Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:53
- Nahlásit

já s véčkem ani uličkou neporadím, já právě mám ponětí akorát o 2x2 a k tomu bych i videa popřípadě nějakej ten článeček někde měla mít.... je to skvělá metoda, ale chce to trošku přípravu a vědět co a jak. není to zas ale žádnej horor

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:56 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

děcka budou mít narozky a svátky a kde co,tak jsem jim objednala v červené a modré:

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 15:05
- Nahlásit

helps tak dej odkaz na videjko...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 15:09
- Nahlásit

datli
Véčko mají třeba Vakoničovi natočené http://www.youtube.com/watch?v=qkVyL0-FlEs
napřed tam asi minutu a půl ten slalom staví... samozřejmě se postupuje postupně pomalu, nezvedá se to takhle během jedné lekce... ale princip je tam vidět

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 15:35
- Nahlásit

tak to už jsem viděla a chápu to.Jen jsem nevěděla,proč na cvičáku nám napíchali tyčky tak,že vytvořily uličku,širokou asi 30 cm a po stranách tyčky.Info bylo,že se to bude měnit.Jenže oni cvičí dál a my táborníkujem,tak nevím,v jaké fázi to mají.Ale na chatěto určo zkusím a dokoupíme teda ještě 4 tyčky.

helps
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 16:05
- Nahlásit

datli

heleď ono je toho víc, tak já ti to naházím na FB, ať to tu nezamazávám tisíce odkazama ...
ale později dneska nebo až zítra, teď se chystáme na trénink. snad mě v tom vedru netrefí

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 18:48
- Nahlásit

helps no teda já ti nevím,kolie či šelmije,dokážou být zlé?Sem měla zato,že kdyžuž tak bázlivé a raděj zdrhnou a pak vřeští z bezpečné vzdálenosti.

se přiznávám-je mi smutno už po né jen psech,ale celé smečce.Doma žádné chlupy,televize nedrnčí,děcka se nehádaj,je vypráno,ale neuklízeno...chjo prázdniny.Letos jsem to blbě naskládala.Děcka měsíc v trapu.Příště to musím líp naprogramovat.Bude-li to možné.

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 18:52
- Nahlásit

helps jo to budeš fakt moc hodná.
Žebych si pořídila ještě psa i já pro sebe a začala si ho cvičit jen já?Děcky si ty chlupáče prostě rozebraly a já to jen krmím a běhám po veťácích...

helps
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 20:00
- Nahlásit

datli

no teda já ti nevím,kolie či šelmije,dokážou být zlé?Sem měla zato,že kdyžuž tak bázlivé a raděj zdrhnou a pak vřeští z bezpečné vzdálenosti.

čkej teď se nějak ztrácím kde mluvím o zlých psech??

jj kup si pejska pro sebe ) dva nebo tři, to už je fuk.... a aspoň se nebudeš nudit

hancaw
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:45
- Nahlásit

helps dobře se na to kouká
datli sorry měla jsem nějakej překlep a spletla si sudá a lichá - jsem asik přepracovaná bo co

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:14
- Nahlásit

helps- asi jsem tě spletla.Někdo tu někde psal,jak jsme se bavili,komu jak psa překřtili na jiný plemeno,že někdo povídal,jak šelmy jsou strašně zlý psi.ALe zpětně to nemůžu najít.Leda žeby to bylo někde na FB pod nějakým komentářem.

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:27
- Nahlásit

helpsjj kup si pejska pro sebe ) dva nebo tři, to už je fuk.... a aspoň se nebudeš nudit
já se nemám čas nudit.Ale vyhnalo by mi to zbytky nechutných myšlenek,prostě už bych tam měla jen místo pro pouze mou smečku a nic víc.Jé to by bylo.Mít dvě šelmy mazlivky...Hm,zlatou,nebo plesnivou?Ajan je luxusní žvižátko! A Migáč je na nás zas krásně nevšedně originální...jednobarevky neduhované nee.
ZAčnu kout pykle.Ale tichó-nikomu nikdo ani cek!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:44
- Nahlásit

datli
kolie či šelmije,dokážou být zlé?Sem měla zato,že kdyžuž tak bázlivé a raděj zdrhnou a pak vřeští z bezpečné vzdálenosti.
Naše šeltička dokáže ubránit rodičů vlčího špice před sousedovic dobrmanem.

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:35
- Nahlásit

hej na Gulagu-mě vomejou!Vy se opalujete,sáňkujete,plavete,lyžujete...tý vogo,to je mazec!Až mi sklesla čelist a roztřepala se bránice.
Libo dík,věřím,že děcka budou zas plní zážitků na celej rok!A to zážitky k neuvěření.Filip lyžuje jen v ponožkách a s lízátkem v hubě a pod.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:40
- Nahlásit

datli
Filip lyžuje jen v ponožkách a s lízátkem v hubě a pod.
Sem původně zakoupila v sekáči megabednu plnou rukavic, šál, kulichů a pod. Ale vzhledem k dnešním třicítkám jsem tento plán radši vzdala a jezdili jsme jen ták

Zbytek v žumpě a na rajčeti

datli
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:53
- Nahlásit

Biluška a jezdili jsme jen ták
no málem navostro.Koukám na ty dojezdy.brzo budete měnit plot u sousedůs takovou!
Tady teda takové počásko nebylo.A mělas jim ty kulichy pro efekt na focení dát!
Héj-udělej i nějakej zimní alespoň víkendovej sjezd nezmarů!
Klíďo nabídnu i chatu .

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 00:01
- Nahlásit

datli
no málem navostro.
naostro už jich chodí většina furt bo už nemůžou najít žádné čisté trencle

Héj-udělej i nějakej zimní alespoň víkendovej sjezd nezmarů!
Klíďo nabídnu i chatu .

Popřemýšlím o tom. Dřív jsme mívali i podzimní tábory o podzimních prázdninách. Je to vždycky pět dní (i s víkendem) nějak na konci října. Ale pak to začali rodiče sabotovat, hlavně kvůli financím. Nevím essi na tom teď budou líp

datli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 00:05
- Nahlásit

jídlo by se dalo předvařit v kotlině a tím by se dost ušetřilo např.
Každej by povinně dovezl pekáč buchet a co chceš víc?
Tak se jezdívalo za hubičku na pár dní někam.Každá rodina navařila na jeden den.
Mizím už a budu vymyšlovat,jak by se dalo něco spáchat a někde ušetřit.
Dobrou s kobrou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 00:09 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

datli
Sme na ten podzimní jezdívali na Paramon do chatiček. Na stany už to není, u nás na půdě bývá děsná zima a do baráku se nevejdem . No a hotelové ubytko vyjde holt draho . Ale třá by se dala sehnat nějaká levnější ubytovna, popřemýšlím o tom.

Edit - jídlo předem navařené od rodin nemůžu mít, to by mě hygiena odvedla v řetězech

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:54
- Nahlásit

Biluška
Edit - jídlo předem navařené od rodin nemůžu mít, to by mě hygiena odvedla v řetězech

A kdyby se to pojalo jako "rodinný setkání" a ne jako tábor?

Lidi jsou závistivý mrchy fakt

helps
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:38
- Nahlásit

datli

Jé to by bylo.Mít dvě šelmy mazlivky...Hm,zlatou,nebo plesnivou?Ajan je luxusní žvižátko! A Migáč je na nás zas krásně nevšedně originální...jednobarevky neduhované nee.
ZAčnu kout pykle.Ale tichó-nikomu nikdo ani cek!

jj šelmyjí není nikdy dost k Migoušovi musíš zlatou, aby hezky ladili.... popřípadě trikolóru hehe. Kuj pykle kuj, my mlčíme

a jináč obecně si myslím, že rozhodně kolie/šeltie raději ustoupí a varuje, ale v krajním případě umí být "zlé" - tedy bránit, vrčákovat atd.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:28
- Nahlásit

datli
toš teda nevím, ale já bych asi 3 mladý psy nechtěla, uvědomuješ si, že pak budeš mít doma 3 důchodce? A třeba dlouho nebude pak doma místo na dalšího mlaďocha pro Vaše aktivity...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:29
- Nahlásit

helps
já ci taky ty metodický videjka, třeba je nebudu znát, je toho teď všude plno...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:30
- Nahlásit

a zlou, jakože nějakou agresivní šeltii jsem teda neviděla, jedině v obraně, ze strachu... a to stejně jen vyhrožují a případně štípou

datli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 11:06
- Nahlásit

Shelticka asi 3 mladí a pak staří nebudou.Mysli,že Mig to nemá na moc dlouho.Počkám na výsledky šetření,co mi nabídnul veťák za měsíc.No a podle možností a prognoz bych se rozhodla dál.Jestli pomalu hledat zástupce,protože jak to přijde,hlavně děcka to strašlivě složí.V případě,žeby to bylo rozumně operovatelné,půjdem do toho.A pak mi stačí dva psi.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 11:08 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Zlatá šeltička, a mladá, je v mém příspěvku výše!!!
Zde: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12393_40.html#3

helps
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:40
- Nahlásit

Shelticka

no vyloženě metodický video nemám, poslala sem datli jen nějakej odkaz od Katky Lerlů kde je 2x2 popsáno teoreticky a pak tři díly videa z youtube, jak to trénovala naše známá... ale jako není to tam polopatě vysvětleno. posílala sem to spíš na ukázku o co jde, kdyby se datli rozhodla tak slalom učit, pak bych zkusila dát dohromady něco "názornějšího"

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 14:14
- Nahlásit

datli
promiň to s Migem jsem si neuvědomila

helps
jo tak mi sem jen pisni jejich přezdívky na YT, se pak podívám nebo si mě přidej na fb

helps
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 15:22
- Nahlásit

simtě tak já si tě přidám na FB

datli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 17:45
- Nahlásit

šelti v poho.Já se od Miga naučila moc věcí,jak od jinýho psa za celej dlouhej život.A vo tom to je.

Tak a já jdu šudovat teda vodkazy na agilení.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání