| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit
Dobré ráno všem mediálně slavným a zvyditelněnýn.Dobré ráno půlce republiky která to tu čte.Dobré ráno všem pejskům a kočičkám a celé fauně ba dokonce i floře krásné ráno kopretinky broučci myšičky tak snad sem na nikoho nezapoměla.Dyž tak se dopište na seznam
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 09:58
- Nahlásit
danajasa
Dobré ránko také fšem
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 13:26
- Nahlásit
prosimvás, co je to PÁKOVÝ obojek?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 14:32
- Nahlásit
stetisek123
to je obojek pro paka
byli jsme tři hodiny brigádničit, více to nešlo, jelikož nepršelo tak půda byla jak betón, teď jdeme k Ostravici a večer budeme mít rybí návštěvu už se na ni těšíme
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit
stetisek123
sem ještě neslyšela ale myslim si že to bude sloužit jako donucovací čily týrací prostředek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:30
- Nahlásit
Nazdár kopretiny krásné
Jsme zpět z výstavy. Bylo to křásné, Fanoušek si odvezl Výborný 1, CAC a dneškem má splněny podmínky pro udělení titulu Český šampion krásy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:46
- Nahlásit
nazdar paka ,uš máte vobojky? .-))))
Baico
Fanoušek si odvezl Výborný 1, CAC a dneškem má splněny podmínky pro udělení titulu Český šampion krásy
ooo velkogratulace pani,zase úspěšnej víkend,jak my to děláme???
all
a gerdimíra s marunou vobsadily na vořechyjádě 2. místo!!! tagže zase na bedně..kde se to zastaví todleto
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:54
- Nahlásit
davidkova renata
jak my to děláme???
Jsem si jistá, že je to tím pitím kvalitní kávy
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:56
- Nahlásit
Baicodavidkova renata kde se to zastaví todleto Myslím,že bém citovat Město Žumpa veliké,jehož sláva hvězd se dotýká
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 17:03
- Nahlásit
Baico
Pani gratulace velká jako obvykle, jste prostě hustoofčácí krásní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 17:13
- Nahlásit
Baico
že je to tím pitím kvalitní kávy
mám dotaz stran dobré brazilské kávy..
danajasa
citovat Město Žumpa veliké,jehož sláva hvězd se dotýká
no vypadá to tak bo nikdy nevíš kdo to tu čte..možná by bylo snažší jmenovat ty co to nečtou,to bys možná spočítala na prstech jedný ruky jak to tak pozoruju ..ale stejně mě to překvapilo..sem nečekala až takovej rozsah
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 18:22
- Nahlásit
ten obojek je tady až úpa poslední příspěvek
ten člověk se asi splet, nebo tomu nerozumí,ale já furt přemejšlim, co mu asi tak může připomínat tu páku na obojku, nebo to pako u obojku
ale o dva příspěvky vejš je nějaký napadení koně stafordem, celkem by mě zajímalo, esli je to pravda, asi se zajdu na to přeptat
Granuluju všem umístěným na bedně!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 18:23
- Nahlásit
celej den gruntuju a zvládla sem oba pz-pokoje. Vzala sem to od podlahy a vyhodila 4 pytle bordelu, tak sem si těĎ dala na oslavu tyčky s Houbou!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 18:30
- Nahlásit
stetisek123
není to obyč. ohlávka ??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 18:36
- Nahlásit
stetisek123 esli nechtěl napsat páskový v rozrušní třá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 19:40
- Nahlásit
stetisek123
ten člověk se asi splet, nebo tomu nerozumí
hele a nemoh myslet vostnáč ?
jinak s tim koněm je to i na FB,je tam vyfocený kouslý břicho toho koně a komentář majitelky,esi to najdu nasdílim ti na zed.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 19:46
- Nahlásit
stetisek123
nevim co zas FB blbne,něšlo kliknout na sdílení ve skuponě nebo na zdi přítele tak to mám na svý zdi tam to šlo anebo to zkusim linknout sem
https://www.facebook.com/lenka.brutarova#!/adela.h endrichova
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 21:38
- Nahlásit
heeeej, lidi!!! dneska má makrelopes svátek!!! Kde jsou dary?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit
davidkova renata
už sem to četla a vyjádřila se taky, asi mě umlátěj,ani nevím, jestli je poznat,kdo sem
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:22
- Nahlásit
Monty
že vzkazuju, ať ji zežere
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit
čus paka
moc a moc se bavím u štěněte bígla bavíte se taky tak?????
taky jsme dneska měli na cvičáku předváděčku a mocinky se povedla
pak sem byla na rozloučení s kámoškou měla sem z toho obavy, ale byla to dobrá tryzna, je jí moc velká škoda
Monty
makrelopes svátek!
jako pes jako pes???? slavíme i svátky jo???? tak tady má malej dáreček
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit
Takže Gerda vám to jako nechce napsat, páč to by bylo moc úspěchů na jedný stránce. Páč MARYJE BYLA ZASE DNESKA NA BEDNĚ!!! prostě je druhá nejvíc nejhezčí fenek země. Vystavovaly se tam pěkně, hezkej den jsme si užily, obě jsme vymrtvený teda brutálka, takže dneska nezvykle na střízlivo usínačka.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit
Brou noc blázni blázniví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 22:43
- Nahlásit
Makrelopsovi fšechno nejlepší k svátku.
Gerdomaryji gratulace k úspěchům.
Fanóšovi taky velkogratulace.
A du spát, su unavené.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 07:11
- Nahlásit
bré ráno, dneska se jedeme fotit do Opavy :ú
doufám, že nezabloudíme
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit
Monty
proč se vy chodíte fotit k profíkovi, když ty fotíš líp?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 09:10
- Nahlásit
Jo, vlasně, gud moning! Sem nějak už zapomněla, že sem tady ještě dneska nebyla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 15:59
- Nahlásit
Čus bus!!
Už mám denska skoro uklizeno a večer se zase chystám na cvičák. Dneska už po druhý
A tady máte čerstvého šampóna včra v kruhu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:07
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sme z vejkendku doma, krom toho, že má Markus další medailu, bo je děsně krásná, to vypadá, že asi chápla, že má předmět označit lehnutím, sme byli teď před mazlenim štěňátek na stopování horkém, na poledním slunku na posekaném plácku na krátké stopičce označovací, neboť co deset krokůch, to předmět. Všechny jeMáňa našla, což je jasný, bo byly vidět už z dálky. Ale přičuchala se k nim a pak si taky někdy lehla. Měli sme výbornej víkendos, ale polomrtváckej, Markus je uhým a já taky. Muckali sme malý vrčáky, děsně nás pokousali, bo už byli dost velký na to, aby mohli. Taky sme muckali malinký malinky, to sou děsný špalíky zrzavý, ty nás eště nesnědli, bo sou malinkatí. Vořechyjáááda prímovnická, ale děsný vedro, sem usla v sedě. Maryje byla moooc šikovná, celej kruh mi obíhala s krásnou ípochůzí, moc jí to i v tom vedru bafčilo, páč pak si ležela v stíně jako pán ve svém domku. Kamil jí pořád zlobí a kouše do hlavy. Je to děsněej hrdina, neboť chodí ven se třema čupkama a dává na ně pozor, furt je kontroluje, jestli jdou, nebo je hlídá, ab moc nechodily, prostě na ně děsně dohlíží celou cestu, pak je zlobí a vony ho pak ženou. Takže sou ty hovada všechny děsně vyběhaný )) Taky vyplavený, bo se chodí kol řeky. Zase sem ráno odhalila Pferdíčka, kterak nehlídal a spal. Sem mu řekla - jak to, že nejsi na stráži Malohlave? A on měl radost a hned vylez a řekl, že byl na stráži, že si jen šel převlíct fusekle. A pak už museli vstávat všichni. Marunek teď jezdí hlavou po koberci a už jde spát. Večer ještě pojede na koníčky asi.
Jak ste se měli lumpícííííí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 16:09
- Nahlásit
[b]Baico
SOUDRUHOVI ŽAMPYJOUNOVI GRATLUJEME NADMĚRNĚ, JE VELICE NEJVÍC KRÁÁÁÁSNÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!
[/b]
|