| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:07
- Nahlásit
Eldoguero
Ne ne, ve fšech nejsi
bonc
máš novej matroš!!
proč myslíš???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit
Biluška
normální tenisák), ten pes za ním vyskočil do vzduchu a nějak ho vdechnul
tenisák??? jako že ho kus seržral a uhynul posléze to znám takovej případ ale todle..
Si pak vyber co chceš tomu psovi vlastně házet
z tohoto úhlu pohledu je lepší neházet cosi psovi ale házet čímsi po psu třá cihlou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
tenisák???
Právě jak je měkkej a vcelku i malej, tak ho velkej pes vdechnout může
neházet cosi psovi ale házet čímsi po psu třá cihlou
No jo, ale musíš se trefit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:15
- Nahlásit
davidkova renataale todle..Jj Inka zrzavý armádní šel na voperaci páč ho normálně zhltnul prostě chytnul zmáčknul zhltnul a pak se mu v žaludku vrátil do původního tvaru,právě říkali,že dyby se vracel už při průchodu krkem rychlej do původního tvaru tak je taky po něm hnedle
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:20
- Nahlásit
právěže jsem jí míček nebrala bo bylo ještě vedro a já chtěla aby nelítala jak magor - jako vždycky že tak si našla klacek a jak mi ho nesla a pohazovala si s ním v tlamě tak asi zakopla nebo co já už viděla až výsledek
bonc samože jí zmlátim hned jak se probere
all mírotvůrce děkuje za přání až bude moci tak vás fšechny zterapeutí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:28
- Nahlásit
tak Cida jsme si taky málem zabila míčkem, byl na šňůrce, (balonek, ne pes) tu jsme společnými silami při přetahování vytrhli, chybělo projet poslední cvik, pak jsem mu ten balon švihla odrazem o zem, on s nádechem vyskočil a do tý nádechem rozšířený dejchací trupky balon zajel, že jsem mu ho prstama zvenčí zasekávala v krku a pak úderem z obou stran do hrudníku, až mu skoro prdly žebra, to vyletělo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:35
- Nahlásit
žiš neni lepčí toho čokla zavřít do kotečku a vůbec si ho nefšímat rači?? všecky hry sou děsně nebespečný!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:43
- Nahlásit
davidkova renatažiš neni lepčí toho čokla zavřít do kotečku a vůbec si ho nefšímat rači?? všecky hry sou děsně nebespečný!
to nestačí, je třeba mu ještě všechno rizikový vyndat a přišít
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
žiš neni lepčí toho čokla zavřít do kotečku a vůbec si ho nefšímat rači??
Není, nevíš, že nejlepčí je čokla utratit, prej je to moderní v nějaký skupině bo co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:51
- Nahlásit
Crysa
to nestačí, je třeba mu ještě všechno rizikový vyndat a přišít
o jako i dřevo, aby si nezapích tříšku a plechovýho, aby se nepodříz?
obojí znám ... (ne od vlastních psů naštěstí)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 20:52
- Nahlásit
Eldoguero
balonek na šňůrce, abys ho měla za co vytáhnout, páč ani tohle není nic extra neobvyklýho blbý je, že zrovna tenisáky těm čoklům děsně chutnaj
moje saň ujíždí na frisbí talířích, ty snad nepolknou. A Pumice na ragbyčích, při její velikosti taky nehrozí žádný úraz. Ofšem třá Oranice by ho ve své megahubě doslova ztratila..nejlíp bude zašít jim huby. Jednak nic nespolknou a za druhé se ušetří za žrádlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
Biluška
moje saň ujíždí na frisbí talířích,
nevdechnou, když je nerozkousaj a nesežerou, tak je snad nezabijou
nejlíp bude zašít jim huby.
A to není špatnej nápad vůbec zrovna by se mi to u jednoho vzorku hodilo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit
Příště jí nebudu házet nic - leda tak šutr až se pokusí vzít nějakej klacek do huby a ten jí hodim na palici
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:22
- Nahlásit
hancaw
boha jeho ještě, že je v pořádku, to musely být nervy fuj, oklepalo mě, jen při té představě bobek, ať se rychle zotavuje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit
Pro mamku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:29
- Nahlásit
hancaw
bože chudák mírotvůrce, když jí nešikanujou germáni tak se probodne sama posílám energii na brzké uzdravení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:38
- Nahlásit
Alexa
rači ji pošli prachy a dva, tři tachyjóny
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit
Alexa možná že měla z tý šikany depréze a tak se propíchla
Eldoguero tachyjouny netřeba - prachy se hoděj urkitě
Monty no byl to dobrej šoking! bo jsem si chvíli myslela že si vypíchla oko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit
hancaw
bo jsem si chvíli myslela že si vypíchla oko
tagže nakonec to ještě dobře dopadlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:57
- Nahlásit
hancaw
tachyjouny netřeba - prachy se hoděj urkitě
v pohodě, uspořádáme sbírku, ale nečekáš doufám, že ti něco pošlu i já
jsem si chvíli myslela že si vypíchla oko
hnus, zkušenost k nezaplacení co
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:05 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
hancaw
kámoška mi taky říkala, že slyšela, že si pes propíchl klackem krk asi je tím svým blbounům budu rvát z huby, ale to nebudu dělat nic jiného
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:10
- Nahlásit
Crysa
Alexa
Gerda
Lucie Kratochvílová[/b
][b]Monty
danajasa
děkujííííííí vám za krásné dárky
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
Eldoguero si samože myslím ty a davídková pošlete největší částky jinak to vodnese mírotvůrce!
Monty ona jak jí totiž vystříkla krev tak jí zalila oko a já ho nejdřív neviděla tak to se mnou málem seklo jak se teď podívá na klacek tak jí fakt zmlátim! Když si s tim neumí hrát - nebude je do huby brát!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:18
- Nahlásit
hancaw
bože paní, uplně vás lituju, já bych se složila, teda nejprve bych odvezla psa na vetku a pak bych se složila, ikdyž jsem neskutečná stresmenka, tak to vždycky nějak zvládnu a až je po tak se složím, viz. jestli si pamatujete lovení maličké Faith z kanálu, taky jsem se za ní do toho hlubokého kanálu (to nebyl kanál, ale struž či co) bez hlavy do něj vlétla, na podruhé už jsem ji zachránila a pak jak jsem ji vylovila, tak mi zabylo špatně, seděla jsem a třepala jsem se, byly jsme v šoku vobě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:24
- Nahlásit
hancaw
si samože myslím
ale prd, nemyslíš přece jako vůbec myslím
Du k Máldrovi, páč ráno brzo vstávám a jdu týrat pse na cvičák a určitě se i na kafe času dostane počítám, že i nějaký chlapi u toho budou a dá-li Velký Dozák, nebudou tam žádný žencký zejtra vám napíšu jak to dopadlo, kdo není na echtgoltňákejgolttajný má smůlu páč to nebude vědět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:30
- Nahlásit
nic děvuchy, jdeme spát, dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit
Eldoguero
kdo není na echtgoltňákejgolttajný má smůlu páč to nebude vědět
sem jenom v hyperdupertajný, v černočerněmegatajný a f supernejvíctajný. Essi to napíšeš do nějaký jiný tak si mě nepřej
Jo a můžete mi někdo (někdo chytrej samosebou) vysvětlit z čeho vzniklo rčení, že lišky dávají dobrou noc? Liška se soumrakem začíná dělat megabordel a končí až ráno Dost mi va, že krade a všechno odnáší za skříň, nebo pod postel. Je mocinky fajn gdyž vám někdo volá, telefon zvoní a zvoní a já odtahuju postel od zdi abych mohla vydolovat ten mobil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 23:02
- Nahlásit
Nazdar blázni!
hancaw
ty vado, chudák Džin! Zrovna sem vás chtěla vytáhnout na neděli s Pikslama....doufám, že bude Džinek brzo a dobře zahojen a zdráf a silen...to je fakt kráva, proč si třeba jen nestrhla drápek...kleplo by mě hnedle, kdybych to viděla. Podrbej pacientka, ať je mu dobře.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 04:57
- Nahlásit
brý jitro
mě ty noční nebavěj
užéte si dne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 06:46
- Nahlásit
Den Dé je tady, za chvíli to vypukne. Jdu tu tunu zásob zase naskládat do auta a převozit do kempu. Buďte tu hodné kopretinky, žádné skandály a žádné nové drby na extratajných (fšech!!!) dokud se nevrátím. Jasný? Nashle v neděli večer, s Bajkou a Boncofkou dřív
|