| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:33 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Dobré popoludnˇe všem žampionovým,všem stojícím na bednách,a speciálně makrelce k sfátku.A všem zahrajeme písničku na přání http://youtu.be/xdCrZfTkG1c
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:46
- Nahlásit
danajasa
Makrela je Valdemar? ooo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 17:05
- Nahlásit
stetisek123Makrela je Valdemar né makrelopes ale voni si to už přeberou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 17:37
- Nahlásit
čus dementi uš su taky tu vypečená jako houstička
makrela
všecko nejlepčí paníííííí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 18:17
- Nahlásit
ježiš to je debil ten jindra to neni možný vúbec
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit
Crysí posádka se hlásí zpět doma, jsme mrkvi. Ještě že další akce u nás na cvičáku je až za týden. Doufám že dorazíte všichni závodit podle našeho krásného národního řádu!! Esli nedorazíte minimálnmě do ZZO taxi mě nepřejte!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 18:40
- Nahlásit
Crysa
hele taxi tě asi nepřeju leda snad to ringo..vocotamgou?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
leda snad to ringo..vocotamgou?
běží chlap, v ringu chlap, zařveš "stůjte!" a na psa "drž ho", pustíš psa a pes fíka kousne. Je to kontrolní, takže otáčí se do psa. Můžeš dostat 90b. za výkon a 10 navíc když pes nemá Sopku, tedy půšťá, jinak sundaváš psa.
A pak taky můžeš jít do toho srandaagility. Stačí stylem "k noze, hop, k noze, hop" Tam jde o srandu
A taky kdyby Nanda vymyslela že bude pouštět na rukáf, tak sámo může třá do jedniček či dvojek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
A taky kdyby Nanda vymyslela že bude pouštět na rukáf, tak sámo může třá do jedniček či dvojek
tak na to zapomen samosebou
běží chlap, v ringu chlap, zařveš "stůjte!" a na psa "drž ho", pustíš psa a pes fíka kousne. Je to kontrolní, takže otáčí se do psa
tag jasně já esi je k tomu poslušnost nějaká nebo tak..
když pes nemá Sopku, tedy půšťá
Sopku máme,tagže z toho plyne že nepůštá
OK,tag esi pojde gerda taxnat t o ringo esi je to jen kontrolák bez poslušností
sranadagi se rozhodnu na místě dyštak..škoda že neni kurzýnk,to bych bala horkej favorit.-))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:16
- Nahlásit
stetisek123
proč se vy chodíte fotit k profíkovi, když ty fotíš líp?
Baico
moc gratulujeme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:21
- Nahlásit
Crysa
běží chlap, v ringu chlap, zařveš "stůjte!" a na psa "drž ho",
no to jíá řekni ještě nekolikrát, bo ta dementka zas neřekne stůjte a má body v řiti jako na opt2. Sme se tam s publikama vostatníma chytali za hlavu, páč vůbec neřekla stůjte, ale rovnou ječela drž hooooooo a už běžela lehčí vo pět bodů.
davidkova renata
joooo pojď i do to sranda agi, to bude prča! Pudete do vobleku, my do zzo, pak do sranda agi Bude děsně dobrej voběd, Kakamila řikala uš, co navaří, aji slatkostě budou nějaký a pak si poťuťáme štěňátkáááááá.
Děcka, barvim si vepřovou hlavu, sem strašlivě ale strašlivě špinavá od tý barvy, už nikdy to nesmeju z kůže. Jak se barvim bez brejlích, je to veliké peklo.
davidkova renata
ježiš to je debil ten jindra to neni možný vúbec
Hele ale tohle nevymyslíš, já bych bejvala vsadila dolar proti koblížku, že neni opravdickej ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:26
- Nahlásit
GerdaDěcka, barvim si vepřovou hlavu, sem strašlivě ale strašlivě špinavá od tý barvy, už nikdy to nesmeju z kůže.
tak aspoň že béš jen tříbarevná ynženyrka z Prahy, já se v jeden moment začala bát, esli vůbec budeš ještě v Šenghenu, když jsem ti popisovala cestu k dálnici a tys řekla, že to kdyžtak nastavíš v mobilu a jak se zaprášilo za tvojim autem směrem ze cvičáku pryč, tak mi došlo, žes bez mobila, teda s mobilem mrtvomobilem...
jo a máš u mě poslouchací vodítko, jaxi na něj uvázala štěkátkům ten kousací uzel
a včéra jsem postřehla, ale strašně zapomněla
OBROVSKÝ GRATULACE NEJKRÁSNĚJŠÍMU FANOUŠKOVI ŠAMPYJONOJ ČESKÉMU!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:27
- Nahlásit
jsem děsně utahaná, asi na mě něco leze
ale byl to zase super víkend snad se dnešní focení vydařilo, ale řeknu vám, že to bylo psycho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit
Gerda
Bude děsně dobrej voběd, Kakamila řikala uš, co navaří, aji slatkostě budou nějaký
to myslim rozhodlo
Gerda
Sme se tam s publikama vostatníma chytali za hlavu, páč vůbec neřekla stůjte, ale rovnou ječela drž hooooooo a už běžela lehčí vo pět bodů.
tsss na tu dálku děsnou by to stejnak neslyšel tak co se budu vysilovat né?a i dyby to slyšel,fsadim botky že by stejně nezastavil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:32
- Nahlásit
Crysa
no já sem si to nenastavila, bo sem si řekla, že to risknu přes Liběchov, dobře sem udělala, bo sem chytla zelenou, a to jak na mostě, tak na křižovatce, pročež sem jela jako pán, jenže sem zabloudila v praze, bo sem jela po tý spojce, trefila sem sjezd z dálnice, jela sem přes ty vysočana, pak sem jela přes tu spojovací nebo jak se jí řiká a pak sem nevěděla, kde sjet, takže sem jela furt rovně, dostala se někam do řitě do strašnic, pak až sem po dlouhý době najela zpět na spojku )) no dement prostě, to je málo platný. Marunek jest utahaným, velice pěkně děkujeme Jo a mám modřinu vod Kamílka, je to už velkej sabyják, už mě sabyl do rukýýýýýý, huráááááááá - jak sme se tam ráno zdravili na sachrátce a von nás s Šašíčkovou štípal vobě dvě )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:38
- Nahlásit
čus paka co vymejváte čoklům mozky
byla sem dneska holky šikanovat na cičáku
tak kdopak pojede do štětí???? sama nejedu
Baico
princu hijacintovi posílám mocinky velký gratulace
Gerda
krásné a chytré maryji také
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit
Alexa
tak kdopak pojede do štětí???? sama nejedu
prej je slíbenej slušnej voběd tak pojedem s gerdou no..vona do ZZO a já teda na to ringo
jak dopadla kryšpína neví se??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit
Ty Lefy mě jednou sabijou Proč si furt vymýšlím takové pakárny, co? Proč nemůžu normálně sedět doma na prdeli Zase sme naběhali asi milijoun kilometrů, za chvilku trumfnu aj Boncofku essi to takhle půjde dál
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:00
- Nahlásit
Biluška
a vy nemáte cvičák kde bys dřepěla na prdeli a pila kafe????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit
Alexatak kdopak pojede do štětí???? sama nejedu
no už jste tři, ty Gerda a Matka přectavená, ještě svolejte Žanetu ať jede, bo na ní nemám kontakt, žáno, ta veme logycky Jiříka s Dagmarou, ještě jednou pošlu propo a přihlášku pani Jani co už není Jani ale Jardová je z ní, esli se nebudou chtět jet rozptýlit. Baicovka na nás teda peče a jede se vystatovat ale třáí ještě někoho splašíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:07
- Nahlásit
Crysa
poslala sem to emilem janě co už je jarda a žanetě
du se svalyt jelyta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
a vy nemáte cvičák kde bys dřepěla na prdeli a pila kafe????
Máme, ale nemáme ovál na ten trek Tak ho holt musím udělat v terénu. Dohromady ta hrůza má 297 kiláků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit
Co se furt válíte? Teď mám konečně už brýle, tak vás vidim, taky vidim, jak mi na kůži zůstaly barevný stopy po tom barvení, je to strašně agresívní barva, možná mi slezou i vlasy, ale co už.
Crysa
uděláme si pikniček štětkofský, což je velmi dobré, budeme jísti a píti a ponižovat psy a pak je zavřem a hotovo.
davidkova renata
Alexa
Pojďte do toho sranda agi voběěěěěě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:11
- Nahlásit
Biluška
ale nemáme ovál na ten trek
aha tak to je blbý..litylity
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:12
- Nahlásit
Gerda
Pojďte do toho sranda agi voběěěěěě
ježič ty seš jak urvaná ze řetězu zas chceš další medajli co? )
uvidíme,no..ty tam ale pudeš taky teda!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
no jooo, myslela sem, že bychom mohli jít všichni, bude to sranda, jsně že tam budou agisti, co parkůry střílej fik fik fik, ale s našima čoklema to bude legranda. A eště můžu říct Hancew, aby jela, že by si v tom sranda agi zazávodila opravdicky, bo oni agistí jsou....a zas by nás jelo o ždibku víc, byl by vječí pikníííík!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:22
- Nahlásit
ajooo to by mohla jet akyháková s arijelou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:24
- Nahlásit
Alexa
no prosim! Když pojede Hancaw, mohly by se svézt jednim vozem, ať maj levnější cestičku k domovu...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:38
- Nahlásit
Zdař Jelimání
byli jsme se meziploty a pustili nás aji zpjet!
Gerda kam a gdy se jede?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:41
- Nahlásit
hancaw
nazdááár, jak seš pěkně přivolaná ))) Jede se příští sobotěnku do štětkova na závod a sranda agi, Crys tu zakládala téma na to, na cz-psu, koukni na to a pojeď taky, uděláme si piknik a poťuťáme štěňátka
|