.sara vcera zacala obcas chytat ve vzduchu disk-musi byt ale jen gumovej.mam desnou radost a ona pak chce jeste vic a je taky stastna blecha.
Mig se vcera naucil mi skocit do naruce,kdyz stojim.opet jsem stastna a mig mi z radosti pak vomeje xicht.
Proste dovolena na venkove,bez rodiny a uzivam si jak co chci.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:42
- Nahlásit
datli
padesát na padesát doslova dva čisté běhy (2. a 3. místo) a 2 disky, protože se mi asi uvařil mozek a zapomínala jsem trasu to se mi normálně fakt nestává, abych to tak potentila mozkovým výpadkem, jinak Koninka byla úžasná, v tom hicu běhala pořád naplno a přesně...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 22:14
- Nahlásit
no je fakt,ze bylo hnusne vedro a dusno.mazali jsme domu,protoze se klarka vracela ze zubni pohotovosti-rvali ji zub.takze zmrzlina misto obeda.ale vubec nas to neosvezilo.se zadkem na klimatizaci jsem nahazela veci deckam do kufru na tabor a rochnila se ve sprse.
Co jsme na chate,psi den ode dne min blbnou a zdrhaji ,jak je jim horko.ikdyz-sara je pod perinou,mig vylezl na balkon,hypnotizuje v lese srnky a spi tam na kachlich.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 07:54
- Nahlásit
tak jsme zpátky z Moravia Openu s vyběhaným 3.místem ve finále jsem velice přešťastnělá
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 07:58
- Nahlásit
no to je supeeer!rikam,ze ti to krasne beha.tak se drzte takhle hezky dal
|
helps
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 13:21
- Nahlásit
tak to je super výsledek! wow...... nj holky ste šikovný ) doufám, že máš video
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 07:47
- Nahlásit
no finálový běh natočený nemám a ostatní mi natáčela známá, ale víš jak to je ještě pořád čekám na videa z dubna takže nevim, jestli se těchto někdy dočkám
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:51
- Nahlásit
tak to znám..... taky už tak měsíc čekám na video ze závodů od kamarádky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:55
- Nahlásit
děcka je to s náma špatný držte palce, Koňa se hodila najednou marod ani se mi nechce všechno psát ať zas nebulim v práci...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:09
- Nahlásit
Shelticka a sakra! budeme držet palec a tlapky!
all pozoruju u maloštěncle zajímavý jef tak se jdu zeptat zda to dělají i ti vaši chlupové. Ráno chodíme na vycházku na louku - sem tam keř či strom a házíme míček - borderka věhá a nosí míček ale maloš se schovává - velmi dobře musím podotknout - a číhá až já nebo Džína běžíme okolo a pak na nás "bafne" a velmi se raduje. Občas se schová opravdu důkladně že jí musím aji volat páč jinak vyleze až když na nás útočí
|