Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:02
- Nahlásit

bonc
gratuluju k novýho psovi, vypadá dost trekovatě, bude se mu u tebe líbit

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:04
- Nahlásit

boncIdeální na terky vypadá co je s čím?

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:04
- Nahlásit

BiluškaŮpa mi to bereš z déžtky vypadá takovej trvanlivej nerozbitnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:10
- Nahlásit

bonc
Přivez Bártíčka k nám na hraní, dneska tu měli sraz labroši a strašně bezvadňácky se pomlátili, museli jsme utéct ze zahrady, bo se tam s nima nedá bejt, když si hrajou, jsou strašně nebezpečný, hodili sme akorát mezi ně malobula. Ale ten možná ani nevěděl, že si už hraje, nebo spíš, že je hrán. Máš moc pěknýho pejska, potáhne tě s Bonicí jako blaséééén po celých Alpách.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:31
- Nahlásit

Děcka, jsu servané jak borůfčí. A asi si pořídím nějakýho vořecha, páč když jsem viděla a těmadle rukama dávala do tašek co si vořeši z vořechyjády vodvezou, tak až mě drtí, jaký h***o si z mezinárodky za litr čék přiveze a s čím za pár šušní vořeši dom pojedou..
Jdu jíst, páč to se dneska nestíhalo a ležet, páč to se nedalo vůbec a po tý rozvalovandě doma na antibiotikách mi chybí to válení a nicnedělání Zvyklo se na to dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:33
- Nahlásit

Crysa
asi si pořídím nějakýho vořecha
tak já du shánět..do večera ho máš

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:34
- Nahlásit

Crysa
Doufám, že vořecha stíhnu, zatim to vypadá na víkend v práci, ale vědět to budu stejnak až zítra večer. Ach jo! Ještě furt věřim, že jedu, jen sem řekla, že když víkend, tak jedině neděle...no, všechno může být jinak, klidně to můžou být dny oba. Těžko zatím říct.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 07:14
- Nahlásit

bré ránko je páááteček

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 07:16
- Nahlásit

jsem první???? kde jste vstávači a makači?
kamarádka mi dala mobil, protože s tím mým bych se s nikým moc nepobavila a hádejte co je???? Je žůžový !!!! Mám první žůžový mobil

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 07:33
- Nahlásit

kde všichni jste??????????????????????????????

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:11
- Nahlásit

Monty
kde jste vstávači a makači?
někteří si vohryzávaj nervama prsty a čekaj až uplynou 3 hodiny, aby se odřítili k tomu svýmu neštěstí doma

ADD BÁRT
děte všici do prdele jo? Já jsem z něj tak napalici, že jsem vo něm fakt včera celý odpoledne přemejšlela horem dolem...
ale vono to že ho už po tolikátý vrátili má svý důvody.. - pséček ve svejch dvou letech nedokáže bejt sám doma, okamžitě demoluje byt, a při svý síle a vitalitě je to opravdu katastrofický, těm posledním rozkousal lednici a několikery dveře. Musel by bejt jedině venku na zahradě. Kterou my máme, že... Jenže se jaxi neví jestli by venkovním ustájením jeho ničitelský aktivity ustaly nebo by se přenesly třá na plot, a co si budem povídat, normální dřevěný plaňky taký hovádko zabaví asi tak na 3 minuty než se jich zbaví.. Ale to by ještě šlo, pokud by chtěl zdrhat i ze zahrady tak by prostě byl po dobu naší nepřítomnosti zavřenej v kotci, lepší u nás v kotci cca 10 hodin denně než v útulku 24.. Ale doma máme jaxi embargo na vyšší počet psůch než 2 (na stálo) a velkej černej rozcapenej pes by našim určitě nebyl po chuti, oni jsou kategorie Ovečkin.. Ale furt mi vrtá hlavou, páč by byl na treky a vůbec sport prostě dokonalej, žádnej asociál, miluje všechno a všechny, vitalita mu rozhodně nechybí a ani neni těžkej, je to zkřížený s něčim lehčim než je labradůdl.. Za ten asi rok a půl co v útulku venčim mě žádnej takhle nebral, v podstatě mě nikdy žádnej moc nebral, vždycky na tom psu bylo nějaký obrovský ALE..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:18
- Nahlásit

bonc
jo, já vím

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:26
- Nahlásit

Monty
kde všichni jste??????????????????????????????
dřeme Co jinýho taky, že jo?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:26
- Nahlásit

Nazdar hovada, známá, co dělá u nás v laborce nechá příští rok nakrejt čubu dobrmana jejího otce, bez PP, svým bez PP psem. Již brzy jí zabiju. Mějte se, jdu shánět alibi

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:35
- Nahlásit

Maky a Trix
známá, co dělá u nás v laborce nechá příští rok nakrejt čubu dobrmana jejího otce, bez PP, svým bez PP psem.

Mějte se, jdu shánět alibi
ti klidně dosvědčím, že jsme byli spolu a nikoho jsi nezabíjela bože to je zase nápad

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:37
- Nahlásit

Maky a Trix
na alibi je dobrá Davídková. Ti dosvědčí, že ste spolu dělali lesbický seks

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 08:55
- Nahlásit

chci takýýý lesbickej seks! A svědčit budu jako neotřesitelný alibi, na takovouhle akci se ráda přidám !
Brej, musím balit a nechce se miiii!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:03
- Nahlásit

Dobré jitro extrudáti!

Maky a Trix
Zab ju, jinak nejde nic.

bonc
Tyjooo, myslim, že kdyby si s tebou dával tvý sportvní aktivity, ještě by se naučil ve třech jazycích prosit o svůj vlastní kotec, kde by mohl strávit alespoň deset hodin spánkem a rekonvalescencí z tvýho terénního žití )) Bylo by hooodně moc fajn, kdyby ses pro něj rozhodla, nicméně chápu, že je to strašně omezený a možná až skoro nemožný. Jen doufám, že ti kus srdce už uzmul jen pro sebe

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit

bré deň dementi
zas v práci, alůe naštěstí tu jako nejsem tak mám klííííd

bonc
je to těžký no, ale zase je fakt že kdyby s tebou furt někde trajdal, tak by neměla čas vymejšlet bejkárny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:20
- Nahlásit

zduř vy paka neschopný
dnes je ale krááásnej den Albertííííí,táhnu se smažit za chvílu
Maky a Trix
s dosvědčením lezbyckýho seksu nemám nejmenší problém,klidně mě použij.-))) leda teda že by známá potřebovala nutně prachy třá na auto,ledničku nebo tak něco..to by se pak dalo vomluvit

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:50
- Nahlásit

Alexa
paní, psala jsem ti zprávu na FB

já už chci ty fotečky od wami

zee
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
Zdravím vás všechny.
"Ti lidi", "amatéři jaxvině" a "dementi" jsme my.
Pokud vás někoho skutečně zajímají fakta a nejde vám jen o seberealizaci při psích diskusích, tak mi můžete napsat na zbrych@seznam.cz. Jinak přeju příjemnou zábavu.
Zbyněk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:23
- Nahlásit

zee
Pokud vás někoho skutečně zajímají fakta
sem netušila,že sami napíšete článek,který se nezakládá na pravdě , v takovém případě jakákoli komunikace ztrácí poněkud smysl bych řekla...pozdravujte informátory a též přeju hezkou zábavu při tvoření nějakých dalších článků .

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:29
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
zee
Fakta? A prosím ten článek nebyla fakta?
nejde vám jen o seberealizaci při psích diskusích
Ne, o to opravdu nejde V tomto případě šlo jen a pouze o vyjádření vlastního názoru na neštěstí, které se stalo. Nic víc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

Jo a taky vám chci říct, že máme doma tu mrňavou sojku Žere psí konzervy, páč ji odmítám lovit housenky Je docela čilá a už začíná mít malinký modrý peříčka.
Až nám uletí, napíšu zas
jo a snad jí nezajede ten vlak s uhlim no ...

agáta12
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit

Eldoguero

Tady je Eldorádovo a sojka bude donašečka informátorka
Někde puknou , bo nemaj sojky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:19
- Nahlásit

agáta12
Tady je Eldorádovo a sojka bude donašečka informátorka
Joooo proto ji máme
Někde puknou , bo nemaj sojky
musej si pořídit hajnýho

agáta12
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:45
- Nahlásit

Eldoguero
Třeba Lojzu

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:45
- Nahlásit

zee
Pokud vás někoho skutečně zajímají fakta
Nezajímají, máme svých starostí dost . Jen ať si každý spapá to co si navařil.

Eldoguero

musej si pořídit hajnýho
Tak Trautnberka už mají...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:58
- Nahlásit

Biluška
Tak Trautnberka už mají...
No vidíš, Anče jsem tuším taky někde zahlídla, takže chybí už jen Kuba a hajnej

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání