Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:14
- Nahlásit

boncjá chci s váma brusličkovat!! Sice teda nedosahuju vůbec žádnejch rychlostí, ale zase o to dýl vydržimPrávě pani s váma bych si notičkovala já mám rolblejdy se sekáče za500kč a už maj svý roky ložiska hrastí jak stavebnice rasti,tož se chystám na nový pawLINka no a krz ty nový nechcu obr kolečka ale ted naposled projel borec a měl dvě vzádu velký a dvě vpředu menší a tak šílený fofr jakým pak jel to sem eště neviděla normálně se mazal jak špatná fotka jak byl rychlej

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:17
- Nahlásit

danajasa
já mam taky ze sekáče za 500,-, jsem s nima naprosto spokojená, páč jaxi nemam srovnání Na jinejch jsem nikdy nestála. Ségra je teď měla pučený tak je zkomentovala že prej nejsou moc dobrý ale zas maj velký kolečka tagže dobře jedou i tak. Ale vepředu prej cvakaj což nemaj. No já nevim, já tomu nerozumim, mě stačí že mě neschazujou a navopak by mohly někdy jezdit pomalejš mrchy

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:20
- Nahlásit

bonc. Ale vepředu prej cvakaj což nemaj.Ložisko někdy ho prostříkni sprejem na mazání maj ho v každejch ciklopotřebách.Klid pani já sem kdysy vobrátila kolečka bo byli sjetý tak sem chtěla sjet zas z druhý strany než je vyhodím a málem mě to stálo déržku docela artistický výkon sem podala

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:43
- Nahlásit

pawLINka
a my se někdy musíme domluvit, víš na čem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:16
- Nahlásit

danajasa
Já pojedu s tebou pomalu. Já ani tak nejezdím až tak děsně rychle, prostě tak nějak pohodově.

Jen mě sere, že tady není moc kam jet. Jezdím po cyklo do km a zpátky. Dalo by se jet tak 2 km po silnici a jet do zámečku na cyklo, ale v poslední době se tam bojím. Toťka tam nějaký auto bruslařku srazilo a ujelo. I když dřív jsem tama jezdila k našim furt a nevadilo mi to. Asi stárnu nebo co.

A kup si velkokolečka, je to úpa jiná jízda, ti půjčím moje ať je vyzkoušíš. Teda záleží jak máš velkou nohu.

Monty
No domluvit se musíme, ale přijde mi, že všechno děsně letí.

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:26
- Nahlásit

Málem jsem zapomněla. V neděli bude Zlatovlásek ve Zlofsi, opakuji, Zlatovláska bude v neděli ve Zlofsi!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit

pawLINka
a já mám dojem, že to tak nějak je tak se nějak domluvíš s pakuněm a já s makrelou bože to bude zvířecí sešlost

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit

Monty
Mno, musíme hlavně vymyslet termit, v čemž vidím nejhlavnější problém. Navrhuju, abyste všichni něco navrhly a já se přizpůsobím.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

pawLINka
my taky, pokud nebudeme mít intenzivku, tak můžeme kdykoliv a když se bude vědět termit, tak už si nebudu nic plánovat
takže si myslím, že největší problémy bude dělat zvířectvo - pakůňová a makrelita ohledně termínu

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:10
- Nahlásit

dneska to vypadá, že bude chcát ale tak aspoň si upravím děti

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit

Monty
největší problémy bude dělat zvířectvo - pakůňová a makrelita
Debilééééééééééééééééééé.

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

Du povenčit Bártíčka a pak týrat dítě inlajněním, taxe mějte paka čuuus

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 15:52
- Nahlásit

Baico
kde je ta Zloves? Mi to seznam nenašel... Je to blíž jak na Hvězdu?

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 15:59
- Nahlásit

stetisek123Je to blíž jak na Hvězdu?Podle toho na kerou třá na Proxima centauri si dost zaletíš okolo mléčný dráhy,ale zas možná potkáš jindru směr Melmek a Biluščino Lilátko z rodinou co letí ke mě na to kafé

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 17:42
- Nahlásit

danajasa
si bubá,úpa nejvíc!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 17:46
- Nahlásit

Sem napsala do gůglu cvičák zloves a ono mě to opravilo na cvičák sloves DDD

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:10
- Nahlásit

stetisek123
myslím, že je to Zlosyň

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:28
- Nahlásit

tak jsem děcka přihlásila na neděli na coursing zase do Bohumína s Wami

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit

stetisek123
kde je ta Zloves?

Je to Zlosyň Je to asi 40 km z Prahy po teplický dálnici.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:20
- Nahlásit

Guliverek bude mít na coursingu svojí premiéru přihlásila jsem i jeho, bude mít poloviční běh

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 20:56
- Nahlásit

A Guli si zase jede tygra

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit

MontyHmyzáková právě medvídkauž má střeva pískátko eště né

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:04
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, už jsem tu uff
dnes byl dobrý den, sice jsem doma nestihla ani umýt hrníček od kafe, ale to kafe jsem si dát stihla, takže paráda
Soutěžícím Tukanům hlásím, že je již k potřebě autí na kósání na plácku na tu naší komorní akci, takže kdo bé chtít může si přijet příští týden zatrénovat. Kdo nechce, nemusí
Sice mě to stálo mnoho moc nervůch a nafty ale je tam, podvál navrácen majiteli a Viktor huš kouká na Simpsónovi.
Jo a Kalun dnes moc pěkně poslouchal, vypadá to, že jde do sebe

stetisek123
Je to asi 40 km z Prahy po teplický dálnici.
Ehm ... Baico bych v určování vzdáleností nevěřila, taky nám tvrdila, že je to asi 20 km od Štětí a vono je to cca pade

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:05
- Nahlásit

Eldoguero
Baico bych v určování vzdáleností nevěřila
A nojo furt. Ale tudle vzdálenost mám naježděnou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:48
- Nahlásit

Baico
Ale tudle vzdálenost mám naježděnou
jen jestli

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čauuuuuuuuuuuuuuuuuuu děckááááááááááááááááááááááá
dneska sme zase luksusně pokousali elmuše a úplně nejobrovitanačtější radůstku mi udělal babička Aleksička když kousala na manžetku a béé tam prej mít elmuš modřinku mocinky moc jí chutnal jinak sme samozřejmě kafovali, grilovali a vůbec žrali koláče, Ondra dovalil luksusní domažlickej jak kolo vod vozu prostě supr piknik

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:14
- Nahlásit

Alexa
jinak sme samozřejmě kafovali
My taky samozřejmě, ve spolupráci s celní správou
Viktor ukořistil dva balonky a jednoho psa, všechno jsem mu ale přikázala vrátit, udělala to, ale nerada A páč tuze slzy ronila dostala od jednoho strejdy celníka dva bombonky na cucání byl to moc slušný strejda, přišel se mě zeptat jestli tomu pejskovi může dát za to krásný štěkání bombónek

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:29
- Nahlásit

bré ráno, ach jo, proč chčije??? a proč jsem první?? to nikdo nepracuje???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:46
- Nahlásit

Monty
my právě pracujem, tak nemáme čas čučet po netu

tady už neprší od 7... vlastně přesně od okamžiku, kdy sem v tom lijáku překonala 13ti minutovou vzdálenost od autobusáku k práci, tak přestalo A doufám, že zítra bude hezky, což dle předpovědi má, a na zítra se jedem podívat k Bájné Biluši;) tak snad to tam přežijeme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:54
- Nahlásit

Cernej caji, ty jedes k Bilusi? A vis co to znamena? Uvedomujes si ty dusledky?

Dobre rano fsem i fsim. Jsem na ceste do Zlina a nechce se mi tam.
Tady ted prestalo prset, ale rano jsem krasne promokla pri venceni.
Snad uz prset nebude a proschne to, protoze jsem nela v planu opet a zas brusle.
Vcera jsem si skvele zajezdila.

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání