| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:21
- Nahlásit
PetraK
že tohle bude tvoje slabá stránka, že se budeš mít sklon usalašit, když to pošlape, jenže aby to šlapalo, tak se usalašit nemůžeš, ten problém vznikl dávno, bublal dlouho.
jo, jo, přesně na tohle jsem teď "dojela". Vloni jsem řešila Eninku a její výpady na Báru a jak se vše zklidnilo, vše klapalo, tak jsem se nechala ukonejšit, jak už bude vše bezva a ono prd, borderka mi pomaličku začala přerůstat přes hlavu a smečka se zase rozhodila. Psi pořád zkoušej, kam až můžou zajít a když je jim to umožněno, tak tam zajdou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:23
- Nahlásit
Gi a smečka
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:39
- Nahlásit
Gi a smečka
Vyjadřovat se k tomu nechci. Jednak z toho důvodu, že ať napíšu cokoliv, stejně se to zvrhne, bude to přetočeno, semleto, pozuráženo, a tak dále..
to chápu, tak to tu bohužel občas chodí.... obzvlášť u témat jako je tohle.
Jsem ochotná to večer obecně sepsat, hodit Enince do mejlu a pokud to schválí, tak vyvěsit zde. Ale připravte se na to, že to bude velmi, velmi obecné.
to by bylo moc fajn
Eninka
Prostě jsou to drsnější psi, jdou do všeho a nedívají se napravo nalevo, i kdyby měli "zdechnout"
že sou drsnější-dominantnější už sem občas slyšela, ale musim říct, že většina těch, který sem potkala (no není jich moc, znám jich blíž asi pět) sou naprosto super aktivní parťáci, snesou se s ostatníma psama a vůbec nejsou žádný vrazi ale tak právě je dobře možná, žes to tu sdílela, já se můžu kolíbat, jaký sou to andílci a ono to tak nemusí dycky bejt.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:42
- Nahlásit
helps
Prostě jsou to drsnější psi, jdou do všeho a nedívají se napravo nalevo, i kdyby měli "zdechnout"
Eninka má pravdu. Takej malej pibull.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:44
- Nahlásit
helps
kolíbat, jaký sou to andílci a ono to tak nemusí dycky bejt.
ale oni jsou andělé, akorát s ďáblem v těle, no...
Možná jsou ve smečce více psů takto nastavený, někteří třeba, myslím. Ale konkrétně u mě začal problém (ten starej) cca 4 měsíce po kastraci a já četla, že to u fen může mít vliv, tak nemůžu vyloučit souvislost s tou její povahou, či jak to nazvat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:53
- Nahlásit
Gi a smečka
nestrašte.... se budu bát - zrovna BOC a AUO sem si říkala (podle těch který znám), že sou v poho psiska a u Eninky se sešly zrovna takový mrchy
Eninka
No ty moji známí co maj AUO, maj jak psy, tak ty další i feny (pohromadě) a nevraždějí se ) ale kastrovaný nejsou... tak těžko říct, vono každá smečka je jiná, záleží na spoustě nesmyslů
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
helps
zrovna takový mrchy
u mě se nesešly mršky, není to tak dramatický s nima, jak to vypadá , každej psík ma i svoji individuální povahu.
tak těžko říct, vono každá smečka je jiná, záleží na spoustě nesmyslů
no právě .....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:16
- Nahlásit
Eninka
tak to sem ráda
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:19
- Nahlásit
Eninka
u mě se nesešly mršky, není to tak dramatický s nima, jak to vypadá
Taky si nemyslím...
Každopádně já bych si ausinu nebo bocku nepořídila. Mám ráda svůj klid. Zlatí džekové.
Jinak jdu na vlak teda. Jsem měla poslední dvě cesty ty skokany, včera z práce jsem radši jela busem a dneska do práce jsem pro změnu zaspala, tak mě vez kámoš. Mám to cestování nějaký podělaný. Možná to začalo už tím Lexusem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:36
- Nahlásit
Gi a smečka
Každopádně já bych si ausinu nebo bocku nepořídila. Mám ráda svůj klid.
no,no,no, i když je fakt, že klidu s těmato psíkama člověk moc neužije
Možná to začalo už tím
ani jsem to radši necitovala celý, ale něco na tom bude
Jinak hnusnej zážitek ze dneška. Byla jsem s Eninkou na kontrole u veta. Na chodbě jsem slyšla z ordinace divný zvuky, jako když řve nějakej velkej pták a byl to amstaf. Jsou tam dvě ordinace vedle sebe, propojený, a najednou z té vedle, kde byl ten druhej pes vyběhl do té naší pán, strašně brečel a křičel, že mu umřel pes a na zemi jsem viděla ležet psa, vedle něj košík , no šílený. Pán měl fakt srdceryvnej záchvat breku a pobíhal tam sem a tam. Jsem zralá na panáka, fakt jo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:38
- Nahlásit
P.s. ten pes uhynul kvůli kolapsu a srdce, jen pro dopřesnění...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
Eninka
ani jsem to radši necitovala celý, ale něco na tom bude
No dobře děláš. Páč dojet pro mě chlupatým autem pro psy, co nestartuje je dooost drzost. A to se ani nezmiňuju vo tom, že to přivírá prstíčky.
ad ten stafík:
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:54
- Nahlásit
Eninka
pes uhynul kvůli kolapsu a srdce
Paradoxně jsem ráda. Čekala jsem, že to byla zas hloupost nebo nezodpovědnost nějakého člověka. Jestli byl pejsek nemocný, je snazší se s tím smířit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:58
- Nahlásit
Gi a smečka
autem pro psy, co nestartuje je dooost drzost
nežaluj, ty jedna, dyť víš že to nebylo autem, ale blbýma botama, nehledě k tomu, že s tím oknem za to můžu taky jenom napůl, copak mě napadlo, že hned vykoumáš, co za knoflíky na tvý straně dveří se tam nachází? Kdybych to věděla, klapla bych ti tam dětskou pojistku a bylo by vystaráno
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
Eninka
hned vykoumáš, co za knoflíky na tvý straně dveří se tam nachází
Ty vole, blbá su, ale autem ještě jezdit umím.
klapla bych ti tam dětskou pojistku
Ale to neznám, no.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
Vlčáčková
pejsek nemocný, je snazší se s tím smířit
to ti nevím, asi nebyl nemocný, ale bylo mu 13 a pán ho donesl po kolapsu, ale žil ještě, nestihli ho ale zachránit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Gi a smečka
mně se to ještě nestalo, aby mi někdo vystrčil ruku z vokna, aby mohl mávat na kolemjdoucí
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
Eninka
Hele já tak jezdím furt. Loket na dveřích, a prstama se držím z venku nahoře kapoty jakoby.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:08
- Nahlásit
Gi a smečka
sem měla zato, že džekové sou taky pěkný akčňáci a boc sou šílený, to jo, vadí mi ty jejich pohledy do prázdna, hlavně dyž mají hračku a to že se plížejí vpřed a pořád tě sledujou
ale ausíci mi zdaleka tak šílený nepřijdou .... a jinak všeobecně se mi ale akční hopsací pes líbí, nechtěla bych nějakýho lenivýho goldena
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
Gi a smečka
prstama se držím z venku nahoře kapoty jakoby
... a to se ti stalo osudným
já totiž pokaždé když nastartuju (pokud se mi to teda podaří),
tak první co dělám, zavírám od sebe všechna okna, kdyby náhodou zůstala pootevřená, jsem na to zvyklá kvůli psům, protože nikde jinej se mnou v autě nejezdí
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:15
- Nahlásit
helps
sem měla zato, že džekové sou taky pěkný akčňáci
No jsou, ale asi né tolik nebo mám divný džeky.
Eninka
pokud se mi to teda podaří
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:24
- Nahlásit
jsem si to živě a škodolibě přectavila , se hned bude líp pracovat.
hele Gi, proč už nejseš impact? jsi mě na nějakou dobu docela zmátla
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:28
- Nahlásit
Vero
jsem si to živě a škodolibě přectavila
Ha ha.
hele Gi, proč už nejseš impact
Tož to je v rámci kompletní přeměny v novou osobu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:59
- Nahlásit
Gi
Tož to je v rámci kompletní přeměny v novou osobu.
??? udělali ti na plastice novej nos, nebo nový prsa?
nebo jsi změnila jméno a papíry, aby tě teroristi nenašli?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:06
- Nahlásit
Vero
aby tě teroristi nenašli
no, ono jde o to, že ženy v určitém věku už ani nikdo nehledá, nevyjímaje teroristy, to znám..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gi a smečka
taky?? no a tak si počkej na tenisákovej loket potom
Gi a smečka
Eninka
hele tohle vypadá spíš na komédiji, než horor, na kterej to vypadalo původně, než Impakt vyrážela
Eninka
Psi pořád zkoušej, kam až můžou zajít a když je jim to umožněno, tak tam zajdou.
no některý i jo. a s tím se pak halt musí počítat
zklidnilo, vše klapalo, tak jsem se nechala ukonejšit,
no to halt nejde, ono uvědom si, že i psí/vlčí šéf smečky má všechno v merku, sleduje - musí, jinak kdyby to přehlídl, tak mu kdejakej frajírek natře prdel právě tak, jako se to stalo tobě. Nejsem pro to že člověk musí přebírat z fungování psí / vlčí smečky všechno ale některý základní věci halt jo. Nezapomeň že pes je parťák, je, to bez debaty, ale i tak musí být stanoveno že vodcamcaď pocamcaď, protože ne každej pes bude takovej, že toho nezneužije - ne to není to správný slovo - nevyužije. Páč pak by byl sám proti sobě a to mu velí "příroda" není to nic špatného - z pohledu psího, pro něj je to přirozený - ale z pohledu lidskýho to halt úplně košer není. Bude pes s povahou, kde opravdu budete fungovat na hodně volný bázi (ale bez mantinelů to nejde nikdy, páč ten pes pak opravdu má zmatek, nefunguje jako člověk), a pak bude jedinec, kde se to kamarádství ale musí vybalancovat s tím odsud-potud.
tak to zmákni.
Gi a smečka
Ta z nich má největší rozum
no to jo, páč je dobrej stratég, nebo to myslíš jinak?
Vyjadřovat se k tomu nechci. Jednak z toho důvodu, že ať napíšu cokoliv, stejně se to zvrhne, bude to přetočeno, semleto, pozuráženo, a tak dále.. A druhak - ať se to líbí nebo ne, tak Eninka a její smečka jsou teď moji klienti a odmítám jakkoliv rozmazávat veřejně to, co se u ní děje
jasně, jasně, to je pochopitelný,
Ono já to tak ani nemyslela jako že napsat Eninka něco nezvládla blablablááá. Spíš jako přesně obečcně. ale ono asi bude lepší když ne, stejně by se asi začlo rozpatlávat houňo po zdi zas. ale je to škoda, jak říkám zajímá mě to ne kvůlivá šťouralství, ale z toho psího úhlu.
tak já třá mám snad nonstop přehled o tom, co který pes dělá.
no přesně, Já právě taky mám ráda ten přehled a dovedu si ho představit v jednom či max třebas třech psech?? ale nechápu, jak to zmáknout, když je těch psů jak blech a ešče se jako blechy chovaj, páč russl je teď taky a v půl sekundě už je na druhým konci zemegule ale doma asi třeba fungujou jinak. jak to děláš? předpokládám, že číslo tři je už dáávno minulostí.
a nevědět, kde jsou psi a co dělají. Pro mě je to nezvyk a opravdu mám ráda, když vím o každým prdu.
jo to jsem ráda, že nejsu magor.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
PetraK
jo to jsem ráda, že nejsu magor.
nejsi, já mám jednoho psa a doma ho teda nešpehuju, ale venku ho mám pod dozorem pořád. nenechám ho se zdržovat ani moc dlouho samotného za keřem (aby tam něco nesežral třá)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
makrel
já mám jednoho psa
a co máš za psejka?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
Eninka
takovýho černobílohnědýho
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
makrel
venku to dělám taky.... ale ono to pozorování má něco do sebe - teď čtu zrovna Other end of the leash a tam právě poukazuje na to, jak my lidi sme hrozně nevšímavý a jak se chováme a jak nám pejsci nerozumějí a že voni sledujou každej náš pidi pohyb, zato my vypozorujem velký ho.no a proto dochází ke konfliktům atd teda tagle je to v kostce řečeno, co sem se zatím dočetla.... a moc s tou paní souhlasím.
|