| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:00
- Nahlásit
Biluška
Pro jistotu jsem na sobotu objednala závoz,
Že bych se zastavila v sobotu po cestě ze Slovače?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:04
- Nahlásit
pawLINka
dneska jsem špatně naladěna.
předávam štafetu, u mě včerejší nenálada odtáhla do prdele (jako loňskej sníh by se chtělo říci, ale naštěstí mnohem rychleji než loňský sněhy )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:05
- Nahlásit
pawLINka
dneska jsem špatně naladěna
mě příjde, že poslední dobou jsem pořád
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit
Baico
jasně, se stav, vezmu tě na trať ať zažiješ trochu srandy
Špatně naladěná nejsem, jenom unavená. Mám pocit, že už asi celý život budu imrvére unavená
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:08
- Nahlásit
Baico
a nechceš se tam stavit už v pátek cestou tam a vykopnout mě tam? Nějak nemůžu najít nikoho komu by se chtělo jet k Biluši až v pátek odpoledne, všici tam jedou trapně ve čtvrtek nebo v pátek ráno, nechápou kouzlo toho dorazit na místo až o půlnoci
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:10
- Nahlásit
Biluška
Mám pocit, že už asi celý život budu imrvére unavená
s tim vůbec nezačínej, vzpomeň si co to způsobilo minule, todle téma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit
Hezký den
nic vám nechci lidé žumpí, jen si chci napsat příspěvek na stranu 1111 . Mé cíle jsou nízké a k radosti mi stačí málo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit
bonc
a nechceš se tam stavit už v pátek cestou tam a vykopnout mě tam?
No pojedu až v sobotu ráno do Malacek.
Myslela jsem, že bych si trošku zajela až cestou nazpátek, kdy už nebudu pospíchat na šikanu svých psů. Teda lépe řečeno Fandy, který se jede vystavovat. Baico nám dělá jen doprovod.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:16
- Nahlásit
Biluška
Jinak včera jsem si na poště konečně vyzvedla zásilku Děkuju!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:18
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno, žumpo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:41
- Nahlásit
bonc
s tim vůbec nezačínej, vzpomeň si co to způsobilo minule, todle téma
No jo, tak invalidní důchod na to stejně neurvu, tak na to kašlu teda a budu budovat kapytalyzmus dál
Hele taky bys mohla přijet vlakem, víš o tom? . Do Holomóca to stojí asi tři stovky (z Prahy) a v Olmiku bych tě mohla vyzvednout kdybys neměla spojení. Kdybys měla spojení tak se dokodrcáš do Krnova a tam tě vyzvednu určitě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:41
- Nahlásit
Baico
není zač a f sobotu tě teda budem očekávat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 08:54
- Nahlásit
Za hodinu máme poradu velení.
To mi dnešní náladu fakt nezvedne teda.
Snad si náladu zvednu odpoledne na obranách aspoň. Já teda bránit nejdu, ale jedu se podívat, jak brání takoví ti lepší z lepších. A možná i nafotím něco málo pro kamaráda. Tak aspoň nějaká dobrá vyhlídka na dnešek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:02
- Nahlásit
Dobré jitro, stíhám taky čtyři jedničky jako kachně_? )))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit
Nazdar,
plním svůj učební plán na 120%, tudíž dneska vynechám běhání s Trixem a místo toho tu malou potvoru vezmu zase na agi. Běhat půjdu potom sama, aspoň mě nebude zdržovat... potřebovala bych nějakýho většího psa, aspoň na běhání a ke kolu, navíc nějakýho zapálenějšího, Trixe baví běhat prvních 10min a když zjistí, že ZASE běžíme stejnou trasu, tak je velice laxní a běží jen proto, abych mu neutekla... a nebudu kvůli němu obden vymýšlet novou trasu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit
Biluška
f sobotu tě teda budem očekávat
Já se ozvu. Dorazím podle toho, jak se bude časově vyvýjet výstava. Kdybych nemusela v neděli ve Zlofsi šikoanovat pejsky a jejich páníčky, co si za to zaplatili, tak to neřeším a v klidu se s veverčákama vyspím v autě. Ale halt mám určitoi zodpovědnost aby dostála své kruté pověsti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit
Eště vám musim říct, že Maryje má bohužel další dva nové kamarády, štěně stafbulíka a labradora. Nevim, proč se k ní ty štěnce stahujou, ale stahujou. Tyhle dvě si jí hrály večír pod nohama, nechala sem jí teda na hlavě koš, bo je to jistota, pořád se stahovaly k ní, pokaždý stafbule přiběhlo, oblemcalo mařce koš, ona se chvilku nechala a když už bylo moc přátelský, vykázala ho, pročež šstafbule odběhlo, zalehlo do trávy, koukalo, znova přiběhlo s výrazem - a teď? Teď už mě máš ráda? NE!!!!!! tak zas odběhlo a pořád se k ní vracelo, jestli jako UUUUŽ )) Labradoře si taky chodilo kontrolovat, jestli UUUŽ, ale ne tolika jako stafbule. Pak si pod Máňu lehlo Filátko a čuměli spolu na ty dva malý dementy. Ti s námi pak chtěli odejt domu, že je jako moc bezva, že můžou jít s Mařkou. Malý stafbule vypadá jako hrošík, je to velmi lostomilé štěně. Je to špalík, co se valí jako hroch.
Maky a Trix
seš největší studééént, krásně se uč, budeš moudrá a sdělaná, jen houšť děfčico! Krásná práce!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:20
- Nahlásit
Gerda
Eště vám musim říct, že Maryje má bohužel další dva nové kamarády
Chudám krásná a chytrá, ani na stará kolena nemá pokoj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:28
- Nahlásit
Bré játro všem co někam neustále běháte a jezdíte, i těm co na to maj prďácký botky a fusky.
Nás ještě dopo čeká náfštěva zvířátkovýho dochtora, bo Asíček, celý život nemarodivší, má stále bolavou tu ručičku prostě to nesplasklo na tom prstě jako vosí jebnutí, ale tuhne to a zdá se mě že i natejká dál.. tak su vyděšené a zvědavé co to bude.
Tak, jdu něco dělat. Páček.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:33
- Nahlásit
Crysa
prostě to nesplasklo na tom prstě jako vosí jebnutí
Chudinka moje sametová. Si asi řekla, že když to marodění vyneslo slečně Cryse dlouhodobý pobyt v baráku, tak si taky něco obstará.
Držím palce, ať je to jen nějaká prkotina.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:34
- Nahlásit
Bré ráno.Už máte zametený ty prahy,bo furt mi tady někdo práší ve víklenku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:38
- Nahlásit
Akyháky hepybrrrrzdejtůůůjůůůůůů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:40
- Nahlásit
BaicoChudinka moje sametová. Si asi řekla, že když to marodění vyneslo slečně Cryse dlouhodobý pobyt v baráku, tak si taky něco obstará.
Držím palce, ať je to jen nějaká prkotina.
no doufám že dostane u doktora piškot, vytahnou nějakou osinu a kus hnisu a s antibiotikama na pár dní pomastíme domů a zas bude dalších deset let zdravá.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:44
- Nahlásit
nazdař blázni
sem zvědavá essi stihnu 1111
Akyháky
šecko neeej k těm vosumnáctinám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:53
- Nahlásit
Crysa
Možná tam fakt může mít něco píchlýho, kor když to znova otejká, jen jí pěkně prošetři s panem dochtórem a vem jí taky spinkat domu, když je pacientek.
Akyháčková FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZKÁM, UŽ SEŠ ZASE O KUS OBSTAROŽNÍ ČELOVJÉK! ZA CHVÍLI TI BUDE TŘICET, PAK ŠTYRYCEEET, PAK PADE A PAK DOSTANEŠ DORT. jen to nej a všechno dobré s krásnými černými psíky do dalších let!
Prodej pár kamínkůch a kup si úplně všechno, co by sis přála. třeba i náhradní kyčelní kloub.
a taky troška toho dortu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:02
- Nahlásit
AkkyHákky všecko nejlepší!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:08
- Nahlásit
ježiši akyháky má narozky, na FB jsem ji napsala
tady dary
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:21
- Nahlásit
AkkyHákky všecko nejlepší
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:32
- Nahlásit
AkkyHakky, vsechno nejlepsi darky posilam prevodem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:49
- Nahlásit
Akyháky má narozky jo? Opravdický? Tak fšechno nejlepší Akyháky, dary pošlu večer pépéelkem, teď nestíhám.
|