| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:26
- Nahlásit
Holky,Liba mi doporučila udělat podomácku slalom ,ať Fíla se Sárou potrénují častějí,jak 2x týdně na cvičáku.Pokud jste někdo doma dělaly slalom,nahoďte tipy,co jste vše použily?Ruda chtěl použít tyčky na makrely,což mi připadne malé a skoro jednorázové.
Ještě tip na násady od koštěte.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:28
- Nahlásit
helps
šmankote,to jsou čerstvé fotky?Není nějak moc stále nasrstěnej?Ale ty barvy,to je neskutečná změna.Hotovej lev!Krásnej kluk.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:34
- Nahlásit
Biluška
- Hele vole, to je ta....to...ten...KOALA (asi myslel kolie, ale byla to šeltie )
- No jasně debile a ten druhej je mýval, že
už jsem se jednou ptala, šla jsi s jedním, nebo dvěma psy?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:45
- Nahlásit
datli
jj čerstvý..... no ono se to zdá na fotkách, ale vyčesávám ho pravidelně a zas moc hustou tu srst teď nemá... i když ten límec, to se moc moc nemění jinak ten foťák barvy krapet zkresluje, ale melíry mu chválí kde kdo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:53
- Nahlásit
helps já vidím tu hnědou jakoby zrzku veverkovou,tak sem myslela,že mám blbě nahozené barvy na monitoeu.Ale když píšeš,že foťák mění...Nefotíš ho hodně proti světlu,slunku?
Ale stejně je nádherně namelírovanej,to jsem fakt nečekala.Nemáš po ruce nějakou fotku z dob před proměnou?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:02
- Nahlásit
no šak zlatá je zrzavá, akorát má přes to hozený tmavý pruhy a tak
jinak vlastně nemůžu plně obviňovat náš stařičká foťák, taky si s fotkama občas hraju v PC, kontrast, sytost a tak. nicméně třeba ta, jak čumí nahoru byla upravená minimálně a takhle ty barvy byly na fotce jinak fotím jak na slunci, proti slunci.... jak se kde zrovna pes postaví hehe
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:04
- Nahlásit
Desenský je právě na Nově
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:10
- Nahlásit
a co tam chce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:12
- Nahlásit
helps
a co tam chce?
sponzory. Jako dycky
Proč se Ajánek nestavil když byl na Moravě?
Eninka
Se dvěma. S šeltií (koalou) a s pumou (mývalem)
datli
krom tyček od košťat vím, že se často používají tyčky na rajčata.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:14
- Nahlásit
Biluška
Se dvěma
ajó, tenkrát jsem se zapomněla optat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:41
- Nahlásit
Biluškačasto používají tyčky na rajčata. jako ty zakroucený spirály,jo?
Hele paní stejně si mi udělala vélikou radost stran Sáry a Fildy.Začíná puberťačit,tak jsem měla strach,že bude docela odsekávat a pojede si svoje blůs.A fakt jsem čekala,že nedodrží pokyn stran klidu psa.Jestli ta výstraha,že ho ihned odvezu,když si postěžuješ,nebo strach,žeby psa skutečně mohl uštvat ale funguje!
Už se moc těším,jak dojdem na trénink a ukáže mi,co se naučil dalšího,nebo co vypiloval.Fakt moc.
No a Migase,asi teda fakt ignorujte,hérečku.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 23:24
- Nahlásit
Proč se Ajánek nestavil když byl na Moravě?
no k vám to bylo daleko, my sme byli na jižní moravě víš... v Mikulově tak se musíte stavit vy asi
jo a k tomu slalomu vím že prej někdo používá takový ty zapichovací umělohmotný tyčky od ohradníku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:41
- Nahlásit
Gerda tak aktuálně zjištěno.Poprvé musíš jít na gyndu,nebo urolku.Pokud oni neodléčí,neodoperují atd.,začínaj se psát plíny.
Limit je 2700,-na kvartál.kdyby něco,ptej se dál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
datli
ty jsi zlatá, kdyby tě k tomu cokoli napadlo...napíšu ti na FB, tady fakt ne, jo? Řeknu ti, o co konkrétně mi jde )) Moc díky.
helps
Hele on je tak krásnej, že to ani neni možný!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
datli
můžu ti zavolat? napiš mi prosím na FB číslo, nebo mě jen prozvoň, zavolám ti, až bdueš mít chvilku, zpět, jo?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 14:46
- Nahlásit
Gerda
Hele on je tak krásnej, že to ani neni možný!
díky...... náš Princ Krasoň i dyž Biluše tvrdí, že by byl hezčí bez bílýho čumáka... ale to ne, to by nebyl on
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 14:54
- Nahlásit
Gerda sem na FB
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 15:06
- Nahlásit
helps
i dyž Biluše tvrdí, že by byl hezčí bez bílýho čumáka
nebyl, správný pes má mít rozpůlenou hlavu- i když ajan ji má rozpůlenou tak netradičně - to je fakt
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:08
- Nahlásit
datli tyčky na rajčata máme taky - normální umělohmotný zapichovací spirálový jsem nezkoušela
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:56
- Nahlásit
hancaw mužský vyslán do Baumaxu a dovezl plastové zápichy,lehoučké,takže Filda si je v pohodě vezme k řece a bude píchat-8 tyček,po 26,- asi 90 cm a 1cm.
Odstup má být cca 50 cm?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 21:19
- Nahlásit
datli jo je to tak 50 až 60 cm ale dávala bych lichej počet tyček.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 21:35
- Nahlásit
tak z jedné tyčky zkusíme skočku třeba ještě vymyslet.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 21:42 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Hele co jsem dnes objednala děckám:
URL
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 23:02
- Nahlásit
datli
odkaz mi nefunguje
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:22 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
ofiko vzdálenost je 60 a já bych doporučovala, když se chystá i závodit, aby to dodržoval, aby v tom pes neměl moc guláš.... aspoň to je můj názor. a proč by měl mít lichej počet tyček? vždyť normální slalom jich má 12, takže já bych rozhodně raději cvičila sudej počet... ale zas 8 není ideál no. když míň tak se většinou trénuje na šesti... ale zas odborník nejsem
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
já mám tyčky na ohradník... a určitě cvičit na 60 cm, žádný cca pes si musí nacvičit určitý styl pohybu v tom slalomu a pokud se mu bude měnit vzdálenost, nikdy si ten návyk nevytvoří a nebude slalom dobře umět, udělejte si třeba špagátek s očkama... a nejlépe je cvičit slalom rovnou na 12 tyčkách, aby ho pes chápal celý jako jednu překážku (ulička, véčko..), teď zkoušíme na cvičáku metodu Véčko a je to super, ale pokud ho učíte klasicky naváděním, tak asi můžete míň a postupně přidávat, ale vždycky sudý počet
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 13:44 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
jj ohradníky se používají často, je to levné a účinné.... i když já teda domácí slalom nemám. stou vzdáleností naprostý souhlas, taky právě myslím, že pes si to musí upevnit a nejde jen o to aby se nějak dostal skrz ty díry. musí si upravit krok a pořádně se v tom srovnat.... není to jednoduchá překážka.
nóóó ale kdyby ste to chtěli učit podle SG jako 2x2, tak vám pro začátek stačí čtyři tyčky ale to asi ne no.... to chce pečlivou přípravu a znalost té metodiky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:07
- Nahlásit
helps
2x2 jsem ani nezmiňovala, protože ani já bych si v tom pořád nebyla jistá a tak to nebudu nabízet začátečníkům - děckám zkoušejícím si to u řeky bez odborného dohledu...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:10
- Nahlásit
Jinak já jsem si sice koupila ohradníky, ale svojeho psa jsem na nich nic neučila mám to na pokusy na tréninky první pokus V se zatím velice dobře osvědčuje Zatím teda jsme tím jen zkoušeli zrychlit dospělýho psa, který byl učený naváděním a povedlo se. Teď už mám několik začátečníků, s kterýma to takhle učíme od počátku, tak uvidíme, k čemu se dohrabem...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:42
- Nahlásit
hele véčko nám už 2x píchli na cvičáku.Nějak ale bez pokračování.O co tam jde?Je nějaké video,nebo metodika,o které víte a nemusíte to moc hledat?
|