Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:35
- Nahlásit

danajasa
tu by Fidorka asi považovala za svačinku

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit

Acht!! vosum!!! řikala to Růžena z prasečáku a ta to musí vědět, nejsme žádný untrvasrmani, jsme poctiví jezeďáci z Hoštic!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:50
- Nahlásit

Se západem slunka vyrazila jsem předaleko k našim k vohýnku, upekla sobě buřta, nasmrděla se kouřem, nahřála dutiny u vohýnku a jdu prolíst lázní očistnou a asi zhynout, nějak mě ten dnešek vyčerpal.
Brou a koukejte zas zejtra aspoň mnoho kafe vypít

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit

Nazdar blázni, my byly s mámou ještě u švadly, páč zítra bychom to nestíhly, pročež jsme jíš spjět a tak snad nechrápete Ale nechrápete, dyš čumíte na tu televízi zasejc, co? Koupíme ten řípus? )))

agáta12
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit

Až pojede Baico k zámeckým kontrolýrovat , může naznačit a obdržet místo krábky vajna kopec .
Nač to kupovat , když se to dá odklonit .

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 05:44
- Nahlásit

bré ránko, vstávat a cvičit

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 06:21
- Nahlásit

jdeme k našim pro oběd a pak vyrážíme do Bohumína na coursing, mějte se, dneska bude mooooc krásné počasíčko

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 15:57
- Nahlásit

Ste nějaký chcíplý vy dobrý víly?

Tomu by jste nevěřili, dala jsem si kafe a je z toho další zkouška.. jsme šly s Crysou zachraňovat, do počtu a co čert nechtěl.. je to tak.

Teď se už zas válím s tou svou zapařenou hlavou v pelechu a pokračuju v marodění. Je to náročný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:20
- Nahlásit

Crysa
Ste nějaký chcíplý vy dobrý víly?
sme ted dojely ze zlýfsi asi né??
Tomu by jste nevěřili, dala jsem si kafe a je z toho další zkouška

no tyvoe tak to už je na pováženou)) hele co dybysme zkusily chlastat čaj??
tak velkogratulace krysímu psisku

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:22
- Nahlásit

Crysa
Ty máš aspoň chcíplý dutiny a je jich hodně , ale mě se hnul jen obratlík někde v pozadí .
Zaujímám polohy raněného jelena těsně před doražením .
Venku je krásně , normální lidi plavou a pečou sebe a já chcíplá zvěřina ......
Co ste ulovili za zkratku ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:36
- Nahlásit

jsem taky chcíplá, dotrasovali jsme Lefy. Téměř komplet, už nám chybí jenom asi pět kiláků. Jenže došly spreje tak se tam musíme vrátit v pondělí. V tomhle vedru je to fakt zabíjárna, skoro stejná jako to potom jít.

Crysa
Přijmi naše velkogratulace

davidkova renata
hele co dybysme zkusily chlastat čaj??
F tomhle vedru? Sem pro minerálku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:36
- Nahlásit

Crysa
krysosláfko neutek někomu marinák???
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:43
- Nahlásit

Nazdar blbouncíííí, už se napojuju taktééééš, aji čokl najezenej, já mám jídlo za hvílu, peru a vyprala sem aji sebe, dokonce sem našla úplně nový balení žiletek, což sem myslela, že už nemám, ale mám, to je dost bezvadňácký mi příde.
Šmarjá už zase gratulujem Crysátkoj a Velkokníračoj, moc pěkná práce děfčata!!!
Jiřík se Žanetou dneska přivezli dva nový vlčáky šedovlký, jedno bylo vlčátko chlapec, z cacitu, nepůšťá, tak asi má Sopku, druhý byla vlčák děfče, voba byli stejný, tak se to nedalo krom pindíka moc poznat. Vlčáka děfče, menuje se Azalka, sme si vzali na plovárnu, pročež nejdřív se s Máňou zabily a pak už ne. Azalka se potápí, až má celou hlavu pod vodou, na dně. A taky je to dobrý průvodec, neboť nám našla cestu krz keře, kudy sme přišli a vodvedla nás, kam máme jít.
Pak taky pejskové pullingovali a moc se jim to líbilo. A teď votpočíváme, abychom mohli jít zas večer s Fifátkama.

Pěknej víkendos, co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:45 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

dvakrát text krz blbou nápojku )

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:50
- Nahlásit

čus paka
sem byla dneska velmi pilná a musela doma pracovat

Crysa

ty woe jak jako další zkouška jo, hele a nepřeháníte to kapku????? tagle budu muset zvládnout něco ještě letos a já to naplánovala až napřesrok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit

Gerda
Vlčáka děfče, menuje se Azalka, sme si vzali na plovárnu, pročež nejdřív se s Máňou zabily a pak už ne. Azalka se potápí, až má celou hlavu pod vodou, na dně. A taky je to dobrý průvodec, neboť nám našla cestu krz keře, kudy sme přišli a vodvedla nás, kam máme jít.
eště bych podotkla že je jí rok a zasraný kreténcký majitelé jí mají za akresíívní neb prej "po nich de",takže Žanetě (chovatelka) řekli,že bud at si jí zadara veme nebo jí daj utratit nevim proč si takový hovada pořizujiu psyAzalka je nejvíc dudu samosebou!Nenávidim lidi, v životě bych nechovala a neriskovala,že se mý dudu dostane takovýmu hovadu co se třá vyskytujou tady na diskuzích abysme nechodili zbytečně daleko!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:00
- Nahlásit

Navíc je to moc pěknej pes ke všemu ještě, docela drobnej, prvně dneska bránila a jak pěkně jí to šlo, hnedle věděla, co má dělat a zakousávala se jako blázen starý. Mě se ale nejvíc líbilo, jak pěkně soustředěně nás vedla, jak tu cestu krásně si sama našla. Nanda upullingovala stejnej náklad jako bandog )) Máňa nepullinovala, neboť je na to moc dáma. Ale šla se na to kouknout. Chce se mi nějak spáti nebo co....

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:05
- Nahlásit

agáta12Zaujímám polohy raněného jelena těsně před doražením .
Venku je krásně , normální lidi plavou a pečou sebe a já chcíplá zvěřina ......

taky dobrý .. ale zas můžeš na slunko, to já deset dní vybíhám z domu za tmy vylítat čokle a posbírat hovna po zahradě a přes den psům krz dveře vyprávím, co asitak by jsme mohli dělat, kdybych směla na slunko víc jak na dobu nezbytně nutnou..
Co ste ulovili za zkratku ?

tentokrát jen ZZO, ale bylo fakt docela nečekaný tím jak bylo skoro hodinu po probuzení

Alexatagle budu muset zvládnout něco ještě letos a já to naplánovala až napřesrok

no to jako doufám že pojedeš někam ještě letos pít kafe
minimálně dojedeš do ZVV2 k nám na závody pěkně druhýho června

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:09
- Nahlásit

Crysa
A kdy to už budeš mít dobraný? Už by ses měla zlepšovat, aspoň by to mělo sestoupit do rypce, abys to mohla odsmrkávat...nebuď rozbitá už, musíme jít stopovááááááát ))

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:13
- Nahlásit

GerdaA kdy to už budeš mít dobraný?
už ve středu
Už by ses měla zlepšovat, aspoň by to mělo sestoupit do rypce, abys to mohla odsmrkávat...
a to se právě neděje ( až se bojím a od návratu z venku svítím biolampou, už mám nasvícenejch 2x 20 minut, ..

nebuď rozbitá už, musíme jít stopovááááááát ))
šak to bych už mocinky ráda, už mě to chybí

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:50
- Nahlásit

Crysa
no jooo, nasvěť se pořádně, ať už to jde. Můžem si pak dát eventujlně páteční večerní stopaci před rumováním ))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:56
- Nahlásit

GerdaMůžem si pak dát eventujlně páteční večerní stopaci před rumováním ))))

no to zní dobře

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:58
- Nahlásit

Crysa
no jooo, ale to musíš bejt už zdravej člověk, že jo )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:43
- Nahlásit

Byl tu na náfštěvě Migáč. Vzal sebou aj Datlovi. Sme si fajně pokecali, příjemný podvečer to byl

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:48
- Nahlásit

Biluška
Migoš je moc pěkně zbarvenej, co sem na něj koukala, a to nejsem fanda plesnivákůch Aji Kabátec bude moc pěknoučký jistě. Nešel už by Kabátec na nějakou výstavu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:54
- Nahlásit

Gerda
Kabátec je na výstavy ještě moc malý, musí si počkati.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:36
- Nahlásit

BiluškaKabátec je na výstavy ještě moc malý
šak má být malý, šak snad má být šoltyje a ne golije

Alexandře Alexoviči, mám urgentní dotaz!!! postaf se mi a odpověs jako chlap
Jdu posílat nový zkoušky pro zapsání do klubový databáze, napadlo mě, že tam rovnou napíšu i o aktualizaci zkoušk Báry, tam v databázi má - ZMT, ZM, IPO-V
Podle mě jí tam chybí BH, SChH A, OPT1, T1, ZVV1
Je to tak?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:38
- Nahlásit

Crysa
šak má být malý, šak snad má být šoltyje a ne golije
i na šelmyji je ještě malý

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit

Crysa
napadlo mě, že tam rovnou napíšu i o aktualizaci zkoušk Báry, tam v databázi má - ZMT, ZM, IPO-V
Podle mě jí tam chybí BH, SChH A, OPT1, T1, ZVV1
Je to tak?

jj a koukám že jí do první desítky chybí už jenom 2 zkoušky tak ty sem se právě rozhodla zkusím letos zmáknout

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:49
- Nahlásit

Zdarce fšem !
Připojuji gratulace pro fšechny ozkoušené! jste velmi zdatná jednotka! Jsu na vás pyšné!
My jsme byli dneska čuchat ve vysoké trávě a šlo to dobře až teda na kopřivy kterjma jsem prolezla kladouce stopu.
Gerda Kabátek je malej a mi navíc výstavy nelákaj moc teda

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání