Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:04
- Nahlásit

Alexajj a koukám že jí do první desítky chybí už jenom 2 zkoušky tak ty sem se právě rozhodla zkusím letos zmáknout

beru tě za slovo

hancawMy jsme byli dneska čuchat ve vysoké trávě a šlo to dobře
tak to je dobréé

Hančau, dnes je uzívěrka na vořechyjádu u nás na cvičáku, nechceš dorazit? tedy Džínu dnes ještě přihlásiti a v sobotu doraziti?
přihlášky a propozice na www.zkosteti.cz

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:26
- Nahlásit

čaute blbounky, jak jsme se měly??? My suprovně

tady máte včerejší pozdrav z Hlučína, kde jsem se snažila utopit mobil, ale chlapík nyní bojuje o život a vypadá to, že přežije

vydry Faith a Soph a tryskomyš Guliver

dneska jsme byli na coursingu v Bohumíně a pak jsme šli děcka ochladit do Bohumínského jezera
na coursingu měli hned vedle koníčci nějakou akci, děcka na ně štěkaly jak blbé, ale pak jsem je po jednom šla s koníčkem seznámit
ahoj já jsem Guliverek, ahoj Guliverku já jsem kůň
ahoj koníčku, já jsem Faith, ahoj Faith, já jsem koníček
ahoj koníčku, já jsem Sophi, ahoj Sophi, já jsem koníček
a pak už byli zlatka v pohodě
Wami je moc sympatická a už se moc těším na její fotky

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:36
- Nahlásit

Crysa ráda bych ale furt marodim se zádama a tak radši moc neřídim bo mám problém zalézt a vylézt z auta a taky se ohnout a tak různě. V týdnu nastupuju rehabky takže o víkendu budu asi rozhašená jak blasen ale kdyby to vypadalo že se aspoň trochu hýbu tak bych to zkusila

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit

hancaw
Jééé nazdar paninko! Hele, Kabátec by měl mít taky nějakej šampyjonát přeci, dyť je dosti krásnej s tou šachovnicí na řiti...Jste strašní čuchači, to je velmi báječné, mohli byste aji s námi někdy vyraziti, taky sme teď čuchali vysokou trávu, Mařce se to moc pěkně líbilo, neboť jsem jí vlekla kus špeku, to pak našla mnohem líp, jak úplnej pátrač džunglíjovej. Už sme vás dlouho neviděli, seš strašně rozbitá. Ale Cryska je taky rozbitá, má dutou hlavu, ty seš zas kripl na záda, můžem vás vyvézt na vozíkách jako pacientky.

Monty
Pani, máte moc pěkný a čim dál tim krásnější fotky, seš mocinek šikovná fotoreportérka!

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit

Gerdamůžem vás vyvézt na vozíkách jako pacientky. Vy béte jako stopovat v zoo?

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit

GerdaAle Cryska je taky rozbitá, má dutou hlavu, ty seš zas kripl na záda, můžem vás vyvézt na vozíkách jako pacientky.

danajasaVy béte jako stopovat v zoo?
no kde jinde se nejlépe zhojí tělo rozbité a kde jinde sekaj trávu na kratinký pažit celoročně (krom rozptylové loučky)?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit

danajasa
Vy béte jako stopovat v zoo?
Musej do Brna, f Praze zdražili fstupný . A gdyž už budou na Moravě tak bysme mohli udělat nějakou akci v Žumpalendu

Du se svalyt, sem z toho sluníčka dneska úpa odvařená.

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:28
- Nahlásit

Gerda Džíně se vysoká trafa nelíbila jednou mi schválně vynechala předmět jen aby mě namíchla. Kabátec se vystavuje furt - doma u zrcadla dělá na sebe aji xichty
Jinak souhlas - jsem velmi rozbitá Stanislaf nebohý mi maže záď není z toho dvakrát nadšen

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:31
- Nahlásit

CrysaCrysakrom rozptylové loučky Vypni se

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit

Gerda
děkuji moc za pochvalu, ale ještě se mám co učit, třeba dneska se mi moc fotky coursingujících holek nepovedly

brou, jdeme spát, jsme příjemně KO

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:40
- Nahlásit

hancawjsem velmi rozbitá Stanislaf nebohý mi maže záď

chceš nějaký prášky? sem jich dostala teď předepsanejch skoro plnou igelitku a něco i zbyde

Jdu spát a doufat že Baicovci jsou v cajku doma a jen vysílením odpadli.
Broooooou

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 23:10
- Nahlásit

Čus notoričtí píči kafe!!!
Jsem domky!!! A mám neuvěřitelnu zprávu. Umím řídit todle veeelký auto.

A taky a to zdůrazňuji jsem během cesty tam i zpět ani jednou nezabloudila!!! Trefila jsem uplně přesně všecky sjezdy a dokonce jsem na párkungu nezpůsobila kalamitu a byla schpná s tím mazlíkem i couvat!!!
Bohužel tím výčet našich úspěchů končí. V sobotu nám dal pan rozhodčí z Lucemburska "jen" VD. I když na světovce je i tohle úspěch. No a z dnešní rakouské klubovky máme výbornou. Faru neměl náladu se předvádět, tak to podle toho dopadlo. I když dnešní posudek asi moc pěkný, neb začíná 25 měsíční pes, velmi hezká hlava. Více nevím, neb je to v němčině a více nejsem schpná z tohoto jazyka přeložit. Zítra použiji přkladač a uvidíme.
Teď se jdu svalit na prase, protože nám nefungá ten bojler a na sprchu ve studené vodě nemám.
Jo a Baicovo jsem koupila nové velikánské chrochtací prase, když o to z loňska o Velikonocích přišel. Tak tož to je konec hlášení ze Slanýho Hradu

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 05:19
- Nahlásit

Bré ráno děcka

ftávejte a hned
, já jdu za tři hodinky domu z hokny

jinak si užijte den, já ho zas prospim zas hovno udělám

Baico je dobré žes tak šikovná a hlavně, že cesta proběhla bez újmy.

Crysa - sry za tu stopu, asi sem smrděla až moc a ona mě nemohla ani cejtit

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:36
- Nahlásit

bré ráno, chci do postele, chce se mi strašně spát
a proč je teprve to hnusné pondělisko???

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:45
- Nahlásit

jo a zapomněla jsem vám říct, že jak jsme byli v tu sobotu na tom Hlučíně, tak se Guliver vyválel v chcíplé rybě a normálně nesmrděl (měl velké štěstí, snesu hodně, ale ryby ne ) jo a pak mi všichni chtěli vylovit jednu chcíplou ryby, prý abych si pochutnala, když je mám tak ráda tažení velela slečna Soph bylo tam chcíplých ryb mraky, to včera v tom Bohumíně jsem neviděla ani jednu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 07:57
- Nahlásit

Dobré deň, už ZASE je pindělí.

Víkend byl suprovej! V pátek grilovačka s dobrým vínem, v sobotu dopoledne jsem pila kafe na cvičáku a učila to i kurzistí, odpoledne velkoprocházka na Lom a v neděli zase kafe na cvičáku a bránění a odpoledne procházka s hafanama k vodě.

Výbornej víkend!

Z Jessinky je moc čikovnej kousač, už dokonce i poušťá a už umí skoro i vyštěkávat.

Další víkend bude až za 5 dní.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:18
- Nahlásit

pawLINka
Další víkend bude až za 5 dní
nééééééééééééééééééééééééééééééééééé, ikdyž na sobotu se moc netěším, máme zase brigádu na cvičáku, ale bude pojata jako slavnostní otevření, tak po práci budeme opékat, ale na naděli se těším moc, jedeme fotit psy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:24
- Nahlásit

Monty
máme zase brigádu na cvičáku,
Šiš, taky furt jenom piješ kafe.

ale na naděli se těším moc, jedeme fotit psy
Komu? Kam?

Můj portrét té vrčandy už visí na workig dog.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:30
- Nahlásit

pawLINka
víš co mě sere? že vždycky když máme brigádu, tak je strašně moc pěkně, kdyby jemně poprchávalo, tak mi to ani neva ale když je krásně, tak mě sere, že nejsme na nějakém výletu a kámoška nás chtěla vzít na Lysou

Komu? Kam?
Do Opavy
http://www.facebook.com/pages/FOTOZUZA-Zuzana-%C4% 8Cap%C4%8Duchov%C3%A1/205857712815794

Můj portrét té vrčandy už visí na workig dog.
kde?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:39
- Nahlásit

Dobré jitro blázni, už sem v práci děsně dlouho, sem dnes vstala v 5.55, pět minut před budíkem, páč sem měla nerva, abych už byla v kolbeně a začali sme tenhle týden, co bude velice brutus.

Baico
Pani, vy ste velkořidič s velkožampyjounem, to je málo platný! Gratulujeme Fufinkoj, že je velmi nádherný!!!! A vám k vodičofství samozřejmě. Bajunek byl velmi šikovný v neděli, krásně vám vodil sestru, doprovázel ji na obrany a ukazoval jí, co má dělat a taky jí učil, jak mu má dávát povely na poslušnosti. A máte nám laskavě dát vídeja Pačínkový.

pawLINka
Džessynka je můj oplípený hrdina. Ať pořádně sabíjí, může sabít v létě elmuše, on je dycky rád, dyš ho pejskové sabyjou, Kokovýho Jelena prosil až na kolenách, aby ho taky sabyl, ale Jelen ho nesabyl, neboť je mírotvorný.

hancaw
Džin je strašně šikoven krz tu stopaci, brzy vám začneme vykat, bo ste strašně postupující ve vyhledávání, již můžete směle pomýšlet na francouzskou zkoušku! A Kabátce si koukejte vystavět, budete jezdit s Fufinkama po světovejch výstavách a sbírat žampyjounátíííí!

Crysa
Strašně makáme, abychom měli víkend!!! Musí to klapnouti, chtěli bysme bejt takový šikovný jako Džínovic

Monty
na naděli se těším moc, jedeme fotit psy
šmarjá panno józefe, ten foťák tě jednou zabije ))))

Jo a zdá se mi, že Makyjofka měla narozky nějaký nebo co, pojme se tedy slavnosť v táboře, jo?

Tak hezky si něco dělejte, pejskám dejte číst řády zkušební stopovací ))

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:44
- Nahlásit

Gerda
šmarjá panno józefe, ten foťák tě jednou zabije
no já za chvíli asi jeho, se mi s takovou rozbije
já tentokrát nebudu fotit, to bych se tak neradovala, fotit psy můžu kdykoliv, ale my se jedeme profi fotit

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit

Gerda
jo na FB má napsané datum narození 22.5.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:49 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Monty
Tu http://www.working-dog.eu/dogs-details/1003809/Sor ry-Honajzer

A ke komu se jedete profi fotit?
Edit: už vím.

Gerda
Áno, z Džessynky jest ukrutný zabíječ. Vypadá vždycky děsně krvelačně a taky si vždycky při štěkání rozkousne pysk, a tak srší i kref.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:53
- Nahlásit

pawLINka
vole, dyť jsem ti dávala odkaz

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:54
- Nahlásit

pawLINka
ty jo, taky bych chtěla mít někde fotky

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:56 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

HANCOWI DNES PŘEJEME FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZKÁM, HODNĚ MOC GOLYJÁCKÝCH ÚSPĚCHŮCH, HODNĚ MOC KRÁSNÝCH KUCHYŇSKÝCH KOUTŮCH A VYTÁPĚNÝCH PODLACH, HODNĚ MOC TAK BEZVADŇÁCKÝCH KAMARÁDŮCH, JAKO SME MY )))) PÁČ TO JE VOPRAVDICKÁ VÝHRA )) TAKY PŘEJEME TI NOVÝ ZÁDA A MÁLO ROZBITÝCH KONČETIN DO DALŠÍCH LET!!!!

malodary:

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:59
- Nahlásit

možná udělám holkám licenci na běhání coursingu, jsou moc dobré, takže si myslím, že by nějaké westíky i porazily ale westů moc neběhá, tak budou první vždy

jen nechápu tuto větu:
Licenční zkoušky může pes absolvovat ve věku nejméně 12 měsíců pro malá a 15 měsíců pro velká plemena.
- my jsme malé plemeno, takže těch 12 měs.

ale o pár řádků píšou toto:
pes musí splnit předepsaný věk 15 měsíců pro započetí plnění a 18 měsíců pro vydání
jsem z toho jelen, jak to chápete vy???

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:03
- Nahlásit

BaicoUmím řídit todle veeelký auto.
šak se tyhle krabice říděj o dost líp jak majišký autíčka jako třá fabie a ták. Tady je čék král hotovej, jede si vysoko, dimenzovaný na náklady to jen s čoklema letí jak šutr, prostě paráda to parkování a jízda zpět na zrcátka je ze začátku nezvyk, ale jde o cvik.

Gratulace k výborný, tak aspoň jste si spravili chuť

GerdaStrašně makáme, abychom měli víkend!!!
chválihodné
jen tam na ně pořádně křič ať dělaj a vem si nějaký ukazovátko, třá jak měl Igor Hnízdo a flákej je po hrbech ať makaj a je do víkendu hotovo

Škoda že ještě nemůžu ven, někdo zvás, kdo má na starosti kalamity v dopravě, tak zvrhnul po půlnoci vlak z kolejí kousek za barákem a já tam ani nemůžu jít zvědavě vočumovat..

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit

Crysajá tam ani nemůžu jít zvědavě vočumovat.. To jako doma nemáš slušněj dalekohled a pořádný vykýř?

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 09:09
- Nahlásit

Hančau má narozeniny, my máme přání jediný, štěstí zdraví, štěstí zdraví, hlavně to zdraví

tady máš lahvinku v krabci, tak si to nevotvírej nikde venku a co k narozkám chceš, taxi kup

<< 1 ... 1089 . 1090 . 1091 . 1092 . 1093 . 1094 . 1095 . 1096 . 1097 . 1098 . 1099 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání