| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2014 19:53
- Nahlásit
pawLINka
Tělo z ocele, srdce ze zlata...
Takovy chybej nejvic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2014 11:38
- Nahlásit
nazdar degeni,tak zas holt mušíme gratulovat účastníkům zájezdu na MR f TARTU čmuchacím .
crysa a Kamílek
gratulujem ke krásnýmu 5. místu bo 4hodinofka na kterou 3 hodiny chčije proudem je myslim dost majstrštyk
no a naše Železná lady Dáša je 3. a má tim pádem všestrannýho mistra ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:29
- Nahlásit
malá oprava, do tý stopy chcalo 4 hodiny )))) Dášena tuhle stopu odešla taky, bylo celkově jen 5 závodníků, co tu stopu zvládli. Kakáč bojoval výborně, tam, kde to ostatní vzdávali, von prostě furt čuchal, jako bylo to moc pěkný, to zas jo. Kakáče a Dagmarku jel podpořit celý pojízdný cirgus ve složení 2 babičky, 2 oranžofky, 1 vlčák, 1 podržtaška/asistent. Nutno dodat, že na dvouhodinovce jsme nemuseli ani zjišťovat počet Dagmarčích bodů, bo Žandí Hlas projevivše se nadšeným skřekem oznámil nám to ihned po dokončení ostrýho lomu ))))
jinak se strašně už bojim a jedu za chvíli k zubářoj. Proč prostě nemůže bejt čék v celkový narkóze, proč????? Narkóza je děsně bezva věc, eště že jí někdo vymyslel, myslim, že bez narkózy se nedá žít. Chtěla bych jet v narkóze už z práce...strašně se bojim, strašně se bojim, strašně se bojim.....ááááá!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2014 12:23
- Nahlásit
Gerda
Proč prostě nemůže bejt čék v celkový narkóze
může..sou kliniky kde to nabízej,ale jednak to zaplatíš a dvanak s e stejně tak bojíš narkozy taxi vyber ))))))))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 10:11
- Nahlásit
Ahoj, vím, že se to na cz-psa nesmí psát, pod pohrůžkou nejbrutálnějšího e-opruzu, ale snad mi to aspoň tady v Žumpě částečně projde:
Včera jsem se byl podívat na Cesara Millana na živo, v Norimberku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 10:51
- Nahlásit
Walda
Včera jsem se byl podívat na Cesara Millana na živo, v Norimberku.
Koukala jsem, že je teď v Evropě. A jak se ti to líbilo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 10:54
- Nahlásit
Walda
le snad mi to aspoň tady v Žumpě částečně projde:
tady ti projde fšecko,dyk je to žumpa .))
a co???? nebo až orálně?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 12:03
- Nahlásit
Nejdřív, bylo to takové hodně emerické, přes to bylo třeba se přenést a přistoupit na jeho nadšení. Němcům to zjevně vyhovovalo rovnou, ti cokoli amerického zbožňují. Furt mu tleskali.
Nejvíc mi vadilo, že tam měl nějakýho německýho narrátora, kterej všechno překládal do němčiny a ještě občas vtipkoval. To dost zdržovalo.
No a základní myšlenkou bylo, že nikdy není pozdě a nikdy není dost, začít a dál pracovat na sobě a snažit se víc a víc vidět psa jako psa, podle toho se k němu chovat a podle toho, ne podle sebe, naplňovat jeho opravdové potřeby. Psi jednají především instinktivně, tak na ně pojďme odtud.
Myslím, že úžasnou práci tak dělá hlavně u mazlíkomajitelů a ostatních lidí, kteří jsou přesvědčeni, že láska ke psu je nejvíc a když jejich vztah se psem naplňuje je, je všechno OK. K nim zřejmě směřuje i forma toho celého.
Mě vyhovovalo slyšet znova některé věci, trochu mě to asi vytrhne ze stereotypu, což je vždycky dobře, taky mi při tom docvaknou nějaké drobnosti a souvislosti, které jsem před tím neviděl, to mě baví.
A určitě, kdybych tam byl nejel, mrzelo by mě to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 12:30
- Nahlásit
Walda
takže celkem přínosný asi ne? jako šou áádva tři šou dva tři )) to jistě je,na můj vkus až moc asi,nemám tohle v oblibě
Myslím, že úžasnou práci tak dělá hlavně u mazlíkomajitelů a ostatních lidí, kteří jsou přesvědčeni, že láska ke psu je nejvíc a když jejich vztah se psem naplňuje je, je všechno OK. K nim zřejmě směřuje i forma toho celého.
no by mě zajímalo jaký úspěchy s tim má páč sem ondá kdysi shlídla viktorii stilwel na netu a musim říct,že to bylo zcela šokující co ty lidi jsou schopný s těma psama dělat či naopak vůbec nedělat ,neumim si představit,že takový jelita by moh někdo vůbec osvítit páč maj v hlavách dost nasráno podle toho jak s těma psama zacházej,v tomhle sem dost defétista se přiznám
no proberem to eště vosobně až bude příležitost,proč se mám hrabat kamsi za hranice a platit za něco dyš mám dobrý kámoše co mi to povyprávěj ,no ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 12:59
- Nahlásit
Walda
a jinak čtu novýho PPČ ted, Šusta tam má zas článek,moc pěkně začíná ,ten člověk se mi vopravdu líbí
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
šou áádva tři...nemám tohle v oblibě
Já taky ne, ale právě na lidi kolem mě to zjevně zabíralo - takhle poslouchali celou dobu, jinak by se nesoustředili ani na deset minut. Podle mě to má dobře vymyšlený.
takový jelita by moh někdo vůbec osvítit
Po včerejšku jsem si jistej - když to nedokáíže CM, tak už nikdo. Ví o čem mluví a podává to přímo a jednoduše.
hrabat kamsi za hranice a platit za něco..
Jo jo. Já jsem si to určil jako služební cestu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 10:48
- Nahlásit
Walda
á taky ne, ale právě na lidi kolem mě to zjevně zabíralo - takhle poslouchali celou dobu, jinak by se nesoustředili ani na deset minut. Podle mě to má dobře vymyšlený.
je mi to jasný..operuje s tim,že většina lidí je tupej daf a dá jim to co chtěj a co na ně zabírá,já bohužel patřim k tý menšině co to spíš odradí,ale to neni podstatný,pokud chce oslovit velký množství běžnejch konzumentů,musí to tak udělat..a byly nějaký praktický ukázky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 18:04
- Nahlásit
Škoda, že sem to nevěděla dřív, mohla bych vzít Maryji jako dárek k narozeninám na seminář soudruha Cézara...
Tímto své krásné a chytré Maryji gratuluji k jejím dnešním 13. narozeninám, ať jí zdraví ještě dlouho slouží, ať ještě dlouho činí můj život bohatším a veselým, nechť i já jí dělám ještě dlouho radost a společně ať se provázíme na cestách předlouho. Maryje, ty blázne jeden starý, dnes dostaneš k večeři jezevčíka, kterýho si vybereš!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:42
- Nahlásit
Gerda
Maryji preji vse NEJ a hlavne zdravi at ji slouzi jeste dlouha leta a ta trinactka je pro vas stastna! Krasnej vek. Blemcos na rypak, dukladne potrepani tlapkou a piskotek, teda prej jen pul, rika Kremyl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 20:05
- Nahlásit
Fifi
Milá pani Fyfyjová, my vám ale pěkně děkujeme, doufám, že ještě nějaké narozeniny Markusovy oslavíme, zatím vypadá velmi dobře, i se dobře cítí, nesnáší každýho a všechno, krom jídla, půl piškota od Křemýlka slupla jako malinu, nyní uraženě a hladově syčí jako had v koupelně trvajíce na tom, že to bylo MÁLOOOOOOO!!!!! )))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 21:52
- Nahlásit
Maryje
Všechno nejlepší k narozeninám od Waldy, Malýho Waldy (doktora Indyho) a Juniora. Toť krásný a požehnaný věk!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 12:34
- Nahlásit
Walda
Maryje děkuje jen Doktoroj, páč malej je podle ní ohavnej, neb je štěně, takže se s nim slušnej pes vůbec nezabejvá, a ty nemáš moc piškotůch, takže Doktor je z vaší skupiny jedinej zajímavej vlastně ))))) V sobotu či v neděli tě čekáme na známém místě ve známý čas.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 12:58
- Nahlásit
Gerda
malej je podle ní ohavnej
Prosím sděl Maryji, že malej je sice štěně, ale už pár týdnů je stejně velkej jako doktor, možná o nějakej centimetr větší, takže vůbec není malej.
No, uvidí sama, se známým časem na známém místě totiž počítáme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 14:04
- Nahlásit
Walda
supeeeeer! Budeme se těšit! Pokud už je malej velkej, milost nedostane, protože je moc mladej furt )))))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
čtu novýho PPČ ted, Šusta tam má zas článek,moc pěkně začíná ,ten člověk se mi vopravdu líbí
Koupil jsem si a přečet.
Taky se mi líbí, jsem rád, že píše o rozdílech významu pozitivky u psů a ostatních živočichů.
Taky jsem rád, že nesměšuje korekci a trest, je jeden z mála.
Ovšem má tu i nějaké botičky, třeba píše:
„V konečném výsledku se tedy pes pod negativním modem nenaučí točit na slovní povel a zůstane jen ve fázi pohybu za targetem.“ Nezůstane, klasická teorie výcviku nás učí, že to je vytváření podmíněného spojení 2. druhu a po tak dvaceti opakováních se začne točit jen po povelu každopádně, jen to bude trochu jiný postup.
U navádění pamlskem píše:
„Podmínkou je ale schopnost člověka včas pamlsek odbourat a převést pozornost psa z pamlsku na chování, které k pamlsku vede.“ No a k tomu slouží klasická cesta tří funkcí pamlsku: navádění-motivace-odměna.
Máš recht, Šusta je v pohodě, má srovnáno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 13:10
- Nahlásit
do bryden,f kterým qadrantu se momentálně nacházíte?
Walda
Podmínkou je ale schopnost člověka včas pamlsek odbourat a převést pozornost psa z pamlsku na chování, které k pamlsku vede
tak já nevim jak to myslíš a jak to myslí on,ale je celkem logický a přirozený ,že postupně prodlužuješ dobu kdy pamlsek či míček psovi za odměnu dáš..jak jinak by asi odchodil celou poslušnost bez odměny ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
do bryden,f kterým qadrantu se momentálně nacházíte?
neruš mé kruhy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 13:48
- Nahlásit
Gerda
neruš mé kruhy.
proč? máš v nich uloženu čokošku ,? )))))))))))))
beru příložník a du reinkarnovat,je to moje premyjéra taxem zvjedavá..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 13:56
- Nahlásit
Walda
a když jejich vztah se psem naplňuje je, je všechno OK.
ale o to jde přeci v podstatě každýmu i tobě i mi i tady manželce mý Renátce
jen prostě každý máme v kebuli jiný info tak k tomu naplnění sebe potřebujeme něco jinýho ... to tak ale funguje v celým životě, nejen ve vztahu ke psům přeci
přeci děláš to, co si myslíš, že je pro psa dobrý ...když nevíš, že třeba dejme tomu je dobrý přečíst psovi každej večer jednu báseň, tak to neděláš, kdyby někdo prokázal způsobem, kterýmu uvěříš, že to třeba je, dělat to asi budeš a budeš to dělat především proto, aby jsi mohl být hrdý na sebe, že to děláš, aby jsi si nemusel vyčítat, že to neděláš ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 13:59
- Nahlásit
Já si osobně nemyslím, že by jako Milan nevěděl dost o psech, ale jsem přesvědčen, že prostě to dobrý, co v tomto směru udělá rozseká těma videama, kde je prostě velmi citelný, jak ty psy někam tlačí .... videomarketing je velmi silný nástroj a on ho dělá ať už tomu říká jakkoliv
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 14:01
- Nahlásit
davidkova renataWalda
Podmínkou je ale schopnost člověka včas pamlsek odbourat a převést pozornost psa z pamlsku na chování, které k pamlsku vede
tak já nevim jak to myslíš a jak to myslí on,ale je celkem logický a přirozený ,že postupně prodlužuješ dobu kdy pamlsek či míček psovi za odměnu dáš..jak jinak by asi odchodil celou poslušnost bez odměny ne?
Walda ale píše o tom, že je podmínkou, aby to člověk uměl provést tu změnu frekvence odměňování a nepíše vo tom, že to tak prostě je třeba dělat, tak nevím, jestli jsi ho diamante dobře pochopila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 14:02
- Nahlásit
zbrnd
čau zlato,du reinkarnovat,ale jen Ti chci říct,že jistěže od toho psa si taky něco beru ,že ho mám částečně ze sobeckejch důvodů,ale zas se taky snažim aby jemu bylo dobře taky u mě,aby jako byl štastnej ))))))))))))))) to je oblíbený slovo u Tebe )) v f souvislosti se psem .p musim jít,ale za sebe se prostě snažim aby to bylo oboustranný esi mi rozumíš..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 14:02
- Nahlásit
zbrnd
ak nevím, jestli jsi ho diamante dobře pochopila
no asi ne proto to tam taky píšu právě
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 14:04
- Nahlásit
davidkova renata,ale zas se taky snažim aby jemu bylo dobře taky u mě,aby jako byl štastnej
jasný, ale proč má být šťastnej ... no aby sis nemusela vyčítat, že není šťastnej přeci ... je to snadný...jsme jen lidi
rozumíš..
jasný, pokud by to nebylo oboustraný, mohla by jsi z toho mít výčitky a to přeci nechceš....
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 14:07
- Nahlásit
davidkova renatano asi ne proto to tam taky píšu právě no prave mi prislo, ze jsi ale reagovala jakoze trochu mimo, pac on psal o tom, ze:
Podmínkou je ale schopnost člověka včas pamlsek odbourat
čili nepíše o tom, že je třeba odbourat,
ale o tom, že je to třeba udělat VČAS
|