| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 18:19
- Nahlásit
Maky a Trix
mam vybitej telefon, napisu dojmy pak z domova... ale je to fakt v poho, az prekvapive...
ok,sem zvědavá..to mi tedy vysvětli proč se chovala jak naprostej kretén,v životě bych se jí nevoptala a ni kolik je hodin poté co předvedla..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 19:42
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, co děláte furt?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
hele, já ty televizní pořady nesledovala.
Jinak přístup mi přišel úplně normální. Bez agrese, psa zvykat, jednat s ním srozumitelně, nastavit jasný pravidla...
Moc se mě nelíbila nějaká vědecky stanovená míra agresivity a to, že doporučila toho Badyho ihned utratit. Zase na druhou stranu čokl prej skončil zavřenej v kotci doživotně a tím pádem by pro něj možná eutanázie byla lepší...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 19:47
- Nahlásit
A pouštěla nám video s tím HO právě, jak ho otravuje to dítě, co pak přišlo o kus obličeje... velice se divím, že to dítě vůbec přežilo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit
Eldoguero
Nazdar jelimáni, co děláte furt?
pijem kafata na cvičákách.-))
Maky a Trix
já ty televizní pořady nesledovala
to bud ráda páč to bys na ten seminář vůbec nešla totiž
Moc se mě nelíbila nějaká vědecky stanovená míra agresivity a to, že doporučila toho Badyho ihned utratit.
no todle dost nesnášim popravdě,kor esi teda
jak ho otravuje to dítě, co pak přišlo o kus obličeje
nevim proč má dítě vysírat do psa kerýmu to nedělá dobře! a to ho vzal tak hodně jo?
čokl prej skončil zavřenej v kotci doživotně
aha..takže "záchrana" se moc nezdařila esi to tak je
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
no já ten seminář měla povinnej takže jsem tam prostě musela...
Bady děcku ukousnul prej kus obličeje, poškodil mu oko... a nevím co ještě. To děcko po něm normálně lezlo na zahradě, čokl si kousal kost, vůbec si ho nevšímal a to dítě ho prostě nenechalo bejt. To bylo takový dost blbý.
Jako jasně byla vina na straně majiteů, bez debat. A fakt je, že ten pes byl, už tak rozjetej, že by s tím asi málokdo cokoliv udělal. Vždyť i RD umísťuje psy, co pokousali děcka lidem bez děcek... a tak. Je to podobnej přístup. Nějaký drobnosti může ovlivnit, když naučí majitele, jak se k tomu psovi chovat, ale nějaqký závažný problémy asi těžko...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
pijem kafata na cvičákách.-))
To předpokládám, taky tam kvůli ničemu jinýmu nechodím
Vo co gou krz psa agresivního a vysírací dítě nebo vobráceně a ukousnutej gzicht? Vůbec nevim co se zase stalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:15
- Nahlásit
Maky a Trix
A fakt je, že ten pes byl, už tak rozjetej
hele já nevim,ale četla sem ten jejich srdceryvnej výlev na tom zvířetníku či kde.. nedivim se tomu čoklovi že byl rozjetej,dle mě byli amatéři jaxvině,taková ta vopičí láska krapet,bez znalosti základních projevů psa.(.třá to tam eště někde bude,zkus dohledat schválně ) ..pejsek to nevocení kupodivu..a taky nemyslim,že by oni toho psa nadále zvládli at už by jim radil kdokoliv a jakkoli dobře.
To děcko po něm normálně lezlo na zahradě, čokl si kousal kost, vůbec si ho nevšímal a to dítě ho prostě nenechalo bejt
dementi no!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:22
- Nahlásit
Maky a Trix
Eldoguero
tady to je
http://naszviretnik.net/2011/11/09/sos-hleda-se-do mov-pro-badyho/?#comment-93573
vidim tam celkem dost chybek..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
no, říkala, že byli u psychologa právě... a absolutně nepomohl. Ale taky mohli jeho rady blbě pochopit... co já vím, nebyla jsem u toho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:31
- Nahlásit
Maky a Trix
Fšechno nejlepší k narozeninám paní. S dárkama už se tahat nebudu, beztak uš ti fšechno daly holky. Tak akorát nějaký plevel pro potěchu oka.
K té Žertové - jsem byla loni na voříškiádě, kterou posuzovala. Trochu jsme pokecaly. Přišla mi jako totální mimoň
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
dík, du číst
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:47
- Nahlásit
Biluška
mě to právě nepřišlo zas tak hrozný, jako minimálně pro lidi, který absolutně čoklům nerozumí, což je většina studentů veteriny to bylo podle mě akorát... vysvětlila aspoň základní psí gesta, doporučila literaturu... byla proti kastracím i el.obojkům... žádnej extrém prostě. A to, že jediný 100% bezpečný řešení naučený agrese je eutanázie je podle mě bez debat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
Hm, sem si teda početla a nic moc napadá mě podle toho snad jedině, že ti lidi si vůbec psa pořizovat neměli a pevně doufám, že nikdy už si žádnýho nepoříděj, max retardovanou čivavu se třema nohama a bez zubůch ...
Pes dle popisu vcelku nedotčenej moc výchovou a zvyklej dělat si co se mu zlíbí a kdy se mu to zlíbí se prostě jednou rozhodl, že už padla poslední kapka ... chudák holka bude mít nadosmrti trauma a jizvu (jestli se to teda dá takhle napsat)
Popis jak ten "divnej pes tak nějak divně reaguje, když ho normálně dítě natlačí do kouta" (běžná každodenní rutina či co ) mi přišla chvílema až úsměvná, kdyby to teda neskončilo, tak jak to skončilo ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit
děcka nějak poslední dobou krásně poslouchají, asi to bude tím vedrem a Guláš je úchyl, zase mi tady už asi 5 minut ojíždí tygra
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit
Monty
buď v klidu, hlídám zase Huntříčka a první dva dny ojížděl Huntříček Botinku, třetího dne ráno začala ojíždět Botinka Huntříčka velmi ftipné bylo, že jak to sledovala Viktor, tak se pak pokusila o totéž vysvětlila jsem ji, že tohle dělají jen pejskové (tu o motýlech a bordelu si šetřím na horší časy ) a tak to už nedělá, ale měli jsme několik nakrývacích dní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit
Eldoguero
Viktor, tak se pak pokusila o totéž
já mám celkově úchylné psy, jeden večer skákal Guli po Sophině, ta se u toho tvářila blaženě a kroutila zadkem ze strany na stranu (ona totiž milije, když jí někde drbe na zadku), pak teda začal skákat po Faith, Faith po Gulášovi a já jsem byla mrtvá
Guli a Faith jsou ojížděcí maniaci Soph už ne, ta se nechává ráda obskakovat od Guláše ale od Faith ne, to se vždycjky na ni tak srandovně nervne ale jak byla malá tak tygříka, kterého teď ojíždí Guli taky velice ráda obskakovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:48
- Nahlásit
Maky a Trix
vysvětlila aspoň základní psí gesta, doporučila literaturu... byla proti kastracím i el.obojkům... žádnej extrém prostě
Sem s ní o takových věcech nemluvila. Jen tak obecně o té voříškiádě, přítomných psech, Lilátku a tak. Ale přišlo mi to jak kdybych se bavila s blondýnou. Samé hihi a ňuňu, za tři minuty nevěděla co předtím řekla a odporovala si... divná mi přišla prostě.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit
EldogueroMonty Budtě rádi za to ted hmyzáková hárá a jediné po čem de su já,čék se v noci pootočí v posteli a okamžitě čumí do psí p...bo hmyzáček nazdál,že já su ten pravé a jediné a ted bé určo ta pravá chvíle mukmuk déém náátooo paničkkoooo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit
danajasa
tak na mě to nezkoušejí, to je pravda
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit
Biluška
tak o tom žádná, je taková ujetá trochu... ale já hodnotila právě spíš ten přínos pro budoucí vety. Tam to docela šlo. Je fakt nutný podotknout, že budoucí veti o psech neví absolutně vůbec nic. A v tomhle ohledu obě její přednášky byly smysluplný. nebo už tři? Má jich u nás docela dost, osobně budu radši poslouchat její přednášky, během kterých se fakt snaží něco sdělit a docela i vtipnou formou (i když nevíš, jestli se smát jí, nebo tomu, jak to podává), než někoho jinýho. nemá takovej ten povýšenej přístup, spíš naopak.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 22:44
- Nahlásit
nic děcka, jdeme pomalu na kutě
brou noc
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 23:55
- Nahlásit
Lidé bděte já tady mám náký ouhyly co měří hluk esli jimpakůn bafne do toho aparátku tak se asi podiví co naměřily,ale zas bych vám mohla ráno erudovaně povědít kolik decibelůch má přesně pakoní štěk
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 07:06
- Nahlásit
Maky a Trix
Tam to docela šlo. Je fakt nutný podotknout, že budoucí veti o psech neví absolutně vůbec nic. A v tomhle ohledu obě její přednášky byly smysluplný.
pro úplný laiky snad jo. Jinak mě osobně třá dostala do kolen tím, že jsme na té voříškiádě měli psa co byl u nás "na útulku" a měli jsme ho přesně pět dní. Jaksi ještě nebyl ve formě (byl děsně tlustý). Brala jsem ho tam schválně, jednak kvůli socializaci a za druhé jsem doufala, že by se tam mohl někomu líbit a umístit se. Ona za mnou přišla kvůli Lilátku, bavíme se, přišla řeč i na tohoto psa a ona, že je strašně tlustý. Já, že je a vysvětluju jí, že ho máme teprve od neděle, že nám ho někdo uvázal u plotu a tak dál... Ona ho strašně politovala jaký je chuďátko ňuňátko a za půl hodiny mu v kruhu vytkla, že je děsně tlustý. Předvádělo ho malodítě a ona Pupici normálně spucovala, ať toho psa tolik nekrmíme, ať se proboha podívá jak je tlustý, že mu strašně ubližujem a tak. Jsem na ni přes pásku zírala jak puk. Pupice taky. Přitom to byla fakt tak půlhodina co jsem jí to vysvětlovala. Splést si ho nemohla (leda by byla úpa blbá), nebylo s kým, jiný takový typ psa tam nebyl.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 07:34
- Nahlásit
BRÉ RÁNKO
sorry capslk
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 07:42
- Nahlásit
Bré ranko, nevim jestli mam jít dříti, ale asi budu muset...
Mam podezření že Bonice včera sežrala nějakou ještěrku co nebyla moc jedlá.. Nebo něco jinýho co nebylo zrovna dvakrát poživatelný. Odpoledne jí bylo blbě, hrozně to v ní škrundalo, bylo vidět že je jí dost šoufl a měla i trochu průjem - lezly z ní hromady trávy, takže se musela už dopoledne mohutně pást. Doma ale nic nesežrala, nic nechybí a ani nebyla nažraná, břuch prázdnej. A večer jsem našla na zahradě ocas z ještěrky. Takže podezíram kotě který loví absolutně všechno co se hne že jí ulovila, částečně asi i načala (do nenačatý by se asi psi nepustili) a Bonice jí pak kotěti odebrala a sežrala - předpokládam že ještěrka nebyla jedlá, páč normálně neni Bonici nikdy z ničeho nic. Lepší scénář jsem nevymyslela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:05
- Nahlásit
bonc
bože, tak ať je Bonici dobře
mí teda ještěrku neměli asi jen Fait mi jednou dotáhla mrtvolku krtečka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit
jo a pánička od Vanilky je fakt úžasná, já věděla, že si budeme rozumnět
příští sobotu jedeme na Lysou a je tak hodná, že chce vzít sebou i moji kamarádku s gordonsetřicí sice pojedeme jak sardinky, ale to přežijeme tu chviličku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit
Dobré jitro, asi ani dnes na vás nebudu mít čas. Učím Markuse couvat, vůbec jí to nejde, je z toho děsně špatná, úplně popletená. Bulík zakous malovižli, labroš zakous bulíka. Fčéra tu byl pso-děckej den, všichni si společně hráli s jednou ožužlanou hračkou. Trošku nechutný. Ale byli spokojený. Výsledkem - ožužlaný a děsně špinavý haranti a ožužlaný a naslintaný čokle. Špinavý samozřejěm taky, ale to sou furt z tý sachrátky. Maryje se samozřejmě této harmonie neúčastní, neboť je to slý element.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:42
- Nahlásit
Gerda
chtěla bych vidět alespoň pár hodin z tvé práce, když je tam taková banda nechceš to natočit?
|