| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
To vyfotim, až dojedu dom.
Vlčáčková
A jak to víš tak rychle ty?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Gi a smečka
No, hádej. Ten doktor je můj kámoš a když jste tam všechno vykecaly... Mi zavolal, no.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Ten doktor je můj kámoš a když jste tam všechno vykecaly... Mi zavolal, no.
Ale a co takhle lékařské tajemství?Nebo že by se kamarád doktor učil u STB?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:32
- Nahlásit
Jinak ta ofčanda je fakt slůně. Jako Máfo má 35 kilo zhruba a ani zdaleka nedosahuje její velikosti. Nevim, nikdy jsem nedržela jinýho bílýho, ale pro mě už je to velkej pes.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:42
- Nahlásit
ty jo neni to celý nějaká divná etuda....nejste všichni najatý herci,třá něco jako ten projekt "český sen" a pak najednou řeknete cha,nachytali jste se?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
to víš že sou, jenže tady už jim na to nikdo neskočí
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
Sízra Malinová
Jsem se s nima mohla vyfotit. To mě nenapadlo.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:50
- Nahlásit
Gi a smečka
a co se teda stalo tam dnes? jestli to zas neni největší tajem?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
Gi a smečka
Jsem se s nima mohla vyfotit. To mě nenapadlo
nemohla, protože jsi byla celá od krve a protože ti ruka visela na vlásku, tak bys tu fotku nemohla ani udělat. Jinak Baico, Grin a tak mi nevěřili s velikostí á váhou mé BŠO, jsem ráda, že jsi to zmínila, protože si nemyslím, že je tlustá, ale že je veliká.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak Gi říkala předem že o tom nebude mluvit, mě to ani nezajímá, spíš mě zajímá co na to Eninka a jestli se teda něco změní.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:54
- Nahlásit
Eninka
já se jenom ptala kolik má v kohoutku a tys neodpověděla. Tagže mi zase nepodsouvej nějaký vjeci že jsem se do tebe navážela že máš tlustýho psa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
Jebloň
Ale a co takhle lékařské tajemství?Nebo že by se kamarád doktor učil u STB?
Ne ne, to špatně chápeš. Kámoš mi volal, že bych měla přestat shromažďovat ty psy, protože zrovna ošetřoval nějakou dorvanou návštěvu od paní od vedle ze vsi. Tak abych nedopadla taky tak. Nejmenoval. Mi to došlo, že jde o tyhle dvě. Jsem chytrá, né?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
co se teda stalo tam dnes?
sleduj hlavní zprávy a dozvíš se, hlavně krimi zprávy na primě
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:56
- Nahlásit
Eninka
Mě připadá docela malá. Jsem zvyklá na pumpinýho Clárečka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
Grin
já se jenom ptala kolik má v kohoutku a tys neodpověděla. Tagže mi zase nepodsouvej nějaký vjeci že jsem se do tebe navážela že máš tlustýho psa
já jsem nevěděla ten kohoutek a nenavážím se do tebe, jen jsem napsala, že jste mi nevěřili tu váhu a ani jednou neřekla, že jsi řekla, že mám tlustýho psa, tak klid
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
Grin
to s tím, že není tlustá říkám sama za sebe, nechápej to na tebe
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě připadá docela malá
vždyť je skoro stejně velká jako ty
a ty jí taky připadáš malá, vzhledem k tomu, že váží víc než ty,
o výšce ani nemluvě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:02
- Nahlásit
Bože vy jste parta trapek...to se nedá.......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:03
- Nahlásit
Eninka
No dovol!!!
Mě zaujala nejvíc Eninka. Jsem z ní měla strach, jak na mě valila, osvalená, divoká, štěkající a krásná. A pak, jak mi dávala pusinky skákáním do ksichtu. To jsem nejdřív myslela, že mi chce urafnout nos.
Tak mě to zastínilo Barušku a Terezku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
nekruť vočima maruno, ještě ti vypadnou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:06
- Nahlásit
Grin
Jo a Ty tady nekruť těma třema hlavama, draku, nebo se Ti mozek odstředivou silou naplácá na lebeční stěny.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě zaujala nejvíc Eninka. Jsem z ní měla strach, jak na mě valila, osvalená, divoká, štěkající a krásná. A pak, jak mi dávala pusinky skákáním do ksichtu. To jsem nejdřív myslela, že mi chce urafnout nos.
Tak mě to zastínilo Barušku a Terezku.
to víš, moje smečka nejsou žádný ořezávátka. Eninka jako předvoj zkontroluje vetřelce, ukáže mu s kým má tu čest a pak teprve vpustí. Zapomněla jsi taky na to, že Terka skáče ještě výš než je ksicht, takže když ti chce dát pusu při skoku, musela by to udělat až při zpětném letu dolů
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
Eninka
Hele kdybys zaslechla, že ten můj rychlík zajel sebevraha, tak to nésu já. Já vystoupila a du do Kojetína pěšky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:18
- Nahlásit
Gi a smečka
jé díky za info, kdyby se taková info objevila, aji bych tomu věřila, že se to mohlo stát , ale neboj, mám dobrou pojišťovnu, oni ti ty trvalý následky zaplatí, ke kterým jsi přišla jako slepý k houslím. A promiň, že jsem ty košíky nestihla nasadit. Kdybych poslechla zdejší rady a udělala to ještě než jsi vkročila, mohla jsi tu návštěvu přestát ve zdraví.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
Eninka
Jenže Terka se mnou tak nepekla. Eninka mě furt obtěžovala lezením na hlavu a nucením k názení a pusinkováním a tak.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:25
- Nahlásit
Eninka
Tak teď účtuju kopírování nějakého materiálu od mého zákazníka. A je na tom kopírování od Copy General autorský poplatek za 18 stran barevných ve výši 1,50. To jako, že když si dáš něco zkopčit, tak platíš OSE stejně jako když si koupíš externí paměť k PC? Tam to bylo 10 % z ceny!!! To snad ani není možný, takovejhle vyděračskej bordel.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
Hm, tak moji pejsci maj asi jinou představu o tom, jak by mělo vypadat nedělní odpoledne.
Garunka vylezla z kotce a vyřádila se na pelechu.
A Mambička opět vykramovala moji zásobárnu čekulád.
Ale jinak to bylo dobrý dneska. Až na toho sebevraha.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:06
- Nahlásit
Gi a smečka
to s tím sebevrahem nebyl fór?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:09
- Nahlásit
Eninka
Ne, fakt nám tam někdo skočil. Ale kámoška pro mě dojela naštěstí, byly jsme asi 17km od Kojetína.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:12
- Nahlásit
Gi a smečka
ty jo, tak to je dobrý, když to tak shrnu, tak jsi měla celkově dneska vzrůšo, počínaje první minutou při setkání
|