| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
lejdy godyva myslíš?
lejdy lodyha maximálně )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:37
- Nahlásit
Já mám trekový fusky od větnamců za 30 korun a jsem s něma nadmíru spokojená. Vůbec jsem tomu nevěřila, ale je to tak.
Jinak s těma merrellama moab jsem ušla těch 85 km nebo kolik to bylo a měla jsem 3 kusy puchýřů pouze. Kupodivu jsem neměla ani sedřenou patu a nic. A to nebyly moc rozchozený předtím, bo jsem je měla nový.
Takže to chce zkoušet, každýmu prostě sedne něco jinýho.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
lejdy lodyha maximálně
no já nevim, lodyha je hubená ne??????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:44
- Nahlásit
už se nebafte vo botách, moje boty se asi ani nemenujou a já z toho začínám mít trojma, že mám bezejmenný boty na mnoho kilometrů a vlastně ani nevím kolik kilometrůch v nich nachodím, vím jen že moc.
A ty páskový a takový mám jedny na deset let, páč si dycky koupím nový a první co, tak si dirkama a mezerama zarazim něco hnusnýho do nohy a nebo potkám hada a najednou vidím tu nahatou nohu a zas páskový ležej dalších devět let na dně botníku a vozím je na tábory, abych je brala na nohy, jen na ranní přejití cvičáku v rose, abych nezmáchala boty normální. Co nemaj to méno.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:48
- Nahlásit
Crysa
Ježiš, tak je pojmenuj, ne?
Třá Pepinka a Jůlinka a je to. Sice jsou bez pépé, ale třá budou nezapomenutelný na celý život jak jindrův hasky. ))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:51
- Nahlásit
pawLINka
Třá Pepinka a Jůlinka a je to. Sice jsou bez pépé, ale třá budou nezapomenutelný na celý život jak jindrův hasky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:52
- Nahlásit
pawLINkaJežiš, tak je pojmenuj, ne?
to sem měla, měly to i napsaný na těch gumovejch špičkách, takový ty plátěnky s gumovou špičkou to byly, prošly se mnou celý středoškolský vzdělání a vydávala jsem je úspěšně za přezůfky a aj cvičky do tělocvičny.
Menovaly se PRAVÁ a LEVÁ
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:03
- Nahlásit
Crysa
to jsou moc pekny jmena, zarid si na ne ochrannou znamku, at ti je Bilus neukradne pro soltyje
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit
Crysa
a hlavně je namnož, když sou bez pépé, tak by jich mohlo bejt víc!
A kdybys na ně neměla moc času, tak je dej do útulku a kup si nový, ty jsou nejroztomilejší!
A ne aby si s nima chodila na nohách, to je totiž tejrání !
Když budou zlobit, tak jim dotáhni pásek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:26 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
CrysaMenovaly se PRAVÁ a LEVÁ
Jé pani tu značku mám taky bílí ale s pp jarmilky http://www.miluju-boty.cz/clanek-192-Nesmrtelne-cv icky-Jarmilky-se-vraci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:31 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Vomluvenku má akorát Biluše, páč zrovna nakupuje strááááášně moc žrádla na Lefy, pročež je pro tak zásadní záležitost z dřetí vyjmuta.
Devět tisíc U pokladny se mnou normálně švihlo
Podruhý se mnou švihlo když jsem to doma vykládala z auta a stěhovala do mražáku a do špajzky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:37
- Nahlásit
Štěně bígla kouše... máme ideální psy! Super )))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:43
- Nahlásit
děcka du na piknik u cesty mějte se tu jak chcete pápálál
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:44
- Nahlásit
Alexa
Čus, já du leda do prdele
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 16:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovájá du leda do prdele Du s tebou kdo veme baterku?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 17:22
- Nahlásit
Jsme vyprochazkovani s kamoskou a jdu poklizet zvirectvo, abychom mohli na dalsi prochazku s musem. Miluju teploooo!!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 17:30
- Nahlásit
Ještě jsem v práci, kdyby to někoho zajímalo Naštěstí už nepracuju Čekám na švadlu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 18:33
- Nahlásit
čus už máte boty? )))))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit
davidkova renataJá už hodinu chodím bosky esli mi to nepokazí reputaci dyž tak budu tvrdit že su opatrný nudista začátečník
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 18:42
- Nahlásit
danajasa
nudista začátečník
já jakožto lakota chodim bez takže můžem založit sdružení hned
twe jindříšek jede co??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 18:49
- Nahlásit
davidkova renatatwe jindříšek jede co
Tak asi dobře maže sem žádostiv esli se přizná čím se dneska namazal Páč tudle kombinaci bych si i zapsala pro slavnostní příležitosti třá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 21:29
- Nahlásit
čus děcka tak sme pjekně vyšikanovali pésky na cvičákum mozečky jim rukávama a ringokabátkem vymyli, masíčka pojedli, kafíčka popili a zejtra nanovo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 22:24
- Nahlásit
jdeme chrápat, dobrou
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 05:04
- Nahlásit
krásné jitro dámy a páni
si užijte den já jdu zase za 3h domky a spát
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 06:51
- Nahlásit
Čus bus!!
Včera jsem na vás vůbec neměla čas. Překvapivě žiju i mimo žumpu.
Jinak mám podepsanou výpověď a posledního července se rozloučím s kanceláří a hurá do terénu. Sice to znamená, že dovolenou bud mít nejdřív na Vánoce, ale docela se těším
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 07:37
- Nahlásit
bré ránko
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 07:51
- Nahlásit
Bré deň, dneska jsem špatně naladěna.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 07:53 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
nádherný den ženy sličné a spanilé!
Biluška
máš tam málo piva ti řikam...
Lucie Kratochvílová
ponožky můžu doporučit Tanna, jsou fakt skvělý, měkkoučký, prodyšný a na noze se ani nehnou, ta investice se ti do nich vyplatí - nesešlapeš je, máš je na hodně dlouho
pak mam ještě dobrou zkušenost s těmahle, ty už jsou teda o třídu níž ale za stenou cenu máš místo jedněch dvoje - ale za ty prachy taky dost slušná ponožka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 07:56
- Nahlásit
bonc
máš tam málo piva ti řikam...
no jo, je ho jenom sedm bas Ale sem víc už prostě nenarvala do auta Pro jistotu jsem na sobotu objednala závoz, na pátek to snad vystačí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 07:59
- Nahlásit
pawLINka
dneska jsem špatně naladěna.
A co mám říkat já. Do huby si mě berou ty největší velkohubý sračky, které v životě nic nedokázaly. Je zajímavé, že i po tak dlouhé době někomu stále ležím v žaludku.
|