Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:54
- Nahlásit

Jinak jsem vám chtěla říct, že jsem si strašlivě zvedla sebevědomí dneska ráno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:04
- Nahlásit

pawLINka
ti chci říct,že na sebe můžeš bejt právěm pišná..skromnost stranou,přátelé..a navíc to bylo úplně bez práce..někerý se na to děsně nadřou,ale tobě to de samo prostě

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit

pawLINka

No, ne, ze bys to vyslovene potrebovala, ale sebevedomi neni nikdy dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit

pawLINka
Vanilka je výborný jméno, u nás v práci se jmenoval jeden pes Skořice, ale maďarsky, jakože Fahej, to je taky moc pěkný jméno.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
skromnost stranou,přátelé..a navíc to bylo úplně bez práce..někerý se na to děsně nadřou,ale tobě to de samo prostě

to nejni tak tešký, já sem taky kdysy byla trochu namyšlená, ale teď už sem dokonalá!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit

Pumpa
o nejni tak tešký, já sem taky kdysy byla trochu namyšlená, ale teď už sem dokonalá!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:24
- Nahlásit

Jdu domůůůů!

Teda nakoupit, ale to je fuk, prostě už mizím z hokny.

Tak zdůř.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit

Gerda
taky Paprika by se moch menovat čokl..ale radši bych s těma ménam a nezačínala esi mi rozumíš
Pumpa
sem taky kdysy byla trochu namyšlená, ale teď už sem dokonalá!
tak samosebou..já to mám podobně..navíc sem stgrašně skromná k tomu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:45
- Nahlásit

davidkova renata
asi sme příbuzný bo co....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit

Pumpa
asi sme příbuzný bo co
určitě..akorát já sem ta tlusčí
du ven kreténci

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:25
- Nahlásit

pawLINka
je to i boží pejset je to fenečka JRT drsnosrstá a má roček a úplně si rozumí s knírači, je taky taková střeštěná

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:27
- Nahlásit

pawLINka
čím sis zvedla seběvědomí?

zase nám nešel net a bez rádia to bylo děsně na hovno

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 15:23
- Nahlásit

za chvíli valím domů a pak na agi, snad se tochu běháním zahřeju, jsem tady z práce zmrzlá jak rampouch, papa večer a crysuju si tady

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 16:12
- Nahlásit

Nazdar jelymanové, dneska se štěňátkové učili cvičit s tyčkou. A společně pak měli za úkol soutěžit o to, kdo nejrychleji NĚCO vymyslí, aby dostal piškot. Zvítězila ta nejmenší a nejmladší, suverénně vystoupila na stupínka vědouce, že piškot bude. Zbytek seděl a čuměl na mě. Pak se zas cvičilo s tyčkou, mařena byla vtipná, neboť nevěděla, co s tyčkou má dělat, tak zkoušela stoupat nohama na malobobtajla ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 16:55
- Nahlásit

Čus bus!!
Dnes nám celý den nešla elektrika, bylo to v celý vsi. Večer nám odešel do křemíkového nebe termostat na bojleru. Tak dneska táta koupil nový, vyměnil ho a odjeli s máti na víkend. Za 20 minut p tom, co odjeli, tak bojler opět vyhodil všechny jističe až do rozvodný skříně před barákem. Vůbec jsem to nemohla znova nahodit, ječela jsem na tátu di telefonu ať se okamžitě vrátěj. No naštěstí se mi to nahodit nakonec povedlo, ale jsem bez teplé vody. Jo a v noci odjíždíme a na světovku a co myslíte, Fanouš kulhá. Přemýšlím jestli se na to nevy..., protože té smůly je trošku moc a já mám řídit prvně v životě dodávku. Pro jistotu jsem se připojistila na cestu proti všemu možnýmu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 16:57
- Nahlásit

Baico
Pro jistotu jsem se připojistila na cestu proti všemu možnýmu
Tak to počítej s tim, co nemáš pojištěný....hele to si měla teda moc fajnej den, tě povim....Hlavně jeď opatrně ty blázne a nezapomeň foťák! Kdy jedete?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:02
- Nahlásit

Gerda
nezapomeň foťák!

Ten už mám zabalenej.
Kdy jedete?
Plánuje vyjet ve 3 ráno z Průhonic, což znamená ve dvě z domova.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:05
- Nahlásit

Baico
Pro jistotu jsem se připojistila na cestu proti všemu možnýmu.
tos dobre udelala, hlavne si trochu odpocin nez pojedes. melas moc hezky den, pripadala bych si u tebe dneska jako doma

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:09
- Nahlásit

leyenda
hlavne si trochu odpocin nez pojedes

Uz jsem si dneska hoďku zdřímla po obědě. Teď ještě udělám sváču, dojdu k vetce, uvařím kafe a čaj do termosky, osprchuju se posledním zbytkem teplé vody v bojleru a jdu v osm spát, abych v půl druhý vstala.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:28
- Nahlásit

Baico
jdu v osm spát, abych v půl druhý vstala.
aspon tak a nakonec se po probuzeni muzes znova vysprchovat, tentokrat uz zadny zbytek teple vody nebude, takze budes probrana razdva

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:33
- Nahlásit

fčera 267 kiláků za volantem, dneska 214. Přísahám, že jestli v nejbližší době uvidím cokoliv co má kola tak to rozmlátím bejsbolkou Du uklízet, je tu bordel jak f tanku. Navíc lišku šíleně baví krást mi smlouvy a důležité papíry a schovávat je za topení, pod postel a tak podobně

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:38
- Nahlásit

Biluška
fčera 267 kiláků za volantem, dneska 214.

Tak já včera 607 a dneska v noci skoro 400 už se těším

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:55
- Nahlásit

mařena byla vtipná, neboť nevěděla, co s tyčkou má dělat, tak zkoušela stoupat nohama na malobobtajla ))))
GerdaNazdar jelymanové, dneska se štěňátkové učili cvičit s tyčkou.

asi chci dělat u vás

BaicoPřemýšlím jestli se na to nevy..., protože té smůly je trošku moc a já mám řídit prvně v životě dodávku. Pro jistotu jsem se připojistila na cestu proti všemu možnýmu.
nechceš se spojit s Eliškou psounovou? vyjíždí taky na noc a sama.. že by jste jeli aspoň nějak za sebou a nebáli se vlka nic?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 18:00
- Nahlásit

Crysa
nechceš se spojit s Eliškou psounovou?
Ta vyjíždí už v 11 To fakt nedám. Navíc já to mám s tím přestupem v Průhonicích, takže komplikovanější.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 18:33
- Nahlásit

BaicoTa vyjíždí už v 11 To fakt nedám. Navíc já to mám s tím přestupem v Průhonicích, takže komplikovanější.

já si zapamatovala že na noc a že když řekla ten časovej harmonogram, že se mě z tý představy udělalo šoufl.. sice tehle čas za volantem z práce taky znám a zvládám, ale asi z volna bych to nedala. Asi moji psi vědí proč se nevystavujou dál jak v Kunraticích a Ústí nad Labem

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 18:52
- Nahlásit

Crysa
ice tehle čas za volantem z práce taky znám a zvládám, ale asi z volna bych to nedala.

No jestli zase drandí po výstavě hned zpátky, tak je to docela masakr. My tam přespáváme, v neděli odvystavujeme na klubovce a pak teprve dom.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 18:53
- Nahlásit

Baico
mě celkem až tak nevadí řídit jakkoliv dlouho. Ale když mezitím musím stihnout ještě miliardu věcí, zejména stresujících tak to nenávidím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 18:54
- Nahlásit

čus vy zapařený hláfky,co děláte krom fstávání ve dvě ráno a prostných s tyčkou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
smažíme asi milijardu řízků

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 19:31
- Nahlásit

Biluška
smažíme asi milijardu řízků

ty vole! Můžu přiject??????
Jak čtu slovo řízek, hned začnu větřit a úplně cejtím tu vůni!

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání