Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

Sízra Milanová

Bože vy jste parta trapek...to se nedá.......

tak tak....

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:52
- Nahlásit

Eninka
Že jsem se ještě měla chovatelce omluvit za to, že jsem ji neinformovala dřív než ona

aspoň nepřekrucuj, je tam psaný že tohle bych udělala já

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:05
- Nahlásit

K dnešní návštěvě Gábiny u mě.... Po této mé zkušenosti s ní chci říct, že je to pro mě člověk, který rozumí psům, který ví co říká, zjistí si okolnosti, které vedly a vedou k situaci ve smečce,
vysvětlí a ukáže kde je chyba a jak s ní naložit.
Ano, pomohla mi pochopit určité věci, poradila jak postupovat dál, řekla mi jaké cesty vedou k vyřešení stavu a já jsem ráda, že přijela, protože osobní kontakt nenahradí teoreticky získané informace. Tím nechci říct, že rady dané jinak než osobně nemají cenu, to určitě ano, ale aby mohl člověk postoupit dál se svým problémem, je o mnoho lepší vidět "problém" naživo.
Děkuji tímto Gábině za její pomoc pro moji smečku.
Teď už je jen na mě, jak s tím naložím a já věřím, že správně.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:16
- Nahlásit

tak aspoń že to dobře dopadlo.....

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:16
- Nahlásit

Eninka
Teď už je jen na mě, jak s tím naložím a já věřím, že správně.
tak teda budem držet palčáky, aby ti to vyšlo.....

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Gi a smečka

Myslíš, že ten vyndanej čék řešenej vedle jsi ty? Kvůli tý mystifikaci, co na ni zas skočili ti lidi, co neuměj číst ironii?
Se mi líbí, že nikdy nejdeš s žádným davem. Jakože s žádným. A nerozhoduješ se podle party, ale podle svýho uvážení. I když nebudeš oblíbená (a mezi námi, je snadný tě nemít rád, lezeš na nervy i kolemjdoucím, na rozdíl od těch ostatních servilů, co nikoho v podstatě nezajímaj, jen pro zasmání, jak jsou urputný). Ale taky je fajn, žes jako jediná nejen nabídla přímou pomoc, ale sedla na ten vlak a jela opravdu pomoct. To je nejvíc, co tady z nás nadávačů a rádobyvtipnej komentátorů pro ty tři Eninčiny fenky udělal.
Tipnu znamení. Lev nebudeš určitě, panna, býk, štír taky ne. Vodnářka?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Mrzí mě, že se nechceš podepsat pod svůj názor a obhájit si ho. A že tvoje názory padaj na mou hlavu... V podstatě s tebou souhlasím, ale fakt bych uvítala, kdybys konečně vyjádřil/a , kdo jsi. I když je to nereálný a bitá za to budu já.

Každopádně já už vím, kdo jsi. Bylo to těžký, ale ne nereálný.. A o to víc mě mrzí, že prostě nevystoupíš..

A ano, jsem vodnář. Druhého druhý, magické znamení.. Ale není těžké si to o mě zjistit..

Kolemjdoucí I
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:20
- Nahlásit

Gi a smečka

bitá za to budu já

Doufám, že ne, nemůžeš bejt bitá za cizí názory.

Každopádně já už vím, kdo jsi.

To by mě opravdu zajímalo. Jestli jo, buď znáš můj mail, nebo minimálně víš, kam napsat, aby mi to došlo. Budu ráda, když teda napíšeš.

Ale není těžké si to o mě zjistit..

Asi ne, ale pokud jsi to sama nikam nenapsala, tak já to nehledala. Zásadně negooglím žádný informace na účastníky jakýchkoli diskusí.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:30
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Se mi líbí, že nikdy nejdeš s žádným davem. Jakože s žádným. A nerozhoduješ se podle party, ale podle svýho uvážení
A tohohle jsem si já vždycky vážila u tebe...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:35
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
Btw. mám asi starou adresu, mejl se mi vrátil...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:25
- Nahlásit

Kolemjdoucí I
ale sedla na ten vlak a jela opravdu pomoct. To je nejvíc, co tady z nás nadávačů a rádobyvtipnej komentátorů pro ty tři Eninčiny fenky udělal.

To je tak krásně pochvalný aš romantický
Akorát že zdejší radilové jsou většinou přímo z Prahy a ze středočeského kraje, snad Jebloň je odněkud z jižní prdele, tak se asi těžko někdo z nich může sebrat a jet k Enince

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Však ona impact to má taky ještě dost daleko. Kolem 70 km. A pochvala jí patří nejen za shanu, ale i za to, že opravdu pomohla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Však ona impact to má taky ještě dost daleko. Kolem 70 km
však taky nepochybuj, že si minimálně tu cestu nechala zaplatit....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:17
- Nahlásit

kejtlin
však taky nepochybuj, že si minimálně tu cestu nechala zaplatit...
Tak to jsem si samozřejmě nechala, jela jsem tam pracovně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:20
- Nahlásit

kejtlin
však taky nepochybuj, že si minimálně tu cestu nechala zaplatit....
No a? Nevím, jestli si něco nechala zaplatit a nezajímá mě to. Ale živí se tím, ne? Nebo aspoň přivydělává. Podle mého ať si radí kamarádům zadarmo a ostatním podle uvážení. Každopádně jejich věc.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Hele, sháním někoho, kdo by mi s něčím teď hned píchnul. Na Mije nikdo není, impacte, můžeš?

Tak už OK.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:49
- Nahlásit

Vlčáčková

Tim sem chtěla říct, že bych tam takovou dálku nejela ani za peníze a tim nemyslím 70 km

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová3
No a já znám takové, kteří by nejeli třeba ani do vedlejší vesnice...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:02
- Nahlásit

Eninka
http://www.ctusi.info/zpravodajstvi/zpravy/235/vla k_srazil_a_usmrtil_v_ivanovicich_na_hane_muze_zati m_nezname_totoznosti/

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no já upřímně asi taky ne. hlavně bych asi neuměl aporadit, protože to umím jen na svých psech a neumím to vysvětlit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:42 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

makrel

To vypadá, že to máme podobně

Ale já jsem reagovala na Kolemjdoucí I, většina lidí je tu ze středočeského kraje, tak i kdybych si měla za cestu zaplatit, nepojedu do Brna za Eninkou. Kdosi se tu ptal, jestli tu není někdo v okolí Brna, jestli by za Eninkou nezajel, přihlásila se Gi a smečka, která "pracuje v oboru" a je schopná jí poradit a naučit něco se psema. V tomhle kontextu jsem právě proto nepochopila Kolemjdoucí I, že jediná Gi a smečka je tak ochotná a statečná a lidská a obětavá a bůchvícoještě

Edit: A bůchvíjestli Gi a smečka není Kolemjdoucí I Tady už čék neví...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:59
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Udělala jsem to včera na tajný, udělám to i tady.. Přísahám na smrt Mafiána, že nejsem Kolemjdoucí I. Věř či nevěř, ale pro mne je tohle docela závažný, ptž až on jednou zemře, zabije mě to. Ať to zní jakoliv divně, tak ten pes je moje druhá polovina a je to ten, o kterým čék tak nějak ví, že tohle bude mít jen jednou za život..

Přesto si v tomto ohledu přísahu dovolit můžu, protože prostě vím, že to nejsem já.

Ale jsem na 99% přesvědčená, že vím, kdo Kolemjdoucí I je.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:01
- Nahlásit

Gi a smečka

To byl takovej schizoidní vtip )))

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Promiň. Nejsem asi ve stavu tohle pobrat.

Eninka
Hej! Du na vlak do práce a co myslíš. Vlaky nejedou, bo za nádražím další skokan. Ty vole, já je asi fakt přitahuju.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Gi a smečka

já je asi fakt přitahuju

díky za odkaz na včerejšího skokana, ale jestli je to jak říkáš, nejsi ty nějak pověřená žumpou, jak šíří to zlo, a přiděluje úkoly, aby jsi měla na starost sebevrahy? Takový skore totiž nemá jiný vyvětlení

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:02
- Nahlásit

Eninka
nejsi ty nějak pověřená žumpou, jak šíří to zlo, a přiděluje úkoly, aby jsi měla na starost sebevrahy? Takový skore totiž nemá jiný vyvětlení
Dík, jsem se potřála zasmát dneska už.

Akorát doufám, že až zjistím, kdo to v Kojetíně byl, tak nezjistím, že to byl někdo známý...

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

Gi a smečka

tak nezjistím, že to byl někdo známý...

no pokud to nebude nějakej klient, co jsi mu radila a on pak radši skočil pod vlak, tak to máš dobrý

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

Eninka
no pokud to nebude nějakej klient, co jsi mu radila a on pak radši skočil pod vlak, tak to máš dobrý
No hlavně, aby tam nezačali skákat ti psi.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:49
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/smrt-na-koleji ch-muz-na-prejezdu-skocil-primo-pod-jedouci-vlak.h tml

Pětapadesát, toho snad neznám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

Vlčáčková
No a? Nevím, jestli si něco nechala zaplatit a nezajímá mě to. Ale živí se tím, ne? Nebo aspoň přivydělává. Podle mého ať si radí kamarádům zadarmo a ostatním podle uvážení. Každopádně jejich věc.

samozřejmě že je to její věc, ale proč tedcy to tady poukazuješ jako by to byla dobročinnost a dobrá vůle?????

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání