Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:48
- Nahlásit

hancaw ty spešl pojedeš ZZO a srandaagility v sobotu k nám na cvičák

Alexaajooo to by mohla jet akyháková s arijelou

davidkova renataposlala sem to emilem janě co už je jarda a žanetě
a já napsala Zlatovláskoj SMS

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:54
- Nahlásit

Počkejte na nás, jdem na rychlovku ven, jen odvézt Knedlíčka.

hancaw
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit

Gerda, Crysa uvidím bo Stanislaff chce někam jet - nevím zda v sobotu či v neděli s kým bych jako jela posádku?
Gerda mám dva korálkovníky tak možná budeš mít korálky na domácí tvorbu pokud dorostou

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:56
- Nahlásit

Maryje maskovaná chameleonovitá na bedně

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 20:58
- Nahlásit

hancawuvidím bo Stanislaff chce někam jet - nevím zda v sobotu či v neděli s kým bych jako jela posádku?
tak ho vysadíš u Řípu a pak za tebou s pohlednicí zakoupenou na vrcholku památné hory dojde pěšky než si odzávodíš

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:01
- Nahlásit

a měli jsme tam na vořechyjádě i nožní maliny

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

Gerda
paní? vy jste byly zase na bedně? gratuluju moooooc jen nevím vocogou

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:21
- Nahlásit

A když už si tu zas povídám sama, taxem taky napíšu, že Asínku zřejmě kousla vosa. Po návratu dom seděla na zadeli a ukazovala nateklou ruku, mezi těma prostředníma prstama. Na ohyb ani pohyb prstů nereaguje, ale měla to nateklý. Tak teď je doma a že jí budu ledovat nohu tím gelovým namrzlym pytlikem, dala jsem ho do ručníku, přiložila k ruce a myslela jsem si, že bude vděčná.. tak to začala ihned sklepávat, že takle si léčbu teda nepředstavovala. Tak dostala po papuli a přiheftla jsem jí to prubanem k ruce a hlídala jí jen se pohla. Tak jak se to ochladilo, tak to už splasklo. Myslím že už raději bude, stejně jako předchozích víc jak deset let, úpa zdravá a nenateklá ale nechám jí tu do rána, aby si aspoň užila pocit zvýšené pozornosti marodění

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:21
- Nahlásit

tumáte eště jednu bednu dyš uš sme f tom.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:26
- Nahlásit

davidkova renata
tumáte eště jednu bednu

jak jednu dyť sou tam 4

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:37
- Nahlásit

Gratulace úspěšným!!!!!!!!!!!!!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:51
- Nahlásit

gratulace všem ke všemu, zas to nezvládam sledovat, je toho moc, už radši seďte doma na zadku a nikam nejezděte - pak furt všechno vyhráváte a kdo si to má všechno pamatovat

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit

davidkova renata
myslím, že jsi vůbec nepochopila, co jsem chtěla říct....ale to nevadí, zjišťuju, že to není poprve, co to tak je. Nepsala jsem nic o článku, ale o Maky a o informacích ze semináře, který byl "neposvěcený" původními majiteli psa a ještě odkazuje na starý článek o něm. Psala jsem o tom, že by to mohl být velký problém a nic jiného... ... navíc si myslím, že nemám patent na rozum a čtení psa, stejně jako ho nemáš ty a ostatní zde. Ale to už je na přímou debatu a ne po netu ....

Opravdu nemůžeš říct, že by žumpu četli jen lidi, co vás znají a vědí, jak co myslíte a jakým způsobem se bavíte... mnoho z nich o tom všem nemá ani páru a zbytečně pak dochází k dezinformacím. Ale máš pravdu... celá republika vás na stopro nečte, protože ani nevědí, že nějaký cztko existuje....

takže to rozštoural leda ten kdo hbitě poslal linka majiteli
o tom já nic nevím... jen jsem vás upozorňovala na možný problém ....

Biluška
Bych si dovolila se na tuto větu zaměřit
myslím, že jsou věci, které nebudeme spolu rozebírat. Myslím si o mnohých útulcích a přístupech ke psům svý a podle tvých reakcí, které jsi zde kdy napsala, tak ty taky....Navíc vím, jak jsi se kdy na zbytečné utrácení dívala ty... změnila jsi názor?

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:31
- Nahlásit

Představuji vám našeho dalšího synátora Lothians White Ancilias. Posílá všem pozdrav ze Slovenska a já se těším, jak ho v sobotu v Malackách uvidím na vlastní oka

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:51
- Nahlásit

jdeme spát, už jsem viděla 4 fotky z dnešního focení, jsou pěkné, jsem zvědavá na ostatní

Dobrou

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 23:04
- Nahlásit

Brou noc

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 07:08
- Nahlásit

Krásné ráno ženy rozmilé, to máme dneska nádherné ráno!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 07:29
- Nahlásit

Bré deň. Jsem to tu přejela jedním okem a zjistila jsem, že žumpa byla zase úspěšná. Fšem gratulace za vzornou reprezentaci.

My jsme měli taky super víkend! Dohromady jsem naspala tak 8 hodin, vypila jsem moc vína a moc kafe na cvičáku, moc jsem se smála a bylo mi moc fajn.

Jenže už je zase pindělí. A je hnusně. A já mám krátký gatě.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 07:45
- Nahlásit

dobré ráno, dneska je pondělí, to je děs, doma jsem o víkendu nic neudělala, dneska jsem jak praštěná lopatou, protože jsem dvě noci po sobě toho hodně málo naspala a dneska mě bolí bachor, dneska se asi budeme válet v posteli, knírači taky vypadají hodně KO

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 08:05
- Nahlásit

jinak tady jsou ty fotečky ze včerejška

kámoš basenjík Akim

a moje dětičky

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:50
- Nahlásit

Brýtro
se dneska drží bobřík mlčení?

Montya moje dětičky

krásní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:01
- Nahlásit

čus vy paka zasejc nestíhám a vod zejtra to bé poctatně horší..příde eletryckej pán a tuty votpojí eletryku na čas
a zasejc se musíme prtínat bo je pindělí
brut
myslím, že jsi vůbec nepochopila, co jsem chtěla říct....
asi
Nepsala jsem nic o článku
ale my se o něm právě bavily a pokud věci tam autorem napsané nejsou pravda,tak za to fakt nemůžu.
navíc si myslím, že nemám patent na rozum a čtení psa, stejně jako ho nemáš ty a ostatní zde
to si sice o sobě myslím taky ale zas skromnost stranou..tutově jsem na tom líp než třá jindra či jemu podobní..takže asi tak
jinak mě to už nebaví,možná v reálu by bylo snažší si vysvětlit jak kdo co myslel,ale ta možnost není.Pokud mě někdo chce třá žalovat za můj názor na diskutovaný článek,at si klidně poslouží ,docela bych byla zvědavá na výsledek.Jinak jsi moc hodná,že se nás snažíš ochránit od problémů,jsou na světě přece jen ještě hodný lidi

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:15
- Nahlásit

čus vymytý mozky

ooo dneska je tu klíííd a bude celej tejden páč půlka školy vodjela na školu f přírodě
co děláte???????????? jo a chtěla sem vám říct aby ste nešikanovali ty pejsky

agáta12
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:16
- Nahlásit

Zdár kopretiny a pampelišky posekané a pohnojené kejdou uzrálou !!
Měli sme pěknej víkend
V sobotu jako obvykle dřecí a neděli taky jako skoro obvykle zkouškovací .
Nároďák otěšický 100% úspěšný všichni trefili , poslechli i zabili našeho zákusníka ( nový výraz účastníka zájezdu trénovacího )

Připomínám , že už brzo bude tady na západě TOP 15 nejlepších , tak proč si ji nechat ujít

Gratulíruju všem nejkrásnějším a nejlepším a nejšikovnějším .
Taky všem o rok starším !
A taky všem , co maj svátky !
A jsou povýšeni a přidali jim další platy nebo krabice a tak ...
Ti by se mohli dělit s náma , co nám furt nikdo nic nenese

A teď už všichni děte dřít , ať máte na žrádlo pro ťutínky

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:16
- Nahlásit

Alexa
co děláte????????????
jsem mrtvá a nic se mi nechce

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:16
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/268780-tyden-prinese- vysoke-teploty-na-vikend-se-ale-prudce-ochladi-a-b ude-prset.html

néééé, klidně ať se ochladí, ale pršet neeee!!!
Chceme jet s Vanilkou na nějaký ten výlet

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:35
- Nahlásit

Taxem přijela z nákupůch, skoro nic mi nechybělo, jen dvě poctatný věci a byl toho plnej košík
ale koupila jsem si i 6/12 PPČ a je tam i článek vo předmětech, letmo jsem ho projela očmama a vypadá srozumitelně. Tak trénujte, na podzim u nás uděláme další zkoušky, tak ať dorazíte aspoň na "ztratil"zkoušku a nebo na čuchací, či poslouchací a ochočenější i s obranou

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:00
- Nahlásit

Brýtro národi, co zlomeny bolem stojíte nad rakví zvěčnělého císaře!
Časopis už sem téééš zakoupila, je tam portrét american bully, to je teda dooost vošklivej pes.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:04
- Nahlásit

Gerda
Brýtro
to je zajímavé psát ve 12hodin

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

héééééj chi okamžitě vědííít v jakym časopisu sem vyfocená

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání