| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit
Koupila jsem si nové sandálky.
Sice jsem chtěla jiné, ale nemohla jsem je tady v mém čísle sehnat, tak nakonec tyhle. Snad mi budou sedět, bo je to tvarovaný tak, že mám z toho trochu strach skrz ty moje plochonohy šmatlavé...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:38
- Nahlásit
Monty
sme měli jednu schůzku za druhou, sem nestíhla nic skoro.
AkkyHákky
v Psu příteli, na straně 43 Je to časák se stofárdem na titulce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:42
- Nahlásit
brut
Navíc vím, jak jsi se kdy na zbytečné utrácení dívala ty... změnila jsi názor?
Jo, dalo by se to tak říct. Došlo mi, že množství psů je prostě omezeno určitou hranicí a za ní už je není kam dávat, čím živit a tak podobně. Asi jako když budeš v hrnku rozpouštět sůl. Po určité době dosáhneš stavu kdy roztok bude nasycený a další sůl už prostě nerozpustíš.
Takže stav kdy různé (pochybné i méně pochybné) existence budou množit, množit a množit a kdy lidi budou chodit do útulků s tím, že "se stěhujeme", "dítě má alergii", "nemáme na něho tolik času kolik by si zasloužil (tuhle mám úpa nejradši) a tak dál ty útulky prostě dohání do situace kdy dalšího psa není kam dát. Buď můžou utratit nově příchozího, nebo dát jemu šanci na úkor jiného psa, který už tu svoji dostal a nový majitel se pro něho nenašel. Momentálně jsme v situaci kdy se psi utrácí plus mínus po roce. Alespoň co já vím a vídám. Když se bude situace vyvíjet dál tak jak se vyvíjí můžeme se klidně dostat k tomu, že je budeme utrácet po týdnu, nebo hned mezi dveřma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:44
- Nahlásit
AkkyHákky
demente f PPČ )
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:45 - Změnil/a: AkkyHákky
- Nahlásit
Gerda
davidkova
děkuji
ano sem dement a úpa mimo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:06
- Nahlásit
AkkyHákky
ano sem dement a úpa mimo
z toho si nic nedělej, u tebe je to jen chvilková záležitost u mě celoživotní
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit
Monty
no to nene
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
víte kolik úsilí a nervů mě stála tato fotka???
a paní fotografku určitě taky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:32
- Nahlásit
Monty
Tak ta je moc pěkná.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:35
- Nahlásit
Monty a tak tahle je ale zralá na plakát na celou stěnu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:54
- Nahlásit
Monty
to je moc kráááásná fotkaaaa!!!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:07
- Nahlásit
Monty
monty úžasný, fakty krásný na pohled, na plakát. Asi toužím po třech wapkách a přijedu je do Opavy nafotit
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:11
- Nahlásit
od rána tu máme už 3. prudkej slejvák, ten poslední s kroupama
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:17
- Nahlásit
pawLINka
jo je, strašně se těším na ostatní
Crysa
jo, je bomba, však taky píšu, že nás to všechny stálo nervíky, byli v neznámém prostředí, chtěli si to tam prozkoumat, a my je hned vzali na pařezy, ať tam pózují, navíc za nima byla řeka takže měli nervy i oni, že tam nemůžou, ale nakonec se dočkali na konec focení se tam dostali
Gerda
chci být taky profi fotograf, abych si mohla děcka takhle fotit
stetisek123
a přijedu je do Opavy nafotit
my Opavu máme jen asi 50 min. od Ostravy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:19
- Nahlásit
a tady ještě dvě fotky co mám Sophinky, to je prozatím vše
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:36
- Nahlásit
Biluška
Takže stav kdy různé (pochybné i méně pochybné) existence budou množit, množit a množit a kdy lidi budou chodit do útulků s tím, že "se stěhujeme", "dítě má alergii", "nemáme na něho tolik času kolik by si zasloužil (tuhle mám úpa nejradši) a tak dál
Dovoluji si ještě dodat: a ty úžasné "adopce" slovenských psů tím, že se nacpou do přeplněných útulků českých
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:39
- Nahlásit
Cigi
Dovoluji si ještě dodat: a ty úžasné "adopce" slovenských psů tím, že se nacpou do přeplněných útulků českých
jo to je taky strašně super nebo jak já říkám, pomož slovenskému útulkáči, odepři místo na domov českému
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:50
- Nahlásit
Montyjo to je taky strašně super nebo jak já říkám, pomož slovenskému útulkáči, odepři místo na domov českému
a v novém PPČ je ještě o kamionech chrtů ze zemí, kde je utrácení na konci kariéry legislativně akceptovatelné. Takže nejen ze slovače se sem tahá ve velkém taky už docela často slyším o parvu mezi štěňaty a bude hůř.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:58
- Nahlásit
Crysa
jo, známá si teď braka ze SK vysloužilou vodící labradorku ale už ji nemám sílu nic říkat, ona je blbá jako hodně celkově...
tak ještě dvě Guláška
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit
Monty
Guláš je děsně fotogenetickej. Super fotky!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:31
- Nahlásit
Monty a tak tahle je ale zralá na plakát na celou stěnu
))) nádhera!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:34
- Nahlásit
pawLINka
A už s těmahle sandálama máš nějaký dřívější zkušenostě? Nekloužou v nich chodidla? Mě přijde, že když se trochu zpotí nohy, tak si je zlámu... Taky shánim sandály totiž :/
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:36
- Nahlásit
Včera mě vytočila nevinná ségry informace - že čuba jedněch známejch už bude rodit, jupijajéj, budou ťutimuti štěňátka. Tak se ptam "hele, ale já mam takovej dojem že jí neuchovňovali ne?" A ségra "já mam takovej dojem že ani nemá papíry". Nejvíc mě na tom nasralo že to i ségře připadalo úplně ok, no co, dyk je čuba krásná
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:38
- Nahlásit
Monty
vyber si nějakou nejkrásnější a nech si z ní udělat tapetu přes celou zeď proti posteli, víš jak se ti bude usínat?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit
Monty
Krásná smečka Úžasná trojka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:54
- Nahlásit
Cigi
To taky. Mě teda vadí i adopce slovenských psů přímo do rodin.Byť mám sama dva slováky. Vůbec mi slováci jdou strašně na nervy tím, že svoje útulkáče neustále inzerují u nás. Chápu, že u nich není situace nijak růžová, ale u nás taky ne a dokud nebudeme mít vyřešenou vlastní situaci tak nemůžeme dělat grandy a pomáhat jiným.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Konkrétně od Hannah jsem nikdy neměla nic. Ani hadry ani boty. Myslím, že to nebude nic extra spešl, ale tak na lítačku dobrý...
Ale jsou dost pohodlný. Ve stejné cenové kategorii jsem si původně chtěla koupit zase navaho, ale ty mají o dost tvrdší podrážku. Tahle je trošku měkčí - taková "odpružená".
Ale jaký budou, to teprve uvidím až je pořádně rozchodím. Prodavačka je ale chválila (což není směrodatný ). Prý si jedny koupila loni a letos jak je slevnili, si vzala ještě jedny.
Jinak kdybych měla na to ty prachy, tak si jednoznačně koupím Keeny.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Zkušenost mám se sandálama Teva (jsou ale dražší). Ty jsou výýýborný!!!
Mám tyto:
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:06
- Nahlásit
Biluška
Mě teda vadí i adopce slovenských psů přímo do rodin.Byť mám sama dva slováky. Vůbec mi slováci jdou strašně na nervy tím, že svoje útulkáče neustále inzerují u nás. Chápu, že u nich není situace nijak růžová, ale u nás taky ne a dokud nebudeme mít vyřešenou vlastní situaci tak nemůžeme dělat grandy a pomáhat jiným.
Moje řeč.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hele já mám úplně nějaký vobyčejný sandoše a noha mi v nich teda neklouže, nejsou teda vod vjetnamce ale z nějakýho hypersuper a maj takovou jako semišovou tu jaksetomunadává jak na to dáváš nohu a dobrý
|