Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 19:54
- Nahlásit

stetisek123
Můžu přiject??????
jedu taky samosebou!! hubnout můžem až vod pondělií dyš je taková mimořádka!
Jak čtu slovo řízek, hned začnu větřit a úplně cejtím tu vůni!
jako tos mi zas připúomněla toho jak všecko sežral..ze slavností sněženek.-))

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 20:48
- Nahlásit

Takže přátelé, ještě si udělám kafčo do termosky na cestu a jdu to zalomit. Kdybych se nevrátila, tak prosím pošlete někoho shcopného, ať si mě přijde vyzvednout na obchvat Salzburku, kde budu jistojistě kroužit, protože netrefím ten správnej sjezd. Je naprosto strašné bloudit po Čechách, ale v Rakousku to bude ještě horší, protože nešprechtím

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 20:50
- Nahlásit

Baico
Nebooooj, kdyby něco, vyzvednu tě v salcburkovi hnedle! A pak můžem ject společně do nelahozefse. Pěkné malé spaní! Bereš doufám i Bajunku s sebou, že jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 20:58
- Nahlásit

Gerda
Bereš doufám i Bajunku s sebou, že jo?

Pan Bajkonůr zůstává domky. Ale nebojte, je o něj postaráno. Ráno přijede ségra s manžílkem a budou se mu věnovat a v neděli ho Martina vezme pěkně na cvičák, kde si spolu pěkně pocvičej a pak zakousnou Zlatovláska. Takže má před sebou daleko zábavnější program, než my s Fandou.
Nebooooj, kdyby něco, vyzvednu tě v salcburkovi hnedle!
To jsem ráda. Přesně v tebe jsem doufala jako záchranu. Jen nebudu mít Zeleninu, ale Opla Vivaro oblepenýho anciliáckým logem. To až mě budeš hledat

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

BaicoTakže přátelé, ještě si udělám kafčo do termosky na cestu a jdu to zalomit.
tak šťastnou cestu, držíme palečky

Je naprosto strašné bloudit po Čechách, ale v Rakousku to bude ještě horší, protože nešprechtím

šak to trefíte ;) neboj sa ničehoš

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 21:36
- Nahlásit

trak, my jsme si skvěle zaagilitili bylo fajně, protože nebylo horko, minule se Faith nechtělo moc skákat, dneska byli šikovní všichni
akorát se mi zdá, že si nováčků naše instruktorka bere strašně moc a pak se moc neprostřídáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:14
- Nahlásit

Monty
kolik vás je ve skupině?

Baico
Tak šťastnou cestu paní a přivezte nám ty medaile

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit

Baico
ty jedeš do Rakouska? Chovatelka taky tak hodně úspěchů přejeme

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit

Biluška
hafo, dneska nás chybělo asi 4 nebo 5 (ta pátá nevím jestli bude chodit)
a dnešní banda:
mí tři knírači
tři bišoni
jeden naháč
šeltiák
a jeden papilonek

nevím co bude dělat, až se tam sejdeme všichni

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit

jo a z toho minimální polovina jsou úplní nováčkové jako my

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:27
- Nahlásit

Biluška
jo a jedna se tam šla ptát jestli by ji vzala, ale nevím jestli ji vzala, v ostatních skupinkách, jsou tak po 6 - 7

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 22:51
- Nahlásit

nic, jdeme spát, dobrou... poslední dobou tady pořád jen crysuju

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 07:32
- Nahlásit

BRÉ RÁNKO, DNESKA BUDE Krásně, svítí sluníčko, asi vezmu provětrat odpoledne foťák sorry cpslk

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 08:35
- Nahlásit

tak my vyrážíme na louku, pak půjdeme k našim a odpoledne asi na Landek nebo na Hlučín

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 09:18
- Nahlásit

Monty
to je fakt hodně, kolem těch 5-7 je běžný průměr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 09:33
- Nahlásit

Dobré játro lidé, dnes se jedem podivat na Aleksise a Crysoslava a Akyhákovou do Jíluuuuu, ale ještě ne, páč teprva vstáváme, vypadá to, že bude hezký den Mějte ho taky vy flundry

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 09:34
- Nahlásit

Jo a chtěla sem vám říct, že se blíží to moříčko, asi se už brzo budete muset vyjádřit, eslivá jedete či nejedete, teda jako kdo jede ))

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 12:15
- Nahlásit

Biluška
no to je

Gerda
ju, vy se máte, my byli chvíli u našich a pěkně jsme tam zmrzli, mají tam 17 °C, chladněji než venku ve stínu...
a my po druhé vyrážíme na ten výlet s Vanilkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit

Nazdar blbouncíííí, už sme domki, pěkné den to byl, pěkné zkouškování měli v tom Jílu lidé dobří, sranda byla, aji sme s Dítětem země účastnili se zkouškování jako bjěšcíííí, Akyhákové největší čest, bo nechrápala po noční a jela rovnou šlapat stopy a pak dělala šlapku na kole. Balunta samozřejmě BH má, byl tam aji boksér, co si vyšlapal FH, Crysátku se nezdařilo, nevadí ničehož nic, francouzská trojka je těžká věc, zopakujou si. Prdel byla veliká, Rybníček upekl děsně boží buchtu, požádala sem ho o ruku, odmít, bo se příští tejden už žení, zase sem to nestihla. Plánujou se další postupky, panovala pěkná pozkoušková nálada. Pak sme šli s Aleksama ven, Balunta chce skládat zopky, bo je už strašně chočená. Děcka, málem sem jela domu s malinou od pana Králíka. Ale obránila jsem se. Maryje si taky pocvičila trošku, krásně jí to bafčilo, pak sme jeli domki a teťkanc děsně jim. Pokvete mi jedna fuksie. Už ste taky domki?

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 18:42
- Nahlásit

GerdaUž ste taky domki?

jsme a už pomalu začínám i žít, ale jaxem dorazila, bylo mi hodně mrtvo. Ani hlad jsem neměla, ani chuť na nic krom spánku, cosi se mi v hlavě začalo přelejvat a neslyším sřídavě na ucho pravé či levé, podle náklonu hlavy. Je to vtipné

Děcka, málem sem jela domu s malinou od pana Králíka.
ale co vám Gerda neřekla, že si nebere toho pejska, ale jeho sestřičku, tmavou malinku budou spolu chodit do práce, budou si klikat v zahradě a čůrat v kanclu na koberec

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 18:44
- Nahlásit

Čus dementíííííí
Tak béháčko máme a teď ty vobranářííí, ale to asi až napřesrok, páč tři zkoušky za měsíc se mi zdá maksimálně překročený limit
Moc děkuju skvělý šlapce Akyhákový jak za stopy tak za šlapání na kole, Gerda jako bježec byla boží

Gerda
už sme takíí domki akorát jsem ještě musela absolvovat povinnou návštěvu sestřenice.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

čuuus už su tu vyhřáté jako úúúžofka,naprosto luxusní počásí,nejlepčí co může bejt
Alexa
Tak béháčko máme
šiš zase další zkouška,asi ti zakážu lemtat to kafe,tak gratuluju blbý a očkivý Balunce

Gerda
ale co vám Gerda neřekla, že si nebere toho pejska, ale jeho sestřičku, tmavou malinku
béš mít konečně normálního psa??

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 19:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
béš mít konečně normálního psa??

nemyslím že slovní spojení normální pes a malina je správně

šiš zase další zkouška,asi ti zakážu lemtat to kafe

nooo že jo asi si budem muset dát pauza, už je to třetí zkouška během měsíce

děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 19:38
- Nahlásit

Alexa
nemyslím že slovní spojení normální pes a malina je správně
třá měla kastrovaný rodiče a bé tim pádem klidnější
asi si budem muset dát pauza
proooč?? nebo jako už nemůžeš tyvíšco???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 19:53
- Nahlásit

Alexa a vostatní dementi
hele ted řikali,že je za 23 mega na prodej Říp ..co vy na to??

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit

děcka byli jsme na Hlučínském jezeře, bylo to super!!! jo a asi mám po mobilu, šla jsem s ním do vody a už nejede

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit

hele ted řikali,že je za 23 mega na prodej Říp ..co vy na to??
až najdu tu krabici s tím vínem tak sedmičku přidám

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
řikali,že je za 23 mega na prodej Říp
Rip jako ta hora od praotce? Tak ji kupte, ne? Muzete mit prvni Zupmaland na svete na vzacnem kopci

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:00
- Nahlásit

tak long a mid na Lefy jsou hotový. Ale sem strhaná jak borůfka. Za dnešek jsme našlapali asi čtyřicet kiláků a dalších asi dvacet najezdili autem stylem - popojet sto metrů, vyběhnout z auta, namalovat značku, sednout do auta, popojet padesát metrů....su ztrhaná jak borůfka.Jdu nakrmit a plavat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit

Biluška Pani pozdravujte Fidorku my neska měli taky voranžový zvíře s dlouhým ocasem

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání