| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:47
- Nahlásit
Baico
Já s ním počítám. Já myslela, že je to již jasná věc.
Super, jasně že je to jasná věc, páč Hancowic jedou na 100% taky, tzn budu klidně posátka s tebou, abychom měli po dvou lidech v autech a nižší náklady na benál, Navíc jeden bude řidič a druhej navigátor, co se bude spojovat s navigátorem druhého vozu v případě nějakýho kolapsu bludnýho, což, přiznejme si otevřeně, se zrovna nám dvěma může v klidu stát ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:16
- Nahlásit
Gerda
v případě nějakýho kolapsu bludnýho, což, přiznejme si otevřeně, se zrovna nám dvěma může v klidu stát
což, přiznejme si otevřeně, se vám dvěma stane už u Nelahozefsi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:39
- Nahlásit
Biluška
máš velmi velkou pravdu, protože když sme šly s Bajkofkou pochod pro psy, zabloudily sme už na startu a šly celou dobu v protisměru, divily sme se samozřejmě, že nikoho nepotkáváme, po několika hodinách chůze jsme zjistily, že jdem úplně mimo trasu pochodu, chtěly sme jít jenom těch 17 km, ale zašly sme si tak, že sme ušly víc než byla ta dlouhá trasa, těch třicet nebo kolik ))) Fakt sme si teda pobloudily vydatně )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:48
- Nahlásit
Gerda
protože když sme šly s Bajkofkou pochod pro psy, zabloudily sme už na startu a šly celou dobu v protisměru, divily sme se samozřejmě, že nikoho nepotkáváme, po několika hodinách chůze jsme zjistily, že jdem úplně mimo trasu pochodu
to si děláš srandu, že jo???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:15
- Nahlásit
Taxem od paní zubní, všechny zuby přepočítány a všechny zdrávy, paxem nakoupila sobě ovoce a zeleniny a pak i za dvojku nafty, páč "prémiové palivo za běžné ceny" berou tady na Shellce tak, že to srovnávají s nejlevnějším na okrese - sousedama jejich - ONO. Tudíš nafta za 33.90Kč/l !!! takže jsem vzala za dvojku, pak rovnou i teda program na myčku, páč k němu dávali mičudu krásnou červenou fotbalovou a tak je hnedle na ZZO na cvičák pro další využití, včera jsem mičudy neměli, inu kopaly si holky mičudou obrovskou ragbyjovou plyšovou..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:03
- Nahlásit
Monty
to si děláš srandu, že jo???
Ne to je uplná pravda. Jen Gerda zapomněla zmínit, že jsme na startu dostali i výřez mapy, kde byla trasa poznačena. Nám se podařilo z toho kusu mapy, který jsme měli vyjít
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 17:56
- Nahlásit
Crysa
taky sem dnes dochtotorvala, zkusila sem nového pana Alergii a on se jeví tuze čikovně, dokonce mi dal naději, že se se mnou něco dá dělat! Že nejsem neléčitelná, jak mi po řadu let říkali. I nabral mi devět zkumbabek krfe a uvidíme. Moc sem ožila, je to supr vědít, že to "prostě nemusím vydržet". Dokonce mi rovnou diktoval už moje známé nemoce, aniž bych mu je řekla...buď je děda Vševěda, nebo sem profláklej hypokondr na okrese
Jinak já benzínuju a 38,10 je dost hnusná částka a bez kopačáku, navíc ještě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:00
- Nahlásit
stetisek123Jinak já benzínuju a 38,10 je dost hnusná částka a bez kopačáku, navíc ještě
tak přijeďte v sobotu na kukačku na vořechyjádu a vemte to přes Mělník a po cestě si natankujete plnou, když už pojedete sem tím směrem
je to supr vědít, že to "prostě nemusím vydržet"
Dokonce mi rovnou diktoval už moje známé nemoce, aniž bych mu je řekla...buď je děda Vševěda, nebo sem profláklej hypokondr na okrese
tak to je dobrý znamení jen se nech zkoumat ať ti vykoumaj na co ti pilulku daj a po čem ti bude líp.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:04
- Nahlásit
Crysa
přijeďte v sobotu na kukačku
Musím asi na plantáž, ještě uvidím, co děti
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:07
- Nahlásit
Gerda
takhle já bloudím po městě. Když musím někam dojet sockou a pak třá přesedat, to je pro mě horor, v lese sem ještě nezabloudila, jenže tam si třá můžeš sednout na pařez a hořekovat, ale ve městě tě nese daf a není možný se z toho prudkýho toku vysmejknout. Jednou sem se zoufale snažila na metru přestoupit, ale byla sem odvlečena k východu a bez milosti mrštěna na schody.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:23
- Nahlásit
stetisek123
co děti
Mají si gde hrát?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:29
- Nahlásit
čus evangelisti
sem dneska byla v práglu, 3x sem parčila kde se nesmělo, auto bez lístečku a botičky sem dycky našla, tak doufám že za mnou nic nedorazí počtou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit
jedna známá našla dneska v lese štěňátko bylo krásné, asi z něho budě větší pes, ona si ho prý nemůže nechat, má už fenu a manžel by ji už asi prý vyhodil s druhým psem, tak jsem mu aspoň dala piškotky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:42
- Nahlásit
Alexa
čus evangelisti
nazdar Purkyně
Monty
jedna známá našla dneska v lese štěňátko
svině zasraný!!!!!!!!!! a co s nim bé dělat?
dělá někdo vejcuc nebo co???????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
nevím, říkala, že ho dá měšťákům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 22:49
- Nahlásit
Dobrou brebeříííí!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 22:56
- Nahlásit
ach jo, dneska jsem na louce asi ztratila svůj hřeben (pro psy) strašně mě to sere, byl dost drahý a měla jsem ho hodně ráda
ráno se tam půjdeme podívat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 06:54
- Nahlásit
Fstávejte, je tam čanané sluníčkové ráno . Proč už nemakáte vy důry?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 07:23
- Nahlásit
Zduř, jak se máte?
Tady sluníčkově není, je pod mrakem, ale teplo. Ovšem hlásají déšť, což mě dost sere vzhledem k tomu, že jsem se doplazila do práce zase na kole.
Musím jít makat, bo toho mám dneska na můj vkus nějak moc. Ale zase končím ve 3.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 07:46
- Nahlásit
bré ránko, máme taky moc krásně
a my našli hřeben, čekal na nás mám více štěstí než rozumu (a to toho štěstí nemám moc )
dala jsem mu normálně pusu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 08:28
- Nahlásit
čao bembeláni, dřete dřete? Jen dřete, je to dobrý na pleť Slunko slunká, proč má ale kurwa slunkat jen do pátku a pak bejt na víkend kosa??!! To jako aby mi v těch Alpách umérzla pérdel nebo co?!! Stačilo že teď na tom slovači první noc mrzlo, normálně led místo vody ve psí misce, ale druhou noc co jsme chrněli bez stanu nad hlavou už bylo lépějš.. neřikam vedro ale lépejš Odjebávam se dříti, včera jsem nepřeložila stéblo a v kombinaci s předcházejícíma dvouma dnama dovolený tu ty papíry nějak začínaj bosnit - furt někam padaj jak už je nemam kam dávat
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 08:35
- Nahlásit
Monty
dala jsem mu normálně pusu
Si bubá, úpa nejvíc
U nás svítíčkuje, po včerejším vichru z hor je to krapet uklidnilo, pudu na prochajdu, musím uvařit a začít dávat do hromady PZetku věci na ŠvP, už to má za pár a my určo půl věcí nemáme
Odpolko mě čeká školková besídka (snad už konečně poslední!! ) a kontrola stavu mého kolínka na ortopedii, pak odvezu ještě jednoho slimáka novému majiteli a večer melouch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 08:48
- Nahlásit
bonc
fakt? o víkendu má být hnusně??? Necu, hlavně v neděli neeee!!!!
stetisek123
jsem já vím ale mám k němu vybudovaný vztah , mám už ho asi sedm let, koupila jsem ho na mezinárodce v Brně, byla jsem šťastná jak blecha, že jsem ho našla, ale fakt se divím, odcházeli jsme z louky po šesté hodině, protoře o půl sedmé už jsme byli doma, určitě tama někdo ještě šel, ale já si toho všimla, že mi chybí až kolem deváté hod. to už byla skoro tma, tak jsme si přivstali, jsem si říkala, že už tam nebude, ale byl
dávat do hromady PZetku věci na ŠvP,
co to je??? ˇjoooo aha škola v přírodě?
a kontrola stavu mého kolínka na ortopedii
tak hodně štěstí, ať už je v pohodě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 10:00
- Nahlásit
čus blázni staří
já nedřu já sem právě dopila kávičku na terásce na zahrátce a musím dobalit věci a jedu se školit a hlavně realksovat do Pardubic, tak tu nezlopte a já se na vás možná večer podívám essi bude v hotelu net a mě pude tablet pápálálá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 10:15
- Nahlásit
čus dementi nestíhám a su rospolcené..svítí a je hyc ale hlásej něco úpa jinýho tagže nevim esi mám táhnout k rybníčku!! nevíte někdo jak bé na petřinách vod 11 do cca 15??????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:46 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Zdártéé my sme dneska zahájili den menším vejbuchem-koupila sem za35kč náký šišojídy do kerých se klepne vejce a umikrovlní se do požadované hustoty,lupnu vejce poctivě přečtu návod lupou zapnu čekám těším se páák bůůům šíšojíd změnil tvar vejce ůpa všude hmyzáková narvaná ve skříni dostala škytavku jak se lekla.Tak du gůglit gde udělali soudruzi z NDR chybu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
pěkný den přeju
Crysa
Baico
Prosím prosím, existuje na Mělnicku ne moc drahej veterinář, kterej dokáže udělat a vyhodnotit RTG? Ne oficiálně, ale Cir dneska cestou z házecí procházky šel nějak divně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:22
- Nahlásit
danajasa
paní, měla jsi to vajíčko rozklepnuté? Nebo si ho tam hodila i se skořápkou?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit
BiluškaNo dovol dyk píšu,že sem četla návod jo bylo vyslečený hambatý asi mám moc výkonou mikrovlnku a možná to tam ovšem nepsali!sem měla propíchnout žloudek tak pokus č2až za týden až přestane malopes škytat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 12:39
- Nahlásit
kachna_Prosím prosím, existuje na Mělnicku ne moc drahej veterinář, kterej dokáže udělat a vyhodnotit RTG? Ne oficiálně, ale Cir dneska cestou z házecí procházky šel nějak divně.
mám ráda MVDr. Umana, rentgenuje dost dobře a i umí z těch snímků číst, mnoho jsme toho na mých psech již narentgenovali a vždy spokojenost
http://ujonase.cz/
pan doktor je většinou pondělí, středa pátek, je lepší si tam pro jistotu cinknout a jen na jistotu k němu. Tahal mi psy hrobníkoj z lopaty a mám v něj fakt dost velkou důvěru.
|