| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:28
- Nahlásit
pawLINka
Jak jako je zničíš? Jsem myslela, že mi něco vydrží... :O
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:29
- Nahlásit
pawLINka
Nechť mu jeho bulovství šílený vydrží napořád.
ale on neni šílenej, to ho chytá jen občas, jinak je právě jak na heráku, teď třeba vymyslel, kudy se dostat do záhonku s kytkama. Tak tam furt leze a ničí ho. Ničí i plůtek, co je okolo záhonku. Pak chce lézt pod podlahu, protože už tam jednou byl. Bejt to můj pes, dám ti ho hnedle ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Mno, já merrelly ráda velmi mnoho, ale ty, co jsem si koupila vloni za 2500 a nosila jsem je od března, tak už v srpnu měly díru v podrážce. Ale já děsně šmatlu, mám ploché nohy, a tak prostě každý boty zničím. Teď už je mám na chození do práce a tak, bo jsou hezký, ale zničený.
Teď mám jiné s dvojpodrážkou - merrell i vibram a ty by mohly vydržet víc. Ale zase mi celkově líp sedí ten typ, co jsem měla předtím. Muš má ale merrelly 2 roky a má je úplně v pořádku a nemůže si je vynachválit.
My chodíme ale fakt docela hodně moc dost.
Sandále jsem od nich ale nikdy neměla.
Gerda
Chci malobulátkóóó! Tak až si nějaké pořídíš, tak mi ho pošli.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:54
- Nahlásit
pawLINka
A jaký máš teďko? Dáš semka obrázek, prosím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:07
- Nahlásit
pawLINka
Tak až si nějaké pořídíš, tak mi ho pošli.
čoveče, vím úplně jistě, že tohle plémě bych si nikdy nepořídila ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:12 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ty chodící merrely?
Mám je v jiné barvě, ale tuším, že jsou to tyto (merrell moab):
http://outdoor.online-sport.cz/outdoor-obuv/turist icka-a-vychazkova-obuv-damska/merrell-moab-gtx-xcr -87578-damska/
A předtím tyto:
http://www.merrellstore.cz/Damska-obuv-Merrell/Mul ti-sport/Merrell-Chameleon-Arc-2-Stretch-88258?cam paign=zbozicz
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:23
- Nahlásit
pawLINka
Tak na ty merrell moab jsem taky koukala! Navíc jsem si včera vyzkoušela několikery velikosti a typy bot merrell a do všech mi padne 38,5, takže si je asi rovnou objednám z netu, abych už nemusela nikde lítat. Ještě se mi líbily tyhle: http://www.merrellstore.cz/Damska-obuv-Merrell/Vyc hazkova-obuv/Merrell-Mimosa-MJ-89286
Akorát si chci ještě někde vyzkoušet ty Asolo, ale jak nemám čas chodit po městě, tak je to na prd, boty bez vyzkoušení přes netšop objednávat nechci moc.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jo, ty jsou pěkný, ty mám taky v merku.
Asola jsem nikdy na noze neměla, ale slyším na ně samou chválu teda. U nás je nikde v okolí neprodávají co vím...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit
Ještě pořád chodíte v botách? Já už nechodím, chodili jsme po cvičáku, chodili jsme moc, takže Kakáč je voposlušněn a vykousán a já naobědvaná a zcela mrkvá. Jde sem, velký černý mrak. Nebá boty. Ani lehký letní boty. Nemá ani kousací rukáv, ani aportovací činku..
Kde je Eldo?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:48
- Nahlásit
brej den, květiny, co děláte, děláte že dřete? Nevěřim, stejně zas akorát chlastáte kafe Vomluvenku má akorát Biluše, páč zrovna nakupuje strááááášně moc žrádla na Lefy, pročež je pro tak zásadní záležitost z dřetí vyjmuta.
danajasa
kilimadžáro je ten největší šit pod sluncem co se honosí nějakou značkou, ještě tak ruku v ruce s alpin-pro. Buď ráda žes v těch botech vůbec došla z branky ven, made in vietnam dává větší záruky na výdrž. Ale je zas super že ti je takhle pěkně vyreklamovali, seš holka šikovná
pawLINka
sem si teď koupila merely. Po krušnohoru kde nebyly žádný kopce a přesto jsem v mejch milovanech asolkách nebyla schopná dojít, 10km před cílem jsem musela do sandálů, páč jinak hrozilo obnažení patní kosti - tož jsem usoudila že už to tak dál nepude a koupila si úplně jinej typ bot. Nejsou bohužel úplně kotníkový, což je okamžitě znát, ale maj úžasně vyměkčenou patu která mě vůbec nedře (zatim). Na prvnim treku (Tatanka) mě začaly po cca 105km tlačit. Sem si řikala tak to je dost normální, byť je mam o 2 (!!) čísla větší a prostoru vpředu opravdu dosti. No a na dalšim treku (Brezno) mě začaly tlačit už po 10-ti km!! Poměrně panika, jak těch dalších 106 ujdu v regulérně malejch botech! Nevim co se s nima stalo, se snad fakt normálně zmenšily, zcvrkly se jak jsem v nich zmokla nebo co . Časem buď přestaly tlačit nebo jsem to přestala vnímat, ale nevim co s nima dál - mam doma na poličce dvoje úplně ok boty, jedny jsou mi malý a druhý mi amputujou paty. Jsem z toho byla tak překvapená že jsem si normálně i přeměřovala nohu jestli mi za poslední měsíc nevyrostla A nevyrostla..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit
Dobre poledne , uz obedvate? Nebo shanite boty? Mate velike vedomosti o botach, vubec si o nich s vama nemuzu popovidat. Muzu jenom rict, ze nechci zadny sandalovity boty na dlouhy letni chozeni, vadi mi mit spinavy nohy, i v lete pochoduju v kozenych kotnickovych botkach s tlustou bavlnenou fusekli. Na rycklovenceni mi staci tenisky. Myslim, ze vas to stejnak nezajima , ze ne?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:03
- Nahlásit
bonc
mě začaly po cca 105km tlačit
Tak to sem celkem v klidu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit
leyenda
Muzu jenom rict, ze nechci zadny sandalovity boty na dlouhy letni chozeni,
souhlasim, já taky ne, ale nevadějj mi špinavý nohy, vadí mi ty sandále.
i v lete pochoduju v kozenych kotnickovych botkach s tlustou bavlnenou fusekli.
taky souhlas velikej, pevně doufám, že si zase pořídím hanwagy, botičky jako pokojíčky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:07
- Nahlásit
leyenda
No tak já do teďka chodila ve šlupkách, tak si chci pořídit něco lepšího, tak zkoumám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:12
- Nahlásit
Gerda
A to v nich chodíš i v létě? A máš nějaký speciální ponožky nebo bavlněný? Jsem právě chodila všude v sandálích, ale mám z nich prodřený chodila a plavu v nich a už mě to nabaví :/
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:12
- Nahlásit
v sandálách chodim nerada víc jak po městě, páč si v nich pořád zvrkávam svoje kreténský kotníky. Sice v nich občas v létě vyrazim na procházku běžnou odpolední, ale velmi rychle si začnu nadávat, konkrétně u první malokopřivy velkožahavé kterejch máme všude jak **** a nedá se jim vyhnout, jsou to svině maličkatý v trávě neviditelný.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit
Gerda
hanwagy, botičky jako pokojíčky
jo, souhlasim, to jsou moc slusny boty a taky jejich bratranci lowy jsou pevny a pohodlny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:28
- Nahlásit
bonc
Jej, a jaký máš?
Mi třeba zase vůbec na nohu nepadnou Salomony např...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A to v nich chodíš i v létě?
přesně, i v létě, chodí se v nich bohově. Mám k tomu trekový fusky, voni ty fusky sou stejně důležitý jako boty. Páč když bdueš mít v dobrý botě dementní fusku, budou tě ty hnáty bolet. Kupuju si fusky s vystuženou patičkou a jinejma eksponovanejma místama. Pak je to chůze jako v ráji
leyenda
taky jejich bratranci lowy jsou pevny a pohodlny
přesně, nejsou ani těžký, takže nezvedáš při každym kroku kilo hmoty )) Jedny takový koženáky mám, každá bota váží určitě přes půl kila, nevim přesně kolik, jsou fakt děsně težký a děsně tvrdý, do hodně moc těžkýho terénu, ale výsledkem je, že v nich nechodim, bo to prostě nejde, to nejsou botky na normál chození. Tak je mám někde v autě myslim.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:36
- Nahlásit
pawLINka
na nohu nepadnou Salomony
ty mám a sou fajne
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:41
- Nahlásit
Hm, tak myslim, že mám dementní fusku, ty lepší jsou pekelně drahý ale...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:44
- Nahlásit
tuna tyto pohorenky byly moje milákované:
http://www.rockpoint.cz/boty-hanwag-banks-gtx-lady -lady-7088.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
fusky ti doporučim za sebe BRIDGEDALE. Boncovna ale bude mět mnohem líp zmáklý značky fusek, co jsou na chození božanský.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:57
- Nahlásit
Gerda
To fakt chodíš v létě v tědle botách, jo?
BRIDGEDALE
Díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:58
- Nahlásit
čus degeni vůbec nestíhám a byla sem votpojená..krs renoovaci eletryky aby bylo jasno ,ale zasejc letim dřít.-((
brut
doufám, že se nám povede zase někde sejít
no to je taky jediná možnost jak víst debaty tohoto druhu páč se rychle vyjasní kdo a proč o čem mluví ..vyloučený to rozhodně nejni
... jinak na dálku drbu Nánu
nán a prej děkuje a posílá blemcanec býkohryzům
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
V čem chodíš ty? Ty si vlastně lakomá, tak v ničem, viď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ty si vlastně lakomá, tak v ničem, viď
jako lejdy godyva myslíš? ))
jako křusky? zásadně nějaký sportovní jakobotasky,většinou i v zimě ,někdy sou i značkový ,sandály i pantofle bych nosila ale v létě se mi děsně potí hnáta dyš je hyc a nesnášim pak špinavý haxny
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
a byla sem votpojená..krs renoovaci eletryky aby bylo jasno
jen aby
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
V čem chodíš ty? Ty si vlastně lakomá, tak v ničem, viď
jakop myslíš navostro????