Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
s Hannah botama zkušenost nemam, ale mam od nich oblečení a spokojenost, celkově je mam jako značku ráda. Sandále mam z Hudy ve slevě za 200,- a max spokojenost, pěnová lehká podrážka (kupovala jsem je na váhu - aby v batohu co nejmíň tížily) a nikterak nekloužou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:04
- Nahlásit

bonc
paw

Díky Od Teva jsem si vybrala do města, na ven se mi líběj Keen a Merrell, ale zatim nemam samozřejmě nic, nemám čas chodit po obchodech Jaký máte kecky na ven? Máte někdo Asolo?

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:07 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
asoláče mam, jsou super!
jinak kecky na ven mam odpad ve kterym už se nedá chodit do práce, tj. většinou od větví

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:21
- Nahlásit

bonc
asoláče mam, jsou super!

Dík, já si totiž našla ve slevě že maj v jednom netšopu, tak to asi využiju

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:29
- Nahlásit

Biluška

no jo a já znám některé kterí to sem ze slovenska přivezou a tady s tim pruděj "chudinka zachráněnej ze slovenska vemte si ho někdo, prosím" jakoby tady těch chudáku nebylo samo o sobě dost

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
mam od nich kotníkáče, a je to fakt kvalita. Sice mi krájej paty, ale to je moje vlastní anomálie, za to boty nemůžou Jsou lehoučký, prodyšný a zároveň opravdu nepromokavý.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:12
- Nahlásit

boncLucie Kratochvílová Děfčata já sem neska reklamovala botky kilimadžáro v Hervise upadla jim podrážka asi sem v nich neměla chodit nenutím chápu Kupodivu mi ihned řekli že si můžu vybrat jiný v ceně a nafásla sem mladíka kerej mi vydobil 20%slevu a eště mi pošeptal že kilimn..stojí za la ovno tak sem vodešla z teniskem značky columbila a říkal,že mi za ně ručí vlastní hlavou,takže esli se rozpadnou budu mět krásnou lampičku na noční stolek mrkací

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:20
- Nahlásit

čus dementi,co je novýho???
gde je eldorádo už tu bylo????
monty
to sou krásný fotky,ale překročila si limit ,takže blokace!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:36
- Nahlásit

AkkyHákky
no jo a já znám některé kterí to sem ze slovenska přivezou a tady s tim pruděj "chudinka zachráněnej ze slovenska vemte si ho někdo, prosím" jakoby tady těch chudáku nebylo samo o sobě dost
Jo, ty znám taky. Asi tři už jsem zabila a jejich ostatky mám zakopaný na zahradě Ty mi přijdou úpa nejvíc nejhorší
Nedávno mě na fejsu prudila nějaká taková osoba s tím, že ZACHRÁNILA dvě štěńata něcojakojezevčíka, asi týden staré, protože majitel je chtěl utopit. Nicméně doma je mít nemůže a starat se o ně taky nemůže, takže SÚRNĚ hledají někoho kdo by se jich ujal, aspoň na dočasku. V takových chvílích mám sto chutí utopit nejen jezevčíky, ale i dotyčnou "zachránkyni" a všechny pipiny co to lajkují a rozplývají se jaký jsou to ňuňánci "no honem si ich niekto zoberte"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:52
- Nahlásit

Biluška
AkkyHákky
cigi
jako já sem rozpolcená,rozumem akceptuju ty argumenty co tu padaj,i jsem schopná jimi argumentovat páč vim,že je to logický
na druhou stranu jsem vděčná těm zatracovanejm co si vemou nějakýho chudáka ze slovače třá páč mě je jedno jaký národnosti je čokl,asi nejlíp moje pocity vystihuje todle

..fakt sem rozpolcená a neumim zaujmout nějaký zásadní stanovisko neměnný
ale krávy co všude vypisujou..jááj keby som mohla zobrala bysom si ho..mě serou neskutečně sem na to už alergická..grrrr

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:02 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

davidkova renata
..fakt sem rozpolcená a neumim zaujmout nějaký zásadní stanovisko neměnný
Kdyby šlo o jednoho jedince tak jsem jednoznačně pro záchranu. Ale když to vezmeš globálně tak to takhle prostě nejde. Do Čech se valí psi ze Slovače, chrti z Irska, chrti ze Španělska, toulaví psi z Řecka, pořádají se sbírky na rumunské útulky.... kurňa a co naši psi? Ti si žijí ve vatě? Když se budou naopak naši vozit na Slovensko a do Irska tak prosím, pak mi to možná vadit nebude

Edit: jinak a srozumitelněji. Když pojedu na Slovensku autem, uvidím v příkopě toulavého psa, vezmu si ho a NECHÁM SI HO. Tak mi to přijde dobře. Zachráněný život ať byl jakékoliv národnosti. Ale když ho dovezu domů a tady vrazím do útulku, nebo budu komukoliv vnucovat tak je to špatně. A když u toho navíc budu používat fráze "já jsem ho ZACHRÁNILA, ale nemůžu si ho nechat" tak je to úpa na blití

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit

Biluška
ale já to kurva přece vim..
sbírky na rumuncký a jiný útulky sou jiná kapitola bo nevěřim ani na chvíli že se to k těm psům dostane,taky bych neposlala ani vorla!
ale hele jak je roztomilej((
https://www.facebook.com/photo.php?v=2140964700023 &set=vb.1723366457&type=2&theater
je ze slovače..tak co na to mám říct no.-(((

Cigi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
Když si ho vezmeš, adoptuješ ho, nic proti, ale deptají mě doslova hromadné dovozy a nenápadné, vlastně i zcela nápadné přehazování starostí o tyto chudáky na české útulky, které praskají ve švech.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit

Cigi
Když si ho vezmeš, adoptuješ ho, nic proti, ale deptají mě doslova hromadné dovozy a nenápadné, vlastně i zcela nápadné přehazování starostí o tyto chudáky na české útulky, které praskají ve švech.....
holky nemusíte mě přesvědčovat, dyk já vim ,že to tak je,že to je racionální..ale racio u mě neni f souladu s emočnim vyladěním
Když si ho vezmeš, adoptuješ ho
nojo..ale inzerujou ho tady u nás a dyš si ho vemu tak teda seberu šanci nějakýmu "našemu"..a sme tam kde sme byli na začátku...f prdeli

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit

bonc
vyber si nějakou nejkrásnější a nech si z ní udělat tapetu přes celou zeď proti posteli, víš jak se ti bude usínat?
no usínala by se mě nádherně, jen kdybych tam měla místo naproti postele mám velkou šatní skříň a menší skříňku s TV a trimovák, jedině na té stěně, kde je postel

Cigi
Krásná smečka Úžasná trojka
děkuji

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:21
- Nahlásit

a ještě Faithík a Faithík s Guláškem

Fakt je paní šikovná

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:22
- Nahlásit

Zdravím

Opět prolítávám.....

davidkova renata
madam, vás bych přece nikdy nemohla připodobňovat k takovým jindrům a spol. Na to máte o minimálně polovinu víc mozkových buněk a větší cit pro pséky... jinak na dálku drbu Nánu a doufám, že se nám povede zase někde sejít

Biluška
mno s tím utrácením je to tak trochu potíž a nejsem si jistá, jestli to řeší situaci. Spíš by byla dobrá jiná cesta, ale to by musela být legislativní a vymahatelná... přiznám se, že utrácení zdravých zvířat prostě neberu ať je důvod jakýkoli ... u starých a nemocných je to něco jiného... A útulky? To je kapitola sama pro sebe. Někde to jde a funguje bez větších potíží, ale jinde to je katastrofa. Hodně záleží na tom, kdo ho vede a jakým způsobem...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:21
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 04:39
- Nahlásit

Bre den! Vy tady vedete v posledni dobe desne yntelektualni debaty.

Neberete si inspiraci vedle? Treba u Jindry nebo tak?

Jinak dobre den vsem, ja jsem jiz na nohach, bo jsem v noci nemohla spat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 06:06
- Nahlásit

Dobre rano, berusky. Nam teprve skoncil vikend, takze se opozdene hlasim s velkogratulacema velkokynologum. Jste velmi sikovni a krasni

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 06:38
- Nahlásit

brut
Spíš by byla dobrá jiná cesta, ale to by musela být legislativní a vymahatelná...
tak to jednoznačně. Ale když budeme realisti tak si musíme přiznat, že není a nebude

A vůbec, fšichni fstávejte a děte dřít, mě to neba gdyž dřu sama

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 07:38
- Nahlásit

bré ráno, mám oteklé oči, strašně moc, ale nechce se mi spát jako včera

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 07:39
- Nahlásit

Jsem se děsně naštvala hnedle takhle po ránu. Udělala jsem pěknou blbost totiž.

Dneska to v práci snad uteče rychle. Končím ve 3, tak pohoda. o půl 4 se přijdou hned za náma venčit border teriéří holky a já se těším.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno všem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:47
- Nahlásit

Včera jsem sehnala ty botky konečně, náhodou jsme se zastavili ve Štěrboholích a v Hervisu měli Merrellky, takový křížence mezi sandálama a keckama a ještě ve slevě

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:48
- Nahlásit

Dobré jitro při snídani blázni! Mám děsnou modřinu od malobula, on chudák neumí ani vítat, už si smí hrát se ščencema jen pod dozorem, i když je malinkej, má nějakou fakt moc velkou sílu, rozbil by je hnedle. Jdem snídat na sachrátku, než se vnoříme do procesu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:01
- Nahlásit

čůs degenííííí

dneska máme velkou grilovačku, teda vlastně piknik u cesty, už mám naložený vod včera masíko a ráno sem upekla ruládku s mandarinkama a šlehačkoou mňám mňám

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit

Alexa
babo jedna, neděj chutě!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:11
- Nahlásit

Gerda
Chci toho malobula hnééét! Nechť mu jeho bulovství šílený vydrží napořád. Já mám modřiny furt a všude z toho, jak mě vítají ti mí magoři.

Lucie Kratochvílová
Merrelly já ráda. Kupuju si od nich boty na chození s čoklema. Sice je zničím za sezonu i když stojí moc, ale jako jedny z mála mi sedí na nohu.

A včera jsem se prošla poprvé v těch nových hannah sandálech a dobrý. Ani mě neodřely. Ale byli jsme jen tak 6 km, takže z toh nejde soudit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:13
- Nahlásit

Ještě se musím pochlubit, že Džessynka v neděli na obranách shodila 2x fíka. Je úpa bubá, bo letí na fíka jak šialená jak nejrychleji umí. Takže coby nejmenší pes na obranách ho prostě 2x shodila.

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání