| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 14:42
- Nahlásit
AkkyHákkyčůůůs hele lidi co myslíte?
to klidně zkus, myslím že klidně ukecáš i studentskej lístek v romantickejch émeryckejch filmech to frčí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 14:44
- Nahlásit
leyendajako tech 12 mist pro zensky je pro zumpu malo ...
tak kdyžtak to bude nadvakrát a některé již máme předurčeno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 14:49
- Nahlásit
Crysa
tak kdyžtak to bude nadvakrát a některé již máme předurčeno
Jo, to je taky pravda
kouknete se, jestli to frci taky na Morave, byla by to hezka aktivita na tabor
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit
čus Forestíí )) du dřít tak tu furt necvičte ty psy vy jelyta!!!!a pokud řešíte tyčku taxe používá tak že čokla s ní jebnete po hlavě až se mu rozsvítí..logický celkem...du
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:20
- Nahlásit
taky dobrý:
http://www.novinky.cz/krimi/268374-muz-dostal-pri- rozchodu-s-pritelkyni-zmrzlym-salamem-do-hlavy.htm l
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:23
- Nahlásit
nic pomalu pádím domů za knírači, jdu s poštou, tak papa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit
kde ste zalezlí vy stíny modra nebe??? ))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 19:08
- Nahlásit
davidkova renatapokud řešíte tyčku taxe používá tak že čokla s ní jebnete po hlavě až se mu rozsvítí..logický celkem.. Učiněný Hery Poter
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 20:53
- Nahlásit
Gerda
stejně taneční skupiny budou min tři...kdyby měla tančit mařka s kalunem, dotančil by jen kalun s mařkovym obojkem na jazyku )))
No a že by tančily Vendula s Mařkou? To by bylo taky asi veselý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:19
- Nahlásit
Nazdar, dnes bylo moc vedro, ještě stále je moc teplo venku. Půj ...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit
davidkova renata
kde ste zalezlí vy stíny modra nebe???
To je Mácha nebo Seifert?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:59
- Nahlásit
jdu si lehnout, vzhledem k vedru, který má pokračovat i zítra se pokusím brzy vstát, abychom se neupekli tak jako dnes
Dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:03
- Nahlásit
Dobrého večera ludry!
Venta
No a že by tančily Vendula s Mařkou? To by bylo taky asi veselý
čoveče myslim, že by mohly. Myslim, že se akceptujou jako nutný zlo, přeskakovat by se nemohly, to ne, ale točit se kolem čéka úplně v poho myslim
Lola1
Mácha, Máchalováááááá ))))
Eldoguero
nám se zítra ochladí, určitě, musííííí!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:09
- Nahlásit
GerdaDobrého večera ludry!
Bré večíír
Eldoguero teď to řikaj že dopo 20 a odpo max. 24 u nás, u vás míň. Takže už lepčejší to bude
A dobrou noc
z venku do okna tahne příjemný chladný vzduch s vůní posekané trávy, to se bude spinkat
Zítra pěkně na cvičák připravovat vořechyjádu pěkně, to bude adrenalín jdu si na to odpočinout.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:10
- Nahlásit
Gerda
sem si myslela...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:10
- Nahlásit
Crysa
anooooo jen 24 joooooo!!!
dobrou blázni!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:45
- Nahlásit
Zdravím dámy
Dlouho jsem nepsala, ale teď musím zareagovat na:
Maky a Trix
dr. Žertová je kapitola sama pro sebe a já bych na její radu nedala ani kdyby byla poslední na světě. Znám rodinu, které "pomáhala" přímo v televizním pořadu a její rady fungovaly jen tam, ale ne v reálu. Nechtěj vědět, jak fena skončila... nic pěkného to pro rodinu nebylo a o paní doktorce mluví jako o neprofesionálovi, co si jen honí ego...
Ohledně Badyho tu bylo vlákno nebo se o něm v nějakém psalo a myslím, že se v diskuzi jasně řeklo, jak to se psem bylo... takže vás prosím, aby jste si nejdřív přečetly informace a pak teprve rodinu kritizovaly a poukazovaly na "týrání" v kotci ... pokud půjdu do detailu, tak psi zavření v kotci a pouštěný pouze na výcvik jsou na tom minimálně srovnatelně. Jinak Bady není utracen...ale to už nezapadá do stylu, aby se zjistil pravý konec....
Jinak se všem omlouvám, ale tohle mi nedalo....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:48
- Nahlásit
jo a ještě jedna věc.... pokud dr. Žertová nemá svolení rodiny ( o čemž pochybuju), tak nesmí s videem veřejně nakládat ani v rámci výuky studentů, protože jde o narušení soukromí dítěte a to je trestné
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 06:38
- Nahlásit
Brý tro všem užijte si teplý den
já jdu za hoďku a půl domu z háku spát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 07:39
- Nahlásit
bré ránko
předpověď hlásí, že má být celý týden hnusně, jako pršet a je pěkně, teda jako horko, teď už mi to horko nějak nevadí (ale určitě bych byla ráda, kdyby o nějaký ten stupínek bylo méně )
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 07:50
- Nahlásit
čuz jelymáni, už jste vytančený dosytosti? Je něco novýho, převratnýho zásadního? Nedočítam, dřu
ALE
dřu jen dnes, zas mam takej malej pátek, páč zítra jen do jedenácti a pak na tři dny odjeeeeezd! -vrátim se až v pondělí večír a v úterý jedu hnedky do Plzně pro maso, už se těšim až budu mít nacpanej mrazák
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 08:06
- Nahlásit
u nás mají PZ ode dneška bambiliádu a budou tak až do soboty dneska mě to sere, zítra ne, to máme agi a v sobotu asi budeme na brigádě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 08:20
- Nahlásit
Monty
to už je dneska jo? Ježiš já tam mám být Du tam někoho poslat, ňyc nestíhám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit
Biluška
jsem se tě chtěla zeptat, jestli tam jedeš
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:19
- Nahlásit
bonc
už jste vytančený dosytosti?
Ja jo
Je něco novýho, převratnýho zásadního?
ne, vsechno pri starym
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:22
- Nahlásit
bonc
už jste vytančený dosytosti?
já ne. Zato jsem poměrně dost nevyspaná. Tančila tu v noci Fíďa s Kukynou, potom Kukyna s Dýdou, pak Dýda s Kánětem, následně Fíďa s Kánětem, potom všichni dohromady... Ve čtyři ráno jsem se naštvala a vyhodila jsem je všechny na půdu za Kvjetošem ať si tančí tam.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit
Biluška
vyhodila jsem je všechny na půdu za Kvjetošem ať si tančí tam.
nerusilo te dupani?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:30
- Nahlásit
leyenda
nerusilo te dupani?
Ani ne, sem byla děsně unavená. Tady mě rušily víc, bo jednak furt běhaly přeze mě a za druhé běhaly přes Pumici a ta na ně vrčela. A když začne Belina vrčet tak je to jak když nastartuješ cirkulárku Děsný rámus.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:20
- Nahlásit
čus ty voe..můj psík asi taky spolkl čerta to je zas tématko ))))))))))
brut
Jinak se všem omlouvám
vomlouvat se nemusíš,to fakt ne
takže vás prosím, aby jste si nejdřív přečetly informace a pak teprve rodinu kritizovaly
to sme právě udělali..četli jsme jen a pouze jejich článek,jejich popis soužití se psem ,celé to byla pouze jejich presentace..takže osobně je klidně kritizovat budu,páč v případě,že nelžou, je jejich přístup ke psovi prostě špatnej a naprosto se nedivim,že to tak dopadlo..takže za svůj názor se fakt vomlouvat nebudu a ani nebudu klopit uši.když s nim nim nesouhlasí..jestli máš názor jinej,je to tvoje věc a svatý právo,já mám tedle a vzledem k nulovejm problémům se psem je možná i správnej.
Jinak Bady není utracen...ale to už nezapadá do stylu, aby se zjistil pravý konec
prosím tě abys příště pozorněji četla.nikdo nepsal , že byl utracen,pouze Maky citovala p. doktorklu,která utracení radila!To je trošku rozdíl
pokud půjdu do detailu, tak psi zavření v kotci a pouštěný pouze na výcvik jsou na tom minimálně srovnatelně
to souhlasim naprosto..proto bych to v životě neudělala a nedělá to nikdo zde zde diskutujících pokud je mi známo...asi proto nám rto nepřijde jako fajnej život.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit
brut
Nevím sice úplně přesně na co narážíš, ale i já hodnotím jen a pouze článek, který psali sami majitelé psa. Co mi z těch slov vyplývá jsem už psala. Tečka
Na doktorku Žertovou mám svůj nároz, po pravdě ani já bych ji nikdy nikomu nedoporučila, spíš opačně, její pořad v TV byl dle mého názoru tragédie, ale mám za to, že k tomu jsem se už kdysi taky psala, ale to asi víš, když to tu čteš
|