Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:00
- Nahlásit

Eldoguero
takže chybí už jen Kuba a hajnej
To zvládnou . Při nejhorším si dají inzerát na badoo

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit

zdar lidíí

mám tik f oku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit

Biluška
tam se taky scházej jo?
AkkyHákky
já začínám mít taky, ale ne v oku

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit

Eldoguero

se nedivim inteligent

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit

Eldoguero
já začínám mít taky, ale ne v oku
se bav jen s chytrejma a slusnejma lidma

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:39
- Nahlásit

leyenda
Neboj, už jsem skončila vypadá to, že budu psát jen sem
AkkyHákky
Měla bych jedno řešení, ale víš jak ...

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:40
- Nahlásit

Eldoguero

klidně poskytuju aliby

zee
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit

Eldoguero
no výborně. Vidím že jazyková obratnost a sebedůvěra nechybí. Tak se tu všichni mějte. A opravdu (bez ironie) vám všem přeju aby se vám nikdy nic podobného nestalo (ikdyž předpokládám, že si myslíte, že se vám nic podobného stát nikdy nemůže, protože se přece pejskům rozumíte). Pěkný víkend.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:45
- Nahlásit

AkkyHákky
ok
zee
Vidím že jazyková obratnost a sebedůvěra nechybí
Já ti asi nějak nerozumím.
Ani tomu zbytku co píšeš, ale taky hezký víkend ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit

Nic lidi, musím frčet, dneska už přetahuju díky ... vy víte komu

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:53
- Nahlásit

Eldoguero

no rd to nebude

pápá paní ať tě štěstí provází

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit

AkkyHákky
no rd to nebude
Néééé, tentokrát néééé
pápá paní ať tě štěstí provází
Díky, vás všechny taky
ahoj večer

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit

Zdravím
Nestíhám a tak jen budu reagovat na mnou psané ....

Eldoguero
tvoje názory znám a z velké většiny s nimi souhlasím

davidkova renata
Renato, pes, který skončí v kotci a majitelé se o něj starají, se chovají líp než majitelé, kteří psa vezmou ven jen na výcvik... Navíc majitelé, kteří nadělali chyby a problémy a kteří se je snažili řešit ( sice pozdě, ale přece), tak si zaslouží v dnešní době spíš obdiv a ne odsouzení. Je jedno, co popsali ve chvíli krize, ale ani jedna z nás si nedovede představit, jak by reagovala v takové chvíli... Já to beru tak, že udělali maximum, aby se o psa postarali, našli mu vhodný domov a snažili se zmírnit škody, které napáchali.... Nikdy nevíš, kdo to tu čte a kdo si z toho maglajsu co odnese, proto bych s vyjadřováním byla velmi opatrná.

Maky a Trix
já vůbec nechápu, na co reaguješ, abych pravdu řekla
reaguju na to, že pokud jsi viděla video s dítětem, tak jsi měla mlčet, pokud si nejsi jistá, že Žertová má od majitelů svolení, aby dítě ukázovala. Tím i ty totiž porušuješ zákony Navíc se mi nelíbí tvůj popis rodiny a toho jak se zachovali... kor, když jsou to lidi, kteří nikdy nebyli "pejskaři" a přesto se snažili o psa postarat. Ano, udělali chyby a veliké, za které budou do konce života platit oni i jejich dítě.. myslím, že tím byli potrestaní dost. Nestačí to? Musíte to zase rozšťourávat, aby se cítili ještě víc vinní? Tak přesně to se mi nelíbí a o to mi jde....
Když už do něčeho chcete šťzorat, tak do útulků, které utrácejí psy nebo do lidí, kteří množí pro prachy nebo do jiných takových a ne do toho, kdo se alespoň snažil vše napravit... navíc ani jedna z vás z počátku soužití se psem nebyla nic jiného než lajka a musela se vše učit....tak i s tím by bylo dobré počítat a chovat se dle toho...

To je všechno, co jsem k tomuto tématu chtěla říct...
Jinak všem přeji hezký víkend a pěkné počasí

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:32
- Nahlásit

brut
hele nevim, ale domnívám se, že když někdo veřejně napíše článek jako napsali majitelé Badyho, tak asi musí předpokládat, že na něj lidi budou reagovat, nebo si představovali, že reakce budou jenom kladné????

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 13:36
- Nahlásit

brut
tak do útulků, které utrácejí psy
Bych si dovolila se na tuto větu zaměřit. Co s nimi asi tak mají ty útulky udělat když je nikdo nechce? Kapacita kotců, pracovníků a zejména financí bývá dosti omezená. Když o psa není zájem, dejme tomu je to dokonce problémový pes, o kterém pracovníci vědí, že jeho šance na umístění jsou mizivé tak mají udělat co? Nechat ho tam žít třeba deset let? Je to pro toho psa nějaký život? A co mají dělat s těmi ostatními, kteří se jim vrší "za dveřmi"? Říct "sorry, nemáme místo, máme tady dvacetosm neumístitelných a dokud u nás nezemřou věkem tak dalšího vzít nemůžem" ? Nebo je mají nabrat, zasekat se tak úplně, dopustit, že nebudou mít psům co dát do misky (nebo pojedou na úpa podřadné žrádlo, budou zkrmovat mrtvoly uhynulých psů a tak)? Nebo jak by sis to představovala?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:12
- Nahlásit

brut
mám zrovna chvíli čas a na debatu vo dominantním štěndu bígla nemám koule tak odpovim tobě..nevim proč někomu děláš advokáta a taky nevim proč ignoruješ co jsem ti psala..asi záměrně páč se to nehodí do krámu.Nesoudili jsme majitele za to že se psa zbavil,to je celkem jasný po tom všem ,a za sebe řikám,že tohle mu klidně přičtu k dobru,jsou lidi co by to řešili jinak,takže o tom debata nebyla.vyjádřila jsem se (a eldo též) s dovolerním k tomu jak psa vedli a jak to on sám popsal ve svém článku jehož je autorem.Předpokládám.že k tomu nepotřebuju povolení,ani tvoje ani nikoho jinýho.V zásadě jsme na něj dávno zapomněli,jen že maky zmínila seminář kde se probíral tenhle pes a eldo se ptala vocogo,tak jsem ten článek linkla.vychází z něj pro mě tohle
Pes si tak nějak dělá co chce..
Bady je také založením lovec. Proto je potřeba dávat pozor při procházkách v lese. Pokud si všimneme zajíce či srnky o půl vteřiny později než neuvázaný Bady, tak už není žádným povelem k zastavení.

Na druhé straně mu občas přezdíváme Goro – když už se zaběhne za zvěří i několik kilometrů od domova – v pro něj neznámém terénu, cestu zpět si vždy najde

Pes nemá přivolání
tak už není žádným povelem k zastavení.

Pes vykazuje dost rizikové chování v určitých situacích
Bady by určitě neměl přijít do rodiny s malými dětmi – má problém při blízkém kontaktu s nimi.
Jiné je to v okamžiku, kdy se s dětmi (zejména malými) nějakým způsobem octne v omezeném prostoru (uzavřená místnost v domě, malý výběh, nebo je uvázaný na vodítku – např. ke stromu či lavičce).

Nejvíce je nervózní, když v takovém případě k němu dítě přileze po čtyřech – pak působí jako by se z nějakého důvodu cítil ohrožený

Pes občas není nadšen z nadměrného kontaktu
Bady je trošku samotář – někdy chce mít klid pro sebe a raději si někam zaleze
Pes zas neni tak neohrožený frajer za jakého ho majitelé pokládají
Povahou neohrožený frajer má strach z jediného: když ho malé dítě zažene do kouta.
toto všechno je dokresleno touto fotkou

naprosto nechápu proč tedy takovému psu sedí tak malé dítě přímo na zádech a to ještě k tomu kdy si hlodá kost§ (nebo aport,to není vidět,což je jedno páč obě situace jsou docela rizikové)
Takže abych ti to shrnula.. toto dohromady mi přijde jako dosti amatérský přístup a nápad nechat sedět tak malý dítěb psu na zádech v této situaci mi přijde fakt dementní...jo uznávám,jsem namyšlená a co jen si budeš přát,ale já tam ty chyby prostě vidim a že ty ne neni můj problém..btw zas takový nadání k tomu třeba není a myslela jsem,že jsi na to líp stran čtení psa..tak jsem se spletla,no...
Nesoudime majitele za to jak se k tomu postavil,to naprosto vůbec,pouze jsme vyjádřili svůj názor na vedení psa popsaném v článku samotným majitelem..a že to neni dobrej postup,za tim si stojim...potrestaní jsou bohužel všichni a je to o to smutnější,že z mýho pohledu to třeba nemuselo vůbec bejt
Takže když dovolíš,nevidim důvod proč bych se měla bát říct svůj názor páč
Nikdy nevíš, kdo to tu čte
to už snad minuly tyhle doby nebo ne?Že by zas komanči ..néé to su klidný,já su klidný))))
odpověd je určena v zásadě i pro zea..nemusí se nafrnovat a urážet když mu někdo řekne,že to byla jejich chyba..jako ostatně na vině je vždy majitel..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:19
- Nahlásit

brut
ještě něvo k tomuhle
Musíte to zase rozšťourávat, aby se cítili ještě víc vinní
jako vim že sme slavný,ale že by čet žumpu naprosto úplně každej člověk v ČR a to pravidelně každej den,tak to si fakt nermyslim,takže to rozštoural leda ten kdo hbitě poslal linka majiteli

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renataže by čet žumpu naprosto úplně každej člověk v ČR a to pravidelně Jéžíš pani tak půl repubily je vám málo jo? To mě stačí ke zviditelnění ůpa dost,maximálně by mohla bej eště masová letáková kampan Lidé bděte,žumpu čtětě,at víte co vám chybí na tomto světě (to by jako mohlo bejt na letáčku a dole vodkaz)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:32
- Nahlásit

danajasa
Lidé bděte,žumpu čtětě,at víte co vám chybí na tomto světě

i ty poeto))))))úplnej prokletej básník nějakej)))))))
půl repubily je vám málo jo
né dobrý,na začátek to stačí

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:39
- Nahlásit

davidkova renata
no a to sme dneska vyšly v časáku navíc eště

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:41
- Nahlásit

Alexa
já to vim))) měla sem ho ted ve schránce!

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:55
- Nahlásit

jo a zapomněla sem vám napsat že jak sme jeli včera z těch pardubic tak sme jeli přes Mrdice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:58
- Nahlásit

Alexa
přes Mrdice
..a???
all kdo zná
hele mudřeny krasavice))

ty kostě neřešte to sou zbytky nějakýho debila co furt gestil s dominancí

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 19:09
- Nahlásit

Nazdar blázni, už su domki, mám vše hotofson, už jen vokoupat a jedéééééém! Nemusím o víkendu do práce a to je velmi dobré. Potkáme někoho na vořechiádě zítra?

davidkova renata
nuninuni nuninuni je velice velmi roztomiláááááá!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:34
- Nahlásit

Čus jelimáncíííííí!!!!
Dnes byl velmi dlouhý, ale velmi podařený den. Ráno jsem si zajela na otočku do Znojma na kontrolu a večer jsem šla po dlouhý době do dívadla. A hádejte? Byl tam a po delší době jsem měla možnost si s ním i pokecat

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:39
- Nahlásit

nazdar ichtylové, už zase pijeme rum, závidíte hodně? Hlásí se Crysí posádkaaaaaaaaa!

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 06:07
- Nahlásit

bré ránko
dneska mi nějaKÝ kokot volal ve dvě hodiny na služební tel. teda takové delší prozvonění to bylo

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 06:35
- Nahlásit

Čus bus nádhery!!
už jsem vstanutá, psy už jsem hodila do výstavní podoby. Teda Baica jen částečně, aby vedle upravenějšího Fandy nevypadal jak chdej příbuznej. No teď posnídám a drandím směr Litoměřice. Překvapuje mě, jak jsem po ránu čilá. Což ovšem znamená, že odpoledne jistojistě padnu za vlast.
Venku je krásně, tak to snad vydrží. Přeji všem krásný den!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 07:11
- Nahlásit

Baico
hodně štěstí
já jsem taky překvapená, že žiju po té skvělé noci

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit

Dobre rano, koukam, ze jste zase slavne
Preju vam hezky den a vubec cely vikend a nezapomente nechat ty psy taky odpocinout. A bacha na vlky

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání