Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:17
- Nahlásit

Gi a smečka

jsem zvědavá, kdo bude ten třetí

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:17
- Nahlásit

Eninka
Já woe.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:20
- Nahlásit

Gi a smečka

žumpa musí být mocná když někdo nesplní limit počtu obětí aby splnil plán a proto spáchá harakiri aby doplnil chybějící čárku do počtu

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 14:05
- Nahlásit

Eninka
žumpa musí být mocná
To rozhodně né Máchale.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin
samozřejmě že je to její věc, ale proč tedcy to tady poukazuješ jako by to byla dobročinnost a dobrá vůle?????
O co Ti jde?
Ber to třeba tak, že impact tajně miluju, tak jsem jí chtěla udělat radost.
Nechápu, proč bych nemohla reagovat na někoho s tím, že to má taky dost daleko, ale jela a snažila se. I když možná za peníze, nevím. Někdo by nejel ani za ně.
A hawk.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:52
- Nahlásit

Vlčáčková

I když za peníze

ne, ne, dostala koš jablek, já žádný peníze nemám

že impact tajně miluju

ty nevěrnice jedna Vlčáčková

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Eninka
dostala koš jablek
Jsem chtěla brambory, ale ten černobílej sprateček mi je sežral.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:01
- Nahlásit

Eninka
Ale tak, mě je jedno, cos jí dala... jestli peníze, zlato, jabka nebo do držky.
Každopádně mám v kolech cca 300 kilometrů, nasírala jsem se pozůstalostí a přijedu sem a tady kecy v kleci. !!! (Škoda, že tu není smajlík-blesk, bych ho sem dala.)
Sousedka říkala, že v poledne otevřela na venčení a chtěla jít se psisky na zahradu. Ochotně šli dvá největší lazaři - Bekynka a Sabinka. Shnilotiny to řešily jinak: Vlčáček si lehnul na terase a že on teda nikam. A Astřička se rychle vyčůrala, stoupla si mezi dveře a ňafala. Tak jsem si říkala - ona to dělá úplně přesně jako já (teda kromě toho vyčůrání na terase). Taky stojím mezi dveřma a ňafám po psech.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

Gi a smečka

černobílej sprateček mi je sežral.

jen si neber servítky a řekni spratek. S tou bramborou mě teda nas..la, ta byla k obědu

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:11
- Nahlásit

Vlčáčková

moc bych to tady nerozviřovala, že ňafáš po psech, aby jsi nedostala výchovnou lekci, že se špatně chováš ke psům, nedejbože aby někdo nedohledal původní chovatele, protože by ses musela zodpovídat ze svých činů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:23 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Heleď. Chovatelce od Bekči se teda zítra radši udám sama. Vezmu Beký s sebou, aby jí ještě viděla, než Bekynka umře. Paničce Astřičky se udám taky sama a hned teď ... provedla jsem a hned jsem coby chovatelka sama sobě coby majitelce vrazila výchovnej pohlavek. Chovatelku Sabinky se nepodařilo dohledat ani v okolních státech, tak když ho nějaký iniciativní informátor zjistí, budu ráda. A o chovateli Vlčáčka se dá říct asi tohle: "Informátore, pejsek Vlčáček byl odchycen v Lounech, snaž se."

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

Vlčáčková

Chci se tě zeptat, nerostou ti za barákem hříbky? Já jsem dneska opět posbírala na zahradě pod borovicema půl velkýho koše nádhernejch křupavejch klouzků a zítra budou zase, rostou jak šílený, mňam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Eninka
Netuším. Já tam byla teď párkrát potmě. A to jsem byla ráda, že jsem si nedonesla nějakého kočičího nebo psího "hříbka" na botě. Asi tam ale neporostou, je tam sucho.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:47
- Nahlásit

Vlčáčková

je tam sucho

to mě nenapadlo, já zavlažuju, to bude tím. Ale je to super, rostou každej rok pod těma stromama a já se vždycky směju, jak jdu s košem na zahradu pro hříbky. Jo a ještě mi pořád plodí jahody od jara, je to nějaká stáleplodící odrůda a dokud nepadne mrazík, tak mám jahody. Akorát je nějaká sviňa ožírá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:50
- Nahlásit

Eninka
Kamarádka chodí pro žampiony do sklepa. Rostou jí tam ze stropu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

Vlčáčková

Kamarádka chodí pro žampiony do sklepa. Rostou jí tam ze stropu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:55
- Nahlásit

Eninka
Tuhle vytočila souseda. Šla s plným hrncem žampeců ze sklepa a kouká, jak soused vedle čistí pár prašivek, co donesl z lesa. Tak mu dala půl hrnce.
Viděla jsem na vlastní oči: houby rostly ze stropu a byly celé skoro bílé.
To je vůbec zajímavá chalupa. Mají "konírnu". Tos neviděla. Kamenné sloupy jak na zámku, klenutá klenba. Říkáme tomu rytířský sál.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:56
- Nahlásit

Vlčáčková

a to bydlí tam jak ty? A ty houby rostly vzhůru nožkama?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:01
- Nahlásit

Eninka
Ano, kloboučkem dolů. A bydlí v jižních Čechách. Nad tím byla maštale. Bohužel už mnoho let není, takže houbičky nemají živiny a za tu dobu, po kterou mají tu chalupu, jich tam roste méně. Ale pořád ještě dost na to, aby se nemuselo chodit do lesa.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:02
- Nahlásit

Vlčáčková

tak to mají dobry teda. Tys dneska byla zahajovat řízení?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

Eninka
Byla. Jen na otočku. Vyzvedla jsem matinku. Vždycky říkala, že se mnou nikam jezdit nebude a do Brna nepojede. Tak musela, no.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

Vlčáčková

Vždycky říkala, že se mnou nikam jezdit nebude a do Brna nepojede. Tak musela, no.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

Dneska ráno jsem ztratila mobil. Hodinu před odjezdem jsem ho hledala! Už jsem začala psát maily a dotazy na Miju a sem, kdo tu je, že bych potřebovala zavolat. Nakonec se povedlo, ale myslela jsem, že už ho nenajdu.
Dnes mi taky přišel potvrzený rozsudek od Krajského soudu. To brzy, fakt.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

Vlčáčková

tak to je rychlost...
Já ho někdy taky hledám a protože mám vypnutý zvonění, tak mám smůlu, nejde najít podle zvuku

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:57
- Nahlásit

Eninka
mám jahody. Akorát je nějaká sviňa ožírá
Zeptej se černobílýho spratka.

eismisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

Zdravím .-)
Snad se bestijka nažere brambor a jahod a dá pokoj !! držím palce a ráda bych ji někdy viděla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:55
- Nahlásit

eismisa

jé, dobrý den, ty jahody nežere Terka ale nějaký menší potvory, spíš vosy, jsou to uždíbnutý kousíčky po celých jahodách, ale v ostatních "krádežích", v těch teda prsty má, to zase jo
Jinak, vy jste tady nanovo a tak berte to, že ve soustě příspěvků je nadsázka, to časem uvidíte sama, protože nicky se znají a taky podle toho komunikují...
Pro ty, kdo neví, proč vám to takto říkám - paní eismisa je chovatelka Terky

eismisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:34
- Nahlásit

Eninka no některé tu poznávám za ty roky .-) sice nemám moc času na diskuze, ale když hledám nějaké info tak sem občas zajdu. Jooo jahody nám žerou mravenci a slimáci(ty jsem už naštěstí vyhnala).
U nás jedou švestky a dřevo..to likvidují dokonale

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 12:23
- Nahlásit

eismisa

vy tento web znáte? To jsem nevěděla, tak to jo, aspoň víte co a jak...
Jak jste říkala, že byste chtěla tu lumpačku Terku vidět, vy máte někdy cestu do Brna?

eismisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 12:32
- Nahlásit

Eninka
tak cestu nemám ,ale výlet si někdy udělat můžu Vezmu třeba tu mou megerku na výlet za ségrou a třeba to i obě přežijí

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání