| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:11
- Nahlásit
danajasaTo jako doma nemáš slušněj dalekohled a pořádný vykýř?
dyš to je tak blbě za zatáčkou,.. takovou krásnou katastrofu za domem mám a neuvidím, to tragédyje.. asi tam pošlu Asínku s Crysou a foťákem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:27
- Nahlásit
Crysaneuvidím, to tragédyje. Tak počkej vedle v humusu se zas jindříšk bude klouzat na perlách už jich má plnej koberec tak bude třá náká otevřená fraktůra
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:28 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čao ženy milé rozmilé, hlásim přežití, Slovensko dobyto A já též. Ale hezky popořádce: ve čtvrtek jsem vyrazila někdy po devátý, ke kamarádovi do Chrudimi, kde jsme přepřáhli - moje fábulka si zůstala válet šunky na zahradě a jeli jsme kámošovo nafukovací felinkou. Za Brnem jsme nabrali dalšího člena posádky, takže výsledné osazenstvo vozu tvořilo 5 psů, 3 lidi a strašná hromada bagáže, basu piv a podobné nevyjímaje. Ale felinka je dosti zázračné auto (jak se hlavně cestou zpět ukázalo), takže jsme se v pohodě vešli a za 11 hodin od mého startu jsme se vykutáleli o 710 km dál, na Brezně. Čekalo nás 116 km po zdejších obřích náááádhernejch kopcích, neskutečný pohledy na zasněžený sluncem ozářený Nízký Tatry, člověk tu nádheru vůbec nestíhal pojmout. Prvních 25km kopce plnily masakrózní očekávání, šplhali jsme hore dole, nožky bolely, ale tuze hezky se šlapalo. Pak bohužel přišel první asfaltovej, 22km v kuse dlouhej úsek, kterej na našich i psích nohách zanechal nehezké vzpomínky. Pak následovalo večerní blodění, páč značka a s ní i cesta v těch místech ASI kdysi dávno vedly, leč už je to hodně dávná minulost a dnes je v těch místech neprostupné trnkové křoví a bordel les, takže jsme tak po různu obcházeli obří kusy lesa, bloudili, hledali, nenašli. Plán byl být kol 11. večerní na 60. km a jít spát, o půlnoci jsme konečně našli pole za lesem které dávalo naději k návratu na značku, tož jsme konečně zakempili a ulehli pod úúúžasnou obrovskou oblohu, hvězdy tam zářili nějak jinak, spali jsme přímo pod velkym vozem, skoro si člověk mohl šáhnout... popsat se to nedá. Krátkej osvěžující spánek s vydatnou ranní rosou, před šestou šlapem dál, brodí mokré orosené pole a se sušícíma se spacákama na batohách konečně nalézáme značku. Pak už slastně užíváme slovenských krás včetně stád oveček se zvoncema a pravym bačou s pravym bačopsem, stád míjíme hned několik. A zase šplháme nahoru a dolu, už ne tak drasticky, ale únava se projevuje, slunko pálí, ale jde se nám moc hezky. Cca na 75. km docházíme k Banské Bystrici, a bohužel nastupuje další asfaltová etapa, tentokráte po již řádně rozpáleném asfaltu. Botičkuju, (botičkovala jsem už i den před tím) ujdem asi 5km, kontroluju tlapky a bohužel zjišťuju že už začínaj bejt sjetý i v botkách. Rozbalujem mapy, koukáme, počítáme, a zjišťujem že před sebou bohužel máme ještě dalších 13km asfaltu ze zbývajících asi 33km. A tím pro nás bohužel trek definitivně končí, zdravé tlapky jsou nadevše a ač ještě plni sil my i psy to musíme zabalit a poprvé si zavolat odvoz z trati. Postupně během večera končí další a další, úmrtnost je díky asfaltu veliká. V kempu nechávam Bonici chrápat u stanu a jdem ještě na procházku, bígl je nasrát, chce jít taky, tlapy na trávě rázem nebolí. Neberu jí, což je samozřejmě po zásluze potrestáno - přes velmi zkrácený řetěz se jí podařilo dosáhnout na tašku s jídlem, takže povečeřela 3 chleby a celé balení makovejch buchet. Večer sedíme u ohně, kecáme, kecáme, kecáme, obloha je zas tak neskutečná... a najednou svítá. Před pátou teda jdem moudře spát, v osum vstáváme, začíná pěkně horký den, v poledne zase nafukujem felinku a vyrážíme na cestu dom. Ve snaze vyhnout se asi 45km zajížďce volíme zkratku po "nezpevněné cestě", ze který se po chvíli stává totálně rozrytá polňačka, šustry, hrboly, výmoly, felinka dře spodek, hrozí proražení kol od šílenejch šutrů, po několika km se dokonce ocitáme v lese, před námi šílený sjezd dolů který značí že to už zpátky prostě nevyjedem, ale k silnici už zbývá jen jeden km... riskujem to a sjíždíme, modlíme se, zaklínáme felinku ať vydrží, ať cesta nezkončí, ať na ní neleží padlej strom, není tam příkop, prostě možností je tuze moc a cesta zpět už nevede... všechno dobře dopadá, halasně vítáme první vykouknuvší barák, tisíckrát děkujem zázračnému autíčku.. a konečně frčíme po silnici směř Čechy. Díky zkratce se cesta protáhla, celkově jsem jela domu 12 hodin - cestou se ještě stavuju u ségry v Praze pro psí maso a domu dojíždim přesně v 00:00, poslední km musim co chvíli zastavovat, oplachovat si obličej a různě se snažit budit, poprvé regulerně usínam za volantem. Doma nejnutnější vybalovačka, psí večeře, moje sprcha..v jednu konečně upadam do komatu a v 5:35 jsem z něj krutě vytržena.... a tak tady teď sedim a nejsem schopná ničehož nic, nepracuju, ale plánuju páteční odjezd do Rakouska na trek po Alpách, už abysme zase jeli
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:35
- Nahlásit
bonc krásnej víkend jste měli ale plánuju páteční odjezd do Rakouska na trek po Alpách, už abysme zase jeli
víš žes závislák?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 10:29
- Nahlásit
Gerda
A máte nám laskavě dát vídeja Pačínkový.
Jsem vás pani navrhla, ať si vás mladá paní přidá do přátel a videa má na FB. Tak si je tam pak laskavě prohlídněte
Crysa
šak se tyhle krabice říděj o dost líp jak majišký autíčka jako třá fabie a ták.
Jo, jelo s emi s tím dobře. Prej to Pepovi žere 8l na sto, nevím jak to dělá. Já s tím jela za 6l na sto. Dost se tomu včera divil, když jsem krabičku vracela do rukou majitele
Jinak jsme ještě vyhráli na klubovce 3. místo s chovatelskou skupinou, Eva byla druhá v párech. Jdu stáhnout fotky, tak vám jsem nějaké reportážní hodím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 10:55
- Nahlásit
bonc
V kempu nechávam Bonici chrápat u stanu a jdem ještě na procházku
plánuju páteční odjezd do Rakouska na trek po Alpách, už abysme zase jeli
tohle si z toho pamatuju nejvíc, přestože vaše popisy krás u našich bratov byly velmi poutavé....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:09
- Nahlásit
bonc
do Rakouska na trek po Alpách
Tož tam pozdravujte Líbilo se mi tam, ale to bude tím, že jsem po Rakousku těch mnoho kom najezdila pouze autem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:18
- Nahlásit
ach jo, dneska mě to v práci vůbec neba, asi to bude tím, že bych chtěla hrozně spát ale mám hodně práce, tak mi to docela utíká a už se těším, až vypadnu, dneska asi půjdeme jen na louku, protože děcka měli namáhavý víkend, Gulimu se moc ani ráno, nechtělo ven, jsem ho musela skoro dotáhnout
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:50
- Nahlásit
Co je to za blbý počasí? teplota ke třiceti, rychlost větru snad sto, jak je sucho, tak je venku šedo od prachu..
ještě že tam krom náfštěvy zubařky dneska nemusím..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit
bonc
Gratulace k dalším našlapaným kilometrům.
Monty
Gulimu se moc ani ráno, nechtělo ven, jsem ho musela skoro dotáhnout
Mi se stala velmi divná věc. Tomáš včera spal a ráno nechtěl jít ani ven (den předtím velkoprocházka, hrabání myší, plavání). Odpoledne jsme byli na dvoře a lítali kolem zvířat a on neřval, ale vyvalil bok na slunku vedle Jessiny a Deliny a chrápal. Až jsem si říkala, jestli mu něco není...
Asi už taky stárne a první desetiletka mu už dala zabrat. Nikdy dřív jsem ho totiž unaveného v podstatě nevídala. A když, tak se vyspal chvilku a byl zase v pohodě. Teď se začíná chovat jako "normální" pes. Aspoň v něčem...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit
Takže vám to tu trochu zasněžíme
A zde nejlepší veterán na World klub show, legenda chovu,jehož jméno bylo hromadně skandováno, když běhal v kruhu. Měla jsem tu čest mu dělat šoféra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit
čus dementíci vůbec nestíhám,esi někdo něco zas vyhrál nebo složil,tak samo gratuluju a boncofce gratuluju k přežití..nechápu
Crysa
Co je to za blbý počasí
asi nám lej poslala mistrál ) spíš ted a mohla poslat nějaký eura,ale třá jí to dojde příště.-))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:09
- Nahlásit
pawLINka
no a na Guliho toho ještě asi bylo moc, přece je jen ještě štěně, ale on se z toho vyspí a bude odpoledne zase řádit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:10
- Nahlásit
Baico
zde nejlepší veterán na World klub show, legenda chovu,jehož jméno bylo hromadně skandováno, když běhal v kruhu
gdo to je? ))
jinak gratuluju fanóšovi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
BaicoTakže vám to tu trochu zasněžíme
kráásný Fanda je ten nejvíc fpravo?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit
davidkova renataasi nám lej poslala mistrál)
myslíš že je to od té hodné ženy? jestli to tak
ŽÁDÁME LEJENDU, NECHŤ SVÉ VĚTRY UDRŽUJE U POBŘEŽÍ, ZDE VE STŘEDU EVROPY NÁM TO NEDĚLÁ ÚPA DOBŘE.
Děkujeme za pochopení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
gdo to je?
Tarkan de vi Passay Pře šesti lety byl zapůjčen do Čech na výstavy a už tu zůstal. Začátkem května oslavil 10. narozeniny.
Crysa
Fanda je ten nejvíc fpravo?
Jo je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:27
- Nahlásit
Crysa
ŽÁDÁME LEJENDU, NECHŤ SVÉ VĚTRY UDRŽUJE U POBŘEŽÍ
no nevim.. ,sice se s ní známe ,ale taghle veřejně probírat její zažívací potíže..i dyš zas je fakt že krom nás sem nikdo neleze ,takže je to vlastně takřka f kruhu rodinném
lejenda
to sou zase ty prdíky.. dej si espumysáán!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit
Baico
Pře šesti lety byl zapůjčen do Čech na výstavy a už tu zůstal
hm..taky bych brala dyby mě někdo zapůjčil třá do karybyku a uš sem tam zůstala! ..je heskej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
je heskej
A taky čikovnej
Je to táta od Dorinky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:34
- Nahlásit
čus kopretiny, gdo fšechno o víkendu vyhrál? Nestíhám to vůbec sledovat, skoro tu nejsem Každopádně fšem gratuluju.
Boncofka
Děláš velkou chybu paní, že nepřijedeš na Lefy. Velkou chybu. Sme se o víkendu při trasování dost vyřádili
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:40 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
takovejch bílejch veverek, a jedna hezčí než druhá
Baico
se bojim do toho Rakouska šoférovat, seš hrdina že to odřídíš, sem ochotná jet kamkoliv po čechách páč na to jediný mam v navigaci mapy, ještě sem ochotná odřídit (nikoliv už sama v autě) Slovensko (ona by to taky byla dost drahá sranda při jednom čéku v autě), ale odmítam bloudit po zemích kde se nedomluvim, notabene bez mapy do navig. Takže poprvé zoufale shánim odvoz a trvam na tom že neřídim.
A taký kopečky jaký máte jako pozadí k bílé nás snad nečekej, jedem na Schneeberg, tj. takové podalpí - 1500 až 2000 m.n.m.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:43
- Nahlásit
Biluška
Děláš velkou chybu paní, že nepřijedeš na Lefy.
víš jak mě to sere?! Ani mi nemluv
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
bonc
takovejch bílejch veverek, a jedna hezčí než druhá
Děkujem, je vidět, že máte vkus pani
se bojim do toho Rakouska šoférovat, seš hrdina že to odřídíš
Já se taky bála, hlavně teda skrz to z mého pohledu obrovské auto. Já mám naštěstí v navigaci celou Evropu, takže todle jsem měla jakž takš pořešený. Ale jsem schopná zabloudit i s ní. Ale mají všechno dobře značený i objížďky mají značené jako pro retardy, tudíž i pro mě. Takže jsem to dala, ale je fakt, že mě to dost překvapilo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit
u nás taky fouká, teď jsem přišla z pauzy
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
blbecciiii
a jen si tam ten mistral hezky nechte, tady zrovinka drobounce prsi, tak je vsechno krasne omyte, svezi a zelene. Mne se ten dest libi a vubec se nesmeju sousedum, co si klepali na celo, kdyz jsem zacala na zacatku kvetna sklizet seno .
Gratulace vsem uspesnym vystavovatelum, zkouskarum, soferum a pochodujicim, jste vsichni strasne sikovni. tady mate piknik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit
Baico
Tarkánek jak má mnohem čistějšího fíka než my, co? ))) Krásný sou, to je málo platný.
Hele paninko, zkus se zamyslet nad tim moříčkem v tem červencu, jo?
Děcka, dnes má narozky Hancaw, zejtra Makyna. Máme v plánu novej typ dárkůch, takže tito si budou muset na svoje dárky počkati, až je vozkoušíme a promyslíme. Samozřejmě si pak počekaj i ti další, ktrý maj po holkách K tomu ale potřebuju Aleksis a Lucku golyjovitou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit
Baico
Jé, nádhera.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:02
- Nahlásit
Gerda
Tarkánek jak má mnohem čistějšího fíka než my, co?
No to je fík ješte ve Francii, tam maí i fíci jinou kulturu
Hele paninko, zkus se zamyslet nad tim moříčkem v tem červencu, jo?
Já s ním počítám. Já myslela, že je to již jasná věc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:06
- Nahlásit
když jsme u těch fotek, tak tady máte mé coursingující holčičky
Soph
Faith
a Guli čekající na holky
|