Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:45
- Nahlásit

Nazdar játra
co děláte?

Gerda
Učím Markuse couvat, vůbec jí to nejde
Včera jsem začala učit Kalu couvat u nohy a vůbec jí to nejde, nechápu proč samostantě předemnou couvat umí na posuněk, u nohy jí to nejde. Možná je to tím, že když couvá ode mně, couvá děsně nakřivo, kdežto u tý nohy musí rovně.

Monty
Fait mi jednou dotáhla mrtvolku krtečka
Tak to prosím tě neříkej Viktorovi, že krteček jest mrtev

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:53
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to prosím tě neříkej Viktorovi, že krteček jest mrtev
ale ona ho nezabila, už byl mrkvý sice nezaručuju, že kdyby žil, že by ho nezabila, ale to už byla fakt chcíplinka a ještě se o něj přetahovala s Gulášem mi bylo tak trochu na zvracení pak následovala hrozba, že ji už v ten den nedám pusu a že ani žádnou nechci po ní, což bylo pro ni kruté, ona je nejvíce pusovací

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:10
- Nahlásit

Monty
Nevadí, stejně to Viktorovi zatajíme
Hele, ale pořád lepší krtek než ho...no v nejhorším případě lidský né.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:13
- Nahlásit

Eldoguero
no to jo, a byla čikovná na povel fuj ho hned vyplivla, tak jako Soph upustila táhnoucí chcíplou rybu v sotutu v Hlučíně, jsou to holky čikovné
ikdyž hovínka už taky byly, naštěstí to bylo jen ve štěněcím období, ale to bylo spíše válení se v nich než žraní, ikdyž i to už si párkrát naservírovali, ikdyž fakt ne mnohokrát

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

Eldoguero
Mařena zas u nohy couvat umí, protože se na klikání učila být pořád u tý nohy, ať se hejbe, kam se hejbe, ale když je přede mnou, skoká na mě, otáčí se k noze, vůbec nechápe, že má couvat. Takhle stejně vůbec nechápe vstaň.

Dnešní štěňátkovské cvičení skončilo velkou palmou převrhnutou a vysypanou na koberec )) Malovižle je narušitel, útočí na malobula, když tento se snaží vymyslet, co po něm chci, když už asi po 150. dostal pamlsek za to, že vystoupil nožkama na bedýnku ))) Ještě 5 dnů a možná to pochopí. Vižle už na bedýnce přistává z letu, pak ji různě žere a bije malobula, který na ní konečně stojí, pak ho vyprovokuje a už se tu mydlej, až vižle kníká a zdrhá, bo prostě malobul má halt trošku jinou hru. Ale pak stejně doběhne a jde do něj znova. A pak zas prchá. A pak neprchá, bo ho malobul drží a žvejká. Pak se musímepřestat hejbat, bo je chytne rapl a lítaj tu po kanclu jak motorový myši.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

čus dementi nestíhám tak nepyšte!!!
Eldoguero
jináč s tim HO to vidim naprosto stejně což mne utvrdilo v myšlence že sem psí mák bo vás za něj též považuji

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit

Gerda
No, začala jsme teď s tou chůzí. Rozhodla jsem se vykašlat pro začátek na oční kontakt a klikat jí, když bude hoooodně blízko nohy, vyloženě nalepená, při obratech na místě jí kliknu, když se mě dotkne plecí. Nemám strach, že mi začne překážet, to fatk ne. Jen si myslím, že to ta mrcha sice pochopila, ale když se jí nechce, tak se jí prostě nechce. Včera jsem jí k tomu i pouštěla maso z pusy, aby se na mě musela podívat při odměně, ale ona pro změnu zůstává na místě a čeká až jí "plivnu" to maso. Myslím, že její představa o ideálním cvičení je - Kalun krásný uprostřed placu a panička pobíhající okolo a průběžně krmící Kaluna
Nutno podotknout, že nedůležitý a nepoužitelný kraviny jí jdou ...
Hele, nedávno jsem zrovna slyšela od majitele bula, že to jsou fakt děsně tuponká psi, že jim fakt strašně dlouho trvá než jim něco do tý jejich veliký palice doteče
V porovnání s ohařem musí působit jak Forrest Gump chudák
davidkova renata
sem psí mák
Ty taky
bo vás za něj též považuji
Dáme to dohromady a budeme vydělávat těžký prachy, ani ledničky a mrožáky si nebudeme muset kupovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:49
- Nahlásit

Monty
Tak to je dobrý, horší by bylo, kdybys je s mrtvolou v hubě honila po louce
Jakože oni by měli mrtvolu v hubě né ty

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:07
- Nahlásit

Eldoguero
Mařena neumí chodit na těsno, ale na začátku u vycházení je na noze nalepená, učila se to tak, že se přimačkávala k tyčce, kterou jsem držela v ruce. To se naučila pěkně, ke stojící tyčce se namáčkne. K noze už pak tolika ne. A děláš to tak, že se namačkává nejdřív v sedě, potom v náznaku vyjití, potom při kroku...jakoby úplně postupně? Asi by se jí namačkávalo líp, kdyby i čuměla na tebe...

Kalun krásný uprostřed placu a panička pobíhající okolo a průběžně krmící Kaluna
Jooo to by Máňoj taky líbilo, uprostřed toho placu by ležela. A vlastně kdybych měla jídlo, klidně by chodila za mnou, to by jí nevadilo. Ale musela bych ho vydávat v pravidelných a krátkých intervalech.

jim fakt strašně dlouho trvá než jim něco do tý jejich veliký palice doteče
no myslela sem, že to nemůže být tak zlý, ale je, děsně moc dlouho mu všechno trvá, pak to ale zase dělá furt )) Ale musí se to pořád trénovat, páč jinak mu to zas z hlavy vypadne. Ovčák i ohař to maj zmáklý hned, on ani nezkouší přemejšlet, takže cvičíme si tu naváděním, páč on to prostě nevymyslí )))))

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:16
- Nahlásit

Eldoguero
Jakože oni by měli mrtvolu v hubě né ty
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, to je představa na poblití

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:21
- Nahlásit

Gerda
Dělám to zezačátku v sedě a při obratech na místě. Zatím jsme ve fázi náznaku vyjití, max jednoho kroku. To má i oční kontakt, ale ještě se nemůžeme rozcházet, to ztrácí koncentraci během dvou kroků. Myslím, že tohle jí bude asi dlouho trvat. Nejde o to, že by nechápala co po ní chci, spíš už jak má naučenou blbě tu chůzi samotnou, tak je z toho trochu rozladěná. Nebo možná nechápe, že to má dělat i za pohybu, to je možný.
Mařena neumí chodit na těsno, ale na začátku u vycházení je na noze nalepená, učila se to tak, že se přimačkávala k tyčce, kterou jsem držela v ruce
O tyčce jsem už taky uvažovala, že bych ji něco mohla "ukázat", ale právě zas jak to neznám, tak se bojím, že udělám víc škody než užitku
Asi by se jí namačkávalo líp, kdyby i čuměla na tebe...
To je právě pořád ten samý problém, ona čumí jen na místě, jakmile se rozejdeme - hlavu dává dolů a koukne na mě jen tak čas od času.
Jooo to by Máňoj taky líbilo, uprostřed toho placu by ležela.
A četla by si encyklopédii
Ovčák i ohař to maj zmáklý hned, on ani nezkouší přemejšlet
Přesně tak, proto jsou k výcviku ideální
Známá má AST, říkám mu důvěrně Forreste, jako štěně byl fakt nemožnej, ale úplně. Časem se z něj stal i docela pes, pořád má sice ty projevy takový jakoby zabržděný, ale kouše, cvičí, chová se normálně, nerve se, prostě normální pes. Ale jak učej něco novýho, tak je to na strašně dlouho, než mu to doteče, mám z něj pocit, že ten pes nemyslí vůbec ALe zase je hodnej a hezkej (trochu jako Happu ... )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit

Monty

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
tak je z toho trochu rozladěná
tam je zas asi ta nevýhoda, že je ten pes přemejšlivej. Mařena je lačná po jídle, tak dělá veliký brikule, aby ho dostala, pročež se strašně snaží, aby to klaplo, klidně opakuje věc víckrát, páč je to zábavný a je to za jídlo. ty vlastně musíš postupovat jen tak, dokud ji to ještě baví...ale zas je to starej harcovník, má zkušenostě..jestli už ste na dvou krocích, tak je to výborný! Můžem ti kdyžtak s Mařkem ukázat, jak tu tyčku používáme my, jak se naplacuje krkem k tyčce. Ale ten projev je fakt jinej, Mařka je posedlá jídlem, baví jí furt všechno, když pak může jíst.

Přesně tak, proto jsou k výcviku ideální
nevěřim čéče, tenhle nebude vhodnej...i když teď už trošku ožil bavilo ho to, ale třeba jen nemám trpělivost to zkoušet dýl...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 11:52
- Nahlásit

Gerda
tam je zas asi ta nevýhoda, že je ten pes přemejšlivej.
V klasickým výcviku velká a já jsem si v určitý fázi totiž pokazila chůzi jako takovou a to se nám v tom stále odráží.
Mařena je lačná po jídle, tak dělá veliký brikule, aby ho dostala, pročež se strašně snaží, aby to klaplo, klidně opakuje věc víckrát, páč je to zábavný a je to za jídlo.
To je paráda, na to žrádlo se dá krásně čoklid utáhnout, Kalun je nejedlík, nebo teda, maso jooo, ale když není, tak prostě není, houby se děje
Můžem ti kdyžtak s Mařkem ukázat, jak tu tyčku používáme my, jak se naplacuje krkem k tyčce
Určitě, to ti budu moc vděčná, přecejen vidět to na vlastní oko je něco jinýho.
nevěřim čéče, tenhle nebude vhodnej...
Počkej,já ale mluvím o ovčácích a ohařích, né o bulovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit

Eldoguero
bych chtěla, abychom na táboře udělali nějakou sestavu pejska šikuly, jakoby Poupata, normálně tanec s mnohopsem, tak by bylo dobrý, aby se každej pejsek naučil trošku nějakou věc, co se do sestavy může hodit - obejít tyčku, udělat otočku, přeskočit jinýho pejska...prostě něco takovýho, pak nakombinujem čokle, aby spolu pěkně tančili a nesnědli se, a pak se to jako krasobruslení zatančí porotě )) Je tedy nesmírně zásadně nutné, aby Happu uměl nést košíček, nebo aspoň zvednout košíček...pak mu do něj dáme Sisinu. Kalun by moh couvat na židličku, kterou mu přinese Botinka...nebo tak něco...tak pěkně trénujte, ať nám to pak vyjde hezky ))

Počkej,já ale mluvím o ovčácích a ohařích, né o bulovi.
aháááááááá, on se malobul jinak docela rád tahá, tak třá někdy můžou zkusit bránění, myslim, že visení by se mu mohlo líbit....

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit

Ehm, dnes našla Béďa v rybníce chcíplou rybu a tak jí začala nutit asi plavat, bo co, prostě jí nosila v tlamě a furt jí potápěla a dělala nosem bublinky, moc sem litovala, že nemám foťák. Ať žijou wapky
Davídková
nebude kousání? Už sme odháráné a už snad nemá být hic

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit

Monty
koukám, jak tak čtu, tak dnes maj všichni knírači mrtvolnej den!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:25 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Ach jo, jdu říct Happu, že musí nosit košíček, doufám, že z toho nebude zase v deprézi
zkusím ho to naučit, Kalun už docela zvládá nosit předměty do košíčku, tak kdyžtak může Sisinu donést akorát vám nesmí vadit, že ji možná po cestě trošku ují ...
Botinka úmí krásně ojíždět Huntříčka, počítá se to? Te´d se zrovna vražděj
malobul jinak docela rád tahá, tak třá někdy můžou zkusit bránění, myslim, že visení by se mu mohlo líbit....
To asi jo, oni vesměs rádi visí. Třá Forrest se vůbec, ale fakt vůbec na figuranta nezlobí, i když štěká je v tom slyšet jen taková "výzva ke hře" ale kouše hezky, dokonce už i běhá, dřív čekal, až figurant přijde k němu a vloží mu do pusinky tu věc, na které se pak tak krásně visí

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit

stetisek123
????
to nebylo dneska, to bylo tak před měsícem nebo dvěma

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit

Eldoguero
doufám, že z toho nebude zase v deprézi
no jo, ale co by jinak mohl dělat Happu? Že by si teda přišel lehnout do finální závěrečné pózy? Nebo by třeba ladně přeběhnul v sestavě? Něco určitě udělat musí, teď jen, co....))))

Botinka úmí krásně ojíždět Huntříčka, počítá se to? Te´d se zrovna vražděj
ne ))

Kalun už docela zvládá nosit předměty do košíčku
tak by mohla přinést na scénu košíček s květinama a Happu by je mohla rozšlapat....

čekal, až figurant přijde k němu a vloží mu do pusinky tu věc, na které se pak tak krásně visí
to sou kreténi...malobul taky čeká, až přijdu, klepnu ho tyčkou do nosu, pak do ní ťukne. Ale jinak ani prd, nevymyslí nic )) Jedou vymyslel, že vleze pod gauč a něco tam sní. Tak tam pak furt lezt a líbilo se mu, že to vymyslel....

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:02
- Nahlásit

Brý den kolouškové i vy ostatní
tady se cvičí? to nám se teda v tomhle horku nechce ale vůbec byli jsme jen procházkovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

Gerda
Myslím, že by to mohlo jít, on je trošku balonkovej, tak jakoby na aportek bychom to mohli dát
ne

Kalun už docela zvládá nosit předměty do košíčku
tak by mohla přinést na scénu košíček s květinama a Happu by je mohla rozšlapat....

Nééééé, Happu nešlape po květinách, čichá k nim
Jedou vymyslel, že vleze pod gauč a něco tam sní. Tak tam pak furt lezt a líbilo se mu, že to vymyslel....
Taky Forrest jsou to normální autisti

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

Gerda
a kdo bude v porotě, když se budou účastnit skoro všichni psi?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit

Nic lidi, dovařím poslední várku masa pro psy a du pryč.
Tak zase večír, zdár

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:26
- Nahlásit

Monty
ahá, já tady čtu jen vždy poslední stránku DD

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:27
- Nahlásit

Eldoguero
Nééééé, Happu nešlape po květinách, čichá k nim
Tak vopravdu nevim, co může Happu dělat...mohl by teda ležet a pejskííí by ho mohli přeskakovat....a pak by mu Fanda donesl Hyjacynt...nebo nevim!

Taky Forrest jsou to normální autisti
sou to strašný blbátořííí ) Dnes malobul pochopil po třech měsících, že může vzít prkýnko do huby i tak, jak se bere aport, že se mu to líp ponese. Tak si ho teď kutálí už 20 minut po zahradě a zvedá za prostředek....

Venta
kdo bude v porotě, když se budou účastnit skoro všichni psi?
nebooooj, porota bdue samozřejmě, stejně taneční skupiny budou min tři...kdyby měla tančit mařka s kalunem, dotančil by jen kalun s mařkovym obojkem na jazyku )))

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:29
- Nahlásit

čůůůs hele lidi co myslíte?

http://www.smart-dating.cz/

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:30
- Nahlásit

stetisek123
to je chyba tím pádem nevím mnoho podstatných informací

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:48
- Nahlásit

Gerda
když on Happu hrozně nerad leží neva, něco nacvičíme, zkusím ten košíček, za balonek by ho to mohlo i bavit
Tak si ho teď kutálí už 20 minut po zahradě a zvedá za prostředek....
miminkoooo je to

kdyby měla tančit mařka s kalunem, dotančil by jen kalun s mařkovym obojkem na jazyku
Tak tě upozorňuju, že Kalun by byl tak mohutně nasrán, že by nikam netančil a především by se mnou nemluvil

Uff, tak jsem konečně dovařila (nutně potřebuju větší hrnec nebo takovej ten plynovej hořák na ven, tohle je strašný), dogy se přestaly zabíjet a ojíždět, Viktor zase týrá Bonninku, jdu ven týrat Huntříčka, panička si stěžovala, že vůbec neposlouchá, tak ho jdu trochu zdiskomfortnit

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:52
- Nahlásit

AkkyHákky
čůůůs hele lidi co myslíte?
jako tech 12 mist pro zensky je pro zumpu malo ... urcite jestli to bude organizacne zajistovat gerdicka

a jinak joooo, jdi tam, urcite to bude hrozna legrace

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání